48078
-
#320 név / nettó / bruttó / mpixel -
#319 Canon PowerShot S45 123.500 / 154.375
/ 4 Megapixeles
-
#318 oké! :D -
#317 nefélj! keresünk -
#316 sose lesz normális kamerám....brühühühühü :(
-
#315 az szakmai titok :) -
#314 ihhh,.......határeset...
honnan nézed ezeket?
-
#313 brutto 160.000 -
#312 brutto 160.000 -
#311 Cannon IXUS 400 digitális fényk.
Leírás: 4.0mpx 3x 36-108mm IXUS 400 - 4.0 mill. pixel, 2272x1704, 3x optikai zoom(+3,6x digitális), optikai és 1,5" TFT kereső/kijelző, 32 MB CF,CF Type I mem kártya, mozgókép felvétel hanggal, fotó effektusok, direkt nyomtatás
n.ker ár 126 -
#310 Nikon Coolpix 4300??? Mennyi lehet?
Utána tudol nézni, Töki?
-
#309 2.3millér odaadom -
#308 HP-t soha!
-
#307 Ez például csak 2.898.750 Ft
Viszont 11 Mpixeles -
#306 Márkás, de szar, n.ker ár 113huf
hp photosmart c850 dig.cam.
Leírás: 4,1 Mpix, 8x optikai, 7x digitális =56x összetett zoom! Automata fókusz, ISO 200-300-400 fényérzékenység, mozgókép-felvétel hanggal
-
#305 csak fingom nincs hol nézzek utána :) -
#304 kell hogy legyen!
-
#303 olyan nincs 120ért -
#302 Márkás és real 4Mpixeles
-
Lateralus #301 Illetve rosszul mondtam.
Elég sok lehetőséged van, de komolyabb 4 Megás gépre nincs. -
Lateralus #300 110-120ezerért ?
Nincs valami sok válogatási lehetőséged ennyiért.
Valódi 4Mpixeles legyen, vagy jó az interpolált is ?
Neves gyártótól legyen, vagy jó a noname gép is ?
-
#299 4 megás érdekelne -
100-120E körül milyen gépet érdemes venni?
-
#296 timber #293: Fuji SCCD jól dolgozik, a lencséik pedig szerintem nagyon jók, elég durva kontrasztarány kell, hogy lássak rajta aberrációt... múlt év végefele óta fotózgatok egy fuji masinával, és alig alig találok szemnek zavaró képet.
szupermakrónál van egy szép torzítás, dehát egy zoomos lencse nem is 2centiről fotózásra való :o) -
#294 en ugyan a nikont nem ismerem,de ha a canon tenyleg tobbet tud nala szolgaltatasban es allitasi lehetosegekben,akkor mindenkepp azt ajanlom,hidd el ki fogod hasznalni....
nekem A70-es van es mielott vettem azon vacilaltam,hogy kell-e nekem az hogy manualisan allitgathassak mindent,mikor ugyse ertek a fenykepezeshez
hat most mar,hogy megven egy ideje, azt mondom nem bantam meg es neha azon gondolkodom mert nem olyat vettem ami ennel is tobbet tud :) -
#293 en amiket eddig a temaban tudok hozzaszolni tapasztalatok es kutatasok alapjan:
-Minolta : Kivalo lencsekkel rendelkezik epp ezert nagyon szep kepek napfenynel viszont a vaku igen gyenge vagy nem tudom de mindenesetre borzaszto kepek vakuval
-Olympus : Gyenge CCD miatt szamomra elfogadhatatlanul alacsony minosegu kepek (mondjuk a polaroidnal es a hpnel jobb)
-Fuji : SCCD ide vagy oda a lencsek nem jok ... akit nem zavarnak a tipikus lencsehibak (pl. kromatikus abberacio) azoknak kielegito lesz.
-Canon : Szamomra ez a legjobb valasztas. A lencsei nem olyan jok mint a Minoltaknak es a CCDje sem annyira jo mint a Fujinak ... de osszessegeben nagyon jo kepeket ad.
-Polaroid, HP stb: tipikus low-end cucc ... olcso de olyan is.
Nekem egy CANON IXUS V3 van es azt kell mondjam, hogy nagyon nagyon meg vagyok vele elegedve. -
Lateralus #292 Ja a Canon is jó képeket csinál persze. Van akinek ez jön be, van, akinek amaz. -
Lateralus #291 Breki:
Ha az a fontos, hogy kattingass, jó képet csinálj többségében és fontos a jobb makró, na meg olcsóbban akarsz kijönni, akkor a Nikon.
Ha minél több szolgáltatásra vágysz. Rengeteg állítási lehetőségre, akkor a Canon.
-
#290 Vagy egy Sony-t Zeiss optikával :-) -
#289 Nézd meg a Nikon analóg gépeit, szerintem meggyőző
Digiből én azt venném, ami analógban is jó -
#288 indoklást is please -
#287 Nikon -
#286 Amugy szűkítettem a kört
Canon PowerShot A60 69 000 Ft 86 250 Ft
Nikon Coolpix 2100 63 000 Ft 78 750 Ft
Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni?
-
#285 Nem erre:
gondoltál?
Egyébként erről a lehetőségről hallottatok? Ha minden igaz jövő héten jelenik meg a forgalmazók és gépek pontos listája, szerintem érdemes lenne megvárni. Azt írják, hogy "digitális kamerát" is lehet venni adókedvezménnyel, kíváncsi lennék, hogy milyen típusokat vettek bele. Azért jól hangzik, hogy összesen akár 180.000 Ft-ot is le lehet írni az adóból 3 év alatt.
http://index.hu/tech/net/snet0417/ -
Lateralus #284 El tudom képzelni, hogy kb. 10%-ot lemegy jövő ilyenkorra (most az átlagárakra gondolok, nem az amúgy is meglévő értéktelenedésre).
EU belépés, vám nyista (-8.5%)
Ez még mindig egy év, és jövőre amúgy is még olcsóbbak lesznek gyárilag a gépek. Minden évben olcsóbbak.
Ilyen-olyan forrásból beszerző, ügyeskedő cégek most is vannak, akik alig valamivel az osztrák árak fölött dolgoznak. -
Cat #282 melyik hol mikor url?
egy cég bevezető akciojában lehetséges ilyen simán, vevőcsalogatonak -
#281 Egy számtech. cég mondotta
És mivel tőlünk egy országnyira kb ennyivel olcsóbbak a kamerák, el tudom képzelni, hogy nálunk is lemegy.
-
Lateralus #280 Hol hallotad ?
Elég kacsaszagú, szvsz.
Egy-egy cég szokott bizonyos termékekre (főleg a kifutókra) 5-10% árengedményt adni, de hogy az összes piacon lévő digigép 30%-al csökkenjen, arra kb. annyi az esély mint ha az összes autógyártó cég összekacsintana és levinné az árait ugyanannyival. -
#279 Jól értesültem-e? 30%-al csökkennek a digit. fényképezőgépek árai?
ki mit tud erről? -
#278 mondjuk én ilyen cuccot nem vennék ott
akkor inkább pl a Pcland es ingyenes házhozszállítás