Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soós Kereskedés
1051 Budapest, József Attila u. 22.
Tel: 317-2341
Fax: 235-0928
E-mail: [email protected]
Nyitva: H-P 9-17 óráig, Szo 10-13 óráig
Õaz?
Melyik kerület?
1051 Budapest, József Attila u. 22.
Tel: 317-2341
Fax: 235-0928
E-mail: [email protected]
Nyitva: H-P 9-17 óráig, Szo 10-13 óráig
Õaz?
Melyik kerület?
Hol tudok olcsón M42 - EOS konvertert beszerezni? + Jó M42 obilelõhely?
Van itthon egy kb 50-es Helios obi azt a gép elé tartottam, de kritikán aluli minõséget produkált. :C Tudna valaki képet küldeni, ami M42-es obival készült hozzá való közgyûrûvel?
Van itthon egy kb 50-es Helios obi azt a gép elé tartottam, de kritikán aluli minõséget produkált. :C Tudna valaki képet küldeni, ami M42-es obival készült hozzá való közgyûrûvel?
Milyen egy rangefinder gép? Mit jelent egyáltalán? O_o
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
azért van, pl. Nika Studoline...
http://gaborszantai.co.uk/
Bárhová bemész akkor személyesen is tudnak mondani bármekkora hülyeséget... 😛
Szinte sehol sincs hozzáértõ eladó.
Szinte sehol sincs hozzáértõ eladó.
ha bemész a mammutba, akkor személyesen is tudnak mondani bármekkora hülyeséget...😛
edigital nem tudom hogy csinálja, de szinte az összes termék adatlapján ír valami hülyeséget <#fejvakaras>#fejvakaras>
Dehogy puskagolyót,bõven elég a rally.Úgyis lekövetem a kocsik mozgását😊
Miért, puskagolyót, vagy kolibriszárnyat akarsz mozdulatlanul fotózni?
1/1400 megfogja a rallyt. Fõleg kissé szembõl. Ilyen kategóriás gépeknél úgy is csak a szerencsén fog múlni, nem a záridõn.
Igaz, hogy majdnem 5 éve jelent meg, de az akkor profinak számító Olympus E20 1/640-et tudott. Az esetek nagy részében az is bõven elég.
1/1400 megfogja a rallyt. Fõleg kissé szembõl. Ilyen kategóriás gépeknél úgy is csak a szerencsén fog múlni, nem a záridõn.
Igaz, hogy majdnem 5 éve jelent meg, de az akkor profinak számító Olympus E20 1/640-et tudott. Az esetek nagy részében az is bõven elég.
rosszul irta az indexen 1/1400 de msot nézem a hivatalos oldalon ott is sajna 1/1400 csak😞
Csak 1 dolgot nem érte.A zársebességtartomány 3 oldalon 3 értéket mond.Index.hu/digicam-on 1/2000,edigitalon 1/4000 digitalcamerainfo.com-on pedig 1/14000.Jó lenne tudni msot meik a valós
Köszi végre valaki😊Akkor azér nekem ez tökéletesen meg fog felelni,és nem veszek pocsék gépt,ez megnyugtat azér😊
Kodakok általában jók. Képminõségre elég színtelített (élénk színû) képeket csinálnak, nagyon zajszûrve, ezért az apróbb részletek jól láthatóan mosottak (mondjuk egy tájképnél a távolabbi fák lombozata inkább pamacsokra emlékeztet.)
C340 nem volt még kezemben. Egy tesztet találtam róla a neten (www.digitalcamerainfo.com). Nagyjából ezt írják:
5 megapixeles géphez képest az olcsóbbak közé tartozik, tehát az egyik nagy elõnye az olcsó ár/5 megaixel. Másik elõnye az egyszerû kezelhetõsége, jól elhelyezett nagy gombok, egyszerû menü. Tetszett nekik a közvetlen nyomatási funkció, meg a menübõl vágható képek.
Problémájának a kicsi LCD monitort említi - 1,6", 72ezer képpontos. A nem túl kényelmes fogás, a gyenge mozgóképmód (320x240, 20 fps) és a kicsi és lassan újratöltõdõ vaku.
C340 nem volt még kezemben. Egy tesztet találtam róla a neten (www.digitalcamerainfo.com). Nagyjából ezt írják:
5 megapixeles géphez képest az olcsóbbak közé tartozik, tehát az egyik nagy elõnye az olcsó ár/5 megaixel. Másik elõnye az egyszerû kezelhetõsége, jól elhelyezett nagy gombok, egyszerû menü. Tetszett nekik a közvetlen nyomatási funkció, meg a menübõl vágható képek.
Problémájának a kicsi LCD monitort említi - 1,6", 72ezer képpontos. A nem túl kényelmes fogás, a gyenge mozgóképmód (320x240, 20 fps) és a kicsi és lassan újratöltõdõ vaku.
Elhsiezd vennék igy ha LENNE RÁ KÉSZPÉNZEM!!!! DE NINCSRÁ SAJNOS anyu nem tudja nekem kifizetni
óra közepén bekopognak ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ok, figy netes vásárlás:
Kinézed, h kb mikell, elmész médiamarktba, jól megtapizod stbstb, megnézed az árát, megjegyzed. Hazamész, megnézed edigitalon, leesik az állad, h mennyivel olcsóbb, majd megrendeled neten, ált egy héten belül hozzák. Pont pénteken rendeltem az erva-tól, és hétfõre behozták nekem a suliba! 😄
Kinézed, h kb mikell, elmész médiamarktba, jól megtapizod stbstb, megnézed az árát, megjegyzed. Hazamész, megnézed edigitalon, leesik az állad, h mennyivel olcsóbb, majd megrendeled neten, ált egy héten belül hozzák. Pont pénteken rendeltem az erva-tól, és hétfõre behozták nekem a suliba! 😄
Mindegy maradok ennél a kodaknál mer nekem nagyon teccik,csak örülnék valaki tudna valamit mondani róla adatok alapján mer én felét nemértem ami oa le van irva😄
Jah ezzel csak az a baj van hogy ahoz a boltjukba köbemenni,és szombathelyen ien nincs😊
És ezek a netes bótok adnak nekem neten hitelt?
