48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Blasta
    Baszki, most őszintén de KI NEM SZARJA LE hogy néz ki Budapest egyetlen fotós pubja?
    Fapadló, erőltetett, bútorzat.....pfffff gyerekek olvassátok már el mit írtok.
    (Mellesleg az "igénytelen" jelző pedig enyhén szólva baromság, már bocs Dani)

Gyk:
    Egy olyan helyről van szó, ahol bárki bármikor elhelyezheti fotóit (előzetes egyeztetés és sorbanállás után), olyan helyről van szó ahol normális, igényes, kellemes közegben lehet fotós találkákat és egyéb összejöveteleket szervezni, ahol nem csak finom söröket, de még egyedi szendvicset is kaphatsz (a krém receptje titkos), ahol a tulajjal bármikor eldumálhatsz a fotózásról, ahol egy fotózásért elhivatott betérő félig-meddig múzeumban érezheti magát és nem mellesleg privát póker szoba is van.

Most eléggé felbasztátok az agyam finnyás csokkerek.
  • G_ArchAngel #40216
    ket dolog zavaro benne: egy reszt nagyon akartak egyszerre mindent es az igenyesnek tuno butorzat ellenere is olyan erzese van az embernek, mintha a Sooshoz menne be, masreszt 2008-ban (akkor alakitottak at) az ilyen jellegu helyet illik fapadloval ellatni, ez nem talponallo, ahol kisfroccsoket buritanak ki hajnalban a munkasok...
  • DirtyGab3sz
    "Tősgyökeres angol fogsora".....:D:D:D:D
    LOL
  • Garf
    Jó hely az. Jó zene szól általában(relatív jó persze, kinek mi..), Ernő jófej, csak nagyon megdrágult
  • 5Dani
    Nemtom, én egyszer benéztem utcáról és igénytelennek/erőltetettnek tűnt a hely.
  • BiG G
    volt eddig is, csak némileg puritánabb. nem ugy mint a hely, az eszméletlen jo. :)
  • CUCLI
    jó drága a sör :/ kicsit olcsóbb lenne beköltöznék .D
  • Timber
    Mar oldaluk is van :)

igaz meg nem tul szep :D
  • Timber
    ??645D meg iden, de csak Japanban??
  • Blasta
    nem ez nem ez?

Amúgymeg LOÁL
  • G_ArchAngel #40207
    ahahah
  • 5Dani
    Nálam a látványterv!
  • DirtyGab3sz
    Jah..és szorgos népünk győzni fog!:D:D:D
  • Timber
    Ez tok jol hangzik :) Es milyenre veszed a figurad? Jo kis posztapokaliptikus (ami illik hozza) vagy esetleg ilyen igazi gettosra, bunozes melegagyasra? En is tok szivesen csinalnek ilyen melokat. :D
  • Lateralus
    "az ILYEN típusú képekhez mire van szükségem?"

Őszre, Floridára, tuning-Bogárra, egy mexikói barátnőre és legfőképp puerto rico-i bajuszra.

Ma már egyre több gép tud 16:9-et. Szinte már ki sem hagyják a gyártók, főleg a kompaktokból. Profi gépekben még nem általános. De ki is lehet vágni utólag. A gépek többsége is ezt csinálja, csak helyben.
  • DirtyGab3sz
    Izgalmas feladat!:P
  • DirtyGab3sz
    Akkor elnézést, hogy élek!
  • G_ArchAngel #40200
    rohadt kreativ munkat kell csinalnom, ami kicsit kikeszit: csepeli panelprogram latvanyterveit - gondoltam megosztom masokkal is a jokedvemet...
  • Timber
    titkos szervezetunk nem fogja felfedni minden tagjat! :)
    Amugy te ma feltunoen kotekedos vagy :) Nem jott ossze a randi vagy mi van? (vagy epp az, hogy osszejott? :D)
  • G_ArchAngel #40198
    Amit 2 ember jelent?:-)
    Meg 5D userbol is tobb van...
  • Timber
    tudom. de most mar van kulon K20D szakszervezetunk :)
  • G_ArchAngel #40196
    SG-n koszonni?
    elobb harapom le a nyelved...

