48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Lateralus
    meg kell nyerniük a 6 év alatti vásárlókat is.
  • Blasta
    ezmeg simán LOÁL

• Blasta
    ügeci

"Creative Auto mode

Creative Auto mode is a new feature on the EOS 50D. It is essentially a simplified Aperture Priority mode, giving you the options to choose between a blurred and sharp background and a darker or brighter image. The number of additional shooting settings in this mode has been significantly reduced. "

aztadurvaéletbe, ezmá fícsör!!!!!
  • DecenS
    tőőőőőlem...
    elhiheted, hogy nekem tökmind1. semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy ne jelenjen meg, meg ahhoz sem, hogy megjelenjen.
    inkább csak hangosan gondolkodtam
  • Blasta
    Hát, majd meglássuk, mindenesetre én borítékolok egy "NAMITMONDTAM"-OT :))))
  • G_ArchAngel #37291
    az ujj ojjektivet izs kipobaltak
  • G_ArchAngel #37290
    preview@dpreview
  • G_ArchAngel #37289
    szerintem sem, ugyanis olvastak a pixinfo tesztjet es lattak, hogy ISO 800-ig verik a D700-at, jobbak kepminosegben, akkor meg minek...:-)
  • 30Dani
    [regisztrálta 50Dani-t]
  • DecenS
    már bő egy éve lélegzetvisszafojtva várja a canonos társadalom az 5d frissítést, és kóbor pletykákon, meg túlbuzgó rajongói fantazmagóriákon kívül nincs semmi róla... azért írtam alább az ambivalens jelzőt a mai megjelenésről, mert ez az előre hozott 50D megjelenés egy kicsit olyan gesztus a canon részéről, hogy "vegyétek már észre, hogy nem fogjuk frissíteni az 5D-t"..
  • 30Dani
    Másnap Gyárkengyel fog vigyorogni, kézben tartva -.-
  • Blasta
    Mintap*csa :)

A Photokina-n ott fog vigyorogni :)
  • 30Dani
    mét
  • DecenS
    biztos vagy te abban az 5D utódban?
  • 30Dani
    Tessar? :D
  • G_ArchAngel #37281
    wallpaper fav+
  • Tikal #37280
    ban
  • Blasta
    Hát egen, mondhatni kómának azt az állapotot amibe a Nikon miatt kerültek :)

Az 5D utód érkezik, már az ajtóban van, kivárnak még kicsit a Photokina-ig. Az 50D tény, hogy hamarabb jött mint vártuk és tény, hogy nem igazán volt rá szükség, de ambivalensnek tán nem mondanám. Meglepő inkább. Nade félre a filozofálással :)
  • DecenS
    magához tért? miből? :) kómában volt eddig? ;-)

nem is tudom. számomra kicsit ambivalens ez a lépésük.
    pláne annak tükrében, hogy "mindenki" az 5D utódot várja tőlük...
  • Blasta
    Fúúúúúúúúú, hűűűűűűűűű, aztaaaaaaaa :)
  • G_ArchAngel #37275
    Menu languages
     English
     German
     French
     Dutch
     Danish
     Portuguese
     Finnish
     Italian
     Norwegian
     Swedish
     Spanish
     Greek
     Russian
     Polish
     Czech
     Hungarian <<<<<<<<
     Romanian
     Ukrainian
     Turkish
     Arabic
     Thai
     Simplified Chinese
     Traditional Chinese
     Korean
     Japanese
  • Blasta
    aztakurva, nemszaroztak
    Szerencsére a nemrég belinkelt speckók nem jöttek be, van remény így első blikkre, hogy magához tért a kenon :)
  • DecenS
    hát... erre vajon hányan kötöttek volna fogadást..?
  • Lateralus
    Bejelentették a Canon EOS-50D-t.
  • Lateralus
    Néhány 3D konceptkép a Panasonic készülő (?) Micro 4/3-es kompaktjáról:

LINK
  • Caligo
    Eh, igazad van. Elkapkodtam a dolgokat, kicsit körültekintőbb kellett volna legyek. Egyébként az oldal már nem is él. Azért hihetetlen meddig képesek elmenni egy kis hype érdekében...
  • DirtyGab3sz
    Ha mindenképp bridge, és a zsé esetleg lehet több is akkor Fujifilm Finepix S100FS , de ha szigorúan 100 alatt akarsz maradni akkor Olympus SP 570 UZ, amiről elég jó véleményeket halottam,olvastam!
  • G_ArchAngel #37268
    Olympus ujdonsagok
  • DecenS
    szpemmeled a topikot, pazarlod az elektronokat :D

nem zavar, csak úgy mondtam...
  • Jagumo
    igaz, de most miért zavar, hogy 3-al tbbet írtam?
  • DecenS
    mindezt 1 (egy) hsz-be nem is lehetett volna leírni...

sry.
  • Jagumo
    Most ez a Fujifilm FinePix S5800, lett nagyon sikeres gép mindenki ilyet vesz, mert olcsó és ahoz képest jó, de nekem ennél jobbkell :D
  • Jagumo
    egyépként a választanikéne márkát akkor Panasonic Lumix :) abból is az FZ sorozat :DDDDDD
  • Jagumo
    vagyis FZ18-at akartam , de még épphogy nevettem meg kb. egy héten múlt, és akkor olvastam az FZ28-ról, és azóta az FZ18-nak 10000-el lement az ára :D
  • Jagumo
    FZ28-at akarok, csak nézegettem körül... de az FZ28-as még nemjöttki :D
  • DirtyGab3sz
    Igen...válaszoltál magadnak!
    Ragaszkodsz a Nikon-hoz, mint márkához??Mert azért a pénzért kapsz jobb bridge gépet is!Nézz körül jól a kategóriában!!Szerencsére van választék, a P80 pedig nem dönt csúcsot a tudásával!
  • Tikal #37259
    Így néz ki az eredeti Canon China oldala... egy 40D-vel
  • Tikal #37258
    Az általad emlitett cikk erra az oldalra hivatkozik.... felső menusorbol vagy a bal oldali kamera választo menubol semmi nem jön be...
    persze mindettol fuggetlenul lehet hogy jön 50D, akár már ma is, de az oldal FAKE
  • Tikal #37257
    nem a képrol beszélek, hanem az állitolagos japán vagy kinai oldalrol ahonnan vették a képeket, ott a link a cikkben, probáld ki... probáld ki hogy valamelyik menu elemre kattintasz, semmi de semmi nem jön be az oldalrol... érdekes, nem? :)
  • Jagumo
    *záridőt