48078
-
G_ArchAngel #34053 ezt ugye most nem mondod komolyan...
én amatőr vagyok építészként, de egy ilyen sz*rkupacot bármikor megrajzolok falakból és födémelemekből ArchiCAD-ben, ehhez nem designernek kell lenni, hanem látás és ízléssérült dilettánsnak
nézd meg egymás mellett a kettőt: a Canon ívei vezetnek valahová, az egész olyan, mintha egy darab márványból faragták volna, nem legóelemeket szórnak egymásra - arról nem is beszélve, hogy a portrémarkolata egy szégyen, pedig abban a Nikon volt eddig a legjobb... -
#34052 Na nézzük csak... a Nikon D3-at Giorgetto Giugiaro Italdesign stúdiója dizájnolta. A Canont ki is? :DDDDD Hakamucsi Hirosimamoto? :D -
efem #34051 arrol hogy elinditasz egy lightroom batch process-t, es kozben nyugodtan tudsz cad-ben dolgozni, mikozben a hatterben megy a zene, toltesz le, es az asszony filmet nez a gepedrol a masik monitoron ;) -
efem #34050 amugy nem egy vacak gepet erzek most a seggem alatt(alant leirva) de akad itt 1-2 olyan vas, hogy pl 6 virtualis szerver fut alatta - rohogve .. virtualizacioban es tobbszalusagban a jovo! -
efem #34049 thread rulez until vegtelen ;) -
G_ArchAngel #34048 (hülye kockák, tököm se érti miről beszélnek) -
G_ArchAngel #34047 szerencséd, hogy PS-sel példálózol, különben OFF lenne... -
#34046 :DDDDDDDDDD
Most ezt tényleg nekem akarod elmagyarázni?
Én ezt tanulom, ismerem a többszálú programozást és használom is.
Hidd el az alkalmazások többszálúak, a nagyon régiek is, hülyék lennének a fejlesztők, ha nem így írnák a szoftvereket.
Ha már felhoztad a photoshoppot nézd meg, h elindítasz egy actiont ami tele van táposabb filterekel.
És nem szarja magát össze a program közben ugyanúgy meg tudsz nyitni egy képet szerkesztésre. Vagy mondok sokkal egyszerűbbet. Tudod mozgatni az egered és ezt a program le is kezeli, szal ha rányomsz egy menüpontra, lenyílik, mivel a filtereket a ps külön szálon futtatja, ha nem így lenne, nem tudnál két dolgot egyzserre csinálni, és ezt nem az intel szarta, már nagyon régi találmány a C nyelv is tudja, ami már igencsak 30 éves! Meglepetés, ahhoz, h többszálú programot futtass, nem kell több processzormag. A többtaszkú operációs rendszerek óta van time slice-ing én a töbszálúságot is e körülre tippelem. -
#34045 Ebben tévedsz, csak azok használják ki a több magot amik eleve így lettek megírva. Kettő- vagy többmagos gépen egy x86-os program az első magot 100%-osan, a másodikat meg egyáltalán nem használja. Még csak 5%-ban sem. Fogj egy 8-as Photoshopot és indíts el egy hosszabb műveletet, közben figyeld a Feladatkezelőn a Teljesítmény elnevezésű fület, vagy bármilyen CPU-terheltséget mutató programot :) És még 64 bites oprendszeren is csak azok használják ki amik -meglepetés- többszálon történő feladatvégzésre lettek megírva. -
#34044 Sajnos még nem találkoztam olyan géppel, amire azt mondhattam volna, h ez igen, na EZ hasít.
Mikor windowsról áttértem linuxra azt hittem, aztán megszoktam azt is. :) -
G_ArchAngel #34043 Te vagy, aki aknakeresővel leterhelte a NASA-t? -
#34042 Nathan: "A szoftver gáz: kitölti a rendelkezésére álló teret."
Minden alkalmazás (na jó a többségük, a nagyobak, egy hello world nem nagyon) egymagában kihasználja, max. nem tudsz róla.
Nem ismered a számítógép használati szokásaimat. :)
-
#34041 végülis, egyszerre elindítasz négy Lightroom-ot batch processingben, közben kódolsz, msnezel és még zenét is hallgatsz :))) -
#34040 De! Én. -
#34039 öreg volvo nem vén volvo -
#34038 kár hogy még a 2 magot is alig használja ki valami, cserébe hőerőmű :) -
G_ArchAngel #34037 brutális Apple
kocka: Mercedes G-klasse, MacPro, Leica M8 - köszönöm... -
#34036 haccáz éves, nem képezi összehasonlítás tárgyát!!! :))) -
#34035 ez elég szögletes?:) -
#34034 hmmmm :)
megezis hmmm :)))
Felőlem ennyire minden lehet szögletes :) -
#34033 szegényt jól elcsúfították :c -
#34032 hm
-
Aspyrin #34031 Cukiság, pinkben nincs véletlen? :D -
#34030 #34023 + #34026
:-YAY
-
#34029 pff -
G_ArchAngel #34028 Kár, hogy nincs fotós Büntetéstopic:
-
#34027 nemjó kombájn -
G_ArchAngel #34026 "voáv, a pentrox feltörekvőben :) egyre többünknek van már itt is."
Suzuki is sok embernek van... -
G_ArchAngel #34025 ha esik a zeső... -
#34024 letisztult ezis -
#34023 Hááát... :DDD -
#34022 karcsú, kecses, lobbanékony és sokszor megbízhatatlan - bizony az :)) -
G_ArchAngel #34021 SILENCE! -
#34020 Na így már értem, mitől ment szét a tükröd a gép lukában
Pumpálás, persze. -
#34019 CX nőies? :o -
#34018 ahah :C -
G_ArchAngel #34017 én az egyszerűbb, letisztult formákat szeretem - épületekben, autókban, fényképezőgépben - nőben is az a szép, akinek a természetes formái szépek és nem áll ki belőle minden, mint egy D3-ból...(pl a csatlakozók takarása iszonyat gagyi)
persze aki a férfiasabb formákat szereti a kezében tartani...[GONOSZ] -
#34016 Mondjuk most meghazudtolom magam, mivel kocsiban az egyik szerelmem a CX, aminél csak a DS nőiesebb :) Bár ez sem releváns, mert én kívülről nézem a kocsit, jogsi még várat magára... -
#34015 Nekem is. Olyan mint egy Volvo műszerfal, kicsit szögletes, rengeteg gombbal. -
#34014 voáv, a pentrox feltörekvőben :) egyre többünknek van már itt is.
@Angel: a szép az relatív, tudod. nekem pl D3 sokkal jobban tetszik a markánsabb vonalvezetésével, mellette az 1Ds valahogy nőiesnek hat :)