Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
index.hu? biztos találsz ottand pár felhasználói hozzászólást...
itt nem sok hp használót ismerek... 😊
itt nem sok hp használót ismerek... 😊
hi all
kaptam egy hp R507-es gépet
igazábol amikor elöször megláttam hogy hp picit megijedtem mert volt már pár db a kezemben és mind1ik egy kapla sz*rnak tünt
viszont ez egész jonak tünik az elsö riadalom után
aki picit jobban vágja a témát és esetleg volt már ilyen a kezében az tudna rola mondani vmi véleményt?
kaptam egy hp R507-es gépet
igazábol amikor elöször megláttam hogy hp picit megijedtem mert volt már pár db a kezemben és mind1ik egy kapla sz*rnak tünt
viszont ez egész jonak tünik az elsö riadalom után
aki picit jobban vágja a témát és esetleg volt már ilyen a kezében az tudna rola mondani vmi véleményt?
Én már átnéztem pár D70-es képet de moárét még mindég nem láttam, csak a dpreview tesztképein... Szal ha volt is a képeken akkor egyáltalán nem volt szemetszúró.
http://www.mathematik.com/Moire/
Valami ilyesmi. Ha két hasonló mintát teszel egymásra, de picit elcsúsztatva/forgatva akkor ilyen érdekes vonalacskák keletkeznek. Pl. TV-ben ezért nem szeretik az apró kockás inget, mert olyankor ezek a kis vonalak nagyon zavaróan futkosnak végig az illetõn.
Valami ilyesmi. Ha két hasonló mintát teszel egymásra, de picit elcsúsztatva/forgatva akkor ilyen érdekes vonalacskák keletkeznek. Pl. TV-ben ezért nem szeretik az apró kockás inget, mert olyankor ezek a kis vonalak nagyon zavaróan futkosnak végig az illetõn.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
az mi az??
a D50 se annyira, viszont a WB mindkettõnek magas 😄
D70-nél meg ott a moiré probléma
D70-nél meg ott a moiré probléma
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Canon PowerShot S70 vagy Nikon Coolpix P1? Melyiket valasztanatok?
erre még nem kaptam választ! 😊 pls😊
erre még nem kaptam választ! 😊 pls😊
de azé d70 má' annyira nem szax.
<#nyes>#nyes>
azt én írtam... de én tommy üzenetére válaszoltam...
amse nem is kínált ilyen lehetõséget...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
amse nem is kínált ilyen lehetõséget...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
én sose írnék olyat h NIKON, szal nem én voltam 😄
hö. kilöktél kecie...
vaaa megkaptam az sd 550 canon-t
hat nagyon csecse!!! nagyon bejon!!! okosabban vakuzgat.. nem eg be minden meg kozelrol sem, alladek ez a szinkivalasztos fenykepezes.. a kijelzo batar nagy meg szep a gep... egyszoval fasza az egesz.. videot is csinaltam.. uber hogy lehet igaz digitalisan de lehet zoomolni es allitja magatol a WB-t!! JEEE
hat nagyon csecse!!! nagyon bejon!!! okosabban vakuzgat.. nem eg be minden meg kozelrol sem, alladek ez a szinkivalasztos fenykepezes.. a kijelzo batar nagy meg szep a gep... egyszoval fasza az egesz.. videot is csinaltam.. uber hogy lehet igaz digitalisan de lehet zoomolni es allitja magatol a WB-t!! JEEE
csao, tudnatok segiteni fenykepezogep vasarlas ugyben? point & shoot gepet szeretnek, szoval nem ilyen nagy allatot 😊 es olyan 7-8 megapixel korul.. milyen típust tudnatok ajanlani ami jo? elore is koszi
Akkor szervíz.
Nem fogja firmware javítani és tudtommal nem is adtak ki ilyet A80-hoz.
Nem fogja firmware javítani és tudtommal nem is adtak ki ilyet A80-hoz.
Ír ki a gép bármilyen hibaüzenetet? Pl. E18 ?
A Canon A sorozat régebbi darabjainál elég sok panasz volt az E18-as hibára. Az objektív mozgatómechanikája mondja fel a zolgálatot.
Semmilyen firmware nem javítja. Szervíz.
Általában is jellemzõ, hogy elromlott gépet nem lehet firmware frissítéssel javítani, ezeket egy szoftverben lévõ hibára adják ki többnyire. JÓ gépekhez! Tehát gyárilag belekerült bug miatt, pl. nyelvtani hibát javít az orosz nyelvû menüpontoknál, meg ilyesmi. Néhány esetben újabb funkciókat ad a gépnek, pl. pontosabb autofókuszt ad, vagy bekerül valami ésszerûsítés a nehezen kivehetõ menübe.
Bekrepált gépet nem javít.
A Canon A sorozat régebbi darabjainál elég sok panasz volt az E18-as hibára. Az objektív mozgatómechanikája mondja fel a zolgálatot.
Semmilyen firmware nem javítja. Szervíz.
Általában is jellemzõ, hogy elromlott gépet nem lehet firmware frissítéssel javítani, ezeket egy szoftverben lévõ hibára adják ki többnyire. JÓ gépekhez! Tehát gyárilag belekerült bug miatt, pl. nyelvtani hibát javít az orosz nyelvû menüpontoknál, meg ilyesmi. Néhány esetben újabb funkciókat ad a gépnek, pl. pontosabb autofókuszt ad, vagy bekerül valami ésszerûsítés a nehezen kivehetõ menübe.
Bekrepált gépet nem javít.
egy deka firmware nincs itt... már én is kerestem.
a canon.com-on (hu) egyelõre semmi olyat nem találtam, hogy firmware
további ötleteket várok, esetleg a canon.hu-hoz segítséget (a szoftverletöltésnél keressem?)
további ötleteket várok, esetleg a canon.hu-hoz segítséget (a szoftverletöltésnél keressem?)
[/spam]™
ha olyan baráti, hogy kb 10k, akkor írom a privit 😊
Esetlegesen lesz egy eladó, 6 hónapos, garanciális Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS objektívem...
Valakit fog érdekelni, baráti áron?
Ajánlatokat PM-be, htx...
Valakit fog érdekelni, baráti áron?
Ajánlatokat PM-be, htx...
http://gaborszantai.co.uk/
[/spam]™
Jah, pl. úgy tudom Canon 300D-hez volt egy ilyen "hackelt" firmware, amivel engedélyezni lehetett a tükörfelcsapást.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Fogod, leformázod a CF kártyát, letöltezs a canon honlapjáról egy a GÉPEDHEZ VALÓ firmware-t, ráteszed a kártyára, beleteszed a gépbe és bekapcsolod a gépet. Elvileg auto frissíti.
Vetíccsük ki PC-re 😄
A windóz má megint nem tud bebootolni. Tehát fogoda formázott CF kártyát, felmásolod rá a firmwaret. Bebootolsz vele és frissíted a rendszert.
Na?
A windóz má megint nem tud bebootolni.
Na?
még nem csináltam, de le lehet tölteni a fényképezõd gyártójának oldaláról a frissítést. Fényképezõt connecteled a géphez, azt vmi csak lesz😊