48078
-
Mityu91 #35534 Sziasztok!
Az érdekelne, hogy a Canon obikba épített képstabilizátor, hogyan működi milyen javulást tud felmutatni.
A másik kérdésem meg az lenne, hogy pl egy közgyűrű ami 2X-nagyítású az mennyire rontja a képnek a minőségét vagy miben jelent hátrányt?
Nyugi se olyan obit nincs szándékomban venni jelenleg ami a fent említett rendszerrel rendelkezik se közgyűrűt csak szimplán érdeklődöm:)
Köszönöm a válaszokat...! -
#35533 ...és a K200D-ben is FROMATÁLÁSKÉNT fordították :)
Fúmitkap a teszben :) -
#35532 Igen, a csippanáson énis felnevettem :))))
Hiába na, a pentax más utakon jár :D -
#35531 hát éljen -
#35530 de legalább az ő betűn nem hullámvonal van... -
fotovilag k20d teszt. :D ezen felröhögtem :D miaz h fromatálás? meg csippanás? -
#35528 Latod endzsol ha valami nem jo a Pentaxban en azt is megmondom :D -
#35527 -
G_ArchAngel #35526 -
#35525 ha nincs szükséged nagylátószögre: igen.... -
Mityu91 #35524 Grat!
Kíváncsi vagyok milyenek lesznek a képek.
Szerintem is szép ISO1600-nál. :) -
#35523 (Y) -
#35522 grat :D
[IRIGY GECI] -
#35521 Megvan a K20D :D
Nagyon elso blikk:
A Live View kiabrandito egyelore, de van remeny, hogy firmwareben frissitik. Hasznalhato nagyon jol, csak a 4x ill 8x belenagyitas az egy nagy atveres... ami MF obiknal sajnos nem hasznalhato arra, hogy a 'kritikus fokuszreszt' megnezze az ember (pl. holdfotonal vagy f1.2-nel). A PEF file-t nem tamogatja a Lajtrum, a DNG file-t meg 'elkurta' a Pentax es total mas ertekeket hasznal mint kene (pl. ha egy izzonal keszult kepet a gep izzo-wb beallitasaval csinalom az jo, ha lajtrumban allitom hozza az izzo-wb-t akkor zold lesz az egesz... K10D-vel u.a. a ket ertek)
Es ennyit a negativumokrol :D
Termeszetesen elso dolgom volt, hogy ISO csata a K10D es a K20D kozott. Az ISO 6400 webre meg elmegy (kicsit koNpaktosodik a minoseg :P), ISO 3200 mar hasznalhato es az ISO 1600 pedig kimondottan jo (szerintem). Kepk: K10D@ISO1600 vs K20D@ISO1600, 3200, 6400 (sorry ezt tudtam rogtonozni :D)
Hogy K10D-rol megeri-e valtani K20D-re? Egyelore nem. Egyelore az ara meg magas es annyival nem tud tobbet mint a K10D (felteve ha nem hibas a K10D-d mint nekem :D). Ha lentebb lesz az ara es kap 1-2 firmware frissitest valamint a PEF formatumat tamogatja az ACR akkor mar el lehet gondolkodni rajta jol. En nem bantam meg mivel a K10D-m hibas (es 72e forint lenne javitani... fuck) valamint a sok MF obim melle jo adalek a Live View. Kepminoseg teren is picit jobbnak tunik, foleg ha 10 Mpixeles JPGben fotozok akkor hatarozottan jobbnak tunik mint a K10D. Valszeg hetvegen kap egy nagyobb tesztet :D mert akkor viszem 'field teszt'-re...
Remeljuk hamarosan a FotoTV is teszteli a K20D-t es akkor nem csak egy magamfajta szakbarbar amator irja meg a tutit :P -
#35520 és ezek?
Canon_PowerShot_SX100_IS
http://pixinfo.com/fgep/Canon_PowerShot_S5_IS
ezek jobbak mint a pana nem? -
#35519 Az a kis Pana komoly szerkezet....a kategóriájában biztosan!!
A 28-as nagylátószög odatesz rendesen, és ha ugyanazt a minőséget adja mint a Panák, akkor csak jól járhatsz vele!! -
#35518 HTX HTX HTX!!! :) -
Mityu91 #35517 Sorry kicsit elnéztem a linket
: : FOTOS.HU : : Digitális Fotók Galériája : :helyes link -
#35516 ukraine serbia international friendly? lehet rossz helyen keresgélsz? -
Mityu91 #35515 Jó estét jó estét!
Mint általában mindenki én is egy kérdéssel fordulok hozzátok, már hónapok (már majdnem 1) óta tervezem, hogy beiratkoznék a nyáron vagy akár már most egy fotóstanfolyamra.
