48078
-
#40457 A profi azért nem amatőr, mert megfizetik, viszont nem ismerek olyan munkakört, ahol célravezető lenne lyukkamerával dolgozni -.- -
#40456 Egy profi, egy jukkamerával is jó képet készít...csak a tisztánlátás végett.....
Én pölö ha egy EOS 1D Mk.III-at adnának a kezembe, sem tudnék profi képet összehozni vele!
Azt meg hogy azért veszel A200-ast, mert a Sony a kedvenc márkád....ez szempont??Nanemár....
-
G_ArchAngel #40455 gyere fel skype-ra, plz -
#40454 hat ha sokallod a 95e-t akkor ne vegyel DSLR-t. -
Dénes é #40453 most hogy jobban utána néztem van olcsóbban is mint 130 az olcsóbb olyan 100 -
Dénes é #40452 sztem azt vedd figyelembe hogy amit linkeltél az csak egy váz azzal te max macskát dobálni tudsz ha nincs hozzá objektíved kit obival már kicsit több az ára olyan 130ezer. -
#40451 pedig de... -
#40450 Sziasztok!
Eléggé kezdő fotós vagyok, de rossz géppel egy profi se tud jó képeket csinálni, úgyhogy vennék egy tükörreflexes gépet, mivel a Sony a kedvencem és nekik ez a belépőjük, én ezt gondoltam.
Véleményeket várom, mert kicsit azért sokallom azt 95ezret, ennyiért azért már egy jót vegyek :D -
G_ArchAngel #40449 "Nos, ami nekem ebből lejön: a Pentax nem fogja egy ideig követni a hagyományos DSLR vonalat. Valószínűleg olyan vázakat fognak fejleszteni, amik APS-H, full frame vagy négyzetes APS-C érzékelővel rendelkeznek. Elképzelhető, hogy az új vázakban nem lesz tükör, sőt, elektronikus keresővel fog rendelkezni. Viszont amíg nem látunk bele hivatalos keretek között a részletekbe, minden találgatás a "valószínűleg" és az "elképzelhető" keretein belül fog mozogni."
-
#40448 melyik resze hujeseg szerinted? -
G_ArchAngel #40447 Ha ez igaz, akkor meg pentaxos leszek egyszer:-)
(persze, hogy nem igaz, ekkora hulyeseget, meg 2 uveg tequila utan sem talalnek ki...) -
DecenS #40446 parancsolj :) -
#40445 linkeket ide vagy privátban, htx:) -
#40444 Jól beszippantottam, csak a flém elvakított... -
DecenS #40443 feltoltam az apronetre + erre-arra néhány pentax ketyüt, ojjektívot, amiket némi péndzmagért cserébe új tulajdonosra testálnék... -
#40442 Oan gonosz vagy -
G_ArchAngel #40441 Szegeny Pentaxosok mar mindennek orulnek, meg hellokittynek is, csak kapjanak mar vmi ujat...
Bar lehet ez a 645-os csodagep, csak alcaztak... -
DecenS #40440 dzsásztforfán:
most kukáztam az indexről -
#40439 Te itt népszerű leszel -
#40438 Jajjmá, annyira átlátszó, timeg benyaljátok?
-
#40437 Ezaz bazze....GRATULA A PENTAXNAK...márha nem Timbah báttya szórakozik!
-
G_ArchAngel #40436 eleg gyenge, 1 perces PS munka, meg arra sem figyeltek, hogy a fem reszeknel ne masszon el a szin... -
#40435 Konpakt az Timmber idézet volt
amúgy kösz
mi ezzel a baj? helókitti. ÉS? (adták volna nekem lefestetlenül, vagy én így is elfogadnám ingyen:D) siralom hogy ezért plusz pénzt adnak (gondolom).
Meg ki az aki előállt az ötlettel? -
#40434 -
Me Ga #40433 Szia! Szépek a képeid, gratula!
Ha megengedsz egy kis helyreigazítást: a ketgória neve helyesen: koMpakt. :-) -
#40432 A képeidet nézve próbálkozhatnál azzal a D40x-el pedig!
Mégjobb minőséget érhetsz el vele.....
Próbálj ki valamit amit már kompaktal megcsináltál, mégegyszer "meglőni"! -
#40431 Na akkor hozzászólok. Lenne lehetőségem anyám d40xes nikonjával, sb80as vakuval, megmittoménmielyen obival fotózni. DE én mégis jobban szeretem a CANONomat. AMI KONPAKT. (powershot A650 is) M-re tekerem és enyém a világ. bármit megoldok, ott egy táj, minden király, veszi rendesen az akadályt. messzevan valami? van itt zúm ráközelítek, ha meg makró? közelmegyek, mert megtehetem. Hisz dslrben mennyit költenél minderre, ha fussa, csak tedd, (énis szeretnék egy fotóstatyót, s bele minden jót) de amíg a pénzt nem ezzel keresed, és a fényképezést csak hobbiból teszed, szerintem... bármi legyen, elég a konpakt, de azon ne csak egy gomb legyen.
Ezt gondolom...
Reklám:galériám amit a konpakttal csináltam. -
#40430 Valamit félreértettél....itt nem szólt be neked senki, mi egy álltalános jelenségről beszéltünk!
