Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem lennék a helyedben 😄)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Legjobb, ha egy üzletben kézbe veszed õket, aztán saját benyomás alapján döntesz, persze elõtte nézz meg pár tesztet is. Ezen az oldalon ki tudod keresni õket.
Olvasd még el a kategóriatársakat is, canon s2is, s3is, fuji s9500 stb.
Határozott emberke lehet😊
http://gaborszantai.co.uk/
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
haver szeretne venni de nem lehet hol kapni... az adoraman is out of stock van. az ebayen masfelszer dragabban adjak.. es egy itthoni bolt azt mondta neki hogy be fogja szuntetni az obit a canon... igaz ez?? valami baja van es azert?? mert akkor havernak se kellene.. de ha csak valami marketing buzisag akkor venne vhonnan... valaki tud vamit??? ha lehet akkor PRIVIT kuldjetek
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Makro vaku(hosszabító)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ÖRÖK HÁLA DANINAK!!!! <#finom>#finom><#finom>#finom><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#worship>#worship><#worship>#worship>

nem is gondoltam rá 😄
Köszii!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Nemtudom jóhelyre jöttem-e deolyan problémával fordulok hozzátok hogy a f.gépem memóriakártyáját(512Mb Kingstone) megformáztam (windowsban)..és most a fgép kiirja hogy CARD ERROR.
ilyenkor lehet valamit tenni?..
vagy vennem kell másikat?
elõre is köszi a válaszotokat!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
csikókoromban havi 40-60e elment bulira (péntek 5e, szombat 10e - nyáron durvább volt), azt hiszem ez kicsit értelmesebb befektetés😊
...mondjuk a legnagyobb melómra nem vagyok büszke, de az visszahozta a 30D árát: építészterveket (több százat) kellett lefotóznom...
és akkor lesz egy EF 17-40/4.0 L USM eladó (150e)
Mert olyanja van. 😊
Canon 200 mm f2.8 L elado. Hibatlan, keveset hasznalt darab.
175e Ft
Vagy van már ilyened is? 😄
Elkúrják, érzem, hogy elfogják kúrni :-////
mintha nem mondtam volna egy hete, hogy mihez kell
<#wilting>#wilting>
Kéne rendelni :-/
Canon EOS 10D/20D/30D (RS-80N3) - 4500 Ft
Canon EOS 300D/350D (RS-60E3) - 2900 Ft
[email protected]
Pedig már azis tökre kéne, pl. Horvátországban egy alkalommal hiányzott 😊))
Kikéne tróbálni! 😊))
Adódott egy téma, egybõl jött a „kopipészt”, korrekt.
Ahelyett, hogy anno mikor kikerült a cikk és elolvastad, írtál volna mail-t akár nekem, akár az sg-nek, hogy szted ez így nem helyes, legalábbis a „minden esetben” szó nem az. Mert ezt most én is elismerem, csak a hogyannal akadt némi gond.
Akksi kérdés ergo jogos, báááár én inkább expózom hosszabbat mint több legyen a zaj. ISO200-on mondjuk még túrhetõ, de éjszaka 400-at már nem szívesen használok.
nem kötözködöm, csak néha mondassz dolgokat...
a lényeg, a hosszú expó zabálja az akkut.
ha kétszeresére emeled az ISO értkét, fele annyit exponálsz, tehát kevesebbet eszik az akku.
(és a képed nem lesz SOKKAL zajosabb, fõleg DSLR gépeknél)
Ez otthon nem gond, de ha tegyük fel civilizációtól távol vagy, nincs pótakkud (stb.) akkor nem árt spórolni az energiával.
érted má?
"A zár ilyenkor akár 30-40 percig is nyitva lehet."
Kötöszködés rulez!!!
Na, még ki akar ma belémkötni, essünk túl rajta?!
(nem fogom elmesélni, hogy kiknek szól az a cikk)