Digitális és analóg fényképezőgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

30Dani
Így van, el kell ismerni a nem kevés befektett idõt/munkát/pénzt, ami egy topik megnyitásával jár. 😄

thank you for helping us help you help us all

Dzsini
...azt hittem valami nagy bejelentés van, és azért lett rengeteg új hozzászólás -.-

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Timber
Jajj Blasta fejezd már be ezt az állandó irigykedést Piri topikjára. Kezd tényleg szánalmas lenni... Inkább húzzál vissza a TVdhez és csináljál SX1 IS tesztet... amíg megteheted és Piri nem csinál egy jobb TV adást... 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Minden kocsmai verekedés azzal kezdõdik, hogy a másik visszaüt.
Moderáld magad, változtass a stílusodon és ne üss vissza. Egy idõ múlva talán hajlandó lesz mindenki elfelejteni a régi sérelmeket.

zolo
És mindez azért mert pár napja tett megjegyzést a D40-re.....óvodatagozat mind2 fél 😊

Gyerekek, hagyjátok abba a civakodást 😄

http://flickr.com/photos/zolika90/

Blasta
Kérlek alásan, ha te így...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Timber
Egy kérdés: Miért nem folytatódik a téma Pirinél? 😄 Miért pont ezt a topikot kell ezzel terhelni?

Nem vagyok tökéletes, elnézést.. Ez egy kivétel a több ezer hozzászólásomból. Keressek tõled is hsz-t az elmúlt egy-két évbõl?
Szerinted érdemes?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Vagy ha mégis ide akarsz járni, akkor kérlek magyarázd el, hogy mi vonz ide, miért vágysz olyan emberek közé, akik egy cseppet sem kedvelnek???

Még, hogy én vagyok egyszerû! Komolyan azt hiszed, hogy én azért járok ide, mert szeretem ha idióták cseszegetnek?
Szerinted azért vagyok regelve számtalan más fotós fórumon, mert a téma engem nem is érdekel, csak unatkozom?

Már megint a régi sérelemek:1. Csináltál egy saját fotós topikot
Ez az origo.. Innen indul ki az egész gyûlölködés, de azért annak örülök, hogy szóba hoztad. Hiszen ott már nem egyszer és kétszer könyörögtem nektek, hogy ne gyertek át, de hiába! Pár nap után valakit mindig oda evett a fene oltogatni, de ez csak természetes... Szerinted most épp a te kérésedre fogok elvonulni? Minek tenném? Itt már úgyis megvan a szerepköre mindenkinek.

tényleg nem szólsz be magadtól?

index - pfc

(hozzátenném, amikor ezt az indexes hsz-t írtam, már közel fél éve következetesen kerültem a veled való kontaktust... nem szóltam hozzád, nem csesztettelek semmivel. olyannyira, hogy január óta -igaz nem csak miattad- az sg-re is csak elvétve írok be. máshova meg még ilyen gyakorisággal sem...)

Blasta
Na ezaz, pontosan errõl van szó, ez nem megy az én fejembe sem.

Timber
Bocsi az offtopikért 😄

Blasta
Baszki, borzasztó egyszerû vagy.

Próbálom levezetni:
1. Csináltál egy saját fotós topikot
2. Mi (legalábbis én) megígérjük, hogy nem megyünk oda, nem szólunk be neked
3. csak azt kérjük, hogy te sem gyere ide be többet kommentelni, mert a személyed olyan reakciókat vált ki itt lényegében mindenkibõl, hogy a békének és az ontopiknak lõttek

Ebben mi olyan kurvára nehezen betartható? Vagy ha mégis ide akarsz járni, akkor kérlek magyarázd el, hogy mi vonz ide, miért vágysz olyan emberek közé, akik egy cseppet sem kedvelnek???

GregSB
Most úgyis uborkaszezon van PMA-ig, legalább pörög a topic 😄DD

Nem, mivel minden ok nélkül (vagyis régi sérelmek miatt) rendszeresen céltáblává válok.
Már #38734-en is kértem az illetõt, hogy keressen olyan hsz-t, ami az én beszólásommal kezdõdik. Kereshet, akár évekre visszamenõleg is..
Ezzel szemben az itt fórumozók 99.9%-ban úgy kezdik a velem való kommunikációt, hogy beröfög. Szerinted melyik a súlyosabb, ha objektívan mérlegelsz?

