Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Panasonic Lumix TZ4
SONY CyberShot DSC-W170 vagy W150
CANON PowerShot A2000 IS
CANON digital IXUS 90 IS
FUJIFILM FinePix F60fd
Ezek kozul melyiket ajanljatok a legjobban? Ha megoldhato, akkor egy ranglistat is szivesen fogadnek 😊
Kosz!
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Hier in Kecskemét 1500 huf egy tekercs Fuji film, és elõ is tudják hívni. Minden adott az éles tetszhet 😊
http://flickr.com/photos/zolika90/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Alkalomadtán megtárgyfotózhatnád. <#smile>#smile>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Néztem a filmeket...Csak 5 tekerecses kiszerelések vannak? :S Mert akk kb 3x annyiba kerülne csak a film megvétele, mint amennyi maga a gép volt. Fujichrome Velviát láttam "csak".
Ha sikerül pénzszerválnom, akkor egyszer kilesz próbálva élesben is.
Lehet még filmet kapni bele, rollfilm vagy tekercsfilm néven fut, és 12 körüli kép megy rá (nyilván attól függ, hogy mekkora képeket készít).
Az elõhívással - ha nincs hozzá felszerelésed - külön gondod lesz majd 😊
thank you for helping us help you help us all
Lehet még kapni belevaló filmet? (ahogy apukám mondta meg ahogy mutatta, valami szélesebb film kell bele, mik ennek a pontos paraméterei?)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
De köszönöm a választ, akkor érdemesebb ha gyûjtök 😞
mellesleg: minõség és olcsóság ritkán járnak párban egymással...
Vettem nemrég egy Fujifilm S5600-at. Nagyon tetszik, de a makróját nem mondanám jónak sem.
Utánanéztem, mit lehet vele kezdeni, és lehet kapni elõtétlencséket.
Tudnátok adni valamilyen infot, hogy milyet?
Ahogy olvasgattam, a Raynoxot sokan használják, dehát nem olcsó 😞
Találtam még "noname" szerûségeket, pl. Massa macro effect lens filter 4x.
Ha valakinek van tapasztalata ezekkel, megköszönném a segítséget! 😊
Már írtam egyszer, de nem reagált senki. Hátha most... :-)
Van egy Samsung S760-asom. A kérdésem az lenne, hogy rálehet-e kötni egy számítógépre úgy, hogy az webkameraként is funkcionáljon? /ha igen hogy?/
Köszönöm!
thank you for helping us help you help us all
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(vki tudja mé 😄)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(Blasta akkor kuld a szamlaszamot es a cimet ahova a thai lanyok mehetnek!)
Aztán ott van még a Canon PowerShot A590 IS, ami ugyan csak 4x-es, de nem nagy a különbség, tuti jobb képminõséget ad és optikai stabilizátoros.
Vagy a Panasonic Lumix DMC-LZ8, ami szintén 5x zoom és optikai stabilizátor.
(és ne feledd, hogy a teljes költség nem csak a gép, kell bele memóriakártya, hozzá esetleg tartalék akkumulátor+töltõ, ilyesmik)