48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Blasta
    Sztem is, segond
    Jó lesz így is, thx!
  • Blasta
    :))))
    Dehogy, olyat csak a lámerek csálnak.
    A menők a fórumtársaktól várják a helpet :)
  • G_ArchAngel #39575
    Win alatt nem tudom, de nekem Shift + Alma + F, de igy is marad egy kis keret, amit feketere atkapcsolok...
    Szoval szerintem sem tudja a full-full megjelenitest...
  • GregSB
    Shift + Tab 2x, majd utánna az L betű 2x lenyomásával tudod eltűntetni a maradékot. Ez a max szerintem.
  • Dzsini
    rtfm megvolt?
  • Blasta
    Na eddig a Shift+tab meg az L-L van a legközelebb, de egyik sem az amit szeretnék, gyanítom nemtudja ezt a Lr, segond.
  • Blasta
    De vaze, az nemjó, hát kipróbáltam :DDDD

Az csak az ablak keretet meg a menüsort rejti el, a fotót még ugyan akkorában látom :)
  • G_ArchAngel #39570
    Dani irta #39562-ben: "F"
  • GregSB
    F F ... from default give you full screen mode
    E ... single image view
    Shift-TAB ... hide all panels
    T ... hide toolbar
    L L ... Lights out mode
  • Blasta
    Lehet az lesz, ha máshogy nem megy.
    Ezért szerettem a CS4-es Bridge-et, abban volt egygoNbos fullscreen, ráadásul lapozós
  • DecenS
    őőööö ha mind a négy oldalon előcsúszóra kapcsolod a panelokat az nem jó?
  • Blasta
    Nem úgy értem, a kiválasztott fotót szeretném teljes képernyőn látni.
  • 5Dani
    Zárt térben is késve villan el a 430EX? Nekem szabadban, erős napsütésben csinált ilyet.
  • DJ RX7
    Tudtok ajánlani valamilyen állványfejet? Velbon DV-6000 kellene, olyan 20k Ft körüli áron. Sajnos közelünk-ben nics semmilyen fotós bolt, ahová el lehetne menni megnézni, megfogdosni, mert így "képre" nem szeretnénk vásárolni. Ezért várom a ti ajánlatotokat.
    Teljesen hülyék voltunk faterral amikor ezt a fos állvány megvettük...
  • Garf
    A helyzet a következő. Ma vettem egy szinkronkábelt(20cm) és hozzá egy hosszabbítót. Az 580EXII működik tökéletesen a kábellel, ha egyedül van. De ahogy átállítom masterre, kizárolag ettl üzemmódban sül el, manuálban nem. Ez miért lehet? Ez lenne az első kérdésem, a másik pedig, hogy a 430EX-et ha slave-be rakom és az is ettl-en marad, akkor kb 1-1,5mp késéssel villan el, mint a master. Viszont ha manual-ra rakom akkor jó, attól eltekintve, hogy csak 1/100s-ig tud szinkronizálni a redőnnyel. Ezek a hibák a kábel miatt vannak, hogy ilyen kissé maszek megoldást választottam, vagy pedig alapból igy működik ez az egész?
  • 5Dani
    F
  • Blasta
    Vmi teljesképernyős módja nincs a Lr-nek?
  • Dzsini
    a windows részéről mindegy, hogy floppy, memóriakártya, flashdrive vagy cd - meghajtó-meghajtó :)
  • Blasta
    Wow, nagyon szépen kösze!
    Láttam azt a menüpontot, de aszittem csak a memkártyákra vonatkozik :)
  • DecenS
    edit/preferences/import/show import dialog when......... (?)
  • Blasta
    Sziasztok!
    Azt kérdezném, hogy a Lr 2.2-ben hogy tudom kikapcsolni, hogy egy cd/memóriakártya behelyezésekor elinduljon a program automatice??
  • oneal1
    :D:D
  • G_ArchAngel #39555
  • DecenS
    alcímnek pedig: meg néhány canon-sznob :-\
  • 5Dani
    Javasolom a topik átnevezését Digitális és analóg Pentaxok-ra :|
  • pozsoka
    Kösz mindenkinek.
  • DirtyGab3sz
    Üdv a klubban!!

[apró könycseppet morzsol, a szeme sarkában]

• Taki29
    Ellenben megvettem ma a k200d-t . Hát még csak kb egy órája próbálgatom , de egyszerűen fenomenális . Hát egy új világ nyílt ki előttem .
  • Taki29
    Szia !

Én a pana-t javaslom . nekem is egy ilyen van , semmi hibát nem tudok neki felróni . A memókártya : 2 GB-ig SD felette SDHC azért így írják .

Ellenben egy 2 gigás kártyára 8 megapix-es felbontásban 480-490 kép fér szerintem nem kell attól több . Szerintem családi fotókhoz elég ennyi egy hétre .
  • pozsoka
    Még annyit,hogy a panasonicnál nem találtam adatot a memóriakártya bővíthetőségről,4 gigásat vajon lehet rakni bele?
  • Timber
    hogy mi? :D

edigitalt ajanlani? 220volt meg talan olcsobb de kevesbe megbizhato imho.

En csak ajanlani tudom a digitcam-et. Mindig naluk vasarolok :P
  • HTS s3rg1nh00
    mivel 20k alatt keresgélsz,hú de nagy különbséget nem fogsz látni...
  • pozsoka
    A Panasonic videófelbontása 320 x 240, 640 x 480, 848x480
    Fuji pedig 320x240, 30 fps, 640x480, 30 fps,akkor talán a Pan jobb videót készít,bár nem tudom hány fps-el csinálja?
  • DecenS
    bármelyiket. talán (TALÁN) pana - canon - fuji a rangsor... de túl nagy különbség nem lehet közöttük.
  • pozsoka
    Hello,
    lehet nem jó helyre írok,no meg
    ezek számotokra biztosan mezei gépek,de kiváncsi vagyok,szerintetek melyik gépet lenne érdemes megvenni,családi fotózás,rövid videófelvételek készítésére?
    Fujifilm FinePix A850
    Panasonic Lumix DMC-LS80
    Canon PowerShot A470
  • oneal1
    okés köszi!
  • 5Dani
    csak vicceltem -.-
  • 50Dani
    hi!
  • 5Dani
    Kenko meg a Soligor ugyanaz. A lényeg hogy olyat vegyél, ami átviszi a blendejelet (ezek olyanok).
  • Lateralus
    Az egyik legrégebbi, digifényképezővel foglalkozó hely.