Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soós Kereskedés
1051 Budapest, József Attila u. 22.
Tel: 317-2341
Fax: 235-0928
E-mail: [email protected]
Nyitva: H-P 9-17 óráig, Szo 10-13 óráig
Õaz?
Melyik kerület?
1051 Budapest, József Attila u. 22.
Tel: 317-2341
Fax: 235-0928
E-mail: [email protected]
Nyitva: H-P 9-17 óráig, Szo 10-13 óráig
Õaz?
Melyik kerület?
Hol tudok olcsón M42 - EOS konvertert beszerezni? + Jó M42 obilelõhely?
Van itthon egy kb 50-es Helios obi azt a gép elé tartottam, de kritikán aluli minõséget produkált. :C Tudna valaki képet küldeni, ami M42-es obival készült hozzá való közgyûrûvel?
Van itthon egy kb 50-es Helios obi azt a gép elé tartottam, de kritikán aluli minõséget produkált. :C Tudna valaki képet küldeni, ami M42-es obival készült hozzá való közgyûrûvel?
Milyen egy rangefinder gép? Mit jelent egyáltalán? O_o
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
azért van, pl. Nika Studoline...
http://gaborszantai.co.uk/
Bárhová bemész akkor személyesen is tudnak mondani bármekkora hülyeséget... 😛
Szinte sehol sincs hozzáértõ eladó.
Szinte sehol sincs hozzáértõ eladó.
ha bemész a mammutba, akkor személyesen is tudnak mondani bármekkora hülyeséget...😛
edigital nem tudom hogy csinálja, de szinte az összes termék adatlapján ír valami hülyeséget <#fejvakaras>#fejvakaras>
Dehogy puskagolyót,bõven elég a rally.Úgyis lekövetem a kocsik mozgását😊
Miért, puskagolyót, vagy kolibriszárnyat akarsz mozdulatlanul fotózni?
1/1400 megfogja a rallyt. Fõleg kissé szembõl. Ilyen kategóriás gépeknél úgy is csak a szerencsén fog múlni, nem a záridõn.
Igaz, hogy majdnem 5 éve jelent meg, de az akkor profinak számító Olympus E20 1/640-et tudott. Az esetek nagy részében az is bõven elég.
1/1400 megfogja a rallyt. Fõleg kissé szembõl. Ilyen kategóriás gépeknél úgy is csak a szerencsén fog múlni, nem a záridõn.
Igaz, hogy majdnem 5 éve jelent meg, de az akkor profinak számító Olympus E20 1/640-et tudott. Az esetek nagy részében az is bõven elég.
rosszul irta az indexen 1/1400 de msot nézem a hivatalos oldalon ott is sajna 1/1400 csak😞
Csak 1 dolgot nem érte.A zársebességtartomány 3 oldalon 3 értéket mond.Index.hu/digicam-on 1/2000,edigitalon 1/4000 digitalcamerainfo.com-on pedig 1/14000.Jó lenne tudni msot meik a valós
Köszi végre valaki😊Akkor azér nekem ez tökéletesen meg fog felelni,és nem veszek pocsék gépt,ez megnyugtat azér😊
Kodakok általában jók. Képminõségre elég színtelített (élénk színû) képeket csinálnak, nagyon zajszûrve, ezért az apróbb részletek jól láthatóan mosottak (mondjuk egy tájképnél a távolabbi fák lombozata inkább pamacsokra emlékeztet.)
C340 nem volt még kezemben. Egy tesztet találtam róla a neten (www.digitalcamerainfo.com). Nagyjából ezt írják:
5 megapixeles géphez képest az olcsóbbak közé tartozik, tehát az egyik nagy elõnye az olcsó ár/5 megaixel. Másik elõnye az egyszerû kezelhetõsége, jól elhelyezett nagy gombok, egyszerû menü. Tetszett nekik a közvetlen nyomatási funkció, meg a menübõl vágható képek.
Problémájának a kicsi LCD monitort említi - 1,6", 72ezer képpontos. A nem túl kényelmes fogás, a gyenge mozgóképmód (320x240, 20 fps) és a kicsi és lassan újratöltõdõ vaku.
C340 nem volt még kezemben. Egy tesztet találtam róla a neten (www.digitalcamerainfo.com). Nagyjából ezt írják:
5 megapixeles géphez képest az olcsóbbak közé tartozik, tehát az egyik nagy elõnye az olcsó ár/5 megaixel. Másik elõnye az egyszerû kezelhetõsége, jól elhelyezett nagy gombok, egyszerû menü. Tetszett nekik a közvetlen nyomatási funkció, meg a menübõl vágható képek.
Problémájának a kicsi LCD monitort említi - 1,6", 72ezer képpontos. A nem túl kényelmes fogás, a gyenge mozgóképmód (320x240, 20 fps) és a kicsi és lassan újratöltõdõ vaku.
Elhsiezd vennék igy ha LENNE RÁ KÉSZPÉNZEM!!!! DE NINCSRÁ SAJNOS anyu nem tudja nekem kifizetni
óra közepén bekopognak ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ok, figy netes vásárlás:
Kinézed, h kb mikell, elmész médiamarktba, jól megtapizod stbstb, megnézed az árát, megjegyzed. Hazamész, megnézed edigitalon, leesik az állad, h mennyivel olcsóbb, majd megrendeled neten, ált egy héten belül hozzák. Pont pénteken rendeltem az erva-tól, és hétfõre behozták nekem a suliba! 😄
Kinézed, h kb mikell, elmész médiamarktba, jól megtapizod stbstb, megnézed az árát, megjegyzed. Hazamész, megnézed edigitalon, leesik az állad, h mennyivel olcsóbb, majd megrendeled neten, ált egy héten belül hozzák. Pont pénteken rendeltem az erva-tól, és hétfõre behozták nekem a suliba! 😄
Mindegy maradok ennél a kodaknál mer nekem nagyon teccik,csak örülnék valaki tudna valamit mondani róla adatok alapján mer én felét nemértem ami oa le van irva😄
Jah ezzel csak az a baj van hogy ahoz a boltjukba köbemenni,és szombathelyen ien nincs😊
És ezek a netes bótok adnak nekem neten hitelt?
