48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Galy
    E-1 rulez!
  • Gabo
    Mind a két gép jó. De azt, hogy neked melyik felel meg jobban, csak Te tudod eldönteni.
    Ha van rá mód, vedd kézbe, próbáld ki mind a kettőt. Válaszd azt, amelyik jobban kézre esik.
    Van egy olyan érzésem, hogy a Te esetedben nem a gépen fog múlni az, hogy milyenek lesznek a képek...

Javaslom, hogy miután elmélyedtél a helyesírás és a fogalmazás rejtelmeiben, olvass el néhány könyvet a fotózásról is.
  • Blasta
    Hát nézd emberek vagyunk kinek ez jön be kinek az nincs joker fényképezőgép ami mindenki kedvence nincs olyan gép ami minden másik gépet magamögé utasitaná úgyhogy ne is kérj ilyet senkitől itt a topikban mert ha én mondjuk azt mondom neked, hogy vedd meg a Elektrodigic gt-hr1-D4 gépet akkor rohansz megvenni mert én azt mondtam másrészt meg nem tudom a kommentemből levágode hogy ha ugratunk is akkor azt miért tesszük esetleg elgondolkodhatnál irásjelek tagmondatok és értelmes összetett mondatok használatában esetleg komolyabban veszünk és ajánlunk megapixeles meg optikaizúmos gépet.
  • Lateralus
    APS-C szenzorhoz tervezett cirkuláris halszem. Kis érzékelőn is kirajzolja körbe a 180 fokot:

http://www.dpreview.com/news/0711/07111402sigma45fish.asp
  • Palinko
    hát ez így nem jó... jó lenne ha valaki megmondaná már hogy melyik a jobb a 2 közül? és akkor írja már ki a típust létszíves hogy biztos legyen és kérem hogy az írjon aki tényleg biztos benne mert a jobbat szeretném venni nekem a Canon PS-A720IS szimpatikusabb bár ennek sincs kihajtható kijelző de nagyobb az optikai zoomja mint az Canon PS-A720IS é és tetszik a kihajtható vaku. de ezek részletkérdések szóval aki tényleg vágja kérem hogy hasonlítsa össze sajnos összehasonlítást sehol nem találtam csak manuálisan tudja itt
    http://www.canon.hu/html/termek/fr_termek2.html
    kérem akkor egy hozzáértő segítségét és tegy félre a humort mert van egy olyan érzésem hogy ugrattok. létszíves akkor a jobb típus nevét kérem a kettő közül. köszönöm szépen a megértést és a sok hozzászólásom elviselését!
  • Timber
    Csak nem a Gazdag reti ltpben levore gondolsz. Nekem a Panasonicombol ott mutottek ki a HotFiltert ... :D Egyelore panasz nincs a gepre ... de azert a K10D-t nem biznam ra ... bar meg O is szimpatikusabb mint a Camera Kft. :D
  • Timber
    es abban lesz zarido?
  • 30Dani
    egyik jobb mint a másik! :o
  • Blasta
    Janem, izé bocs.

Szal Második ránézsre az ELSŐ!! :D
  • Blasta
    második ránézésre a második :D
  • BiG G
    első ránézésre is a második.
  • Palinko
    na ok mostmár pontosítok szerintetetek melyik a jobb?
    Canon PS-A720IS VS Canon PS-SX100IS-BK
    gondolom ezek megfelelnek az előbb leírt feltételeknek árban hasonlóba vannak
  • BiG G
    ta-nul-junk meg ta-gol-tan és át-lát-ha-tó-an ki-fe-jez-ni ma-gun-kat.
  • 30Dani
    vegyél canon hp kompakt olcsón nikon esetleg éleslesz makrómód pentax is jólehet de csak ojat amibe van megapixel
  • DecenS
    te mondtad...
  • Palinko
    jó oké összefogalmaztam,de ha te sem értesz hozzá hallgass.
  • DecenS
    a kutya mint gyorsan mozgó tárgy
    LOÁL :D:D:D:DDD
  • Palinko
    sziasztok. szeretnék venni digitális fényképezőgépet eddig egy fényképezőgép volt tovább 5 percnél a kezemben az egy Canon Power shot A 610es kis huskymat fényképezgettem és ő ugrált szaladt minden és a kijelzőn elég élesek a képek nagyáól tetsizk de ez pár éve volt jó vétel most nem tudom mit éri meg venni nem szeretek keretet megadniolyan tippeket kérek ami ár érték arányban jó. családi fotózásról lenne szó kutyák fényképezése szóval a gyorsan mozgó tárgy lekapása jó lenne, akkor fontos nekem még az optikai zoom megapixel is legyen mást nem igazán értem... kérek felvilágosítás néhaány jó modellről ami jobb mint az A 610es de mégsem túlon túl drága 100kilótol azért ne legyen több remélem ez alatt is lehet jó gépet venni. gyártó mindegy én favoritaim LAIKUS KÉNT canon és samsung. na köszi aki segít egy kezdőnek!
  • Galy
    kerekasztal megvan?
  • Danielmagua
    Ja hogy a szondiban laksz. Vigyázz tudom hol laksz
  • Blasta
    Én a szondiban lakom, de nem ismerek ilyen szervizt (ami nem jelent semmit, mert nem szoktam sétálgatni az utcában :D)
  • G_ArchAngel #32472
    Szondi utcát ismerem, de szervízt nem:)
    Dél-budán viszont van egy "garázsműhely", vmi panelben, ahol úgy takarították ki anno a 20D-m, hogy a Camera Kft. elsírta utána magát - még az árnyékoló fóliákat és rosszul rakták vissza...
  • Timber
    A szondi utcas szervizet ismeri valaki? Megapix vagy mi a nevuk ... honlapot nem talaltam.
  • G_ArchAngel #32470
    haggymá! nekünk teccö, geci
  • Timber
    Ez a szama kint van a Pentax.hu oldalon is :D Irtam mar neki levelet ... egyelore nem valaszolt.
  • Blasta
    htx
    jaja, arról totál elfelejtkeztem, engem is érdekelne pedig :D
  • Loál János #32467
    Amúgy érdekes a cucc, még elhallgattam volna jódarabig.
    Viszont nem kérdezted meg, hogy hogy tuszkolta bele a villanykörtébe a hernyót!
  • Blasta
    tudomtudom :SSSS
    [AMATŐR MÉG, ELSŐ INTERJÚJA VÓT]
  • Loál János #32465
    Mosmá de. -.-
  • Loál János #32464
    Áz. :O)
  • Galy
    módosítassz tárgyakon bizonyos módosításokat! :DDD
  • Galy
    hja, 2-3 hónapig nem nyúlj borotvához! :)
  • Blasta
    Ennél durvábbon? :)
    Nem, mé kéne?
    Leszel a sztájlisztom? :D
  • Galy
    amúgymeg: durva körszakállon nem gondolkodtál még el? :DD
  • Loál János #32459
    Csátáp!
  • Galy
    fú, komolyan nem ismered????

decziky
  • Loál János #32457