Digitális és analóg fényképezőgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5Dani
60-ast kiejteném a crop és a kisebb tárgytáv miatt.

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

oneal1
hello!

Gyors segítséget kérnék urak!😊

van 3 obi amit kinéztem, segítsetek ha tudtokhogy melyiket érdemesebb megvenni.

Canon 100mm/2.8 macro
canon 60mm/2.8 macro
sigma 105 mm macro

Köszi!

!Forza Ferrari!

Yulcsa
A kézi élességállítással megvagyok, melyik a hátsó nagy gomb? Ahol az ok gomb is van, arra gondolsz? ja, és My modeban, vagy M/S/A/P módban próbáljam?
Köszi a segítséget! 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

A Fényképezõ menóben van egy Élességállítás pont. Azt állítsd AF-rõl MF-re (kézi élességállítás)

Ezután a hátsó nagy gombbal állíthatod a fókuszt.

Manuális fókuszállítással próbáld meg mondjuk a Canon S3-as kézi fókuszállítása alapján nem lesz egyszerû.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Yulcsa
Sziasztok! Megvettem az Olympus SP-565-ös gépet, és nagyon elégedett vagyok vele! Egy kérdésem lenne, hátha tudtok segíteni.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha van egy hegy, ami elé belóg mondjuk egy faág, akkor hogyan tudok én a háttérben lévõ hegyre fókuszálni? Auto módban alapból a faágra fókuszál a gép, és így totál életlen a hegy. Olvasgattam a használati útmutatót, meg próbálgattam is, csak valahogy sose sikerült szándékosan arra fókuszálni, ami távolabb van.
Elõre is köszi a segítséget!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

ivjoe
Régen tök normális webáruház volt. Akkor még tuti, mikor a banner alatti magyar üzletek gomb alá bekerült, de az már, jajj sokéve. 😊
Meg régen erva volt a neve, nem R-VA. :o
Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Alku után felébõl mennyit engednél? <#vigyor3>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Timber
DA 12-24 meg elado 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

ivjoe
Aha, azal mi lett, mert kicsit átalakult, nem is találtam ott ilyet, viszont felröhögtem:

USB 1.1 PenDrive 512 MB - 19 800,- Ft 😄DD
pl. Erva...

http://gaborszantai.co.uk/

ivjoe
Vagyizé keresõ?
Sima alap gyári kell, nem ilyen leárnyékolható, vagy szögkeresõ, az enyém sajnos elfáradt és leesik a géprõl, már el is hagytam egyszer, de meglett. 😊
ivjoe
Hol kapok 350D-hez szemkagylót, vagy egyáltalán hogy hívják, nagyon nem ugrik be a neve. 😊
DirtyGab3sz
Ha maratt régebbi manuál obid, akkor beszélhetnénk a dologról...mint leheccséges biznyic tárgyáról!😄

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Nikon Pentax nyakpánttal, hmmmm .<#finom><#buck>
Zojjektíveket is elpasszoltad messzirõl jött embernek?

Timber
te is? 😊 Sigma 12-24 FF ha esetleg besznobulnal, hogy csak fullframe, mint a masik itteni?

Timber
nincs vege 😊

De hogy miert? Anno penzszukeben voltam es a magammal hozott K20D-t meghirdettem. Mostanaban jelentkeztek ra es mivel...

... a K7 nekem tovabbra is "csalodas". Az van benne amit a K20D-nek mar reg tudnia kene. Raadasul most nincs penzem ra. Marpedig a K20D autofokusz nem egyszer hagyott cserben.
... augusztus vegen szerettem volna egy budapesti utra befizetni 😊 es most epp nem volt annyim (azota mar lett volna de az mas teszta). Igy mint isteni szikra jott Sumanta (indiai ferfi 😄) es mintha a sors kuldotte vala megvette a K20D-t vala. Aki ismer tudja ilyen vagyok. Gondolok egyet es meg akkor is ha esetleg hujesegnek tartom megteszem 😊
... mar 2x is majdnem nikonos lettem. Eloszor a D70 vs 300D csata volt ahol a D70 allt nyeresre nalam (a vergodesem a forum korabbi posztjai kozott megtalalhato 😄) es mellette szolt az is, hogy faterom nikonos (nem a vizalatti). Igy lett nekem Canon EOS 300D-m 😄 Aztan mikor Canon->Pentax valtas volt nalam akkor az eredetileg Canon->Nikon valtas lett volna csak a K10D GP csomagba beleszerettem nagyon.

