48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • GregSB
    Vagy inkább az aksikat fejlesztenék...
  • icecave
    Köszi...
  • FREAK
    ilyen faszságok helyett inkább csinálnának már intelligens robotot :)
  • Laalee
    ha a lábkiosztása is kompatibilis lesz, akkor nagy király
  • Galy
    komoly
  • Dzsini
    SD méretü vinyó (from aranyosképek topic)
    A világ jelenleg legkisebb merevlemezének prototípusát mutatta be a Toshiba a Las Vegas-i CES rendezvényen.

A roppant apró adattárolót mobiltelefonokba, hordozható zenelejátszókba szánja a japán cég az év végétől. A 10 gramm tömegű meghajtó szélessége és hossza azonos az SD (Secure Digital) memóriakártyákéval, vastagsága pedig 1 mm. A végső kiszerelés vastagsága 3,3 mm. Az adattároló lemez átmérője pedig csak 0,85 col. A prototípus adattárolási kapacitása 2 gigabájtos, de a Toshiba szerint ez év közepére már bemutathatják a 4 gigabájtos változatot is, sőt 2005-re a 10 gigabájtosat prognosztizálják! A végső mintadarabokat ez év közepétől szállítja a Toshiba, a végső, kereskedelmi példányok év végére várhatóak.
  • Madmaxx
    Nikon 3100 egyetlen számomra nagy hátránya a vakú erőtlensége és hosszú töltési ideje. Ha vakuzik utánna akár 4-5 mp is eltelhet mire feltöltödik én meg türelmetlen vagyok :(
  • GregSB
    SZVSZ jó választás, nagyon jó kis gép.

Itt van néhány profi kép, amit vele csináltak a fotózz.hu-ról:1
    2
    3
    4
    5
    6

Érdemes megnézni a fotós (cosmic) többi képét is, mert nagyon tud. A Nikon mellett van neki egy canon EOS300D-je is, azzal (minőségi) portrékat csinál.
  • Bunyós Pityu
    :DD
  • icecave
    Nos, jó, köszi.
  • Bunyós Pityu
    Akkor jó lehet, dícsérték a makróját. Nővéremnek ilyen van, majd elkérem tesztelésre.
  • icecave
    A barátnőm szemét szeretném tök közelről lekapni, persze, nem csak ezért.
    A gépnek 4 cm-es a makrója, azért gondoltam.
  • Bunyós Pityu
    Mire kell?
  • icecave
    NIKON COOLPIX 3100ast szeretnék venni tavaszra. Jó választás? Max. 80 ropiért!
  • Madmaxx
    LOL ezeket szeretem:) Csupa új hasznos funkció!
    Ez olyan mint a samsung mobil ami csipog dalol 500000000000 szinű csak épp telefonálni nem lehet rajta :)
  • Lateralus
    Pár napos hír már, de most ért el hozzám.Aszongya:

Samsung U-CA 3
    új "digitális fényképezőgép"

"...az is megoldható, hogy bekapcsoláskor egy háromdimenziós modell üdvözölje az embert, a modellnek pedig többek közt a hajszíne, a ruhája és egyéb jellemzői is szabadon állíthatók. Az ily módon létrehozott alkotás elektronikus levélben továbbítható, így akár barátaink, ismerőseink Samsung fényképezőgépét is könnyedén felruházhatjuk személyes beállításainkkal."

Mióta várom már ezt a funkciót !
    :)