• G_ArchAngel #40195
    DecenS-nek eddig is Pentax-a volt, de sebaj:-)
  • Timber
    Udv a mozgalomban :D Lassan a Canonosok elkezdhetnek ombucmant kinevezni, mert az most olyan meno a kisebbsegek koreben :D :D :D :D
  • Timber
    "Még ugyan semmit sem lehet tudni a K30D-ről (leszámítva azokat a feature-öket, amiket egy unalmas pillanatomban kitaláltam), de a Pentax német oldalán megjelent egy hivatalos félmondat: "Alle Freunde des PENTAX System, die zur PMA Neuigkeiten zum Nachfolgemodell der K20D erwarten, müssen wir bis zum Sommer vertrösten.Vorher wird nicht mit Informationen zu neuen SLR Kameras gerechnet" - vagyis legjobb német tudásomat összekaparva: "a Pentax rendszer minden barátjának, aki a PMA újdonságai között a K20D-t követő modellt várná, még nyárig ki kell húznia, ennél előbb nem közlünk információkat az új tükörreflexes vázainkról." Mindent összegezve: van még pár hónapunk új találgatásokba bocsájtkozni. (Forrás: Pentax.de)" - by Pihe Blog
  • Timber
    Azt a bizalomgerjesztő fejit ami annak a csókának van :D

manapság az olcsóbb koNpaktok közt is sok olyat találni ami támogatja a 16:9es formátuNot, korábban főleg a Panasonic gépei közt találhattál ilyet de már szinte mindegyik, csak lusta vagyok utánanézni
  • D4nY
    Sziasztok! Egyátalán nem értek a fényképezőgépekhez. Az lenne a kérdésem, hogy az ILYEN típusú képekhez mire van szükségem? Ez egy objektiv amivel ien széles képeket tudok készíteni vagy maga a fényképező tud egy ilyen 16:9 féleség módot.. és melyek ezek a profibb gépek? köszi mielöbbi válaszokat:)
  • DirtyGab3sz
    Gratula!:D:D
  • DirtyGab3sz
    Huvazzzze.....
    Ez tuti nem kamu???
    Én élből gyanakodom....
  • DirtyGab3sz
    Most őszintén ArkAngyal!
    Nekem azt tanították, hogy ha bemegyek valahová, köszönök...pláne ha kérdezek is utánna....
    Ez egy netes topikra húzva, ha bemegyek,egy olyan helyre, ahol nem ismernek, és segítségre van szükségem az ottaniaktól, akkor MINIMUM beleröffenek az éterbe......
    De ha nem így van, akkor elnézést!:D:D
  • Timber
    A legismertebb flickr-es :)
  • DecenS
    K20DecenS
  • G_ArchAngel #40185
    Panaszkodik azert finoman belerug az objektiv megnevezesevel a Canon EOS 5D mark II-be - With Silent Design for HD Movie Recording
  • G_ArchAngel #40184
    mar masodik napja vagy igen kemeny - gondolom asszony ezt ertekeli otthon:-)))
  • Lateralus
    Bejelentették a Pana GH1-et.
    G1, csak videóval.
  • DirtyGab3sz
    vatefak???
    Szeva!
    Most idetévedtél véletlenül, vagy tényleg feltettél egy kérdést (amit senki sem ért)a topikban?
    Csakmert fogalmazhatnál értelmesebben is, és nem árt ha az ember KÖSZÖN......
  • Timber
    amugy az olyanoktol akik 20e forintert akarnak fenykepezogepet venni csak egy dolgot kerdeznek meg: teloban nincsnen? Mert a minoseg kb. ua. :)
  • Timber
    jaja nagyon ritkan lehet kapni :)
  • GregSB
    Sony introduces DSC-HX1

Háddé felbontású videó, állókép 10 FPS-el, stb...
  • 5Dani
    Mit?