48078
-
#42458 Hja
dúva mi?
A nikon egy nagy szar, mindig mondtam... :) -
#42457 "A borotvaéles, 11 pontos automatikus élességállítási rendszer gyors és pontos automatikus élességállításra képes a kép teljes területén."
Milyen az a borotvaéles AF rendszer? -
#42456 LOOOOOOOL :DDDD
marha :D -
#42455 én tök jól elvagyok vele 6 mp-el és élőkép nélkül is....
jah és ha jóltudom az új tipusokba már egyikbe sem raknak belső motort.... -
#42454 a nikon d3000 160ezerér és ilyen nincs benne??? -
Taki29 #42453 Csak csendéletek ,illetve baleseti helyszínelési fotózásra való . :) -
#42452 tudod milyen a kiskompakton,amikor elfelejtheted a keresőt?na,ezt képzeld el,csak fordítva(a kijelzőt kell elfelejteni gyengébbek kedvéért) -
#42451 Akkor nagy a baj. -
#42450 hali
az mit jelent ha egy gép mondjuk nem tud élöképet? -
#42449 Értem. Köszi az infót! -
#42448 mert régi, csak 6 mp, és nincs beépített motor az objektívekhez -
#42447 Miért? -
#42446 nikon d40-et semmiképpen se. -
#42445 A Sony, a Panasonic és ez közül melyik éri meg leginkább? Nem vagyok profi! Köszi! -
#42444 itt láttam egy Sony A200at 65-ért...nyilván tükörreflexesek közt nem a legjobb,de ha megnézzük,hogy egy új 100k,utána pedig a canon/nikon 120-130 körül indul...szerintem megfontolandó,mindenesetre más kategória,mint a Fuji S2000
(csak az a kurva obi ne árnyékolna a vakuba) -
#42443 Köszönöm szépen a segítséged! Majd akkor gyűjtögetnem kell még rá. Bye! -
Lateralus #42442 Max. 60-ból egy Pana FZ7-ről nem igazán tudsz előrelépni.
A Fujifilm 40-50ezres gépeinek egyetlen előnye, hogy ilyen áron, hasonló nagyzoomost nem találni, úgyhogy nincs alternatíva. Ha ennyi van, és kell a nagy zoom, akkor Fujifilm. Két lépést lépsz előre vele: kényelmesebb a fogása, vadonatúj gép lesz. Ennyi. Képminőségben nem igazán a top a Fuji Sxxxx kategória.
Fujifilmnél a SuperCCD-s gépek adnak jobb képminőséget, de ennél sokkal drágábban.
Megfontolandó lépés inkább egy Panasonic FZ28 lenne, most jött az utódja, így talán valamelyest csökken még az ára, mielőtt eltűnik a boltokból. Most úgy 78 ezer körül kapod meg. Ha körülnézel talán egy kicsit olcsóbban is. Ráadásul valamennyire ismerős is lesz a kezelése. 80ezer környékén ez a legjobb szuperzoom. -
#42441 Huhh, tényleg! Bocsi! Észre se vettem. Íme a link! És köszi a segítséget! -
#42440 Jah, közbe rágugliztam és tényleg igazad van. Bocsi, de nagyon amatőr vagyok a témában. Jelenleg egy Panasonic DMC-FZ7-t használok. Ezt szeretném lecserélni egy jobbra, csak hát az anyagi keretem eléggé szűkös. Ha esetleg tudsz valami jót vagy valaki más, akkor szívesen veszem és, nem baj, ha egy kicsivel drágább a Fuji-nál. Köszi előre is! Csá! -
#42439 nem tud ez semmit, csak átmegy rajta a fény :) a te gépedhez ugysem lenne jo... a kinézett géphez meg nem tudok hozzászolni, pláne hogy a link mögött egy canon van :) -
#42438 az egy objektív,ami kötve hiszem h.neked elég lesz(talán 1 fényképező sem ártana mögé:D)
na meg az ára is többszöröse a keretednek...
S2000HD-nél nem hiszem h.ennyiért találnál jobbat,a Panasonic FZ-k jók még,de valszeg kicsit drágábbak(vagy az olcsóbbak nem fogják megverni a Fujit) -
#42437 Mit kérsz érte? És küldenél egy linket, hogy mit tud egy ilyen? Köszi! Amúgy mi a véleményed az alább linkelt géppek kapcs.? Nagyon gáz? Csá! -
#42436 Hali, lenne egy eladó Canon 70-200F4 IS USM, nem rég múlt egy éves, hibátlan állapotban van... nem használom eleget, ha érdekel valakit akkor üzenjen, köszi -
#42435 Sziasztok! Mi a véleményetek erről a gépről: Fuji Finepix S2000HD Vagy milyen jobb minőségű, de hasonló fényképezőt tudtok max. 60e-ért? Köszi előre is! Csácsá! -
#42434 no meg a lenyeg... naciok! :D (huu ma ket olyan feka csaj volt a buszon te! aztan beult elejuk egy -.- is :D) -
#42433 ha meg csak csunyak lennenek... de a stilus... -
#42432 Next (Y) -
#42431 Hozzateve, h az angol oltozkodes elegge vicces.
Bohocruha. Mind1 mit mivel, akkor neznek rad furan, ha normalisan (nem szokatlanul) nezel ki. De tenyleg. Emiatt lehet mar messzirol megismerni a kulfoldieket, pl. Kelet-europait, nemetet..