Ha ezt magadravette, asszem nem a mi hibánk!
Maradjunk annyiban, hogy a pénzügyi határaidon belül menj,nézz szét, fogdosd meg a gépeket, és amelyi jobban tetszik fogásra,formára azt vedd meg!
Belépőszinten nem sok külömbséget fogsz találni!:D:D
Ezek a májszterek meg hagy vitatkozzanak az USM-es obikról, meg a F vázakról...:D -
#40429 Jaaaaaabitte.... -
G_ArchAngel #40428 nem kell szerinem megsertodnod, mivel pro/kontra erveket kaptal, ezzel pedig lehet tobbet segitettek, mintha bologattak volna, hogy "jajdejoveddcsakmeg"...
olvasni kell a sorok kozott, amugy en azt sem ertem, miert nem Canon 1000D-t nezed, a kitben stabis objektivet kapsz hozza (vagy nem, de az sem sok kaviccsal dragabb), ami sokkal jobb, mint az erzekelo-mozgatos...
arrol nem is beszelve, hogy pl. en evek ota jol elvegyok stabilizator nelkul - mondjuk szarok is a kepeim, de az nem az objektiv hibaja...
ha Canon 1000D-t veszel, akkor hasznaltpiacrol konnyebben tudsz beszerezni olcsobb kiegeszitoket - tobb user = tobb olcsobb ajanlat
a tobbi sem rossz persze, de fenykepezogepet Canontol vagy Nikontol vegyel, vagy olyan fagyi leszel, mint akik itt leneztek a szandekaidat...
tanuld meg a ot legfontosabb dolgot, mitol trendy ferfi lehetsz, akire buknak a nok:
- fenykepezogep = Canon
- szamitogep = Apple
- auto = Land Rover Defender
- sor = Guinness
- angolfoci
aki mast mond, az liberalis -
#40427 Elöször is elnézést, hogy igy felbolygattam a topikot, mert meg mertem kérdezni nálam tapasztaltabb embereket és tanácsot kérni tölük gépvásárlás témában.
Reméltem, hogy személyes tapasztalatokat kapok az emlitett gépekkel kapcsolatban, hogy mire figyeljek oda,melyik miben jobb.Az adatlapon feltuntetett adatok nem mindig nyujtanak megfelelö támpontot a minöségröl.Az eladok se álnak mindig a magaslaton olyan témában ami nem a reklámszovegben szerepel.
Nem vagyok sznob és nem azért akarok DSLR-t venni hogy mutassan milyen f@sza gyerek vagyok nekem ilyenem is van.És nem akarom elvenni senki kenyerét a fotos szakmában.Csak értelmesen szeretném a lehetö legjobban használhato gépre elkölteni a nehezen osszeszedett pénzemet. Nem vagyok annyira jol ellátva mint itt egyesek, hogy nem az árát kell néznie egy gép vásárlásánál hanem a tecnnikai adatait.
Sajnálattal látom, hogy minden technikai jellegü topikban ahol nem a fullos cuccot szeretné venni valaki hanem ésszerü határok között probál kompromisszumos megoldásra azt lenézik és elterelik a szot a segitségnyujtásrol.
Mégegyszer elnézést hogy ekkora gondot okoztam és hogy a drága idötöket raboltam.
Tisztelettel -
#40426 nekem azé' me: cserélhető az obi, mert itt van dof ellenben konpaktokkal és itt igazi a zárhang nem pedig egy hangszóróból jön. ja és mert menő leszek tőle. -
#40425 En elmondom miert kell nekem DSLR. Mert cserelheto az obi es akarmit ele tekerhetek. Akar tiltes obikat es egy Sonnar 135ost is. Csak a feeling miatt. -
DecenS #40424 azért azt vedd figyelembe, hogy egy mai kompakt már elég lenne.
ezen én is lamentáltam sokat az elmúlt hónapkban, és tény, hogy nem érzem magam annyival jobbnak a 2-3 évvel ezelőtti önmagamhoz képest (sőt, talán egysíkúbbak a képem most, mint akkor...), mint amennyivel a kompaktnak csúfolt gépek jobbak lettek ennyi idő alatt.
azért amikor dslr-re váltottunk, ez még nem így volt, és aki jobbat akart, nem nagyon hezitálhatott. a mai csúcs kompaktok, abszolút hozzák már azt a szintet, ami sok esetben ki tudna szolgálni bennünket
megfogant már bennem, hogy pentax cumó sux, leica kompakt rox. -
G_ArchAngel #40423 Ti akartatok, jo bunhodest...
Ajanlom a szakiranyu leirasat a studio es modellfotonak (bannerben)... -
#40422 privatba, hogy miert is :)
En ugyanis nem tudom elkepzelni, hogy te olyan is tudnal lenni... :D -
#40421 Rönó. A_:SDASDasda -
#40420 bevallom nekem is csak azert van DSLR mert sznob geci vagyok :)
Amugy komolyan eleg lenne az en szintemnek egy jobb koNpakt is... -
DecenS #40419 igen, tudom... de azért akkoriban ő is egész más volt még... -
#40418 cimt!