48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Blasta
    Hja
    dúva mi?
    A nikon egy nagy szar, mindig mondtam... :)
  • Blasta
    "A borotvaéles, 11 pontos automatikus élességállítási rendszer gyors és pontos automatikus élességállításra képes a kép teljes területén."

Milyen az a borotvaéles AF rendszer?
  • Blasta
    LOOOOOOOL :DDDD

marha :D
  • Guer
    én tök jól elvagyok vele 6 mp-el és élőkép nélkül is....
    jah és ha jóltudom az új tipusokba már egyikbe sem raknak belső motort....
  • acsati
    a nikon d3000 160ezerér és ilyen nincs benne???
  • Taki29
    Csak csendéletek ,illetve baleseti helyszínelési fotózásra való . :)
  • HTS s3rg1nh00
    tudod milyen a kiskompakton,amikor elfelejtheted a keresőt?na,ezt képzeld el,csak fordítva(a kijelzőt kell elfelejteni gyengébbek kedvéért)
  • 5Dani
    Akkor nagy a baj.
  • acsati
    hali
    az mit jelent ha egy gép mondjuk nem tud élöképet?
  • Higany
    Értem. Köszi az infót!
  • DJ RX7
    mert régi, csak 6 mp, és nincs beépített motor az objektívekhez
  • Higany
    Miért?
  • DJ RX7
    nikon d40-et semmiképpen se.
  • Higany
    A Sony, a Panasonic és ez közül melyik éri meg leginkább? Nem vagyok profi! Köszi!
  • HTS s3rg1nh00
    itt láttam egy Sony A200at 65-ért...nyilván tükörreflexesek közt nem a legjobb,de ha megnézzük,hogy egy új 100k,utána pedig a canon/nikon 120-130 körül indul...szerintem megfontolandó,mindenesetre más kategória,mint a Fuji S2000
    (csak az a kurva obi ne árnyékolna a vakuba)
  • Higany
    Köszönöm szépen a segítséged! Majd akkor gyűjtögetnem kell még rá. Bye!
  • Lateralus
    Max. 60-ból egy Pana FZ7-ről nem igazán tudsz előrelépni.

A Fujifilm 40-50ezres gépeinek egyetlen előnye, hogy ilyen áron, hasonló nagyzoomost nem találni, úgyhogy nincs alternatíva. Ha ennyi van, és kell a nagy zoom, akkor Fujifilm. Két lépést lépsz előre vele: kényelmesebb a fogása, vadonatúj gép lesz. Ennyi. Képminőségben nem igazán a top a Fuji Sxxxx kategória.

Fujifilmnél a SuperCCD-s gépek adnak jobb képminőséget, de ennél sokkal drágábban.

Megfontolandó lépés inkább egy Panasonic FZ28 lenne, most jött az utódja, így talán valamelyest csökken még az ára, mielőtt eltűnik a boltokból. Most úgy 78 ezer körül kapod meg. Ha körülnézel talán egy kicsit olcsóbban is. Ráadásul valamennyire ismerős is lesz a kezelése. 80ezer környékén ez a legjobb szuperzoom.
  • Higany
    Huhh, tényleg! Bocsi! Észre se vettem. Íme a link! És köszi a segítséget!
  • Higany
    Jah, közbe rágugliztam és tényleg igazad van. Bocsi, de nagyon amatőr vagyok a témában. Jelenleg egy Panasonic DMC-FZ7-t használok. Ezt szeretném lecserélni egy jobbra, csak hát az anyagi keretem eléggé szűkös. Ha esetleg tudsz valami jót vagy valaki más, akkor szívesen veszem és, nem baj, ha egy kicsivel drágább a Fuji-nál. Köszi előre is! Csá!
  • Tikal #42439
    nem tud ez semmit, csak átmegy rajta a fény :) a te gépedhez ugysem lenne jo... a kinézett géphez meg nem tudok hozzászolni, pláne hogy a link mögött egy canon van :)
  • HTS s3rg1nh00
    az egy objektív,ami kötve hiszem h.neked elég lesz(talán 1 fényképező sem ártana mögé:D)
    na meg az ára is többszöröse a keretednek...
    S2000HD-nél nem hiszem h.ennyiért találnál jobbat,a Panasonic FZ-k jók még,de valszeg kicsit drágábbak(vagy az olcsóbbak nem fogják megverni a Fujit)
  • Higany
    Mit kérsz érte? És küldenél egy linket, hogy mit tud egy ilyen? Köszi! Amúgy mi a véleményed az alább linkelt géppek kapcs.? Nagyon gáz? Csá!
  • Tikal #42436
    Hali, lenne egy eladó Canon 70-200F4 IS USM, nem rég múlt egy éves, hibátlan állapotban van... nem használom eleget, ha érdekel valakit akkor üzenjen, köszi
  • Higany
    Sziasztok! Mi a véleményetek erről a gépről: Fuji Finepix S2000HD Vagy milyen jobb minőségű, de hasonló fényképezőt tudtok max. 60e-ért? Köszi előre is! Csácsá!
  • Timber
    no meg a lenyeg... naciok! :D (huu ma ket olyan feka csaj volt a buszon te! aztan beult elejuk egy -.- is :D)
  • Timber
    ha meg csak csunyak lennenek... de a stilus...
  • 5Dani
    Next (Y)
  • Tetsuo
    Hozzateve, h az angol oltozkodes elegge vicces.
    Bohocruha. Mind1 mit mivel, akkor neznek rad furan, ha normalisan (nem szokatlanul) nezel ki. De tenyleg. Emiatt lehet mar messzirol megismerni a kulfoldieket, pl. Kelet-europait, nemetet..
    A boltokban mindenhol tarkabarka rongyok garmadaja van, a magyar kinainal is olcsobbaktol a csucs draga cuccokig, de hasonlo stilust kepviselnek: a bohoc stilust.