Jano
Soha nem láttam még olyan embert, aki KÕKEMÉNYEN küzd a közutálatért, aztán meg hisztik rajta, mikor végre elérte. <#shakehead>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Próbálok érthetõen közeledni mindenkihez, de teljesen felesleges.
Szájkaratéról beszélsz?
Ez kb. ugyanaz az ostoba odamondás, mint a #38727-es.
Okos enged? Hiszen az nem én vagyok..
Felõlem szétflémelhetjük a topikot, ha csak ennyire vagytok képesek.
Állok elébe.

Nem gondoltál még arra, hogy esetleg a saját stílusod és viselkedésed az, ami kiváltja ezeket a "támadásokat"?
Alap dolog, hogy kezelj úgy másokat, ahogy elvárod, hogy téged kezeljenek.

Blasta
"Azt viszont megtanultam, hogy az ostoba embereket le kell néznem, mert õk ugyanezt teszik velem.."

BARÁTOM, NÉZZ LE NYUGODAN MINKET, CSAK SZÉPEN KÉRLEK TEDD EZT VALAHOL AKÁRHOL, DE MÁSUTT!!!!!!!! Nekem semmi bajom azzal, ha ostobának tartasz, csak szépen kérlek, húzz már el innen, sztem a többiek is megígérik, hogy nem szólnak hozzád a topikodban, és bódottá lesz!

Mi olyan nehéz ebben? Nem fogsz veszteni, nyerni fogsz, rengeteg szép szabad percet, amikor is egy rakás másik ember nem téged fog szapulni. Na?

Blasta
Kérlek, ha neked a fotózásról beszélgetés a szájkaratét jelenti, hát hajrá.
Ismered a szólást: okos enged...
Elhúznál, béke lenne.
Maradsz és játszod a vagánycsávót, nem lesz béke.
Gratulálok.

Timber
de most miért? ott a smiley! Ne ripacskodjál már... 😊

Van bõr az arcodon, rendesen, grat.

Timber
Pirikének sok szeretettel:

Látod milyen szép zajtalan a K20D ISO 3200-on? 😄

Sosem szólok be magamtól.
De keress egy hsz-t, nyugodtan..

Ha úgy látod én vagyok a buta és hangot is adsz neki, akkor te sem vagy különb nálam..

"<...> a fene nagy sértõdöttségeden túl miért is játszod a sunyi beszólogatós szerepkört?
Majd ha sikerül túllépned a saját, szûk kis határaid akkor válaszolj, köszi."

Ezt a kérdést feltetted önmagadnak is? Érdemes volna...

Olvass es ertelmezz:

Mivel mar emlitetted a sajnalatos veszteseget, ezert nem is a szuleidre celoztam - sajnalom, hogy nem sikerult felfognod.
Az ostoba emberek talan azert neznek le, mert ostobanak hiszed oket.

Mas.
Sem sunyi, sem beszologatos nem vagyok, egyszeruen irritalnak a buta emberek.

http://gaborszantai.co.uk/

Megint a sok felesleges maszlag. Arra a kérdésemre kellene válaszolnod, hogy a fene nagy sértõdöttségeden túl miért is játszod a sunyi beszólogatós szerepkört?
Majd ha sikerül túllépned a saját, szûk kis határaid akkor válaszolj, köszi.

És még valami, a nevelésrõl röviden: 17 évesen elvesztettem a szüleim, nehéz, küzdelmes dolog volt talpra állnom és megteremteni mindazt, amiben most élek. Engem nem nevelt félre senki. Azt viszont megtanultam, hogy az ostoba embereket le kell néznem, mert õk ugyanezt teszik velem..

Irtam egy olyan kommentet, amit nem nyeltel volna le, de sajnos az sajat ertekrendem korlatait is atleptem vele, ezert visszavontam...

Kettonk kozott az a kulonbseg, hogy tudom, hol a hatar es masnak az edesanyjara smiley-val sem utalok vissza - Te ezt konnyeden megtetted, nem is hibaztatlak erte, inkabb azokat, akik felreneveltek (remelem tevedek es magadtol valtal degeneralta...)

