48078
-
#35374 Papatya Kokulu. -
G_ArchAngel #35373 ha már kirohantam, le is zsíroztam vele az egylábút:) -
#35372 :)
Vazze, jógyorsan kirohantál a fürdőszobába, hogy lefotózd :DDDD -
G_ArchAngel #35371 Új lakás, új kerékpár, új csaj - csak a körszakáll a régi...
-
#35370 [EMAILBEN KÜLDI A TELEFONSZÁMÁT, ÉS MAESTE RÁÉR, NAGYON RÁÉR] -
#35369 Elnézést kérnék hanyagságomért :) Ehun a link -
G_ArchAngel #35368 [NO TEXT] -
#35367 Nagyon örülök, hogy ismered a FotoTV(.hu)-t, hiszen a FotoTV mindig a legfrissebb géptesztekkel, fotós kiegészítők tesztjeivel jelentkezik, hozzáértők által bemutatva. A FotoTV.hu-t érdemes rendszeresen látogatni a legújabb gép-, eszközbemutatók, vagy esetleg a rendkívül érdekes interjúk kedvéért.
FotoTV! Magyarország legnézetteb szakhonlapja!
[BE AKAR VÁGÓDNI BLASTA (A FOTOTV EGYIK TRÖSZTJE) ÁNUSZÁBA] -
G_ArchAngel #35366 link má nincs is? -
#35365 Akit érdekel egy rövid pánászónik interjó, az tévézzen egy jót ;) -
G_ArchAngel #35364 az, csak a 37mm nem az:( -
#35363 Ájlájkit
Icc nááájsz
-
G_ArchAngel #35362 ezzel én is így vagyok, de mindig megmagyarázom, hogy a szándékos bemozdítás dinamikát ad a képnek, bár tárgyfotónál ezt egyre kevesebben hiszik el:) -
Lateralus #35361 A szexről még csak lemondanék, de az italról soha :P -
G_ArchAngel #35360 ...vagy igyál kevesebbet, élj rendszeres nemi életet és nem fog remegni a kezed:) -
Lateralus #35359 Slik 340 DX AMT merevítésű (titán-magnézium), ami a gyártó szerint 40%-al stabilabb, mint a hasonló alu állványok. Nem biztos, hogy ennyivel, de többek véleménye szerint valóban stabilabb, mint a Manfrottok.
A Sprint még elég lehet, de az kompakt és kis DSLR felszereléshez van. Később esetleg kinőheted.
Velbon 600-at nem ismerem, de olyasmit írnak róla, hogy 15 kg-ig terhelhető és közel 3 kiló? Ez lenne a legstabilabb, de jelentősen túltervezett felszerelés. Ha igaz, akkor DSLR-nél is nagytelékhez ajánlott.
Slik 340-est venném. A 1,6 kiló még tolerálható, a merevítés jól jön, az 5 kilós terhelhetőség sem rossz.
Esetleg nézd meg a hasonló Giottos-okat, vagy ha Gitzo replikára vágysz a kínai Benro-t. -
Gabo #35358 A FotoTV az alap!
A Slik Sprint Pro EZ onnan került a listámra. De azért még más véleményekre is kívácsi vagyok, mielőtt döntenék. -
nikkel #35357 Gondolom ez jobban bejön nektek. 3,5kg-t bír, 1,5 kg a hordsúlya 50cm összecsukva. -
nikkel #35356 Fuji 6500-al jó az. Túrázni + kicsi súly kell. ezt mindíg tudom magammal vinni. Saját dolgaimból indulok ki. -
#35355 1Kg terhelhetoseg az eleg harmatosnak tunik... -
#35354 Puszcsy -
nikkel #35353 Nat Geo -
nikkel #35352 Nekem
Nekem Nat Geo Állványom van és mindenhova tudom vinni, de csak 1kg a terhelhetősége.
A [URL=http://www.edigital.hu/product.php?productid=33291&cat=1288&page=1]Velbon hasonló, de többet bír. Ezt nem ismerem. -
#35351 "A keretösszeg 25000-30000 értékálló magyar Ft." --- ez a nap vicce a forint - egyesek szerint akár - 15%-os leértékelődésének kapujában! -
#35350 Feltétlenül nézd meg a FotoTV friss állványtesztjét, aztán annak fényében kérdezz. -
Gabo #35349 Véleményeket kérek (újból)!
Pana FZ50 alá szerintetek stabilitás szempontjából melyik állvány lenne a legjobb választás?
(Lassan talán lesz pénzem is rá.)
Cél a minél szélesebb használhatóság (makró, tájfotó, hosszú záridős esti felvételek). A súly és a hordozhatóság is szempont valamennyire. (Ha egy kisebb hátzsákba befér, akkor valószínűleg nem okozna gondot egy-egy kirándulásra magammal cipelni.)
A keretösszeg 25000-30000 értékálló magyar Ft. Ebbe jó lenne, ha az állvány és a fej is beleférne.
A jelöltek eddig:
SLIK Pro 340 DX
SLIK Sprint Pro EZ
Velbon Sherpa 450, 600, ?
A Manfrotto belépő állványairól ebben az árszegmensben elég vegyes véleményeket olvastam eddig.
Esetleg mi más jöhet még szóba?
Ha lehet tapasztalatokon alapuló vélemények érdekelnének.
Köszönöm! -
#35348 John Carlson interview
Gy.k.: John Carlson - Mosolygos Pentax marketing guy :D -
Xing #35347 NiMH akksit kell tölteni első használat előtt? -
G_ArchAngel #35346 bocs, igazad van, 488RC4 volt - öregszem:((( -
#35345 Nekem nagyobb talp rémlett. -
G_ArchAngel #35344 486RC2 volt a monopodon, 488 nemvót -
#35343 488RC4-ed is volt?
Giottos fejem fasza, csak nem lehet hozzá cseretalpat kapni :C -
G_ArchAngel #35342 volt 486RC2-m, de nem tetszett, a biztonsági kioldókar nehezen dolgozott, szenvedés volt levenni róla a cseretalpat... -
#35341 én épp most vásároltam egy ilyet... gömbfejjel, 486RC2, igényeimnek megfelel :) amugy nagyon fasza kis állvány -
G_ArchAngel #35340 Fehér Robi alkalmazottai egyben iszonyatosan jók: úgy tudnak bocsánatot kérni, hogy már én érzem rosszul magam, hogy zavartam őket a hülye telefonommal... -
#35339 Ezt szerinem Fehér Robitól kéne megkérdezni, nem tőlünk :D -
G_ArchAngel #35338 se ehhez, se brítni spricchez nem tudok hozzászólni, váltsunk témát...htx
mondjuk magyarázza meg vki, hogy a nagy, hatalamas, erős Angol Egybesült Királyságban miért nem bírnak 5(!!!) hét alatt két softbox-szettet kiszállítani...
(a kártyámmal most nincs baj, a rendelés után félórával már charge-olták is, és nem fake cég, hanem itt a stúdiófelszerelést vadászók között jónak számító Robert White...) -
Lateralus #35337 persze, mer vannak a kétlábdobos germán thrash témák is. :)
de ezek nem férnek bele egyikbe sem :P -
#35336 ugyanmar! manapsag mar nem csak a ketlabdobos german speed temak szamitanak metalnak :D -
Lateralus #35335 Hehe! Aranyosak.
De ezek közül egyik se metál.