Az uzletlancok eleve ugyanazt kinaljak, ha jo ruhakat akarsz, erdemes paki uzletekbol oltozkodni. De van kivetel, pl neha Next meg ilyenek..
  • Tetsuo
    Az teny, h Ángliaban tobb penzt koltenek magukra a lanyok, hatalmas a szepsegipar errefele. Minden sarkon fodrasz, beauty szalon, bijou-ekszer mindenfele..
    Viszont Londonban tenyleg kevesebb angol el mint egyeb, en Manchester, Liverpool kornyekerol tudok nyilatkozni.. itt az angol lanyok nagyon durvan igenytelenek, a draga ruhak es sminkek ellenere.

Pl rendszeres, h az utcan csajok turjak az orrukat, bofognek, alparian beszelnek.
    Hetvegen pedig alap, h a diszkoban mulato lanyok 80%a seggreszegre issza magat es nem emlexik, kivel volt elozo hetvegen.
    Undorito.

A pakisztani lanyok joval szebbek mint az angolok, de akik mar integralodtak, nagyon a penzre mennek, meg hasonloan gagyi ertekrendjuk van mint az angoloknak.
    Penz, kocsi, R&B, penz, buli, fanta, penz. Milyen markaju taska, mi a legujabb trend, ki az aktualis celeb.. ezek a lenyegesek ma az angol kulturaban. :S

A mohamedan pakisztaniak erosen lenezik a nyugati kulturat es bar itt elnek, SOHA nem akarnak integralodni (beilleszkedni). Probalnak teljesen kulon iskolat, munkahelyeket, stb a kozosseguknek. A nokon csador van (ninja ruha:). Na oket nem nagyon lehet latni bulizni, ill ok nem vegyulnek angolokkal v keleteuropaiakkal.. elvileg nem is isznak alkoholt.

Az indiaiak (igazabol a vallas a donto, nem az orszag, hiszen a hataraikat az angolok huztak meg, eleg benan), vagyis a brahmanistak nagyon visszafogottak, nem hivalkodnak, nagyon baratsagosak es tisztabbak mint az integralodott pakik.

A lengyelek hasonloak mint a magyarok, azzal a kulonbseggel, h ok osszetartanak.
    Celtudatosak, idejonnek, dolgoznak, penzt gyujtenek, majd hazamennek.. ha kell, kiturjak a tobbieket a munkahelyekrol stb.

A lettek, livanok, portugalok tengnek, lengnek. Ha van penzuk mulatnak, isznak mint a godeny. Drog mindenfele.
    Itt Ángliaban meg az idos nyugdijasok is szivnak, persze csak modjaval, de akkor is.. :S

Akik a legigenyesebb oltozetuek, azok a "nem Del-Afrikai" feketek.
    Nagyon jo izlesuk (es csomo penzuk) van.
    Persze ok is mumajerek, magamutogatok, de teny, h rajuk szabott Armaniban Gucci-ban flangalnak az utolso cipofuzoig mindenelegans rajtuk. Az extrem vagany es megis izleses kocsik is tobbnyire fekaeke v pakie, az angolok kozul csak a very high (posh) retegnek van extrem kocsija, viszont az mar Bentleyvel kezdodik.. az mar visszafogottan elegans..
    Persze itt mas az alap, itt a Q7 v a M3-as nem extra.

• G_ArchAngel #42429
    Iden ketszer voltam Budapesten, nagyreszt plazakban talalkoztam ismerosokkel - finoman szolva nem fajdult meg a nyakam...

arrol nem is beszelve, hogy Londonban naciotol es idojarastol fuggetlenul noisebben oltoznek a lanyok, mint Budapesten...

lehet kicsomagolva neha lelombozo a latvany, de az utcakep lenyegesen kellemesebb a ferfiszemnek:)
  • Galy
    ezt kétlem
  • G_ArchAngel #42427
    szerencsere keves Londonban az angol, igy jelentosen tobb szebb lanyt lehet latni - aranyaiban is - mint pl. Budapesten...
  • Shortstop
    van valakinek arra ötlete hogy miért nem tudja a Nikon Capture NX 2 a nef kiterjesztésű file-okat? Semmi okot nem ír a progi csak annyit hogy nem tudja megnyitni...találkozott valaki ilyennel?
  • Tetsuo
    Na ja, kinek mihez van gusztusa.. :)
    Angol lanyok kulomben sem szepek, inkabb mondanam teheneknek oket..
  • DirtyGab3sz
    De az gondolom csak max jobban maszíroz...a fogmentes helyeken..:D:D
  • Tetsuo
    Vannak olcsobbak is, az utcarol 40.. :P
  • Tikal #42422
    hát aki megteheti az asszony mellett... :)

egyébként 150 fontnál kezdődik, szoval jol mondtam :)
  • G_ArchAngel #42421
    irigykedsz?
  • Timber
    Nagyon nem vagytok tisztaban az arakkal :)
  • Timber
    Timber nem felelotlen annyira, hogy egy bizonytalan helyzetre ket gyereket kivigyen. A hazat sem ugy kezdjuk epiteni, hogy eloszor csinalunk egy szep tetot.... :)

En amugy marcius 6 ota vagyok itt es meg mindig nem allok full betonstabil labakon de a godor mar ki van asva az alapnak :D En GArkAngyallal ellentetben enyhe angoltudassal jottem ki es nem a csajomon eloskodom :D :D :D :D :D (ez magas labda volt bocsi :P)