Az a baj - visszaterve a kezdetekhez - hogy az egoddal tovabbra is 0 (ertsd: zero) fotografiai es fototechnikai tudas parosul, amit azzal sem teszel elfogadhatova, hogy nyitsz egy "amator szekcio"-val jelzet topicot, ahol neha minosithetetlenul beugatsz olyanoknak, akik lenyegesen tobbet tettek le az asztalra mindket teruleten...
Arrol nem is beszelve, hogy az "amator" szo egyaltalan nem takarja reszben sem a dilettanst...

Az amator fotos legtobbszor - a hobbyja tiszteletebol adodoan - kiemelkedo szinten alkot es ismeri az alapveto szabalyokat - pl. Tomo15 - kepes fejlodesre, de ha nem is muveli kiemelkedo szinten amit csinal, megprobal kulturaltan viselkedni, erdeklodni, hallgat a tapasztaltabb tarsaira...
Ellentetben beloled uvolt az arrogancia es szuklatokoruseg, mindemellett a stilusod - ami minosit - celponta tett erzesed szerint; ezek utan gondolkozz el, hogy masokkal miert segitokeszebbek, normalisabbak az altalad megvetett forumozok...

Elhiheteted, nem a kepeidre vagyunk irigyek...

Hol olvastál ilyet?

30Dani
Anyázni Blastáék munkáját végülis az.

#38704 eléggé az, nem?

30Dani
Valami ontopik esetleg?

Azt teszem <#zavart2>

GregSB
Akarsz róla beszélni?

30Dani
Teljesen kezded elveszíteni az önkontrollt. Csak szólok. Engem speciel szórakoztatsz, úgyhogy nem foglak törölni innen.

Te meg a másik fele vagy, az elõzõ hsz-bõl kihagytalak.. Rád ugyanúgy vonatkozik MINDEN, lásd második sor. Tipikusan kivárod, még valamelyik beszól, aztán rákontrázol, minden elõzmény nélkül. És még te kisgyerekezel...

Mégis miért kellene nekem innen lelépnem?!

Azért, mert "timber>>>>>code" nick jó reggelt köszöntés helyett elsõ hozzászólásként beszól nekem?
Szerinted EZ NORMÁLIS DOLOG?
Gondolom egész éjjel nem bírt aludni, csak, hogy végre üzenni tudjon.
Ugye ezt nem gondolod komolyan?..
Amíg ilyen kretének, mint õ próbálnak diktálni, addig mégis mit vársz tõlem?
Neked nem furcsa, hogy 4-5 állandó tagon kívül nem jár ide senki?

Nem fogok más hülyesége miatt igazodni senkihez..

DJ RX7
nem unjátok már ezt az aspyrin-os témát? <#zavart2>

:3

egyszeruen nem kell foglalkozni a kisgyerekkel, majd eltakarodik magatol...

Timber
Iciri piciri édes Piri! Én találtalak meg az index fórumban is igaz? Felejts már el mindannyiunkat... jóóóó? Elég szégyen nekem az, hogy márka-druszák vagyunk.

Timber
Ez frappáns volt Piri! Most tényleg nagyon be lettem fenyítve...

Blasta
Figy haver, most komolyan, mindenféle támadás nélkül: nem lenne jobb neked is és másoknak is, ha nem irogatnál ide? Konstruktív hsz-od úgyse nagyon van, plusz van saját fotós topikod, akkor meg minek járkálsz ide?
Sztem a többiek megígérik, hogy õk sem nem néznek be hozzád, és végre béke lehet és nyugalom.
Na?

Ez van, más dolga nincs a <#kocsog>-nek, csak, hogy megtaláljon. Elég sajnálatos..

BiG G

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Anyád 😊

Timber
Pirikém... nincs kedved csak a saját játszótereden lenni? 😄

Timber
Sony DSLResek! Egyik kollegam eladja a Minolta 80-200 f2.8as obijat (tul nagy es nehez neki) 100K korul. Akit erdekel dobjon ram egy privit.

nem ismerte fel, mert nem volt jol koNponalva...-.-