48078
-
Aspyrin #34453 Lassan három hónapja. -
#34452 Én lemaradtam az Oly E400 v. 410-nél -
G_ArchAngel #34451 Pentax kell hozzá, nem ilyen sz*r Zigview, ami másodperceket késik a valós mozgáshoz képest...:) -
#34450 Mi kell ahoz, hogy elmehessunk egy ujsaghoz fotosnak???
Sok szerencset hozza :D -
#34449 Ha tudnad hanyan lapulnak itt Pentax-al! :D -
#34448 Mióta van pentaxod? -
Aspyrin #34447 Van ;)
Akkor szponzorálod? :) -
efem #34446 volt a kezembe,dolgoztam is vele, gyurni kell ra, hogy kezbol tudjon vele dolgozni az ember...
csutortoktol canon 85/1.8 tulaj :P -
#34445 500 mm, 6.3 fényerő? Áhh... Kézből... Ez bizony állványra való ágyú, nélküle nem ér semmit. -
Lateralus #34444 Az elődje, a 27-486mm-es izé elég gyengécske volt.
Úgyhogy nyertél :) -
Aspyrin #34443 támogatót keresek :D -
#34442 "26-520mm"
Az szép, kíváncsi vagyok milyen lesz a minősége. Van egy tippem :D -
Lateralus #34441 Gondolod? -
Aspyrin #34440 -
#34439 miert van olyan erzesem hogy a PMA -n lesznek cifrábbak is? :D -
Lateralus #34438 Olympus SP570UZ -> 20x zoom -
#34437 Hmmz. Erdemes a Keresos osszehasonlito oldalt is megnezni. -
#34436 Nekem TZ3 van ami a TZ2 picit nagyobb kijelzovel, picit tobb pixellel es expo-sorozatlovo kepesseggel. Nagyon szep szinei vannak es szerintem koNpakt gepek kozott a kepminosege is nagyon jo. Ha erdekel a HDR fotozas akkor mindenkeppen megeri a kis plussz a TZ3-ert, viszont ha a HDR nem erdekel akkor szerintem eleg a TZ2 is, hacsak valami miatt nem feltetlenul szukseges az a +1 megapixel. Egyetlen dolog amivel nem vagyok 100%ban megelegedve es az a vaku. 4-5 meter utan erezhetoen gyengul a teljesitmenye, de egy kis trukkozessel az is megoldhato (hosszu expos vakus foto... altalaban bejon). Ja es egyszer buliba ugy vittem el, hogy elfelejtettem kartyat vinni hozza... addig viccesnek tartottam a 12.5 mega belso memoriat, ott viszont tudtam 32 kepet csinalni vele (igaz csak 3 megapixelen es leggyengebb JPEG tomoritessel... de meg igy is jok lettek a kepek bulifotonak. Pelda.
Ja es nem tudom ez mennyire erdekel, de probalgattam vele IR fotozast is es kimondottan alkalmas a dologra csak enyhen hotspotosodik, de ez lehet amiatt, hogy nem ratekerve volt a filter csak eletartottam az obinak :D Pelda.
Szoval en nagyon meg vagyok vele elegedve, mert egy nagyon jo kis gep... es nagyon a manualis beallitasokat se hianyolom. Arra ott a K10D :D A TZ3-at bulikba, bringazashoz, vagy akar 'mindennapos' cipelesre hasznalom... Ajanlom hozza egy Joby Gorillapod beszerzeset. :D -
debut12 #34435 Jó az a Panasonic!
Még ezekre gondoltam...
Nikon Coolpix S200
Nikon Coolpix S500
Canon Digital Ixus 75
-
#34434 LOAL Itt tenyleg szar lehetett "leejteni" a kamerat :D -
#34433 Panasonic TZ2 (sot mar a TZ3-t is lattam ennyiert valahol :D)
Komolyan. Nincs parja ebben az arkategoriaban szerintem. -
#34432 En sony -t ezekutan nem vennék mégegyszer. ( és amugyse :P)
Ha hasonlo méretű (könnyen zsebrevágható) kompakt gépet szeretnél szerintem a canon powershot Axxx (540 / 530 as van ilyen árban) szériát érdemes megnézni, nekem is ilyen volt az első gépem (a60) régen, és bejött. A nikon / fuji kompaktjai is jók szerintem ilyen árban, én ebből a 3 márkából választanék egy szimpatikusat.
