48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Mityu91
    Sziasztok!

Az érdekelne, hogy a Canon obikba épített képstabilizátor, hogyan működi milyen javulást tud felmutatni.
    A másik kérdésem meg az lenne, hogy pl egy közgyűrű ami 2X-nagyítású az mennyire rontja a képnek a minőségét vagy miben jelent hátrányt?

Nyugi se olyan obit nincs szándékomban venni jelenleg ami a fent említett rendszerrel rendelkezik se közgyűrűt csak szimplán érdeklődöm:)

Köszönöm a válaszokat...!
  • Blasta
    ...és a K200D-ben is FROMATÁLÁSKÉNT fordították :)

Fúmitkap a teszben :)
  • Blasta
    Igen, a csippanáson énis felnevettem :))))
    Hiába na, a pentax más utakon jár :D
  • Garf
    hát éljen
  • Dzsini
    de legalább az ő betűn nem hullámvonal van...
  • Garf

fotovilag k20d teszt. :D ezen felröhögtem :D miaz h fromatálás? meg csippanás?
  • Timber
    Latod endzsol ha valami nem jo a Pentaxban en azt is megmondom :D
  • Loál János #35527
  • G_ArchAngel #35526
  • DirtyGab3sz
    ha nincs szükséged nagylátószögre: igen....
  • Mityu91
    Grat!

Kíváncsi vagyok milyenek lesznek a képek.
    Szerintem is szép ISO1600-nál. :)
  • 30Dani
    (Y)
  • BiG G
    grat :D

[IRIGY GECI]
  • Timber
    Megvan a K20D :D

Nagyon elso blikk:
    A Live View kiabrandito egyelore, de van remeny, hogy firmwareben frissitik. Hasznalhato nagyon jol, csak a 4x ill 8x belenagyitas az egy nagy atveres... ami MF obiknal sajnos nem hasznalhato arra, hogy a 'kritikus fokuszreszt' megnezze az ember (pl. holdfotonal vagy f1.2-nel). A PEF file-t nem tamogatja a Lajtrum, a DNG file-t meg 'elkurta' a Pentax es total mas ertekeket hasznal mint kene (pl. ha egy izzonal keszult kepet a gep izzo-wb beallitasaval csinalom az jo, ha lajtrumban allitom hozza az izzo-wb-t akkor zold lesz az egesz... K10D-vel u.a. a ket ertek)
    Es ennyit a negativumokrol :D
    Termeszetesen elso dolgom volt, hogy ISO csata a K10D es a K20D kozott. Az ISO 6400 webre meg elmegy (kicsit koNpaktosodik a minoseg :P), ISO 3200 mar hasznalhato es az ISO 1600 pedig kimondottan jo (szerintem). Kepk: K10D@ISO1600 vs K20D@ISO1600, 3200, 6400 (sorry ezt tudtam rogtonozni :D)

Hogy K10D-rol megeri-e valtani K20D-re? Egyelore nem. Egyelore az ara meg magas es annyival nem tud tobbet mint a K10D (felteve ha nem hibas a K10D-d mint nekem :D). Ha lentebb lesz az ara es kap 1-2 firmware frissitest valamint a PEF formatumat tamogatja az ACR akkor mar el lehet gondolkodni rajta jol. En nem bantam meg mivel a K10D-m hibas (es 72e forint lenne javitani... fuck) valamint a sok MF obim melle jo adalek a Live View. Kepminoseg teren is picit jobbnak tunik, foleg ha 10 Mpixeles JPGben fotozok akkor hatarozottan jobbnak tunik mint a K10D. Valszeg hetvegen kap egy nagyobb tesztet :D mert akkor viszem 'field teszt'-re...

Remeljuk hamarosan a FotoTV is teszteli a K20D-t es akkor nem csak egy magamfajta szakbarbar amator irja meg a tutit :P
  • ibor90
    és ezek?
    Canon_PowerShot_SX100_IS
    http://pixinfo.com/fgep/Canon_PowerShot_S5_IS
    ezek jobbak mint a pana nem?
  • DirtyGab3sz
    Az a kis Pana komoly szerkezet....a kategóriájában biztosan!!
    A 28-as nagylátószög odatesz rendesen, és ha ugyanazt a minőséget adja mint a Panák, akkor csak jól járhatsz vele!!
  • Blasta
    HTX HTX HTX!!! :)
  • Mityu91
    Sorry kicsit elnéztem a linket
    : : FOTOS.HU : : Digitális Fotók Galériája : :helyes link
  • Garf
    ukraine serbia international friendly? lehet rossz helyen keresgélsz?
  • Mityu91
    Jó estét jó estét!

