Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amugy van benne valami mert a K10D a D200hoz all kozel a K20D meg a D300hoz fog 😄
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
asszonkának s6500-a van. TALÁN meg lehet beszélni az üzletet, (ha ki tudjuk találni itthon, hogy mibõl legyen meg a különbözet, amibõl megvehetjük a k100d-t neki) 😊
Az S9500 nak van elõképe az lcd-n vagy csak a foto lehet visszanézni rajta?
Az Oly gepeket meg alapbol nem 😄 mert eddig nem lattam olyan fenykepet ami Olyval keszult es elfogadhato minosegu. Ugyanez igaz a Sony koNpaktokra.
Szoval jelenleg ket gyarto van amit ajanlanek es meg nem futott ki: Panasonic (FZ50, TZ2/3) es Canon (S5IS, A sorozat)
Tenyleg a Pentax koNpaktok hogy teljesitenek? Arrol szinte semmit nem tudok csak azt hogy a K100D/K10D az egy nagyon utos szeria 😄
Tevagy a kampányfõnök, mi? -.-
Nem lesz sötétebb a kép, hanem kétszer olyan hosszú ideig kell exponálnod.
Mint tudjátok kezdõ vagyok ezért kérném adjatok tanácsot, szerintetek meg éri e?
jó választás v van jobb ár/értékarányú gép a piacon? (max 1 10essel fizetnék többet érte)
üdv!
Ha fényerõd van, minden van, kb. ennyire fontos.😊
ennek viszont ára is van, (nem, nem csak sokkal drágábbak) amirõl mélység-élesség fogalmának utánnaolvasásával tudhatsz meg többet, már ha érdekel. 😊
ugyanolyan beállítások mellett termeszetesen ugyanolyan képet fognak csinálni...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Olyan kérdésem lenne, hogy a fényerõ mennyire fontos tulajdonság? Mondjuk ha az egyik objektívnek fix 2.8-as, a másiknak pedig 4-5, akkor az utóbbin sötétebb kép lesz ugyanolyan beállítások mellett? Ezzel még nem nagyon vagyok tisztában 😊
http://www.bulihely.com
Körbenéztem a városba de nem találtam FUJI s6500-as gépet. Azt mondták hogy kifutó széria. Remélem neten megtudom rendelni valahonnan.
Az a kérdésem lenne még hogy ezen a gépen (s6500) a manuális fokusz melett van e autofokusz. Illetve ha nemtudom beszerezni sehonnan se az említett 3 gép közül melyiket ajálnátok (fuji s5700 fuji s5800 olympus SP510)
Remélem nem szítok most vitát 😊.
Elõre is köszi.
Sziasztok
tudnátok nekem kicsit részletesebben mesélni a tükörfény efektesról??
HDDsnél az utómunka lehet kritikus NLE nél, ha nem lehet (Mpeg-2) I frame only felvételt csinálni.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Szal nemtom 😊
El is akarom adni es venni egy HDD-st (ez miniDV ami van) 😄
Szal digitális kamera CCDjével kapcsolatban lenne kérdésem. Legtöbb ugye 0.8M pixeles, van 3*0.8-as és van 1.3 as például. A 3* nál írják, hogy minden színre külön CCD van, ez eddig oke, na de akkor a sima 1 dbosnál 3-ad akkora a három színre a felbontása ?:o
Vagy nem túl világosban a 3 ccd-s érzékenyebb e?
Azt vágom ha van digit képstabilizálás, akkor az effektív terület ennél jóval kisebb.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Szerintem megeri a penzet, de tisztaban kell lenni azzal, hogy a tobbi fenykepezogep nem azert kerul tobbe mert a gyartok ki akartak adni dragabb gepeket 😄 Szoval ne varj tole tul sokat ... telefonnal sokkal jobb kepeket fog csinalni ... de nem kiallitasra fogsz fotozni vele 😄
khm...khm...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Sajnos mostanaban nincsenek normalis fenyek ahoz, hogy lehessen normalis teszteket csinalni, de a hetvegen par lencset probaltam nyuzni ... majd ha az FTP-m nem szarakszik kirakom azt is ... PEFekkel meg mindennel 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
CANON IS5-rõl olvasgattam pár értékelést, de szeretnék egy átfogó, nem elfogult áttekintést ról, a hibáiról, elõnyeirõl. Tudtok adni magyar linket, esetleg bõvebb beszámolót róla?
Kösz.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ha ragaszkodsz ehhez a márkához, talán az index canon topicjaiban tudnak kézzel fogható infót a szakik.