48078
-
#489 sziasztok. megszeretném kérdezni hátha tudja valaki hogy a canon power shot A100-as fényképezőgépnek, milyen a polaritása? a hálózati csatlakozójára gondolok, mert vettem hozzá egy adaptert de nem tudom hogy pozitiv vagy negativ!! valaki segitsen ha tud köszi -
Cat #488 ok, akkor kérdezem másként
Szerintetek milyen értelmes gép van sulinet programban? Mert én az a70esen kivul csak egy másik canont láttam (180ért, az sok)
egyszeruen nemértem hogy a többi cég mért nem kuzdott azért hogy bekerulhessenek ide, hiszen nyilvánvaló hogy az adócsökkentés lehetősége által adott árelőnnyel szemben a többi esélytelen lesz... de mivel csak egy van benne, és az se kapható, ez sajnos nem igy van :( -
Cat #487 http://index.hu/tech/uzlet/sulinet0708/
Egy olvasónk levele alapján kerestük fel a PCLand bolt online árlistáját, amelyen a Canon PowerShot A70 digitális kamera árát vizsgáltuk meg alaposabban. A fényképező normál ára 111 875 forint, sulinetes matricával azonban ugyanez a gép 125 894 forintba kerül. Scholtz Richárd, a boltot üzemeltető R Design ügyvezetője nem kívánta kommentálni információnkat. Mint mondta, a Sulinet Expresszel kapcsolatban minden információt megtalálhatunk a PCLand.hu oldalán, a "Sulinet Infók" rovatban. Itt többek között ez olvasható: "Semmi nem gátolja cégünk számára, hogy sulinet matricával nem ellátott tehát nem ugyanazon, de részletében azonos (ugyanis a matrica külön termék!) terméket továbbra is forgalmazzuk ugyanazon, vagy más - hangsúlyozva legális - forrásból, és azokon cégünk az általa jónak vélt árrést alkalmazza." -
Lateralus #486 53ezer körül már kapni Nikon 2000-est. Azt vegyél ! Nem egy csoda, de ebben a kategóriában SZVSZ verhetetlen. -
#485 50 körül minden szar? Láttam HP-t, Samsungot is. Ezek vackok? -
Madmaxx #484 helyedben még gyüjtenék. Szart felesleges venni -
Madmaxx #483 Nincs csak a listán:)) nem is tudják mikor lezs, és az Ebolt.hu is azt mondta hogy csak aug elejére. Hát menjenek a jó #>@°%! anyjukba! -
#482 50.000.-Ft körül szeretnék gépet venni. Tudna valaki tanácsot adni, hogy milyen típust válasszak, illetve mire kell figyelni a vásárlásnál? -
Cat #481 www.pcland.hu nál van, mint irtam is -
Madmaxx #480 venném én azt sajátból is de annyit meg sajnálok kiadni rá :)) -
#479 vegyed cigánkőcsönre :D -
Madmaxx #478 De sajnos a70-est se mivel sehol nem lehet venni sulintben. Éljen a jó szervezés. Ha valaki esetleg tudna akkor sikitson. -
Cat #476 canon a60ast lehet? felesleges a 3mpixel imho, a gép váza, optikája ugyanaz, és minek fizessek érte +30ezret, ha ugyse akarok 17cmes papirképeket nyomtatni...
másik, tud valaki listát, hogy melyik cégnél legolcsobbak a sulinetes digigépek?
Számtalan helyen olvastam, hogy a sulinetes illetve azon kivul árult gépek ára egy cégnél ugyanannyinak kell legyen, különben kizárják a programbol az adott céget
namármost a pcland.hu n canon a70 89e, sulinetben meg 125e
nevetséges, mikor frissitenek már végre? Elindulhatna már igazán ez a rohadt sulinet, nyár elején kell gépet venni, amikor lehet is valamit fényképezni -
Madmaxx #475 canon is tudja a 640x480-at. Persze hang itt sincs. amugy itt van tesztvideo, szerintem egész jó egy fényképezőgéptől.
-
Lateralus #474 Oké !
Mondjuk a Nikonban is van mozgókép lehetőség. Sőt, 640*480-as, csak az a baja, hogy baromi keveset vesz fel ekkorában. Meg hangja sincs. Szóval parasztvakítás. Kb. mint az A70-es manuális fókusza :) -
#473 sziasztok! meg tudná nekem mondani valaki hogy egy Canon Power Shot A100-as fényképezőképhez online honnan lehetne megrendelni egy ACK800-as hálózati adaptert?
Köszi!
-
Madmaxx #472 asszem marad a canon mivel:
1. manuálisan lehet állitgatni
2. van benne mozgokép: ha már játékszer legyen benne több játékmód :)))
3. és a legfontosabb: Nikont nem lehet venni sulinetre :)) -
Lateralus #471 Nehéz így egyértelműen rábökni valamelyikre. Attól függ, mik az igényeid.
