48078
-
Aspyrin #38416 És a komornyik is jelen, csodálatos kis csapat! -
Aspyrin #38415 A főcsótány úr, személyesen! -
Aspyrin #38414 Utólag már megbántam, de visszavonni nincs lehetőségem. -
#38413 msnplz -
#38412 LOL, máris K20D-t igényelt a tehetsége? WOW, végülis érthető
-
#38411 Holnap a Ferencvárosi Művelődési Házban fotóbörze. -
DecenS #38410 nekem van egy heliosom (hozzá tartozó zenittel) de nem használom túl sűrűn (leginkább sose). ha érdekel, írj egy privit... -
#38409 Ez még AF-es is, frankó a fényereje és nem vészesen drága.
Vagy ha nincs pénzmag, akkor szintén nagy fényerejú 50-55-ös régi M42-es, van belőle 1000-féle, akár 1.4-esig, akkora blendén meg tuti lágy bármelyik. -
#38408 Megint elfelejtettem valamit...
Van nekem egy 55mm-Sony bajonett közgyűrűm. Ha megveszem ezt [Hama 52-55mm], akkor a két gyűrű segítségével felfogom tudni rakni fordítva az 52mm szűrőmenetű objektíveket a gépre? -
#38407 Mivan itt...:/
Tudtok nekem ajánlani 50-100 mm(fix kell, nem zoom) közötti olcsó lágy rajzolatú objektívet,portréhoz leginkább, mit érdemes venni?(Pentacon 135mm -es Sony-n már túl nagy a szorzó, 50mm-es Helios meg ritkán lehet nálam, így kéne egy saját valamilyen). M42 vagy Minolta AF/Sony bajonett jöhetne szóba.
Tudtok segíteni? -
#38406 Afölött nem tisztem ítélkezni hogy milyen gépet vesz, az az ő dolga. De az üzletrontást nem állhatom, és ez meglepő mert általában fiatalabbak szokták csinálni. -
G_ArchAngel #38405 beszolasi kenyszere van, de legalabb megemlithette, hogy K20D-je van, bar nem tudom, hogy minek...
ennyi erovel Rubint Rekanak is adhatnank vadaszrepulogepet, ugysem tudna hasznalni... -
#38404 Aspyrin, amit csináltál azt bizony üzletrontásnak nevezik, és nem tartozik a legillendőbb dolgok közé. Ha nem érdekel a cucc, akkor nem kéne ilyesmit hozzászólni, még akkor is esetleg igazad van. Szerintem. -
#38403 A bunkoság az hogy beleszolsz más uzletébe indokolatlanul, talán ha 120ért akarta volna rásozni valakire akkor megértelek, de így szimplán bunko vagy... nem ismerted az ugat kifejezést? az olyanokra mondják akik csak a levegőbe beszélnek ok nélkül mint te, de a konkrétan leszarom nekem új, tanultunkn egymástól azért legközelebb kimélj meg tőle hogy leszarsz, köszi, de nem fogok neked privátba szart küldeni, nem tudom hogy kell ...egyébként ugy tünik másoknak is feltünt már mekkora üzletember vagy és jóember. -
G_ArchAngel #38402 mondjuk nem tudom mit valasztanek: edigitalos szurke garanciat vagy Nikon Hungary-t 10e-rel olcsobbert... -
Aspyrin #38401 Léptem dolgozni, a többi szart privátban kérném. -
Aspyrin #38400 de leginkább csak bunko a stilusod és modortalan
Mókuskám, éppen te szóltál hozzám parasztul, már nem is emlékszel? (#38390)
Lehet, nálatok otthon a hétköznapi beszéd része az "ugat" kifejezés, de azt tartsd is meg a szűk családi körben. Hozzám vagy normálisan szólsz, vagy sehogy, htx. -
#38399 Gyepa van.....észosztásos gyepa......
Gyerekeeeeek......mindenkit a sarokba fogok térdepeltetni,ha nem hagyjátok abba!!! -
#38398 Mifolyik már megi itt? -
#38397 Gondoltam olyan kurva okos vagy megbecsulod a reális árát, hátha láttad valahol memoriakártyával, nehogy átbasszam a leendő vevőket.
