Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de persze szigoruan a 12-24/4 + 35/2.8 project utan 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
2x akkora keresõ, sokkal jobb minõségû váz, sokkal több gomb a vázon (nem kell menüben turkálni), 2 vezérlõtárcsa D200-al megegyezõ AF-rendszer stb... Az AI gyûrû az nem mindenkinek létszükséglet 😊 Persze ha talál hasonló árban D200-at, akkor azt vegye mindenképp, de a D80 sem rossz ápgréd a D50-rõl.
Én úgy láttam egyébként, hogy nagyjából 80-100 ezer között mozog a használt D50 kitek ára (hozzáadott cuccoktól függõen). AZ 5000 expó az kevésnek számít, a legtöbb már jóval 9-10 ezer felett jár, szóval ez nagyot dob az áron. Szerintem hírdesd meg 95-körül, aztán úgyis alkudni fognak belõle 😊 De 80 alatt ne add semmiképp!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Használt Nikon D50-et 5.000 expoval és egy 18-55 mm-es kit obival mennyiért lehetne eladni?
http://gaborszantai.co.uk/
AF: Pentax 18-55 (kitobi), Tamron 28-105 (valami regebbi darab de nekem tetszik)
MF:
CZJ: 2.8/50mm Zebra Tessar, 4/50mm Zebra Tessar (asszem a PSixes is Tessar), f2.8/80mm Biometar (az egyetlen nem zebra CZJ ^.^), f3.5/135mm Zebra Sonnar, f2.8/180mm Zebra Sonnar
Pentacon: 1.8/50mm, 4/300mm
Exacta 2.8/35mm
Zenit 2/58mm
Pentax: 2.8/28mm, 1.7/50mm, 2.5/135mm
Chinon 5.6/300mm
Tamron Adaptall: 2.5/28mm, 3.5-4/80-210mm tolozoom
Ez nem is olyan sok ^.^ Igazabol az MF lencsek az inkabb szenvedely nalam ^.^ Foleg a Zebra CZJ-k ^.^
Amit meg szeretnek:
Tamron Adaptall: 300mm/f5.6 (f2.8-ra nem lesz soha penzem ^.^), 90mm macro, 500mm/f8 mirror
Peleng 8mm
Es azert par AF lencset is 😄 Tamronokkal eddig nagyon meg vagyok elegedve (jobban mint a Sigmaval) szoval ha a Pentaxnak nem lesz valami 24-70 f2.8 akkor egy Tamron 28-75 f2.8 meg Tamron 70-200 f2.8 es egy Tamron 200-500. Valamint valami AFes 1:1 macrot is szeretnek majd, az valoszinuleg a Pentax 100mm-es lesz de lehet a Tamron 180mm/f3.5. De ez meg nagyon tavoli jovo mivel penzem jo darabig nem lesz masra mint olcsobb MF lencsekre ^.^ De nem panaszkodom mert meg vagyok elegedve a legtobbjukkel.
A kiscsajnak meg tetszik a gep mind a ket oldala ^.^ Szeret elotte es mogotte is lenni ^.^
Amúgy a tamronnak szemmelláthatóan jobb a képe 😊
http://www.bulihely.com
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(De ne tudd meg, hogy feldobja a mellszõzretemet a feszülõ csipke.)