Ahelyett, hogy csinálna végre a Samsung egy normális gépet.
  • The Garrett
    váááázzz akartom mondani:
    semmi bajunk ;)
  • The Garrett
    semmi bajom :)
    uugy ám drágaszágom gollam gollam
  • Madmaxx
    Enyhe skizofrénia jelei mutatkoznak rajtad Garett!
  • The Garrett
    hehe msot vettem észre hogy rossz topikba írtam :)
  • Guest
    Jó az önkritikád, Garrett... :DD
  • The Garrett
    hehe ez a másik topik te idióta :DDDD
  • Guest
    #2084: És előbb regisztrálj, mert unregként nem fog menni... :)
  • The Garrett
    hova tünt vagy 100 hozzászólás? hmm valamin nemtetszik itt nekem.
  • Mike
    ott ahol van az a gomb: "mehet" ha figyelmesen nézed, ott van alatta a kép
    na arra kattuintsál, aztán add meg kép elérési útját
    belinkelni csak neten lévő képet lehet, ha még nincs a kép a neten, mert mondjuk a vinyódon van, akkor rakd fel vhová, mondjuk a www.tar.hu-ra
  • Pempő
    Sazlö:
  • Pempő
    Aki szokott makrózni, annak ajánlom figyelmébe ezt az oldalt. Én tegnap elkészítettem ezt a makroernyót, tényleg profi.
  • Lateralus
    Epson is most jelent meg egy képnézős változattal, 3,8"-os képernyő, 10Gb kapacitással:

Most még drágák, de pár év múlva alig lesz ára.
  • Lateralus
    Csak a link maradt le ! Ez az egyik legegyszerűbb modell:

http://www.kellytech.hu/hun/smart/vovosonic/vp2060.htm
  • FREAK
    vagy 6.... :DDD

ez a VoSonic cumó viszont kellemes, meggondolandó... na majd ha elindulok megcsinálni a "Szumátra legszebb dzsungelei" és a "Thaiföldi lányok Afrika szigetein" fotóalbumokat :D
  • Lateralus
    Itt van ez, a Kellytech forgalmazza itthon. Úgy bruttó 70e, 20gigás HDD-vel, anélkül meg olyan 50e, de akkor te veszel bele később.
    Ígénytelen (a szó jó értelmében), egyszerű, tölthető aksi, kicsi, könnyű, USB 2, olvas több kártyaformátumot. Igaz, hogy taiwani, de manapság már minden az.
    A képet meg látod a géped LCD-jén. Ha ezen lenne egy 4"-os LCD, azzal se mennél sokra, csak többet fogyasztana. Addig kell bekapcsolni csak, míg áttöltesz egy kártyát. Szerintem egy elemfeltöltéssel pár ezer képet rá lehet tölteni, de lehet, hogy mind a 20gigát tele. Ha meg kimerült még mindig lehet nálad egy új garnitúra feltöltött elem. A laptoppal meg, ha kimerültél nagyobb bajban vagy.
  • Blasta
    Plusz azokat a laptopokat tényleg nem arra találták ki, hogy vidd magaddal mindenhova!
    Télen pl. ha nincs autód kurvára kényes a hőmérséklet változásra. Olyan hamar kikészülnek mint a picsa...
    Pláne a kijelző, ami ugye nem garis max 5 hibás pixel felett
  • FREAK
    igaz igaz, gyűlnek a pluszok a mobil ketyere mellett :D
  • Dzsini
    ez se bírja sokkal tovább, csak ezt bekapcsolod, 5 perc alatt áthúzod a memkártya tartalmát és kikapcsolod... egy laptopnak 5 perc míg beüzemeled, megcsinálod a mappát, stb, aztán még 5 mire kimásolod a cuccot (és veszel egy kártyaolvasót IS, vagy hurcolod a fényképező kábelét, és meríted a fotómasina aksiját is...)
  • Blasta
    Megkérdem. De csak arról tudok árat, amit először linkeltem...
  • FREAK
    hát igen, egy 200k körüli laptopnál még az is a gond, hogy az lcd-je totál alkalmatlan rendes képnézegetésre.... 5 fokkal elfordítod, és a kék pixelek átmennek sárgába :D
  • Dzsini
    Itt egy teszt egy VoSonic-ról
    fusd át, nagyjából ez egy jó középkategóriás masina
  • Lateralus
    200ezer odakint.
    Itthon mennyi lenne ? 300ezer ?
    Kösszép ! :)
  • Blasta
    ....és geci néhéz :-D
  • Blasta
    70 rugóért viszont csak 3-4 GB-os HDD van bennük, és az a laptok TÉNYLEG CSAK képnézegetésre való, max MP3 lejátszásra...
    VISZONT KURVA NAGY :-D