48078
-
#37416 Sziasztok! Kaptam egy ilyen levelet a 18-55 EF-S obi-ra.
"Hello i am barry rose from Canada i am highly interested in buying your item for my son in west Africa nigeria and i am willing to offer you 1000euro for the item + the shipping cost to Nigeria i will pay you via BANK TO BANK ONLINE MONEY TRANSFER ....reply me to my private email [email protected]
waiting to here from soonest
Thanks"
Szerintetek ki akar velem baszni vagy menjek bele? -
#37415 ctrl+alt+del RULEZ :DD:D:D:D -
#37414 En csak az itthon maradt kollegaknak fotoztam ezeket a kepeket :D A kiallitasra sajnos nem vittem vakut :( szoval ott lett jopar bemozdult kep.. nem fikazni :D
Jovore viszont kene vaku is :D Elegge megneztek a Nikon vakut a Pentax gepen ragumizva egy Canon fenyes fotoparirral mint derito :D -
#37413 Akkor végképp lebuktál Timbaaaa!
-
#37412 Lipcse, Gold Master party: (bocs az OFFert :D)
-
#37411 De, mi a Dorottya udvarban vagyunk, de a kozponti ceg az Frankfurtban. Van meg iroda Kievben es Szofiaban is. -
#37410 Itt. -
#37409 már nem :) -
#37408 Nem Pesten van a Crytek? -
#37407 Frankfurt. Ahol a Crytek is van :D -
Lateralus #37406 A firmware frisstést nem tartom valószínűnek, meg ezen hiányosságok jó része hardveres.
Inkább majd a következő modellekben finomítanak rajta, de attól függ mit lép a konkurencia. Egyelőre piacelsők, hova siessenek?
Némely pletyka szerint az Adobe, Apple, Canon, Nokia és Sony egy közös videószabványt fejlesztenek, ami a következő Canon DSLR-ben debütál majd és ez az 5D utódja lesz. Az eleje még esetleg hihető, de hogy pont az 5D utódjába kerüljön videófelvételi fícsör...(???) -
DJviolin #37405 Sziasztok!
Szerintetek lehetséges lesz a jövőben az, hogy a Nikon D90-nél szoftverfrissítéssel feljebb tornázzák a videók képfrissítését 24 kép/mp-ről 30 kép/mp-re, és megszüntessék a 720p-s filmeknél az 5 perces korlátozást? Vagy ezeknek technikai akadályai vannak (nem bírja a CMOS szenzor, buffer, stb.). Továbbá az Autofocus kérdése is szoftverfüggő, vagy netán hardveresen nem oldható meg ez sem? Ha ezeket kiküszöbölnék, akkor lenne egy teljes értékű (mit teljes, egyes HD kamkordereket egyenesen lepipáló) kézikameránk, amelynél csak a hangrögzítés minősége lenne egyedül a fájó pont. Vagy majd a Nikon D90s-ben mindezeket javítják. :) -
#37404 ezmiez? -
#37403 Ma egy müszaki boltban jártam, az előttem lévő nő épp egy Pioneer autosrádiot vásárolt, közben megkérdezte az eladót hogy hol gyártották cuccot:
Eladó: nem tudom, nézzük meg rajta
Nő: oh, méd in kájna!
Eladó: manapság mindent ott gyártanak....
Nő: jaj dehogy, azért van malajzia, banglades meg...
-
#37402 -
#37401 ja és akkor még mindig ott a vám, hivatalosan ő itt nem adhatna el semmit, de mint tudjuk nem ő az első szürke importőr akit látunk... -
#37400 Az uj vázak? ez mit jelent? most 50d-től? Nem rég kérdeztük meg a Canon-t és azt mondták vázra nincs nemzetközi gari, csak L-es objektivre, ha a váz Europábol valo, tehát europai forgalmazotol akkor persze van rá gari, mivel unio... hantázik a csaj... kiváncsi lennék egy ilyen gari jegyre akkor hogyan néz ki, mert az enyémre nagy betükkel rá van irva CANON USA, CANADA, csak az usaban vagy kanadában javítják... -
#37399 Jameg ha énglisben veszed van zsévisszafizetés...rohatt brittek!:D
Néccsak.... -
#37398 Van...ha a pentax oldaláról letöltesz egy dokut,kitöltöd,elküldöd nekik.....ők visszaküldik....