Konkrétan leszarom hány évet dolgoztál becsusként, nem jelent semmit. Mit árultál, régiségeket vagy bizományiban nyomtad? Azért elmondhatnád miért is nem jó megvenni 10ezerrel olcsobban azt a gépet, a netto árad nem érdekel, nem mindenki tud vásárolni a cégére....
eddig nem hittem a szobeszédeknek, de te tényleg klinikai vagy, de leginkább csak bunko a stilusod és modortalan -
#38396 Panasonic Lumix DMC-TZ4 vagy sony cybershotdsc h10 vagy más ezért az árért? 50e -
#38395 -
#38394 Tudom, de ettől még cáfolhatnád, amit írtam, mert ez így nem izgi, persze a végeredmény ugyan az, csak így unalmasabb. :(
Pontosan kiket szeretnél látni? :) -
Aspyrin #38393 Kurva okos vagy, mint mindig
Havercsótányokat hol hagytad? -
#38392 Az, hogy "tíz évet a kereskedelemben" dolgoztál nem jelenti azt, hogy értesz is hozzá. :o
A topicot is leszarhatnád, kívül tágasabb. ^.^ -
Aspyrin #38391 te egy jó üzletember lehetsz bazze
Ebbe beletrafáltál, nem véletlen dolgoztam tíz évet a kereskedelemben, abból is hatot becsüsként
Miből gondolod, hogy a táskád eladása engem érdekel?..(konkrétan leszarom)
A D40-re gyorsabban találna vevőt ha reális árral próbálkozna, de a maki mindent személyes támadásként él meg, hiába. -
#38390 ha valamit megvehetsz 89eért akkor minek vennéd meg 80ért? :D
te egy jó üzletember lehetsz bazze... egyébként ha ad hozzá garilevelet meg minden akkor miért fáj ez neked hogy 9900-al olcsobban adja?
Majd nézz már utána légyszi hogy mennyi egy kata r-101 használtan, épp van egy nekem elado, aztán jo lenne ha nem akkor ugatnál mikor valaki érdeklődik, köszi -
Aspyrin #38389 #38381, #38387 -
#38388 "ha valamit megvehetek bruttó 89.900-ért, akkor hülye lennék fizetni érte 80.000-et"
Ezesetben van számodra rengeteg eladó cuccom.
Érdekel a gép? Mert ha nem, akkor nem szokás belepofázni az árba.
Valahol néha adnak memóriakártyát. Ez baszdmeg egy érv? -
Aspyrin #38387 -
#38386 "ha csak nem jön egy palimadár.."
...like you
-
Aspyrin #38385 Hagyjuk már a lelkizést, ez üzlet. Ha valamit megvehetek bruttó 89.900-ért -ami ugyebár nettó 74.917-, akkor hülye lennék fizetni érte 80.000-et. Ráadásul pl. Digitcam-nél rendszeresen adnak ajándék 4Gb memókártyát (most éppen nem, de pl. két hete a K20D-mhez is adtak), akkor meg miről is beszélünk? Minden reálisan gondolkodó ember tudja, hogy amit kihoz az üzletből az már csak nettó ár alatt adható tovább, ha csak nem jön egy palimadár.. -
#38384 akkor ez pont 9900-al kerül kevesebbe, ami egy táska is lehet vagy egy állvány... rendes vagy -
#38383 Hn. -
#38382 Hát mondjuk jól néz ki a Fujifilm FinePix J50, de ez lithium aksis, amúgy szerintem nem rossz gép, és szintén 8 MP-es, SD-vel is bővíthető, 5x optikai zoom -
Aspyrin #38381 -
#38380 Mint a képen is látszik, bontatlan, garanciális, zsírúj gép, pont mint amit edigitalban adnak egy tizessel többért.
Azt meg hogy köcsög vagy, eddig is tudtuk. -
Aspyrin #38379 89.900 bruttó Edigitalban, sok sikert. -
#38378 Ez tényleg jó gép és köszi az infót, de nekem pont egy lapos, kisebb gépre lenne szükségem. Esetleg ilyen formában tanács? -
#38377 Fujifilm FinePix S5800
nagyobb mint egy kompakt, de sokkal jobb, és csak 33ezer
8 MP, 10x optikai zoom, SD és xD kártyával bővíthető
nekem a kistesója van meg (S5700) ugyanaz csak 1 MP-el kisebb a felbontása és kitűnően működik, 4 GB-os SDHC kártyával
4db AA akksi kell bele, de egyhuzamba 5-600 képet ellőhetsz egy 2500 mAh-ással