Egyenlőre az ASA-tanfolyamát néztem ki ma beszéltem is velük ők szeptembertől indítanak hétvégenként kezdő és haladó szinten tanfolyamot, nagyon szimpatikusnak tűntek és az ár is elég korrekt 80-óráért 80ezert Ft nettó!
Mivel még addig sok idő van szeretnék még valahova beiratkozni igazából az érdekelne, hogy Ti nem tudok e valami kezdő vagy közép szintű tanfolyamot nem túl drága áron?
találtam pár lehetőséget majd holnap felhívom a szimpatikusokat csak ezért linkeltem be mert lehet másokat is érdekel.
Köszönöm a választ előre is:) -
#35514 Ezt az oldalt is nézd meg. -
#35513 Sziasztok!
Nemrég kezdett el érdekelni a fotózás. (mellesleg több mint 2 éve 3D-zek)
És a jelenlegi gépem egy HP PhotoSmart 635. Aki ismeri az tudja miről van szó aki nem az meg beírja gugliba és röhög egy jót.
Itt találjátok az eddig készült képeket: >>képeim<<
(a legfelső sort Schorby Nikon-jával csináltam)
Tehát az volna a kérdés hogy érdemes ennél jobbat vegyek? vagy ezzel is lehetne jó képeket csinálni?
a fotóink topikban vki ezt ajánlotta nekem 30-50e Ft os kategóriában
http://pixinfo.com/fgep/Panasonic_DMC-TZ2
jó?
vagy ha esetleg nem ezt hanem egy olcsóbbat tudnék csak, akkor azt egyáltalán megéri-e a mostani helyett és akkor is panából nézzek vmit? -
#35512 Én igazándiból nem vagyok makro szaki, de a mélységélességre odafigyelnék a helyedben kicsit jobban!
Ha megfogadod a tanácsom....
Egyébként ajánlom ugyanitt a Fotóink topikot! -
Lateralus #35511 A trükkje az ennek is, meg az összes fényképezőgépnek, hogy jó időben kell megnyomni az expo gombot.
Aztán itt lényegében vége is. -
#35510 Nikon D40x, Nikon Speedlight SB-800 vaku, AF-s Nikkor 18-135mm Dx objektív
Ez lenne a gép ami rendelkezésemre áll.
Érdekelne hogy van e valami trükkje, specialitása ezeknek a cuccoknak amire figyelni kell vagy érdemes lenne kihasználni. Előre is kösz.
Amugy eddigi képeim (1hónapja nyomom) : képeim -
#35509 Valszeg ez az érzékelő lesz a D3X-ben is, úgyhogy kíváncsian várom :D -
#35508 Inkább 2x mint 1x se :D -
#35507 jabboccs
Látom már linkelték...
sry -
#35506 Az EOS 1Ds III Mark ellenfele,még az idén
nyálcsorgatni lehet!:D
SONY -
#35505 Valszeg az lesz a köv. gépteszt, amint bejön az országba (mármint a kereskedőkhöz, a canontól már kaptunk egyet fogdosni, de videót nemvolt alkalmunk készíteni). -
#35504 Szasztok!
Eladnám Canon 300d-met. gyári objektív (efs 18-55). minden tartozékával+plusz egy tatyó. Expok számát nemtudom de nemvolt agyonhasználva. 65.000Ft
privát, vagy [email protected]
-
450D teszt mikorra várható? -
#35502 Majd megőrültem, a hang most teljesen kicseszett velem, 4x rendereltem ki, de nem sikerült jobbra. Olyan mintha egy kompresszor lenne a zene csatornán, de nincs rajta semmi, nemértem egyszerűen.
Sry, ON. -
Mityu91 #35501 Jó lett párszor a hang kicsit rossz de tényleg Jó!
A macskás kép az...:) -
#35500 FotoTV.hu @ Olympus E-410 teszt -
#35499 áz :D 12k-s téket vittem iwiwcsajos topikból, hát nem kaptam :( -
#35498 Ike, a Venus III az jóak, a Venus IV mégjobbabb, de az csak a legújabb pana gépekben van.
Ez amúgy a képfeldolgozó processzor neve, ez szűri a zajt meg csinál egyebeket. -
#35497 Nemnem, ez mind kútfőből jött, az internett már kiolvastam rég 2x is :D
(háttemeg miva, rosszalkodtál-e TÉKER :DDDD) -
mike23 #35496 Mikrosat Hobby kit-től létezik a max 160E forintos árkategóriában jobb studio fotózásra? -
#35495 FZ8 venus III <--- ez azt se tom mi...:D de bitos jódolog:D