Mint általában mindenki én is egy kérdéssel fordulok hozzátok, már hónapok (már majdnem 1) óta tervezem, hogy beiratkoznék a nyáron vagy akár már most egy fotóstanfolyamra.
    Egyenlőre az ASA-tanfolyamát néztem ki ma beszéltem is velük ők szeptembertől indítanak hétvégenként kezdő és haladó szinten tanfolyamot, nagyon szimpatikusnak tűntek és az ár is elég korrekt 80-óráért 80ezert Ft nettó!
    Mivel még addig sok idő van szeretnék még valahova beiratkozni igazából az érdekelne, hogy Ti nem tudok e valami kezdő vagy közép szintű tanfolyamot nem túl drága áron?
    találtam pár lehetőséget majd holnap felhívom a szimpatikusokat csak ezért linkeltem be mert lehet másokat is érdekel.

Köszönöm a választ előre is:)
  • 30Dani
    Ezt az oldalt is nézd meg.
  • ibor90
    Sziasztok!
    Nemrég kezdett el érdekelni a fotózás. (mellesleg több mint 2 éve 3D-zek)
    És a jelenlegi gépem egy HP PhotoSmart 635. Aki ismeri az tudja miről van szó aki nem az meg beírja gugliba és röhög egy jót.
    Itt találjátok az eddig készült képeket: >>képeim<<
    (a legfelső sort Schorby Nikon-jával csináltam)
    Tehát az volna a kérdés hogy érdemes ennél jobbat vegyek? vagy ezzel is lehetne jó képeket csinálni?
    a fotóink topikban vki ezt ajánlotta nekem 30-50e Ft os kategóriában
    http://pixinfo.com/fgep/Panasonic_DMC-TZ2
    jó?
    vagy ha esetleg nem ezt hanem egy olcsóbbat tudnék csak, akkor azt egyáltalán megéri-e a mostani helyett és akkor is panából nézzek vmit?
  • DirtyGab3sz
    Én igazándiból nem vagyok makro szaki, de a mélységélességre odafigyelnék a helyedben kicsit jobban!
    Ha megfogadod a tanácsom....
    Egyébként ajánlom ugyanitt a Fotóink topikot!
  • Lateralus
    A trükkje az ennek is, meg az összes fényképezőgépnek, hogy jó időben kell megnyomni az expo gombot.
    Aztán itt lényegében vége is.
  • schorby
    Nikon D40x, Nikon Speedlight SB-800 vaku, AF-s Nikkor 18-135mm Dx objektív
    Ez lenne a gép ami rendelkezésemre áll.
    Érdekelne hogy van e valami trükkje, specialitása ezeknek a cuccoknak amire figyelni kell vagy érdemes lenne kihasználni. Előre is kösz.
    Amugy eddigi képeim (1hónapja nyomom) : képeim
  • GregSB
    Valszeg ez az érzékelő lesz a D3X-ben is, úgyhogy kíváncsian várom :D
  • Blasta
    Inkább 2x mint 1x se :D
  • DirtyGab3sz
    jabboccs
    Látom már linkelték...
    sry
  • DirtyGab3sz
    Az EOS 1Ds III Mark ellenfele,még az idén

nyálcsorgatni lehet!:D
    SONY
  • Blasta
    Valszeg az lesz a köv. gépteszt, amint bejön az országba (mármint a kereskedőkhöz, a canontól már kaptunk egyet fogdosni, de videót nemvolt alkalmunk készíteni).
  • PTW
    Szasztok!

Eladnám Canon 300d-met. gyári objektív (efs 18-55). minden tartozékával+plusz egy tatyó. Expok számát nemtudom de nemvolt agyonhasználva. 65.000Ft

privát, vagy [email protected]

• DJ RX7

450D teszt mikorra várható?
  • Blasta
    Majd megőrültem, a hang most teljesen kicseszett velem, 4x rendereltem ki, de nem sikerült jobbra. Olyan mintha egy kompresszor lenne a zene csatornán, de nincs rajta semmi, nemértem egyszerűen.

Sry, ON.
  • Mityu91
    Jó lett párszor a hang kicsit rossz de tényleg Jó!

A macskás kép az...:)
  • Blasta
    FotoTV.hu @ Olympus E-410 teszt
  • BiG G
    áz :D 12k-s téket vittem iwiwcsajos topikból, hát nem kaptam :(
  • Blasta
    Ike, a Venus III az jóak, a Venus IV mégjobbabb, de az csak a legújabb pana gépekben van.
    Ez amúgy a képfeldolgozó processzor neve, ez szűri a zajt meg csinál egyebeket.
  • Blasta
    Nemnem, ez mind kútfőből jött, az internett már kiolvastam rég 2x is :D

(háttemeg miva, rosszalkodtál-e TÉKER :DDDD)
  • mike23
    Mikrosat Hobby kit-től létezik a max 160E forintos árkategóriában jobb studio fotózásra?
  • Jagumo
    FZ8 venus III <--- ez azt se tom mi...:D de bitos jódolog:D