48078
-
phoenix1 #39137 Igen :S ... nem lehet segíteni rajta már ugye? Vissza kell vinni. -
#39136 De miután lenyomtad félig, csipog, zölden világit meg minden EZUTÁN azért kicsit erősebben ugye lenyomod a gombot koppanásig? -
phoenix1 #39135 Igen, most van benne. Átálítottam 1024x768 felbontású képet készítsen, de semmi. Lenyomom a gombot csipog kettőt fent bal odalt a szem pirossan meg villan és annyi, az autofókusznak a színe zöld. -
#39134 SD kártyát tettél bele?
-
#39133 11MB az új gépek esetében elég kevés képre elég.
De attól függetlenül kellene képek készíteni a belső memóriájába, mégha keveset is -
phoenix1 #39132 Volt itthon egy 512MB-s kari, beletettem, de így sem megy. :( -
phoenix1 #39131 Szia. Nincsen, gondoltam, hogy veszek, de nem vettem. Ha jól sejtem rosszul tettem? A belső 11MB gondoltam elég, még a minőséget is levettem. Még azt vettem észre, hogy amikor fényképezne még a villantó sem villant. Annyira ideges vagyok már. :( -
#39130 Van benne memóriakártya? -
phoenix1 #39129 Sziasztok, kérnék egy kis segítséget. Ma vettem digitális fényképezőgépet egy Samsung S860-assat. Ha megfeszülök akkor sem fényképez le semmit. A használati útmutatásban az van írva, hogy röviden lenyomva, hogy fókuszáljon majd utánna lenyomva fényképez. A pittyegésen kívül sajnos semmit sem csinál. :( Valami én csinálok rosszul? Előre is nagyon, nagyon megköszönöm a segítséget. -
#39128 A én válaszaimat csekkold, mármint AMIRE válaszoltam.
Beteg a srác kicsit.
-
#39127 Miva? [nem tudja magát átrágni ezen] -
Gabo #39126 Gondokodtam rajta, hogy én is írok neki valami felvilágosító jellegű hsz.-t, de végül úgy döntöttem, felesleges erőfeszítés lett volna. -
G_ArchAngel #39125 wtf? -
#39124 "A fotózás számomra semmi más mint leképezés, nem alkotó tevékenység, alkotó tevékenység akkor lenne, ha nem egy-az-egybe ugyanazt adná vissza mint amit az ember amúgyis a szemével látna az adott pillanatban. Pont."
itt a MESTER -
gabatika #39123 Mivel nem használom, eladó egy Canon 50/2,5 Macro UV-vel 40e-ért. -
#39122 egyik lapszkenner se fog jól negát szkennelni szerintem -
#39121 e havi digitális fotómagazinban van egy canoscan 5600f erről van valakinek esetleg saját tapasztalata? negatívumként: a negatív-nak a rossz minősége van írva. -
#39120 valaki jártas a szkennerekben?
olyan 40e forint körül kellene. leginkább negatív, valamint rajzok szkennelésére használnám. szóval a lényeg, hogy képminőségben kitűnő legyen, nem kell bele semmi bizbasz extraság. -
#39119 megvettem az 50mm/1.8as obit. tök szép éles képeket csinál, nagyon tetszik. Nemsokára megveszem hozzá a kenko közgyűrűsort aztán akkor lehet makrozni -
G_ArchAngel #39118 300 Ft-os GBP-vel szamolva... -
#39117 aha igen, volt pár napba fotózás, gondoltam hogy a saját szememen kívül más nem bánja. köszönöm a tanácsokat, mostantól mellőzöm a dolgot. -
G_ArchAngel #39116 Unnepi ultracompakt ajanlat a dpreview.com-on -
#39115 jelenhet meg rajta, ha pl. belefotózol nagyon erős fénybe - Nap.
Amúgy van néhány, azokat a legegyszerűbb úgy felderíteni, hogy tökéletes sötétséget fotózol (lencsevédő), és ott megnézed.
Vannak utófeldolgozó programok, amelyek megtaníthatóak a te CCD-d tulajdonságaira, és automatikusan rendberakják a képet. -
#39114 sziasztok, olyan kérdésem van hogy mitől hotpixelesedik egy CCD? egyik képemen felfigyeltem egyre, majd jobban megnézve összesen kilencet találtam, és ez egy kicsit aggaszt. olyan ez mint a bad sector a vinyóknál, tehát képes "szaporodni", vagy ennyi van összesen és ezzel kell együtt élnem? -
#39113 ezt azért gondoltam köszi:D:D -
Lateralus #39112 Dehogy kell!
Lehet vele fotózni anélkül is.
Csak akkor kell, ha ilyen nagyítást szeretnél. -
#39111 jaah...látom hogy kell, bocs korai a reggel...:S :) -
#39110 ezzel lehet közgyűrűsor nélkül is vagy az mindenképp kell hozzá? -
#39109 oké köszi mindenkinek:) -
#39108 Na igen.
oneal1: jobban jársz ha egy fix 50mm-es obit veszel a közgyűrűsor végére, pl. egy 50mm f1.8 obi kb. 25e körül van. Azzal lehet faszát nagyítani és képminőséged+féynerőd is lesz. -
#39107 Alapból tilos megvenni ilyen szarokat, pláne közgyűrűzni. Semmit nem fogsz látni, amikor a 6.3-ra még rádobsz 1-2 blendét. -
#39106 Közgyűrűsorral bármilyen objektívvel lehet értékelhető makrót csinálni.
Én ezt egy 28-135-tel lőttem közgyűrűzve.
(csak ez van itt nálam példának)
-
#39105 "A Nikonnak van most forgalomban
képstabilizátoros dslr-je?"
A Nikonnak soha a büdös életben nem volt képstabilizátorral felszerelt dslr-je, így a D70s sem volt az. -
#39104 Sigma 18-200 DC 3.5-6.3 egy ilyen obival és hozzá közgyűrűsorral lehet csinálni már értékelhető makrot, vagy azt a verziot kell venni az obiból aminél van a makro megnevezés? -
G_ArchAngel #39103 ki az a "G"? -
falcon58 #39102 Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
A Nikonnak van most forgalomban
képstabilizátoros dslr-je? Amilyen
például a d70s volt? Későbbi obi
bővítésnél anyagilag nem mindegy,
hogy képstabisat, vagy anélkülit vesz
az ember.
A választ előre is köszönöm. -
#39101 G tart kéthetente karácsonyt, én csak akkor vásárolok ha kell. Azt meg boltban teszem :) MIH néha drágább mint a magyar számlás. Szilart meg alapvetően taszító jelenség :D
Van még Éva a vateráról, kiváncsi vagyok mikor dől meg. -
#39100 És a többi vonal? madeinhungary és tsai? -
#39099 Hámer mindenki 600 ezerért hirdette (vagy olcsóbban), ők is, aztán most ugye relatíve hiánycikk (van de kevés), így hogy van náluk egy példány, hirtelen rádobtak közel két kilót, gondolván így is megveszi majd valaki. Értem én hogy ez így működhet, csak nem gusztusos, leginkább antireklám. -
#39098 Demét.
Náluk -weboldal szerint- pont van raktáron.