Általában ugy szoktam a rally fotózni a szutyi géppel ami buldózer alá való vót,,hogy a kocsit követte ma géppel,és ha késett ugye akkoris a kocsit kapta el.Itt is ugyetervezem,csak lényegében sokkal élesebben😄
Az házhozszállítási díjjak sztem mindenhol távolságfüggetlenek. És igen Edigital 10E felett belföldre bárhová (kis putri faluban lakok, tõlük rendeltem a 350D-met is.) kiszálítja ingyé.
ha minden igaz, és szerencsém lesz, nemsoká lesz alkalmam kipróbálni egy kodak gépet... majd akkor töltök fel képeket, meg egy-két "elsõbenyomást" a használatáról és akkor az frankó lesz nektek yol.
addig viszont továbbra is canon rulz.
addig viszont továbbra is canon rulz.
Azt a sportfunkciót nem kell túlértékelni.
A legtöbb kompakt annyit késik az exponálással a gomb lenyomását követõen (shutter lag), hogy rallyt legfeljebb a parc fermében tudsz majd fotózni. Ha ez fontos neked, akkor olcsó filmes gépet vegyél.
A legtöbb kompakt annyit késik az exponálással a gomb lenyomását követõen (shutter lag), hogy rallyt legfeljebb a parc fermében tudsz majd fotózni. Ha ez fontos neked, akkor olcsó filmes gépet vegyél.
extremedigital távolsággfüggetlenül szállít ingyé házhoz ? 😄
SZVSZ:
Mediamarktba SOHA ne vegyél semmit. CCS Webshopban Soha ne vegyél semmit.
Ha legolcsóbban akarsz hozzájutni a géphez, akkor sztem mindenképp a neten ved meg, vagy a sarkon a cigányoktól, de azon nincs garancia. <#hehe>#hehe>
Netes bótok:
edigital
erva
depo
Edigital 10E Ft fölött INGYEN szállít házhoz. Ervanál 1200Ft a szállítási díj, bárhol laksz az országban. A depon pedig sok cég képviselteti magát, jól össze lehet hasonlítani az árakat. Mindháromtól rendeltem már, és mindhárom megbízható.
Mediamarktba SOHA ne vegyél semmit.
Ha legolcsóbban akarsz hozzájutni a géphez, akkor sztem mindenképp a neten ved meg, vagy a sarkon a cigányoktól, de azon nincs garancia. <#hehe>#hehe>
Netes bótok:
edigital
erva
depo
Edigital 10E Ft fölött INGYEN szállít házhoz. Ervanál 1200Ft a szállítási díj, bárhol laksz az országban. A depon pedig sok cég képviselteti magát, jól össze lehet hasonlítani az árakat. Mindháromtól rendeltem már, és mindhárom megbízható.
hp-t nem vennék,aszontáj rá sazr,meg sd karist akartam mer xd az horribilis,nekem mindeki 3 gépet ajánlott megmondo möszintén.Ezt a kodakot,A Pana ls1-est de ára miatt bukta,meg a40 es samsungot de az szar.És számitott neke mhogy sportfunkció legyne rajt samsungon pedig nincs.Egyeüdl a képstabilizátort hinyolom a kodakból 😞
én nem ismerem a Kodak termékeket, nem tudok segíteni...
HP-t ne vegyél, de szerintem jó a Kodak, ebben a kategóriában nincs nagy különbség a gépek között...
HP-t ne vegyél, de szerintem jó a Kodak, ebben a kategóriában nincs nagy különbség a gépek között...
De még nem kaptam véleményeket😊
Igen de sajonso cska hiteles szituból megy és mindeképp valami helyi bótba kö megvenne més a mediamarkt lett alegelõnyösebbb.Sajnos nincs rá kp-m😞
ELhiszem nektek hogy van enné jobb m,er a panasonis ls1-esre fájt a fogam,cska sajna nem jön össze de errõl a kodakról monnyatok véleményt😊
SZép ez a gép teccik csak sajnos nálunk szhelyen iet 1 helyen talátam ott 46ezer volt az nekem már tul sok sajnos.
Nem kö nekem full inõségi kép cksa ne legyen full emosódás,a 12-ezressel efoagdható sikerült pár kép esetében,akkro itt azér számomra megfelel.Többre nincs lóvém sajna
Megmondom öszintén nem talátam,csak a powershot a 40-et de arra nekem azt mondta fotós ismi hogy a kodak anná jobbb
szvsz 40e-ért találsz Canon-t, amivel sokkal jobban jársz...
Sziasztok.Az a kérdésem cska hogy ha veszek 1 Kodak easyshare c340-et azzal jól járok-e,mik a tapasztalatok azoknak akiknek van ien.MAx 40-et tok költeni és mamatõrként akarom cska használni,néha rallykon meg ien helyeken.Ezeleött 1 full abszolut übergagyi 12ezres yakumomvolt szal nekem nagy elõrelépés de várom a véleményetekt.
5D a következõ😊
mellé Pana/Leica DSLR a rosszabb idõkre...
(van egy bank a XVII.kerben amit rosszul õriznek...)
mellé Pana/Leica DSLR a rosszabb idõkre...
(van egy bank a XVII.kerben amit rosszul õriznek...)