A boltokban mindenhol tarkabarka rongyok garmadaja van, a magyar kinainal is olcsobbaktol a csucs draga cuccokig, de hasonlo stilust kepviselnek: a bohoc stilust.
Az uzletlancok eleve ugyanazt kinaljak, ha jo ruhakat akarsz, erdemes paki uzletekbol oltozkodni. De van kivetel, pl neha Next meg ilyenek.. -
#42430 Az teny, h Ángliaban tobb penzt koltenek magukra a lanyok, hatalmas a szepsegipar errefele. Minden sarkon fodrasz, beauty szalon, bijou-ekszer mindenfele..
Viszont Londonban tenyleg kevesebb angol el mint egyeb, en Manchester, Liverpool kornyekerol tudok nyilatkozni.. itt az angol lanyok nagyon durvan igenytelenek, a draga ruhak es sminkek ellenere.
Pl rendszeres, h az utcan csajok turjak az orrukat, bofognek, alparian beszelnek.
Hetvegen pedig alap, h a diszkoban mulato lanyok 80%a seggreszegre issza magat es nem emlexik, kivel volt elozo hetvegen.
Undorito.
A pakisztani lanyok joval szebbek mint az angolok, de akik mar integralodtak, nagyon a penzre mennek, meg hasonloan gagyi ertekrendjuk van mint az angoloknak.
Penz, kocsi, R&B, penz, buli, fanta, penz. Milyen markaju taska, mi a legujabb trend, ki az aktualis celeb.. ezek a lenyegesek ma az angol kulturaban. :S
A mohamedan pakisztaniak erosen lenezik a nyugati kulturat es bar itt elnek, SOHA nem akarnak integralodni (beilleszkedni). Probalnak teljesen kulon iskolat, munkahelyeket, stb a kozosseguknek. A nokon csador van (ninja ruha:). Na oket nem nagyon lehet latni bulizni, ill ok nem vegyulnek angolokkal v keleteuropaiakkal.. elvileg nem is isznak alkoholt.
Az indiaiak (igazabol a vallas a donto, nem az orszag, hiszen a hataraikat az angolok huztak meg, eleg benan), vagyis a brahmanistak nagyon visszafogottak, nem hivalkodnak, nagyon baratsagosak es tisztabbak mint az integralodott pakik.
A lengyelek hasonloak mint a magyarok, azzal a kulonbseggel, h ok osszetartanak.
Celtudatosak, idejonnek, dolgoznak, penzt gyujtenek, majd hazamennek.. ha kell, kiturjak a tobbieket a munkahelyekrol stb.
A lettek, livanok, portugalok tengnek, lengnek. Ha van penzuk mulatnak, isznak mint a godeny. Drog mindenfele.
Itt Ángliaban meg az idos nyugdijasok is szivnak, persze csak modjaval, de akkor is.. :S
Akik a legigenyesebb oltozetuek, azok a "nem Del-Afrikai" feketek.
Nagyon jo izlesuk (es csomo penzuk) van.
Persze ok is mumajerek, magamutogatok, de teny, h rajuk szabott Armaniban Gucci-ban flangalnak az utolso cipofuzoig mindenelegans rajtuk. Az extrem vagany es megis izleses kocsik is tobbnyire fekaeke v pakie, az angolok kozul csak a very high (posh) retegnek van extrem kocsija, viszont az mar Bentleyvel kezdodik.. az mar visszafogottan elegans..
Persze itt mas az alap, itt a Q7 v a M3-as nem extra.
-
G_ArchAngel #42429 Iden ketszer voltam Budapesten, nagyreszt plazakban talalkoztam ismerosokkel - finoman szolva nem fajdult meg a nyakam...
arrol nem is beszelve, hogy Londonban naciotol es idojarastol fuggetlenul noisebben oltoznek a lanyok, mint Budapesten...
lehet kicsomagolva neha lelombozo a latvany, de az utcakep lenyegesen kellemesebb a ferfiszemnek:) -
#42428 ezt kétlem
-
G_ArchAngel #42427 szerencsere keves Londonban az angol, igy jelentosen tobb szebb lanyt lehet latni - aranyaiban is - mint pl. Budapesten... -
#42426 van valakinek arra ötlete hogy miért nem tudja a Nikon Capture NX 2 a nef kiterjesztésű file-okat? Semmi okot nem ír a progi csak annyit hogy nem tudja megnyitni...találkozott valaki ilyennel? -
#42425 Na ja, kinek mihez van gusztusa.. :)
Angol lanyok kulomben sem szepek, inkabb mondanam teheneknek oket.. -
#42424 De az gondolom csak max jobban maszíroz...a fogmentes helyeken..:D:D -
#42423 Vannak olcsobbak is, az utcarol 40.. :P -
#42422 hát aki megteheti az asszony mellett... :)
egyébként 150 fontnál kezdődik, szoval jol mondtam :) -
G_ArchAngel #42421 irigykedsz? -
#42420 Nagyon nem vagytok tisztaban az arakkal :) -
#42419 Timber nem felelotlen annyira, hogy egy bizonytalan helyzetre ket gyereket kivigyen. A hazat sem ugy kezdjuk epiteni, hogy eloszor csinalunk egy szep tetot.... :)
En amugy marcius 6 ota vagyok itt es meg mindig nem allok full betonstabil labakon de a godor mar ki van asva az alapnak :D En GArkAngyallal ellentetben enyhe angoltudassal jottem ki es nem a csajomon eloskodom :D :D :D :D :D (ez magas labda volt bocsi :P)