Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont olyan véletlen mozdulat kell a mode + tekerõ véletlen lenyomásához, mint ahhoz hogy a(z) (általában) jó helyre tett tárcsát véletlenül elforgassuk 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Tudom, nekem se fordult el még soha véletlenül 😄
Ez mé jó? Én nem találkoztam még olyan fotóssal, akinek baja lett volna a módtárcsával.
hm?
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
A mellekelt kep az egyik elso kepe volt amit lott vele, persze nem egy Fuji S5000-t kell nezni ... ami azert csak egy jopar eves 3 megapixeles gepezet. Nezd meg inkabb a Dimage-el keszult IR kepeket ... azok aztan igazan najszosak.
55 foknál nagyobb képszögûek nagylátók. (Új fotolexikon)
(wikipedia is csak customról(szokásról) beszél)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
thank you for helping us help you help us all
Merhogyén: S9500-600-ra (28-300mm), és FZ-30-50-re (35-420mm) gondoltam. Azokmegmá csak nem olyan hûdefosak, pláne kezdõgépnek.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Némely alaplapok mellett macerás a CD-s telepítés, mert a linux kernel esetleg nem ismeri fel korrekt módon az alaplapi IDE vezérlõt... 😞
(enyémen a linux bebootol, majd közli, hogy nem találja a telepítõ CD-t -> pendrive-ra kellett felvarázsolni a telepítõ anyagot)
Na ennyit az offtopic-ról.
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
http://gaborszantai.co.uk/
De ha aktuális lesz elmondom kicsit bõvebben, hol tudod konfigurálni, h mi induljon el automatikusan, mennyi idõ múlva stb. meghogy hogy partícionálj. 😊
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
énis ajánlom.
#32184: xp meg ubuntu simán megfér egymás melett.
de érdemesebb elõbb xpt tenni majd arra ubuntut.. mer ugy nem b4szódik el a grub.
http://loal.atw.hu
Minél kezdõbb a fotós, annál nagyobb telét akar :|
http://osx86.hu/
A másik, amit ajánlok a linux, pontosabban az ubuntu, most jött ki a 7.10, és sztem felhasználó barátabb (olvastam anno valahol nagymama esete a windows-zal ,meg az ubuntu-val, érdekes volt 😄), szebb, mint a windows, sebességben meg simán lehagyja. Nem telnek el vele napok, mire felrakod az összes drivert, mint a windowsnál, mindent rögtön felismer, 15 perc alatt feltelepíted, ha lassabb gépre akarod feltenni, ott az xubuntu, kicsit puritánabb, kevesebb csomaggal, de gyorsabb. Nettel nem kell baszakodni, viszont a CS3-at már nem tudom, elég rég CS2-t próbáltam, az nem jött össze, 7.0-t viszont simán viszi, de elvileg már CS2 is megy simán, CS3 nemtom.
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
ívjocót (is) kérdezem hogy milyen alternatívája van az xp-nek, ami jobban fut egy adott gépen, pscs3-at szereti, nettel nem kell baszakodni, és úgy általában nem kell hozzá kockának lenni, és nem akarok mac-et venni senem.
htx
SZ V SZ.
Mindenképp szükségesnek érzed, hogy ilyen árkategóriájút végy?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
mar vegig neztem a netet de en nem nagyon ertek az ilyesmihez
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
Itt.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
de azert a1rulez még mindig
http://loal.atw.hu
Timber: Olympus már a filmes korszakban is mindíg különcködött, mindíg más utakon próbált járni mint a "nagyok", ezért szeressük õket 😊 Lájvjúról nem tudok nyilatkozni, még nem próbáltam. A zajosodás pedig igaz, de a DSLR-jeik zaja még mindíg sokkal jobb magas ISO-n mint a kompaktoké...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?