Nikon 3100:
- olcsóbb
- hozzáadott akku + töltő
- jobb makró
- megbízhatóbb
Canon A70:
- rengeteg manuális beállítás
- gyenge fénynél jobb
- szebb képek (ízlés dóga)
- bővíthetőség -
Madmaxx #470 kérdés! Melyik legyen: Nikon Coolpix 3100 vagy Canon A70? -
Lateralus #469 Lehet, de ha van lehetőséged, akkor az észak-olasz Livigno (svájci határ mellett). Vámmentes övezet az egész város és a dohány, ital, műszaki cikk stb. jóval az EU átlagárak alatt van. Még nem voltam, de sokan járnak oda bevásárolni, többek között digitális fényképezőért is. -
#468 pár hét múlva megyek olaszba, lehet, hogy ottis olcsóbbak a gépek? -
Lateralus #467 Csak, hogy ne süllyedjünk !
Ma bejelentették az Olympus régóta ígérgetett 4/3-as egyedi rendszerét, Olympus E-1 néven.
-
harcu #466 hehe, kolllgám 130-ból hozatta be az O. E-10-esét, és ebben benne volt az ismerősének 20 KHuf a költségekre. Simán nyert 150.000 forintot a hazai árakhoz képest. :( -
#464 köszi Madmaxx!!! -
Madmaxx #463 lycos.de
google.de
altavista.de -
#462 Bazze!!! Szana szét dobom az agyam!
Most néztem amcsi oldalakat, és nagyon durva árak vannak itthon azokhoz képest!
Fuji Finepix s602z - 130e HUF (US) / 203e HUF (itthon)
Minolta Dimage 7i - 145e HUF / 285e HUF
Sony dsc F717 - 142e HUF / 280e HUF itthon
:((((((((((
Miért ilyen drága? Azért, mert kevesebb az átlagkereset??? Vagy azért, hogy lemaradjunk mindenben az USA-tól?? :))
Rohadt egy világ ez.
Tudtok valamilyen nagy német oldalt/keresőt? Mint az origo/yahoo. -
#461 Igen, de csak a kijelölt boltjaiban:
http://www.photohall.hu/images/sulinet.jpg -
#460 nemtudjátok a Photo-Hall már árulja a sulinet expresses gépeit?
Az itteni csóka semmit sem tud....... -
#459 Ja igen ... erdemes eloszor egy darabot nyomni csak es latod, hogy a gep hogy van beallitva mert van mikor kicsit sotet ... es hat 60 forintot meger egy teszt. Utana meg tudsz minden kepet editalni vilagositani, kivagni stb stb ... -
#458 En a Westendben levo Media Marktban szoktam helyben elohivni ... ha valaki nem tudna errol a geprol akkor mindenkepp nezze meg ... 60 forint / kep (akar 1 kepet is lehet!) es azonnal kesz van. Fogad szinte minden mem kartyat es floppyt es CDt is. -
Lateralus #457 Nem, a DCS 14n-t:
..........vagy lehet, hogy mégis a DX4330-ast ??? -
#456 Semmi sértőt nem mondtál. Melyik Kodakot hasonlítottad a 3100-hez? A DX4330-ast? Mert azt nem ismerem. -
harcu #455 Ők voltak az elsők, akiktől sikítva elrohantam.
Amúgy a teendő: fogsz egy képet, elmész vele 3-4 céghez ,ugyanakkora méretben előhivatod, és megnézed az eredményt. Látványos eltérések lesznek. Nálam ezért nyert Pécsen a Fotoplus. -
Cat #454 egyébként depo.hu n nézd meg -
Cat #453 sulinet programban szinte ingyen van ;) -
Aiyyo #452 Sziasztok!
Canon A60-ast hol lehet a legolcsobban venni?
Koszonom -
Xboxman #451 Photo Hall a legjobb SZVSZ.Igaz ,hogy nem túl olcsók ,de minőségi képeket csinálnak.Jah és ez a reklám helye volt:) -
harcu #450 Pécsi lévén Pécsen hívatok elő, 65Ft /1 nap 9x13. Lehet, hogy kicsit sok, de ők a legszebbek szerintem azok közül, akiket eddig próbáltam. -
#449 tevedsz!
mert az 1063 ^.^
na mindegy ... a lenyeg az, hogy szerintem az 1 megapixel meg nem eleg reszletes viszont 3 megapixel felett meg folosleges (mondjuk en 10x15 centiseket hivok) ...
a tobbiben igazad van ... megint okoskodni probaltam de lusta voltam szamolni ^.^
Ja kerdes: ki hol hivat elo es mennyiert? -
Lateralus #448 Nem akarlak megsérteni, főleg ha ilyen géped van, ezért csak a tények. Magánvéleményt nem mondok.
A Nikon CP 3100 "egyéb terei", előnyei:
- kisebb, könnyebb
- több választható képméret
- több választható képminőség
- 640*480-as mozgókép (bár nagyon rövid ideig)
- jobb felbontású LCD monitor
- kicsivel jobb fényerejű objektív
- jobb makróteljesítmény
- manuálisan is állítható fehéregyensúly
- szélesebb záridőtartomány
- nagyobb érzékenység
- olcsóbb (még mindig) a memóriakártya
- töltőt és akksikat is adnak hozzá
A Kodak előnyei a Nikonnal szemben:
- tudtommal itthon magyar menüvel árulják a Kodakokat
- 3:2 képméret (papírkép nagyításnál sokkal jobb)
- a videó mellé hangot is rögzít
- alapban 16Mb beépített memóriája van, és ehhez jár még egy külön memóriakártya
- előtét-konverter, szűrő tehető rá