48078
-
Lateralus #37296 meg kell nyerniük a 6 év alatti vásárlókat is. -
#37295 ezmeg simán LOÁL
-
#37294 ügeci
"Creative Auto mode
Creative Auto mode is a new feature on the EOS 50D. It is essentially a simplified Aperture Priority mode, giving you the options to choose between a blurred and sharp background and a darker or brighter image. The number of additional shooting settings in this mode has been significantly reduced. "
aztadurvaéletbe, ezmá fícsör!!!!! -
DecenS #37293 tőőőőőlem...
elhiheted, hogy nekem tökmind1. semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy ne jelenjen meg, meg ahhoz sem, hogy megjelenjen.
inkább csak hangosan gondolkodtam -
#37292 Hát, majd meglássuk, mindenesetre én borítékolok egy "NAMITMONDTAM"-OT :)))) -
G_ArchAngel #37291 az ujj ojjektivet izs kipobaltak -
G_ArchAngel #37290 preview@dpreview -
G_ArchAngel #37289 szerintem sem, ugyanis olvastak a pixinfo tesztjet es lattak, hogy ISO 800-ig verik a D700-at, jobbak kepminosegben, akkor meg minek...:-) -
#37288 [regisztrálta 50Dani-t] -
DecenS #37287 már bő egy éve lélegzetvisszafojtva várja a canonos társadalom az 5d frissítést, és kóbor pletykákon, meg túlbuzgó rajongói fantazmagóriákon kívül nincs semmi róla... azért írtam alább az ambivalens jelzőt a mai megjelenésről, mert ez az előre hozott 50D megjelenés egy kicsit olyan gesztus a canon részéről, hogy "vegyétek már észre, hogy nem fogjuk frissíteni az 5D-t"..
-
#37286 Másnap Gyárkengyel fog vigyorogni, kézben tartva -.- -
#37285 Mintap*csa :)
A Photokina-n ott fog vigyorogni :) -
#37284 mét -
DecenS #37283 biztos vagy te abban az 5D utódban? -
#37282 Tessar? :D -
G_ArchAngel #37281 wallpaper fav+ -
#37280 ban -
#37279 Hát egen, mondhatni kómának azt az állapotot amibe a Nikon miatt kerültek :)
Az 5D utód érkezik, már az ajtóban van, kivárnak még kicsit a Photokina-ig. Az 50D tény, hogy hamarabb jött mint vártuk és tény, hogy nem igazán volt rá szükség, de ambivalensnek tán nem mondanám. Meglepő inkább. Nade félre a filozofálással :) -
DecenS #37277 magához tért? miből? :) kómában volt eddig? ;-)
nem is tudom. számomra kicsit ambivalens ez a lépésük.
pláne annak tükrében, hogy "mindenki" az 5D utódot várja tőlük... -
#37276 Fúúúúúúúúú, hűűűűűűűűű, aztaaaaaaaa :) -
G_ArchAngel #37275 Menu languages
English
German
French
Dutch
Danish
Portuguese
Finnish
Italian
Norwegian
Swedish
Spanish
Greek
Russian
Polish
Czech
Hungarian <<<<<<<<
Romanian
Ukrainian
Turkish
Arabic
Thai
Simplified Chinese
Traditional Chinese
Korean
Japanese -
#37274 aztakurva, nemszaroztak
Szerencsére a nemrég belinkelt speckók nem jöttek be, van remény így első blikkre, hogy magához tért a kenon :) -
DecenS #37273 hát... erre vajon hányan kötöttek volna fogadást..? -
Lateralus #37272 Bejelentették a Canon EOS-50D-t. -
Lateralus #37271 Néhány 3D konceptkép a Panasonic készülő (?) Micro 4/3-es kompaktjáról:
LINK -
#37270 Eh, igazad van. Elkapkodtam a dolgokat, kicsit körültekintőbb kellett volna legyek. Egyébként az oldal már nem is él. Azért hihetetlen meddig képesek elmenni egy kis hype érdekében... -
#37269 Ha mindenképp bridge, és a zsé esetleg lehet több is akkor Fujifilm Finepix S100FS , de ha szigorúan 100 alatt akarsz maradni akkor Olympus SP 570 UZ, amiről elég jó véleményeket halottam,olvastam! -
G_ArchAngel #37268 Olympus ujdonsagok -
DecenS #37267 szpemmeled a topikot, pazarlod az elektronokat :D
nem zavar, csak úgy mondtam... -
#37266 igaz, de most miért zavar, hogy 3-al tbbet írtam? -
DecenS #37265 mindezt 1 (egy) hsz-be nem is lehetett volna leírni...
sry. -
#37264 Most ez a Fujifilm FinePix S5800, lett nagyon sikeres gép mindenki ilyet vesz, mert olcsó és ahoz képest jó, de nekem ennél jobbkell :D -
#37263 egyépként a választanikéne márkát akkor Panasonic Lumix :) abból is az FZ sorozat :DDDDDD -
#37262 vagyis FZ18-at akartam , de még épphogy nevettem meg kb. egy héten múlt, és akkor olvastam az FZ28-ról, és azóta az FZ18-nak 10000-el lement az ára :D -
#37261 FZ28-at akarok, csak nézegettem körül... de az FZ28-as még nemjöttki :D -
#37260 Igen...válaszoltál magadnak!
Ragaszkodsz a Nikon-hoz, mint márkához??Mert azért a pénzért kapsz jobb bridge gépet is!Nézz körül jól a kategóriában!!Szerencsére van választék, a P80 pedig nem dönt csúcsot a tudásával! -
#37259 Így néz ki az eredeti Canon China oldala... egy 40D-vel -
#37258 Az általad emlitett cikk erra az oldalra hivatkozik.... felső menusorbol vagy a bal oldali kamera választo menubol semmi nem jön be...
persze mindettol fuggetlenul lehet hogy jön 50D, akár már ma is, de az oldal FAKE -
#37257 nem a képrol beszélek, hanem az állitolagos japán vagy kinai oldalrol ahonnan vették a képeket, ott a link a cikkben, probáld ki... probáld ki hogy valamelyik menu elemre kattintasz, semmi de semmi nem jön be az oldalrol... érdekes, nem? :) -
#37256 *záridőt