Általában ugy szoktam a rally fotózni a szutyi géppel ami buldózer alá való vót,,hogy a kocsit követte ma géppel,és ha késett ugye akkoris a kocsit kapta el.Itt is ugyetervezem,csak lényegében sokkal élesebben😄
Az házhozszállítási díjjak sztem mindenhol távolságfüggetlenek. És igen Edigital 10E felett belföldre bárhová (kis putri faluban lakok, tõlük rendeltem a 350D-met is.) kiszálítja ingyé.
ha minden igaz, és szerencsém lesz, nemsoká lesz alkalmam kipróbálni egy kodak gépet... majd akkor töltök fel képeket, meg egy-két "elsõbenyomást" a használatáról és akkor az frankó lesz nektek yol.
addig viszont továbbra is canon rulz.
addig viszont továbbra is canon rulz.
Azt a sportfunkciót nem kell túlértékelni.
A legtöbb kompakt annyit késik az exponálással a gomb lenyomását követõen (shutter lag), hogy rallyt legfeljebb a parc fermében tudsz majd fotózni. Ha ez fontos neked, akkor olcsó filmes gépet vegyél.
A legtöbb kompakt annyit késik az exponálással a gomb lenyomását követõen (shutter lag), hogy rallyt legfeljebb a parc fermében tudsz majd fotózni. Ha ez fontos neked, akkor olcsó filmes gépet vegyél.
extremedigital távolsággfüggetlenül szállít ingyé házhoz ? 😄
SZVSZ:
Mediamarktba SOHA ne vegyél semmit. CCS Webshopban Soha ne vegyél semmit.
Ha legolcsóbban akarsz hozzájutni a géphez, akkor sztem mindenképp a neten ved meg, vagy a sarkon a cigányoktól, de azon nincs garancia. <#hehe>#hehe>
Netes bótok:
edigital
erva
depo
Edigital 10E Ft fölött INGYEN szállít házhoz. Ervanál 1200Ft a szállítási díj, bárhol laksz az országban. A depon pedig sok cég képviselteti magát, jól össze lehet hasonlítani az árakat. Mindháromtól rendeltem már, és mindhárom megbízható.
Mediamarktba SOHA ne vegyél semmit. CCS Webshopban Soha ne vegyél semmit.
Ha legolcsóbban akarsz hozzájutni a géphez, akkor sztem mindenképp a neten ved meg, vagy a sarkon a cigányoktól, de azon nincs garancia. <#hehe>#hehe>
Netes bótok:
edigital
erva
depo
Edigital 10E Ft fölött INGYEN szállít házhoz. Ervanál 1200Ft a szállítási díj, bárhol laksz az országban. A depon pedig sok cég képviselteti magát, jól össze lehet hasonlítani az árakat. Mindháromtól rendeltem már, és mindhárom megbízható.
hp-t nem vennék,aszontáj rá sazr,meg sd karist akartam mer xd az horribilis,nekem mindeki 3 gépet ajánlott megmondo möszintén.Ezt a kodakot,A Pana ls1-est de ára miatt bukta,meg a40 es samsungot de az szar.És számitott neke mhogy sportfunkció legyne rajt samsungon pedig nincs.Egyeüdl a képstabilizátort hinyolom a kodakból 😞
én nem ismerem a Kodak termékeket, nem tudok segíteni...
HP-t ne vegyél, de szerintem jó a Kodak, ebben a kategóriában nincs nagy különbség a gépek között...
HP-t ne vegyél, de szerintem jó a Kodak, ebben a kategóriában nincs nagy különbség a gépek között...
De még nem kaptam véleményeket😊
Igen de sajonso cska hiteles szituból megy és mindeképp valami helyi bótba kö megvenne més a mediamarkt lett alegelõnyösebbb.Sajnos nincs rá kp-m😞
ELhiszem nektek hogy van enné jobb m,er a panasonis ls1-esre fájt a fogam,cska sajna nem jön össze de errõl a kodakról monnyatok véleményt😊
SZép ez a gép teccik csak sajnos nálunk szhelyen iet 1 helyen talátam ott 46ezer volt az nekem már tul sok sajnos.
Nem kö nekem full inõségi kép cksa ne legyen full emosódás,a 12-ezressel efoagdható sikerült pár kép esetében,akkro itt azér számomra megfelel.Többre nincs lóvém sajna
Megmondom öszintén nem talátam,csak a powershot a 40-et de arra nekem azt mondta fotós ismi hogy a kodak anná jobbb
szvsz 40e-ért találsz Canon-t, amivel sokkal jobban jársz...
Sziasztok.Az a kérdésem cska hogy ha veszek 1 Kodak easyshare c340-et azzal jól járok-e,mik a tapasztalatok azoknak akiknek van ien.MAx 40-et tok költeni és mamatõrként akarom cska használni,néha rallykon meg ien helyeken.Ezeleött 1 full abszolut übergagyi 12ezres yakumomvolt szal nekem nagy elõrelépés de várom a véleményetekt.
5D a következõ😊
mellé Pana/Leica DSLR a rosszabb idõkre...
(van egy bank a XVII.kerben amit rosszul õriznek...)
mellé Pana/Leica DSLR a rosszabb idõkre...
(van egy bank a XVII.kerben amit rosszul õriznek...)