48078
-
Tucker Case #37055 Lenne egy kérdésem. A full-frame gépekre külön obikat gyártanak, vagy lehet használni rajtuk a nem full frameseket is? -
#37054 Na még annyi, hogy van még egy Eladó egy Nikon coolpix 5700 hogy az gondolom jobb mint az S5800 as , de megér 35 000ft ot? -
#37053 Nekem is ilyen SLIK-em van mint amit Dzsini linkelt, jó kis cucc, nagyon szeretem, elbír egy dslr-t komolyabb obival -
#37052 émmá válaszoltam...kérdeztemis......másegyéb?:) -
#37051 sziasztok a véleményetek kellene, Fuji FinePix S5800 erről a ketyeréről, 2hónaposan venném használtan, 10hó gar. minden tartozék 28 000 ért megéri?Magyar forint ... várom válaszotokat köszi
[IMG]sziasztok a véleményetek kellene, Fuji FinePix S5800 erről a ketyeréről, 2hónaposan venném használtan, 10hó gar. minden tartozék 28 000 ért megéri?Magyar forint ... várom válaszotokat köszi [/IMG] -
#37050 többek közt Slik-éknek is van kisállványuk, azok elbírnak vele
a gorilla gyengébb, ezek masszívabb kis állványok, másik jó lehetőség a babzsák. -
#37049 koszi, akkor nem veszem meg. makrozashoz kellet volna kozgyuru+100mm, marad kezbol fotozni nagy alvanyt utalok cipelni. -
Gabo #37048 Wow! Maszter! Jur google-fu is so strong! -
#37047 En hasznaltam is. Max kiskoNpakthoz ajanlom. Ahoz viszont nagyon buli. -
Lateralus #37046 Exifer -
#37045 LOÁL :)
(a Dénáj kezd: eltunyulni :D) -
#37044 Nyitottam egy új tabot. Behoztam a gúglit. Rákerestem erre.
Majd rányomtam a második linkre.
Bíhold máj edvenszd internets szörcs abilitíz! -
#37043 most néztem acdsee pro 2-vel és nem lehet. -
#37042 acdsee nemtud?
meg van ilyeb windoz powertoy azse? -
#37041 exif editort ismertek? limkt! -
#37040 kapható -
#37039 itt
meg itt olvastam már róla..ennyi -
#37038 sziasztok , tallakozot valaki ilyesmivel ? praktikusnak tunik -
#37037 Aztakurta.....ezt egy fotós használja?Bazzeeeeee
Tudod,hogy Pentaxos vagyok, de erre megdobban a szív...nincsmese.... -
#37036 Na most csöppentem el -
#37035 Cuccparade, olimpiara keszulve :) -
DecenS #37034 vón' eládó CZJ flektogon 35mm f2.4 (m42 ofkoz)
érdekel valakit? (illetve érdekelni gondolom, érdekel... de meg-e is venné?) :)
15e -
#37033 Mingyá dolgozás van és nincs obiam :@ -
#37032 Akkor követeld tőlük, hogy: szerezzenek. -
#37031 jóde számlássan: kéne
egy időben edigital is árulta -
#37030 Na ez mi? :)
A leiras alapjan olyasmi mint az Olympus Micro 4/3, csak Pentax rendszerre. Elvileg a K10D-vel egy idoben mutattak be a Photokinan es totalisan hasonlo elven mukodik (azaz nincs tukorakna csak liveview). Forras. -
#37029 Külföldön de.
Rugift.com -
#37028 Zenitart már nem árulnak sehol? -
Garga Pitic #37027 Kövesd a linkeket, egész
eddig, és ne a csillagokat számold, hanem a pontszámokat figyeld.
Látható különbségek vannak, de messze nem taposnak sárba senkit, pl a DSLR kategóriában 823 és 798 közti az eloszlás az öt nagy közt.
Az idétlen csillagozás csak a drámaiság miatt kellett.
Külön vicces, hogy a D40 és D3 egy kategória, csak mert egy a gyártó, míg a kompaktokat 3 csoportba szedték.
Aki tud fotózni, az fotóz.
Aki szeret fotózni, az fotóz.
Ha egyik se, akkor kutatja a fentieket és széthúzott dinamikatartományú hülyeségeket publikál :) -
#37026 Akkor ha nagyon sarkitva olvassuk az johet ki, hogy a Canon es Nikon felhasznalok igenytelenek a Sony, Pentax es Olympus felhasznalok meg sirogepek? -
#37025 Loál :D, overall rating (This score is based on customers' overall satisfaction with their digital camera.)
Igen, aki nem Canont, Nikont vesz, az kurvára elégedetlen vele, csak úgy megvette a szerencsétlen, vagy rásózták. :D -
#37024 Nem. De ezek az eredmenyek szanalmasak. Canon es Nikon amivel meg vannak elegedve a felhasznalok a tobbit meg a sarba dongoltek a felhasznalok. Hat persze. -
#37023 Persze ha a pentrox lenne az első akkor ez lenne a világ lehitelesebb felmérése, ugye? :D -
#37022 A fuggetlen felmeres :)
Veletlenul sem megvasarolt eredmeny. Ez benne a lenyeg! :) -
#37021 linkelj be fotót (nem muszáj eredeti méretűt) -
vagyok2008 #37020 Sziasztok.Már egy ideje van egy Panasonic DMC-LS60 gépem.
De azt vettem észre ,hogy néha rendesen nappal még napsütésben is sötét képeket csinál.Hogy lehet ez? A vaku automatára van téve a vörös szem kiszedő is.A FEH.EGY. az AWB-n van. ISO érzékenység automata.AF segédfény is be van kapcsolva.6MP-ellen van, és a legjobb minőségre van állítva.
Egyébként nagyon szép képeket készít, csak néha sötétek ami zavar.Főleg így ,hogy nappal is van meg napsütés.S leginkább akkor veszem észre amikor felteszem Pc-re. Köszönöm előre is a segítséget! -
Lateralus #37019 Biztos lesz hamarosan valami teszt róla, de nem tudom mikor és ki kapja. -
#37018 Az faszányos lenne.
LX3 meg rokz. -
#37017 Egy amatőr szerintem abból mit sem vett észre az alap nagyított képein.
Praktikusan pedig óriási előnyei voltak (auto befűzés, bármikor visszacsévélés, később folytatás, 3 képarány...), aztán mégsem lett nagy siker, pedig ott bizony minden gyártó jött a hajmeresztően dizájnos gépével (SLR-ek pl. Canon IX-7, Nikon Pronea, Minolta Vectis, stb...).
No mind1, örüljünk, ha Olyék nagyon durrantanak a M4/3-dal, aztán lassan vehetünk akár FF DSLR-t is szaréhugyé. :O) -
G_ArchAngel #37016 Valahogy igy...
Ha lesz vakupapucsba csusztathato optikai kereso, akkor mar az EVF sem fog senkit zavarni - Pana LX3-on kivancsi leszek, hogy mukodik majd...
Lateralus, nem fogjatok tesztelni a kozeljovoben?
Emlekeim szerint az LX2-t Te tesztelted.