Tomoren ennyi. A szerelem tart es akarmilyen gepem lesz annak Pentax K10D GP nyakpantja lesz 😄

Timber
milyen peleng? nekem se nem vót!

Timber
oke. gondolom a kulonbozetet az arban (csekely 250-300 font korul 400 vs 700) elkuldod 😊

Sigma 50/1.4 EX DG HSM objektívrõl van valakinek tapasztalata?

The Garrett
most vettem enis D300-t (igaz használtan, kevés expóval). Szerintem ha tudsz te is azt vegyél, pláne hogy nemsokára lejjebb fog menni az ára ha bejelentik a 300s-t hivatalosan.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

oneal1
canon 60mm-s makrójáról van valakinek tapasztalata?

!Forza Ferrari!

DJ RX7
d200 az meg minek? inkább akkor már d90 vagy d300

:3

Loál János
Az egész jónak tûnik.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
De mét? 😊
(amúgy mostanság gondolkozom inkább egy Tampon 10-24-en)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Canon A1100-es árfekvésében van jobb gép nála? SD kártya fontos, AA-elem kevésbé.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

DirtyGab3sz
Nem kell Neked az a peleng...😄😄

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Blasta
Vázze
Sima csokker fotósból átmész gyûlölt nikonos fotósba??? 😊))
D200 meg nem visszalépés K20D-hez képest?
(Peleng megvan még? Ha igen lefoglalóznám 😄)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

5Dani
Canont vegyél, Sigmát semmiképp, legfeljebb Metz-et.
430EX szerintem.

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Loál János
Legyeninkább: D300.

Loál János
<#gonosz1>

Vége a szerelemnek? 😮 Váj?

oneal1
Hali!

Szeretnék venni egy vakut, a 450D-m re.
Melyik fajtákat javasoljátok?
Mi fontos ha vakut vesz az ember?
Igazából azért kérdezem, mert fingom sincs az egész vaku témáról még😊

Köszi

!Forza Ferrari!

Timber
Azt elfelejtettem hozzatenni, hogy a daboldekkeren fent elol taskaval is ulohelyet foglalva a masikon meg fent a labam mert az a legtutibb uber-raj.

Amugy nincs mar K20D-m 😊 Nem, K7em se.

Es hogy mondjak erdekest is: ha minden okes akkor nemsokara D200-am lesz. 😊

Timber
Mindenkinek koszonom de legkozelebb mar mind a feszbukra irjatok pls mert azt telorol is tudom nezni mert az uber-raj.

Zsákutca @41866 😊

ivjoe
Mindig sikerül elrontanod valamit: #41865
A tény az, hogy nem vagy raj. 😊

ivjoe
Attól még a tények tények maradnak, hogy te leszarod õket, sõt valójában a tények szarnak le téged és leszarják, hogy te mit gondolsz. ^^

ivjoe
Tényeknek nemszokás ellentmondani, sry.
Bocsika, nem vagy raj!!

ivjoe
ivjoe
RAJ™

hbdhbd
Loál János
Az ennyire trendy fiatalsággal nem tudom felvenni a versenyt. :-C

en kuldtem neki feszbukon, mert az rajabb...

http://gaborszantai.co.uk/

Loál János
BSzN Tinbar.

ivjoe
Tiédlehetaz összescsajok. :o
5Dani
De, de nem zárom ki hogy lesz m42 telém, és minimális árkülönbség volt.