(persze vasarlas elott erdemes neten utánaolvasni hogy melyik gépnek lehetnek tipushibái, nehogy ugy jarj mint a sonyval :) ) -
debut12 #34431 Már felvettem a kapcsolatot a legközelebbi szervízzel. 5.000Ft a bevizsgálás, és azt mondták kb 10-30.000Ftig bezárólag számoljak.
Lehet inkább eladom, és veszek egy másikat. Garancia már nics rá. :(
Melyik gépet ajánlanád 60.000Ftig bezárólag???
Ezt néztem ki:Sony Cyber-Shot DSC-S800
Köszi a segítséget!!!!!!
-
#34430 igen ugyanezt irjak forumokon is. nekem nincs ilyen gépem, csak rákerestem google ben hogy masoknak is van -e hasonló gondja["Sony DSC-P200 flash problem"], és ezeket dobta.
:)
Nagyon ugy tunik hogy ez a gépnek egy tipushibája, mindenképp vidd vissza a boltba és javitjak / cserélik. -
debut12 #34429 Szia!
Kicsit jobban megnéztük a helyzet az, hogy amikor nem sikerül a kép, mintha a 2. nagyobb villanás nem lenne, csak egy halványbbat villant. Amikor 2öt villan, és félig eltakarom a vakut, akkor is aránylag jó a kép. Akkor ezek szerint a vakuval lehet gond?
Köszi!
Üdv!
Jocó -
Aspyrin #34428 Azt én se tudom :))))
Föl köll hívni az embört és megkérdezni. -
#34427 ja hogy ezeken még van gari? ezt nem tudtam -
Aspyrin #34426 Mekkora ötlet! -
#34425 [URL=http://www.metacafe.com/watch/1041948/]1$os kepstabi ^.^[/URL] -
#34424 Hát akkor azt is cserélnem kell. Köszi a segítséget.
Úgy néz ki, hogy D80 lesz csak belőle, a zseton nagy úr... :(( -
Aspyrin #34423 A d200 nem nyögne fel ha feltekernéd rá? :DDD -
#34422 En 6 megapixelen se voltam vele megelegedve. Ar/ertek aranya mondjuk nem rossz... es sulyra se egy veszes darab. -
#34421 rengetegen panaszkodnak hasonló jelenségre azzal a géppel, de megoldást nem dobott rá a gugli. 1-2 Helyen azt írják hogy a vaku szinkron elcsúszik egy idő után az exponáláshoz képest, máshol meg azt hogy az elővillantás ( pl red-eye effekt csökkentés) leterheli a vakut így nem tudja a kívánt erősségűt villantani, megint máshol a vaku túlmelegedésével magyarázzák.
amiben mindenhol egyetértenek, hogy vissza kell vinni a boltba ahol vetted, mert otthon nem javítható. -
Aspyrin #34420 Ha garis a termék és nincs leamortizálva akkor miért ne vásárolnál használtat? Főleg, hogy nagy részük még alkuképes is ;) -
#34419 Pont ezt az oldalt néztem elöbb, mert egyik ismerösöm ajánlotta. Félek a használt cuccoktól :( -
#34418 Egy kérdés:
A Sigma 70-300-as APO teléje nem szolgálja ki a 10 Mp-t, ugye? -
Aspyrin #34417 Vegyél egy használt S5600-at.. Itt például használtan 30e. -
#34416 Sziasztok
Mostanában szeretnék vásárolni egy fuji finepix s5700-as vagy s5800-as gépet. Sajnos az ár számít, ezért százezreket nem akarok áldozni a vásárlásra. Véleményeket várok a két gépről.
köszönöm -
#34415 Ez Asahi marketing ^.^ -
debut12 #34414 Sziasztok!
Van egy Sony DSC-P200as gépem, és mostanában olyan hibával rukkolt elő, hogy kb. minden 5-6. kép amit vakuval készítek egyszerűen tök sötét, semmi nem látszik rajta, mintha nem vakuzna, pedig a vaku villan.
Szerintetek mi lehet a gond?
Előre is köszi!
Üdv!
Jocó