48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Loál János #35374
    Papatya Kokulu.
  • G_ArchAngel #35373
    ha már kirohantam, le is zsíroztam vele az egylábút:)
  • Blasta
    :)
    Vazze, jógyorsan kirohantál a fürdőszobába, hogy lefotózd :DDDD
  • G_ArchAngel #35371
    Új lakás, új kerékpár, új csaj - csak a körszakáll a régi...

• Blasta
    [EMAILBEN KÜLDI A TELEFONSZÁMÁT, ÉS MAESTE RÁÉR, NAGYON RÁÉR]
  • Blasta
    Elnézést kérnék hanyagságomért :) Ehun a link
  • G_ArchAngel #35368
    [NO TEXT]
  • Loál János #35367
    Nagyon örülök, hogy ismered a FotoTV(.hu)-t, hiszen a FotoTV mindig a legfrissebb géptesztekkel, fotós kiegészítők tesztjeivel jelentkezik, hozzáértők által bemutatva. A FotoTV.hu-t érdemes rendszeresen látogatni a legújabb gép-, eszközbemutatók, vagy esetleg a rendkívül érdekes interjúk kedvéért.

FotoTV! Magyarország legnézetteb szakhonlapja!

[BE AKAR VÁGÓDNI BLASTA (A FOTOTV EGYIK TRÖSZTJE) ÁNUSZÁBA]
  • G_ArchAngel #35366
    link má nincs is?
  • Blasta
    Akit érdekel egy rövid pánászónik interjó, az tévézzen egy jót ;)
  • G_ArchAngel #35364
    az, csak a 37mm nem az:(
  • Blasta
    Ájlájkit
    Icc nááájsz

• G_ArchAngel #35362
    ezzel én is így vagyok, de mindig megmagyarázom, hogy a szándékos bemozdítás dinamikát ad a képnek, bár tárgyfotónál ezt egyre kevesebben hiszik el:)
  • Lateralus
    A szexről még csak lemondanék, de az italról soha :P
  • G_ArchAngel #35360
    ...vagy igyál kevesebbet, élj rendszeres nemi életet és nem fog remegni a kezed:)
  • Lateralus
    Slik 340 DX AMT merevítésű (titán-magnézium), ami a gyártó szerint 40%-al stabilabb, mint a hasonló alu állványok. Nem biztos, hogy ennyivel, de többek véleménye szerint valóban stabilabb, mint a Manfrottok.
    A Sprint még elég lehet, de az kompakt és kis DSLR felszereléshez van. Később esetleg kinőheted.
    Velbon 600-at nem ismerem, de olyasmit írnak róla, hogy 15 kg-ig terhelhető és közel 3 kiló? Ez lenne a legstabilabb, de jelentősen túltervezett felszerelés. Ha igaz, akkor DSLR-nél is nagytelékhez ajánlott.

Slik 340-est venném. A 1,6 kiló még tolerálható, a merevítés jól jön, az 5 kilós terhelhetőség sem rossz.
    Esetleg nézd meg a hasonló Giottos-okat, vagy ha Gitzo replikára vágysz a kínai Benro-t.
  • Gabo
    A FotoTV az alap!
    A Slik Sprint Pro EZ onnan került a listámra. De azért még más véleményekre is kívácsi vagyok, mielőtt döntenék.
  • nikkel
    Gondolom ez jobban bejön nektek. 3,5kg-t bír, 1,5 kg a hordsúlya 50cm összecsukva.
  • nikkel
    Fuji 6500-al jó az. Túrázni + kicsi súly kell. ezt mindíg tudom magammal vinni. Saját dolgaimból indulok ki.
  • Timber
    1Kg terhelhetoseg az eleg harmatosnak tunik...
  • Blasta
    Puszcsy
  • nikkel
    Nat Geo
  • nikkel
    Nekem
    Nekem Nat Geo Állványom van és mindenhova tudom vinni, de csak 1kg a terhelhetősége.
    A [URL=http://www.edigital.hu/product.php?productid=33291&cat=1288&page=1]Velbon
    hasonló, de többet bír. Ezt nem ismerem.
  • Z
    "A keretösszeg 25000-30000 értékálló magyar Ft." --- ez a nap vicce a forint - egyesek szerint akár - 15%-os leértékelődésének kapujában!
  • Loál János #35350
    Feltétlenül nézd meg a FotoTV friss állványtesztjét, aztán annak fényében kérdezz.
  • Gabo
    Véleményeket kérek (újból)!
    Pana FZ50 alá szerintetek stabilitás szempontjából melyik állvány lenne a legjobb választás?
    (Lassan talán lesz pénzem is rá.)
    Cél a minél szélesebb használhatóság (makró, tájfotó, hosszú záridős esti felvételek). A súly és a hordozhatóság is szempont valamennyire. (Ha egy kisebb hátzsákba befér, akkor valószínűleg nem okozna gondot egy-egy kirándulásra magammal cipelni.)
    A keretösszeg 25000-30000 értékálló magyar Ft. Ebbe jó lenne, ha az állvány és a fej is beleférne.
    A jelöltek eddig:
    SLIK Pro 340 DX
    SLIK Sprint Pro EZ
    Velbon Sherpa 450, 600, ?

A Manfrotto belépő állványairól ebben az árszegmensben elég vegyes véleményeket olvastam eddig.
    Esetleg mi más jöhet még szóba?
    Ha lehet tapasztalatokon alapuló vélemények érdekelnének.

Köszönöm!
  • Timber
    John Carlson interview
    Gy.k.: John Carlson - Mosolygos Pentax marketing guy :D
  • Xing
    NiMH akksit kell tölteni első használat előtt?
  • G_ArchAngel #35346
    bocs, igazad van, 488RC4 volt - öregszem:(((
  • 30Dani
    Nekem nagyobb talp rémlett.
  • G_ArchAngel #35344
    486RC2 volt a monopodon, 488 nemvót
  • 30Dani
    488RC4-ed is volt?
    Giottos fejem fasza, csak nem lehet hozzá cseretalpat kapni :C
  • G_ArchAngel #35342
    volt 486RC2-m, de nem tetszett, a biztonsági kioldókar nehezen dolgozott, szenvedés volt levenni róla a cseretalpat...
  • Tikal #35341
    én épp most vásároltam egy ilyet... gömbfejjel, 486RC2, igényeimnek megfelel :) amugy nagyon fasza kis állvány
  • G_ArchAngel #35340
    Fehér Robi alkalmazottai egyben iszonyatosan jók: úgy tudnak bocsánatot kérni, hogy már én érzem rosszul magam, hogy zavartam őket a hülye telefonommal...
  • GregSB
    Ezt szerinem Fehér Robitól kéne megkérdezni, nem tőlünk :D
  • G_ArchAngel #35338
    se ehhez, se brítni spricchez nem tudok hozzászólni, váltsunk témát...htx

mondjuk magyarázza meg vki, hogy a nagy, hatalamas, erős Angol Egybesült Királyságban miért nem bírnak 5(!!!) hét alatt két softbox-szettet kiszállítani...

(a kártyámmal most nincs baj, a rendelés után félórával már charge-olták is, és nem fake cég, hanem itt a stúdiófelszerelést vadászók között jónak számító Robert White...)
  • Lateralus
    persze, mer vannak a kétlábdobos germán thrash témák is. :)
    de ezek nem férnek bele egyikbe sem :P
  • Timber
    ugyanmar! manapsag mar nem csak a ketlabdobos german speed temak szamitanak metalnak :D
  • Lateralus
    Hehe! Aranyosak.

De ezek közül egyik se metál.