48078
-
#661 http://www.dpreview.com/reviews/read_opinions.asp?prodkey=nikon_cp2100
4*-ot összeszedett... -
#660 Madmaxx: hát nem kompakt, de a táskában elfér... -
#659 Nikon 2100-as gépről írnátok egy rövid véleményt, amennyiben van tapasztalatotok, illetve érdemes-e megvenni, vagy nem ebben az árkategóriában? Köszi előre is! -
Madmaxx #658 hát azért az elég nagy masina, mármint az s602 -
#657 én hordozom magammal ezt... annyira nem vagyok eleresztve hogy egy 80K körüli kompaktot is vegyek... de ha már akkor egy rendes SLR pro digigép (amihez jók az objektíveink) + 1 kompakt -
Madmaxx #656 jó is az csak picit nagy. Igazából 2 fényképező kell: egy kis kompakt amit cipelhetsz és egy nagyobb félprofi. -
#655 Én 3 éve fater kórházi Olympus-át használom.... -
#654 ezért vettem meg az S602-est akkor, és éri most a felét :)
egyértelmű volt hogy elveszti az értékét, viszont azóta már 1 éve fotózgatok vele. -
Madmaxx #653 Ha igy gondolkodsz mindig lehet várni 1 évet hogy lemenjen az árra aztán megjelenik az újabb változat és akkor arra megint 1 évet vársz aztán igy tovább -
#652 amikor az S602Zoom kijött, az is 300K volt.. Prosumer kategória, akiknek az SLR sok(pénzben), viszont legalább mindent be lehet rajta állítani.
ez változott 1 év alatt... - az S602 meg 180 :) 1 év múlva ez is annyi lesz :)
-
#651 Amerikában és Japánban megjelent a FUJI S7000 (az S602 utódja).
Karácsonyra nálunk is kapható lesz, szerintem olyan 250-320 eFt áron. Viszont ez már alulról érinti a profi kamera szintet.... -
Madmaxx #650 nejlonzacsi :))) -
#649 de fujihoz nincs vízalatti tok! -
Madmaxx #648 sonyt memorystick miatt nem vennék. -
Madmaxx #647 s50 is 170 brutto akkor már inkább a fuji S602. -
#646 meg -
#645 Ez ennyiért megéri, igaz? -
#644 madmaxx: viszons az S50-hez van vízalatti tok, és ez fontos szempont. igaz vannak olcsóbbakhoz is, de azok nem tetszenek. amúgy aszondtad, hogy ennyi pénzért már tudnék venni nagyobb zomosabbat. na, de aztán meg azt írtad, hogy a 3x zoom feletti gépek 150+áfánál kezdődnek. szal ennyi pénzből méggse tudnék venni. -
#643 köszi, csak a nagytesó bruttó 180e...
na és a Sony Cybershot DSC P8? (115e HUF) -
#642 a gép igazábol csak verőfényes környezetben használható igazán, szürkületben valszeg gyenge képet produkál. -
Madmaxx #641 Tegnap volt a kezemben. Aranyos kis gép de igazából nem győzőtt meg. Akkor már inkább a nagy tesója az S602. Valahoyg a fogása nem volt jó meg engem az EVF akadályozott. És picinek se mondható a nagy optika miatt. -
#640 Akciósan láttam a Fuji Finepix 304-et...
szerited az jó lenne? (bruttó 102e) -
Madmaxx #639 100e alatt nehezen kapsz jó gépet. Jah és 3x zoom feletti gép mind 150+áfa. -
#638 Sziasztok,
Mivel itt sokan vágják a témát, és én sínszeg vagyok hozzá, ezért feltenném a kérdést:
Milyen gépet vegyek?
a feltételek:
- tájjellegű és épület képek
- max 100e Ft
- kisméret
- az épület részletek miatt jó zoom
...és ami szerintetek fontos
Előre is köszönöm. -
Madmaxx #637 nem mondod komolyna hogy nyomtatgatni fogod a képeket kemény 70-80 ft/kép-enként azaz 100 ft/kép-enként mert 5 megapixelből már lehet 9x13-nál nagyobbat is nyomatni. Ráadásul szerintem ronda is ez a gép és csak 3x optikai zoom. Inkább nagyobb zoomos gépet vennék ennyi pénzért mint nagy megapixelest aminek egy átlagfelhazsnáló számára semmi értelme nincs. -
Madmaxx #636 és mia szarnak az 5 megapixel? -
#635 hát, amit én vesezk az 5 megapixeles. canon s50. -
Madmaxx #634 nagy az 4 felett. Az már rendesen eszi a memoriat. Ha csak monitorra nyomod akkor 2 megapixeles formatum bőven elég. Abból meg egy 128as kártyára is ráfér vagy 200. -
#633 mekkora nálatok az "nagy" megapixel? -
Madmaxx #631 hát szerintem tök felesleges amig nem nagy megapixeles géppel dolgozol sokat. Inkább több 128as flash -
#630 ügyes kérdés :DDD -
#629 én microdrivot akarok venni. megéri, vagy milyet vegyek szerintetek? -
#628 1 Gb microdrive = 50 000 Ft -
Madmaxx #627 Csak összehasonlitáskép:
Memory Stick 128 Mb - 27e Ft
Compact Flash 128 Mb - 8e Ft
Gratulálok annak aki Sonyt akar venni! Sok pénze lehet!
-
Lateralus #626 ice00:
Csak véleményt tudok mondani. Szakvéleményt szakembertől kérj ! :)
A Sony kicsit túlszinez, ami a legtöbb néző számára még külön jó pont is, mert képeslapszerűen színesek a képei. A baj ott van, hogy a pirosakat hajlamos nagyon túlszínezni, ami miatt a piros részek gyakran beégnek. Ezen kívül a tesztképeknél az árnyékos részeken elég nagy a színzaj. A Pentaxnál nincs ezeken a részeken zaj, mert szorgalmasan szűrögeti. Annyira szorgalmasan, hogy az már egy kicsit a túlzás és a részletekből a finomabbakat el is tünteti. Ahol élt sejt ott pedig ronda sötét éleket csinál és ettől majdnem az összes Pentax gép képei olyanok kicsit, mint egy képregény, ahol a körvonalak fekete tussal vannak kihúzva. A színei ennek természetesebbek. Emellett a Pentax tud többet valamivel, de ez téged úgy sem érdekel.
Minden gépnek van valami heppje amúgy. Neked kell eldöntened, hogy ebből a kettőből a túlszínezett pirosakat és a színzajt, vagy a szerencsétlenül zajszűrt élesített képeket választod. -
#625 flash card meg smart media meg memory stick közül? :D -
#623 flash memory-t érdemes szal olyan gépet :) -
Madmaxx #622 azt veheted bele a memory sticket kőkemény pinzér! -
#619 Persze, pl. itt:
http://www.pcland.hu
-
#617 sziasztok
lehet cacon gépeket venni már a sulinet express keretében valahol?