48078
-
#43058 :O
Valami reálisabb? :D -
Garfield #43057 Canon 70-200 2.8-at és az ára láttán defibrillátort az újraélesztéshez. -
stain #43056 Éjjelre kevés lesz. Nappal jó, ezek nappali képek. -
#43055 akkor mit ajánlotok? :o -
#43054 ez szomorú :( -
#43053 estére kevés lesz mint medvesajtban a brummogás...legalábbis olyan iso-t kell majd hozzá állítani,hogy nem zajos lesz a kép,hanem egy nagy zaj:) -
#43052 itt elég jók a pályaképek! vagy Te az esti hülyülésre gondoltál? -
stain #43051 Ahhoz nagyon kevés lesz az 5.6-os fényerő. -
#43050 van ehhez az oldalhoz hasonló külföldi oldal? -
Garfield #43049 Ár-érték arányban verhetetlen. -
#43048 szar. utazó objektív, kaki képminőséggel.
akkor inkább vegyen az ember nagy zoom átfogású bridge gépet. -
#43047 Mondjuk nekem a Canon 28-135mm F/3.5-5.6 kepei is tetszenek. :) -
#43046 Vagy CANON EF28-200 1/3.5-5.6 USM (ULTRASONIC) ÚJ ÁLLAPOT 50K? -
#43045 Canon 55-250mm F/4-5.6 velemeny? Vagy esetleg mas ajanlat hardveraprorol olyan 60 korul?
Igazabol pl palyamotorozast, vagy autoversenyt (drift, este) fenykepeznek, de azert masra is tudjam hasznalni.
Azthiszem ez a canon 52 penz. -
#43044 Nem összeszarásról van szó, csak én többre tartottam.
Másnak 400D vagy 450D tipp/tapasztalat? -
#43043 az a fényképezőgép készítőinek döntése, hogy milyen módszert használnak a csatlakozáshoz (meghajtóként jelenik meg, vagy MTP-n át csatlakozik, stb.) - minden probléma megkerülhető egy pár filléres kártyaolvasó használatával. -
#43042 Jah
Tökre nem kell összeszarni magunkat mert "csak" 400 képre elég esetleg a 400D akksija. És akkor mi van? Ha ennyi nem elég, jöhet a grip és úgy két akksival már tényleg nem lehetnek gondok.
-
#43041 Sziasztok!
Párom apukája kapott egy Nikon coolpix L19-et és az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e állítani úgy a fényképezőgépet, hogy csak rá kelljen dugni a gépre és a windows felismerje meghajtóként és ne a pöcs windows fénykép varázsló nyissa meg.
Van valami ötletetek erre? (ez a jelenség egy cannon kisgépnél is előfordul, ott sem találtam megoldást).
p.s.: Az én bridge-emben találtam olyan beállítást, hogy adathordozóként ismerje fel a gép, de a kicsikben nem találtam. -
Garfield #43040 Azért az a "duplája" igen erős túlzás, 450D-nél olyan 500 képet tudsz csinálni egy akkuval, átlagos használattal (bekapcsolt képstabilizátor & autofókusz, némi vaku, minimális LiveView) -
#43039 Garfield, Dzsini
Köszönöm szépen!
-
#43038 Ha valami elbaszódik benne, senki nem fogja megjavítani. Ettől persze még jó lehet. -
#43037 Hmmm, 33k? -
#43036 On test charts the difference is dramatic wide open and in the corners, but not in the middle of the image at normal apertures where we actually use these lenses.
Tök jó hogy tudja mit hogyan használunk -.- -
#43035 gondolod! -
#43034 Azt, hogy nem EF, hanem régi FD bajonettes, úgyhogy kell hozzá adapter, hogy használni tudd, és nem autofókuszos. -
#43033 pff 400 kép kicsit többre számítottam... de ettől eltekintve végülis sztem jó lenne.
Éppen váltanék az FZ50es bridge gépemről vmi komolyabbra, vmi tükrösre, őket néztem ki, meg még 2 Nikont, de ezt a 400D-t olcsóbban meg tudnám szerezni, kiegészítőkkel...
Más tapasztalat? -
#43032 nagyjából ez, még azt ajánlanám hozzá, hogy menj el valamilyen üzletbe, és vedd kézbe a gépeket, nézd meg a menüt, a kezelőszerveket - legyen számodra kényelmes, egyértelműen használható, érezd úgy, hogy örömmel használnád azt a gépet.
ez talán sokkal fontosabb ilyen kategóriában, mint bármi más - képminőség terén nagyjából ugyanazt hozzák ezek a típusok (Fuji, Canon, Nikon, esetleg Sony) -
Garfield #43031 Szóval kellene egy olcsó gép, melyet ritkán használnál. Talán nem tűnik majd a válaszom túl segítőkésznek, de szerintem ebben az esetben tökmindegy, hogy mit tud, meg hány megapixel: fogd a pénzed, és az általad belinkelt oldalon keresd ki a Fuji Finepix, Canon Powershot, Nikon Coolpix gépeket, és keress egy minél magasabb típusszámút (=minél újabb típus), ami még belefér a keretedbe, aztán hajrá. -
#43030 Sziasztok!
Szeretnék venni egy digitális fényképezőgépet. Ebben kérnék némi help-et, hogy merre érdemes elindulni...
Nagyon ritkán használnám. Nem is újra gondoltam, hanem látom PH Aprók között is van egy raklapnyi eladó cuccos, mindenféle kiegészítésekkel.
Vmi olcsó jószág Nekem tökéletesen lenne. Viszont nem tudom, hogy pl.: milyen márkát lenne célszerű; hány MP; stb... Mikre kellene figyelni, mik azok amik azért egy olcsóbb készüléknél is fontosak. Gondolom a 9MP tök felesleges pl. Én nem akarok poszter nagyságban fotózni. Családi alkalmakra, összejövetelekre legyen megfelelő. Megbízható termék. És talán még az lehet fontos, hogy milyen bővítő kártyákat fogad be.
Innen keresgélnék majd...
-
#43029 canon 70-210 F4hez mit szóltok 33k-ért? -
#43028 400D megéri. egyedül az akku ami kuka (max 400 kép, 450D-vel már a dupláját bírja), de markolathoz 2 akku van már. más negatívja nincs is. -
#43027 Szevasztok!
Van vkinek tapasztalata itt Canon 400D vagy 450D-ről?
Lehet, hogy tudnék venni egy 400d-t 80ért, alap obival meg portrémarkolattal..az megérné? szerintem igende kíváncsi lennék a véleményetekre -
#43026 ha vesz egy normális márkájút nem kínait akkor az nem igen fog kipurcanni. nagyon ritka az olyan eset, hogy mem kártya megfingana.
szerintem. -
stain #43025 Szvsz jobban jársz, ha inkább több 4G-s kártyát veszel, mert úgy kevesebb képed vész el, ha kipurcan a kártya. -
#43024 htx.:) -
#43023 16gb-ot sztem simán kezeli. 32-ről nem tudok véleményt mondani. -
#43022 sziasztok. valaki meg tudná mondani, hogy egy canon 450d maximum mekkora sd kártyát kezel? -
#43021 van pár:)
kellemes karit mindenkinek -
stain #43020 Kérjél tetkót karácsonyra :) -
#43019 bocsánat, hogy megint linkelek,de ETTŐL a képtől mingyá sírva fakadok így kari előtt-és ilyenkor látszik, hogy milyen sokat dob a hangulaton( képileg)a szép színes tetkó:)
isten kép, ez hangulat a javából
bocsánat nem akartam ömlengeni