48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Punker
    király :))
  • Cat #920

• Cat #919
    ugyanaz a proci, ugyanaz az optika, ugyanaz a ház - legalábbis minden általam elolvasott forrás szerint
    mivel a60ast vettem, gondolhatod hogy utánanéztem 95e ft elköltése előtt

http://index.hu/tech/digicam/cikkek/a70_r/!1
  • Madmaxx
    Ez nem igy van. Hamár hamár :)) És mi van ha egyszer egy képet ki szeretne nyomtatni akkor meg megbaszta. Jó az a A70-es. Mellesleg a 60-asban van már DIGIC proc?
  • Cat #917
    hm, valóban
    de ha videót akarsz felvenni, akkor ugyanigy, százezres árban használható kamerák vannak már
  • sanzik
    a fenykephez nem sok koze van de jol jon azert,viszont az a60-as csak 320x240-es felbontasu mozgokepet tud az a70 meg 640x480-at is ha ez szamit es jol tudom
  • Punker
    bár lehet hogy azon sincs, az enyémen nincs.....
  • Punker
    http://sulinet.ansys.hu/arlista.html
  • hit-man
    csak én láttam rosszul vagy tényleg ilyen gyér a kínálat sulinet-el?nikon gépet sehol nem lehet kapni?
  • Cat #912
    ne vegyél a70et
    ha nem nyomtatod ki a képeidet, akkor bőven elég a60as is
    20ezer ftot megér neked az, hogy nemcsak 1600*1200ban, hanem 2048 × 1536 ban is fényképezhetsz? az előbbiből is lehet 13centis papirképeket nyomtatni, szóval sztm felejtős
    ja, ha nem lenne nyilvánvaló, mindkettő TELJESEN UGYANAZ, csupán a fényérzékelő CCD nagyobb a 70esben
  • Galy
    és is így tudtam :)
  • Cat #910
    nem, az 115ezer
  • hit-man
    köszi!2100 is jó lenne,csak nem tudom lehet-e kapni sulinet-el.a listán csak a 2000-es volt.
  • ollie
    Coolpix 3200 most jelent meg (egy csomó boltban láttam, pl Photo Hall, Media Markt) és olyan 100 ropi körül van és nagyon cool!
    De a Coolpix 2100 és 5400 is ugyan csak most jelent meg. Talán 2100 jó lesz neked.
  • hit-man
    nem tudjátok lehet még kapni nikon coolpix 2000-et?valahol azt olvastam,hogy már megszűnt a forgalmazása!
  • Madmaxx
    ismerős 1 hete mediamarktban vette
  • Galy
    azaz, hol lehet kapni?

sulinetre :)
  • Madmaxx
    sulinetre
  • Galy
    és az kijön kilóból?

• Galy
    nem én veszem barom!

:DDDD
  • Madmaxx
    A70-et vegyél ne légy barom!
  • Lateralus
    Canon A60/A70 elég "Best buy" manapság. Kétségtelenül ebben a kategóriában a legszebb képeket csinálják és a legtöbb dolgot tudják. A Nikon 2000-nél sokkal többet tud, bár az csak a fele pénz. Annyit megér.
    Canon A sorozattal csak az a baj, hogy gyenge az építési minősége.
  • Cat #899
    ja, és asszem a nikonba max. 128as memoriakártyát rakhatsz! (elég régi tipus, akkor még nem volt nagyobb)
  • Punker
    jaja a én is a canon-ra szavaznék.
  • Galy
    oké, oké, akkor canon

• Laalee
    nikont nem ismerem a60 viszont szép képet csinál manuálisan állítható csomó minden zoomos minden paramétere hozza a kategória megkivánt minimumját, rosszul tuti nem jár vele.
  • Cat #895
    nikont nem veheted sulinetre
    a canon sulinettel olcsóbb
    a nikon másfél évvel régebbi kiadás
    a nikonon nincs átnézeti, csak lcdvel fényképezhetsz -> jobban fogyasztja az akkut
    a canon autofokusza híresen jó, és optikája is kiváló

egyszoval a canon jobb és ráadásul olcsobb is; nem kérdés a választás
  • Galy
    na akkó má csak egy kérdés maradt :

canon a60 vagy nikon coolpix 2000

• Punker
    az én Sulinet-es listámon sincs :((
  • Punker
    nem tom én eddig nem láttam
  • Galy
    Olympus-t nem lehet kapni sulinet alatt igaz?
  • Cat #890
    ennél azért joval több van, pl. www.pcland.hu -> én itt vettem canon a60ast, feladtam levelet és másnap már felhivtak hogy mehetek érte
  • Punker
    én abból a listából mondtam hogy a HP nem rossz, én amúgy Olympus párti vagyok.
  • Cat #888
    hp sztm nem nyerő
  • Cat #887
    canon a60, 95e sulinettel, amiből februárban visszakapsz 60at
  • Galy
    osztom a véleményed :)
  • Cat #885
    http://index.hu/tech/digicam/cikkek/sulinete/
  • Laalee
    részemröl a hpt kihagynám amit idáig láttam mind otvar képet csinált(3-4tipus 2-3mpixelesek), ráadásul nem is olcsóak
  • Galy
    egy haverom szeretne venni két héten belül valami gépet.

igények nem túl nagyok : legyen rajta opt. zoom (de az ugye mindegyiken vam :)

"nézzem ki valahogy" :-D

turistáskodni akar vele

tájkép, portré, sportesemény ilyesmi....
  • Punker
    HP 735 nem rossz, de ezt inkább a szakértőktől kérdezd.