Alapból európai gari van....mivel magyarországon nincs szervíz,így a legközelebbibe viszik...németországba valahová...talán München..nem biztos! -
G_ArchAngel #37397 mondjuk europai garancia van, igy megall a nemzetkozi elnevezes is...
USA/Japan/Australia zonakbol behozott termekeknel van csak baj a garancia ervenyesitesevel... -
#37396 Canonra irta -
G_ArchAngel #37395 Pentaxnal meg van nemzetkozi gari?
Nikonnal, Canonnal nincs mar sajnos... -
#37394 "Szia! Igen termeszetesen tudok adni szamlat es az uj vazak es objektivek mar nemzetkozi garanciasok. Ha meg kerdesed lenne kerlek irj! Kosz Eva" -
#37393 fuji natura 1600at lehet meg kapni? sehol nem talalok honlapokon és flickren beleszerettem :D -
#37392 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! -
G_ArchAngel #37391 -
G_ArchAngel #37390 azt nem erdemeljuk meg:-))) -
#37389 hál' istennek -
#37388 vagy az ubuntu :DDDDDDDDD -
G_ArchAngel #37387 Microsoft - Nikon megallapodas
Canon-nak maradt az Apple -
G_ArchAngel #37386 Brutus Ostling velemenye az 50D-rol -
#37385 és mit mond? :) -
#37384 /me regisztralt volt mar es meg is kerdezte jol -
#37383 Jahogyez, étem. -
#37382 BSZN! -
G_ArchAngel #37381 ma van a Magyar Fotografia Napja... -
#37380 Azt érdemes hozzátenni,hogy a vatera némi fenntartással kezelendő a sok idióta miatt,akik ugyan venni szeretnének,de olyan sötétek a dolgikhoz,hogy még a szabályokat sem olvassák el,és kurvaanyáznak, amikor nam adod meg a telefonszámodat,meg a címedet nekik....
Ha egyszer nem szabad....:S:S:S:S
Egyre szarabb ráadásul...mindenféle fiszfasz dolgok miatt kapja az ember a minuszokat,mert a "kedves vevő" nem képes elejétől végéig végigolvasni a hirdetést,netán retardált,és a szövegértelmezéssel akadnak problémái... -
#37379 Az eladórol semmilyen infot nem kapsz, a számokon keresztül, ebay boltoknál legalább kapsz egy cég nevet, tel számot, céginfokat, amiket leelenőrizhetsz stb, biztos rendesen küldi a csomagot, de a vámhoz is csak annyit ir ha kérdésed van kérdezz :) Persze azt fogja mondani ő ráirja hogy ajándék és jo szerencsét, de ha lekapják a csomagot, az a te költséged lesz, ami talán digi gépekre 0% de az áfa az 20%... plusz vázakra nincs világgari csak z L-es objektivekre, tehát ha bajod van a géppel, küldened kell az USA-ba, illetve a nőnek, mert ez az ő dolga lenne, már ha ad számlát, és nem magánszemélyként árul... :) persze ilyen problámák az ebayen is lehetnek, de az angol ebayrol is jo cuccokat lehet kapni... -
G_ArchAngel #37378 tenyleg nem lettem okosabb... -
#37377 Az egyik legfontosabb az a fizetés...banki előre utalás? 2008ban? semmi más opcio, nem valami biztonságos...pl akit te linkeltél hölgye, ráadásul nem USAbol kuldi a cuccot, nem tudom a vám-ot hogy kerüli ki, de ha valami van azt te fizeted, nem ő... mondjuk elég jo árai vannak köszönhetően a dollárnak