Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thank you for helping us help you help us all
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Moderáld magad, változtass a stílusodon és ne üss vissza. Egy idõ múlva talán hajlandó lesz mindenki elfelejteni a régi sérelmeket.
Gyerekek, hagyjátok abba a civakodást 😄
http://flickr.com/photos/zolika90/
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szerinted érdemes?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Még, hogy én vagyok egyszerû! Komolyan azt hiszed, hogy én azért járok ide, mert szeretem ha idióták cseszegetnek?
Szerinted azért vagyok regelve számtalan más fotós fórumon, mert a téma engem nem is érdekel, csak unatkozom?
Már megint a régi sérelemek:1. Csináltál egy saját fotós topikot
Ez az origo.. Innen indul ki az egész gyûlölködés, de azért annak örülök, hogy szóba hoztad. Hiszen ott már nem egyszer és kétszer könyörögtem nektek, hogy ne gyertek át, de hiába! Pár nap után valakit mindig oda evett a fene oltogatni, de ez csak természetes... Szerinted most épp a te kérésedre fogok elvonulni? Minek tenném? Itt már úgyis megvan a szerepköre mindenkinek.
index - pfc
(hozzátenném, amikor ezt az indexes hsz-t írtam, már közel fél éve következetesen kerültem a veled való kontaktust... nem szóltam hozzád, nem csesztettelek semmivel. olyannyira, hogy január óta -igaz nem csak miattad- az sg-re is csak elvétve írok be. máshova meg még ilyen gyakorisággal sem...)
Próbálom levezetni:
1. Csináltál egy saját fotós topikot
2. Mi (legalábbis én) megígérjük, hogy nem megyünk oda, nem szólunk be neked
3. csak azt kérjük, hogy te sem gyere ide be többet kommentelni, mert a személyed olyan reakciókat vált ki itt lényegében mindenkibõl, hogy a békének és az ontopiknak lõttek
Ebben mi olyan kurvára nehezen betartható? Vagy ha mégis ide akarsz járni, akkor kérlek magyarázd el, hogy mi vonz ide, miért vágysz olyan emberek közé, akik egy cseppet sem kedvelnek???
Már #38734-en is kértem az illetõt, hogy keressen olyan hsz-t, ami az én beszólásommal kezdõdik. Kereshet, akár évekre visszamenõleg is..
Ezzel szemben az itt fórumozók 99.9%-ban úgy kezdik a velem való kommunikációt, hogy beröfög. Szerinted melyik a súlyosabb, ha objektívan mérlegelsz?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Szájkaratéról beszélsz?
Ez kb. ugyanaz az ostoba odamondás, mint a #38727-es.
Okos enged? Hiszen az nem én vagyok..
Felõlem szétflémelhetjük a topikot, ha csak ennyire vagytok képesek.
Állok elébe.
Alap dolog, hogy kezelj úgy másokat, ahogy elvárod, hogy téged kezeljenek.
BARÁTOM, NÉZZ LE NYUGODAN MINKET, CSAK SZÉPEN KÉRLEK TEDD EZT VALAHOL AKÁRHOL, DE MÁSUTT!!!!!!!! Nekem semmi bajom azzal, ha ostobának tartasz, csak szépen kérlek, húzz már el innen, sztem a többiek is megígérik, hogy nem szólnak hozzád a topikodban, és bódottá lesz!
Mi olyan nehéz ebben? Nem fogsz veszteni, nyerni fogsz, rengeteg szép szabad percet, amikor is egy rakás másik ember nem téged fog szapulni. Na?
Ismered a szólást: okos enged...
Elhúznál, béke lenne.
Maradsz és játszod a vagánycsávót, nem lesz béke.
Gratulálok.
Látod milyen szép zajtalan a K20D ISO 3200-on? 😄
De keress egy hsz-t, nyugodtan..
Majd ha sikerül túllépned a saját, szûk kis határaid akkor válaszolj, köszi."
Ezt a kérdést feltetted önmagadnak is? Érdemes volna...
Mivel mar emlitetted a sajnalatos veszteseget, ezert nem is a szuleidre celoztam - sajnalom, hogy nem sikerult felfognod.
Az ostoba emberek talan azert neznek le, mert ostobanak hiszed oket.
Mas.
Sem sunyi, sem beszologatos nem vagyok, egyszeruen irritalnak a buta emberek.
http://gaborszantai.co.uk/
Majd ha sikerül túllépned a saját, szûk kis határaid akkor válaszolj, köszi.
És még valami, a nevelésrõl röviden: 17 évesen elvesztettem a szüleim, nehéz, küzdelmes dolog volt talpra állnom és megteremteni mindazt, amiben most élek. Engem nem nevelt félre senki. Azt viszont megtanultam, hogy az ostoba embereket le kell néznem, mert õk ugyanezt teszik velem..
Kettonk kozott az a kulonbseg, hogy tudom, hol a hatar es masnak az edesanyjara smiley-val sem utalok vissza - Te ezt konnyeden megtetted, nem is hibaztatlak erte, inkabb azokat, akik felreneveltek (remelem tevedek es magadtol valtal degeneralta...)
Az a baj - visszaterve a kezdetekhez - hogy az egoddal tovabbra is 0 (ertsd: zero) fotografiai es fototechnikai tudas parosul, amit azzal sem teszel elfogadhatova, hogy nyitsz egy "amator szekcio"-val jelzet topicot, ahol neha minosithetetlenul beugatsz olyanoknak, akik lenyegesen tobbet tettek le az asztalra mindket teruleten...
Arrol nem is beszelve, hogy az "amator" szo egyaltalan nem takarja reszben sem a dilettanst...
Az amator fotos legtobbszor - a hobbyja tiszteletebol adodoan - kiemelkedo szinten alkot es ismeri az alapveto szabalyokat - pl. Tomo15 - kepes fejlodesre, de ha nem is muveli kiemelkedo szinten amit csinal, megprobal kulturaltan viselkedni, erdeklodni, hallgat a tapasztaltabb tarsaira...
Ellentetben beloled uvolt az arrogancia es szuklatokoruseg, mindemellett a stilusod - ami minosit - celponta tett erzesed szerint; ezek utan gondolkozz el, hogy masokkal miert segitokeszebbek, normalisabbak az altalad megvetett forumozok...
Elhiheteted, nem a kepeidre vagyunk irigyek...
thank you for helping us help you help us all
Azért, mert "timber>>>>>code" nick jó reggelt köszöntés helyett elsõ hozzászólásként beszól nekem?
Szerinted EZ NORMÁLIS DOLOG?
Gondolom egész éjjel nem bírt aludni, csak, hogy végre üzenni tudjon.
Ugye ezt nem gondolod komolyan?..
Amíg ilyen kretének, mint õ próbálnak diktálni, addig mégis mit vársz tõlem?
Neked nem furcsa, hogy 4-5 állandó tagon kívül nem jár ide senki?
Nem fogok más hülyesége miatt igazodni senkihez..
Sztem a többiek megígérik, hogy õk sem nem néznek be hozzád, és végre béke lehet és nyugalom.
Na?