48078
-
#38336 Ja, és Ljubityel. -
#38335 120-as rollfilmet keress hozzá, szerintem van még pár helyen. -
#38334 6 cm-es film, az a "középformátum" - ha négyzet alakú a kereső, akkor 6x6-os fotókat készít, ha téglalapos akkor 6x4,5-est (esetleg 6x9-est).
Lehet még filmet kapni bele, rollfilm vagy tekercsfilm néven fut, és 12 körüli kép megy rá (nyilván attól függ, hogy mekkora képeket készít).
Az előhívással - ha nincs hozzá felszerelésed - külön gondod lesz majd :)
-
#38333 Tüköraknásnak hívják a kategóriát ha jól tudom, tippem szerint rollfilm megy bele, Soósnál biztos tudnak segíteni. -
#38332 Bővült a gyűjtemény egy újabb taggal, ma kirakodóváráson vettünk 1500 ft-ért egy hibátlan(!) állapotú Jubityul 2-t (felülről-belenézős, remélem jól írom fonetikusan) dísznek, de lehet még filmet is teszek bele egyszer. Tok is gyönyörű állapotban van.
Lehet még kapni belevaló filmet? (ahogy apukám mondta meg ahogy mutatta, valami szélesebb film kell bele, mik ennek a pontos paraméterei?) -
#38331 Kosz! -
Aspyrin #38330 Jó kérdés, se szerelő nem vagyok, se jós :P -
#38329 Canon Ixus vagy Pana -
#38328 Pana TZ? -
#38327 50.000 kerektbol. Milyen kisgepet (ultrakompakt?) erdemes venni? -
BenceYCE #38326 Gondolom ha a belső részek nem sérültek akkor a képkészítés minőségét nem igen befolyásolja, tehát az érzékelőhöz nem kerülhet mittomén' leesett műanyagdarabka? -
Aspyrin #38325 Felhívod a szervízt, és megkérdezed mekkora költséggel számolhatsz, azután döntesz. -
BenceYCE #38324 Szerintetek ha a gép háza eltörik érdemes gar időn túl cseréltetni? Használtan kb 50k körül van a gép. Újonnan 70-80k körül vennék másikat ha gazdaságilag totálkárosnak nyilvánítják. -
#38323 -
#38322 bármelyik, csak lehet, hogy kényelmetlen :D -
#38321 Melyik gyártó az, amelynek a monopodjai túrabotként is használhatók? -
#38320 Igazad van, ezért kérdeztem, hátha nem "noname", és hátha jó:S
De köszönöm a választ, akkor érdemesebb ha gyűjtök :( -
DecenS #38319 nem tartom valószínűnek, hogy lesz itt mifelénk bárki, aki ismerné a massa-t (nomen est omen? nem sokat remélnék a képminőségtől) :)) de raynox-os volt egy-kettő.
mellesleg: minőség és olcsóság ritkán járnak párban egymással... -
#38318 Sziasztok!
Vettem nemrég egy Fujifilm S5600-at. Nagyon tetszik, de a makróját nem mondanám jónak sem.
Utánanéztem, mit lehet vele kezdeni, és lehet kapni előtétlencséket.
Tudnátok adni valamilyen infot, hogy milyet?
Ahogy olvasgattam, a Raynoxot sokan használják, dehát nem olcsó :(
Találtam még "noname" szerűségeket, pl. Massa macro effect lens filter 4x.
Ha valakinek van tapasztalata ezekkel, megköszönném a segítséget! :) -
#38317 hát, ha rá lehet, akkor a használati utasításban írják... -
mukika36 #38316 Sziasztok!
Már írtam egyszer, de nem reagált senki. Hátha most... :-)
Van egy Samsung S760-asom. A kérdésem az lenne, hogy rálehet-e kötni egy számítógépre úgy, hogy az webkameraként is funkcionáljon? /ha igen hogy?/
Köszönöm! -
#38315 Négy lábnak nincs sok értelme, de kiszedhető láb jó ötlet. Ilyen van más gyártónál? -
#38314 Négylábon... -
#38313 ez nagyon PRO :DD -
R-Strap, $44 -
#38311 Én csak annyit tudok most mondani, hogy HÁÁÁÁHHHÁÁÁÁÁ :))))
(vki tudja mé :D) -
#38310 En is meglepodtem rajta! :D
(Blasta akkor kuld a szamlaszamot es a cimet ahova a thai lanyok mehetnek!) -
Lateralus #38309 35-be még belefér egy Fujifilm S5800 is, ha a nagy zoom a fontos. Ez 10x átfogású. Mondjuk nem olyan kis kompakt, de élőben nem is olyan nagy.
Aztán ott van még a Canon PowerShot A590 IS, ami ugyan csak 4x-es, de nem nagy a különbség, tuti jobb képminőséget ad és optikai stabilizátoros.
Vagy a Panasonic Lumix DMC-LZ8, ami szintén 5x zoom és optikai stabilizátor. -
#38308 Pentax, Canon, Sony, Panasonic, Nikon, Olympus, Fujifilm - ezek közül választva nagy mellét nem fogsz lőni, ha tudod, menj el valamilyen boltba, ahol kipróbálhatod őket. Ahogy Timber is mondja, túl sokat ne várj ezektől a gépektől, kattintgatni jó most már szinte mind, válaszd azt, amelyik kézbe véve a leginkább kényelmes számodra.
(és ne feledd, hogy a teljes költség nem csak a gép, kell bele memóriakártya, hozzá esetleg tartalék akkumulátor+töltő, ilyesmik) -
#38307 Mivel Timber nem dicsekedett vele.....
A fotomarathon-sorozata bekerült a legjobb 6 közé!:D:D:D
Grat!!
[halkan megjegyzi, egy képe a 40-be bekerűlt neki is] -
#38306 Ebben az arkategoriaban szerintem nincs sok kulonbseg. Foleg olyannak aki ennyit szan ra (ezt most ne ertsd felre pls). Pentax koNpaktokat en nem ismerem de DSLRben en a Pentax mellett tettem le a voksom :) -
showmaster #38305 Sziasztok!
Kis kompakt gépet vásárolnék, úgy 35ezer Ft körül szánnék rá, a Pentax Optio M60-at néztem, mi a véleményetek róla? 3x opt zoom-nál többet szeretnék, ezért néztem ezt a gépet! tapasztalatok? esetleg más gép ajánlása?
Nagyon szépen köszönöm, ha segítetek!
-
#38304 Barátnak van egy MTL5B, folyamatosan használja, annyi a hibája hogy néha felragad a tükör.
-
#38303 Konplett stúdió. -
#38302 Voáv, az még ott: oridzsi. :) -
#38301 Az már nyugatról van, sznobizmus, illetve nagypolgárság. :-@ -
#38300 Vagy Prakticája :@ -
#38299 középső sor :) -
#38298 De legalább egy Szmenája, vagy egy Viliája. -
#38297 Nem is KGST család, amelyiknek nincs ZENIT E-je. -.-