48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • hit-man
    Nem tudjátok, hogy lehet-e már kapni Canon a60-at sulinettel?
  • Maffya
    Sziasztok! Vásároltam egy Fuji Finepix 205s tipusú digit fényképezöt és kaptam hozzá egy UNIROSS töltöt 2db 1300mAh NI-MH akksit.A töltö adatai a következök:
    UNIROSS Ni-Cd & Ni-Mh , Input: 230V-50Hz 3.7W
    Output: 2x ( 1.4V-150 mA, 0.42Va )
    A problémám az hogy a használati utmutató azt irja hogy kb.5 óra mulva végetér a töltés és a töltön kikell aludjon a lámpa de már 20 órája megy és még mindig nincs feltöltve az akksi.Tudtok segiteni? A leirás nem jó vagy a töltö szerintetek ??
  • Lateralus
    Okt. miniszter őfelsége mondta be TV Híradóban valamelyik este.
    Ha nem kamuzott (?) :)
  • Stann
    Huh, ez tuti?
  • FREAK
    huhuuu firmware-t update-eltem
  • FREAK
    valóban 160, egy-két hónapja még 225 volt az Erva-nál

még így is 50 rugót lehet spórolni a külföldi rendeléssel, sirály!
  • Lateralus
    A vámra+adóra+miegyéb, a szállítási költséggel együtt számolt árra (itt 400 dollár) számolj rá úgy 36-37%-ot.

544 dollárból jön ki, ha USA-ból rendeled postán.
  • Lateralus
    A 220+ az kicsit túlzás. Ki akarja ennyiért adni ? :)
    160ezer a legdrágább, hivatalos heyl itthon.

Nézd meg itt az osztrák/német árakat:

osztrák:
    http://www.geizhals.at/a39860.html

német:
    http://www.geizhals.at/a39860.html

• FREAK
    http://shop.store.yahoo.com/zoommania/2261a003.html

Vázeg... 400 dollár szállítással együtt. Mennyi lehet erre a vám vagy az adó vagy mi? Mondjuk akármennyi is, akkor is megéri...
  • FREAK
    Lateralus, vagy valaki... Kintről szeretnék 550EX-et venni, ismertek boltot Ausztriában vagy nem sokkal messzebb?

Online rendelés is beleférne, csak tegnap megtudtam, hogy a németeknél 120 körül lenne, itthon meg 220+...
  • Sir Quno Jedi
    Végre ! :DDD
  • Lateralus
    Március 8-tól a digitális fényképezőgépek kikerülnek a Sulinet keretei közül.
  • Sir Quno Jedi
    ja !
  • Lateralus
    Ez gyönyörű ! Kedves a szemnek :)
  • Stann
    Ma ez nem akar összejönni..
  • Stann
    Állatkerti séta

Ja, és sztem a madaras is elég jó, és elég élesek állvány nélkül is. Én is ilyesmit vennék, csak nincs sulinetben. Ja, és a video hanggal kész ajándék, avi-ban!
  • Sir Quno Jedi
    Akkor pláne jók. AZ igazság az, hogy megy az ember, előkapja az ember, megnyomja a gombot az ember és jó felvételt vár az ember ! Ez ma már nem luxusigény asszem... :DDD Nekem is ilyesmire kell, bár inkább apámnak veszem, hagy molyoljon vele (ő nagy fényképész volt világéletében, de ez a digitális mizéria még nem kapta el, majd most, már vágyik rá), kezdetnek jó lesz.
  • Sir Quno Jedi
    Egész jók (pár kivétellel). Eza gép is, mint mindegyik FG, fényben érzi jól magát, nade ez talán érthető :DDD
  • Stann
    Ezek szerintem elég jó képek, de abszolút semmi előkészület állítgatás nem volt.
  • Stann
    Ez már jó! Bocsi, de a filenévbe JPG-t irtam jpg helyett :(
  • Stann
    kep1
    kep2
    kep3
    kep4
    kep5
    kep6
    kep7
  • Sir Quno Jedi
    ja
  • KeKKSZike
    ez se...
  • Stann
    Ezt nem értem...
  • Stann
    kep?
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk nekem se...
  • KeKKSZike
    Nekem egyik kép se jön be... :O
  • Stann
    Kép1
    Kep2
    Kep3
    Kep4
    Kep5
    Kep6
    Kep7

Ugy ennyi jutott eszembe, ami nekem tetszett. Bocs a kevés képért, de modemes vagyok. Ezek a legkisebb felbontásban készültek (1280*960), majd ha gondolod a suliban felteszek max. felbontású képeket is, csak azok darabja több mega...
  • Sir Quno Jedi
    Ja meg tokot is.
  • Sir Quno Jedi
    Töltőt szerintem ad hozzá.
  • Sir Quno Jedi
    Hát majd még lehet, hogy alkuszom, ki tudja... :DDD
  • Stann
    Ja, én is azért irtam, mivel mi másabb képeket készítünk kezdők(bár egyre profibbak :)), főleg állvány, stb. nélkül. 64-es kártyával 60-at simán megér, haverom még 150-ért vette májusban(monjuk töltő+tokkal együtt)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy olyan 60 rugót gondolom megér még, ha nincs egy éves (ad hozzá a jóember 64MB-s kártyeszt is még) ?!!
  • Sir Quno Jedi
    Köszi, bár ezt ismertem volt már.
  • Sir Quno Jedi
    Jobbkéz az oké nekem. Kösz az infót, szívesen fogadok képeket is !

Term. a net-es teszt site-ok képeit végigbambultam már, de azért azok profik, szal. jobb látni mire képes az átlag halandó vele (mint pl. jómagam).
  • Bunyós Pityu
    Itt egy rakat képö!
  • Stann
    Szerintem korrekt kis gép, az ára sem borsos! Mi elég jó, éles képeket készítettünk vele, ha gondolod, belinkelek párat! Összvissz az lehet a hátránya még, hogy "jobbkezes" gép, de balkézzel is meg lehet tanulni használni, nekem sikerült! :)
  • Bunyós Pityu
    Nem erőltetni kell, hanem használni, az meg lehet ahogy a microdrive-ot is.
  • Sir Quno Jedi
    Gyerekek !

Most vennék havertől egy Fuji FinePix s304 (avagy 3800 amcsiban) gépet, láttam élőben is a kicsikét. DE érdekelne ki mit tud róla, mi a véleményetek, használjátok-e, stb. ?!!

Annyi rosszat tudok róla, hogy alacsony fényerőnél gyenge az AF (ez fuji betegség, de másoknál is gyakori), amúgy csak jót olvastam róla (pl. a 6xA Zoom elég meggyőző).

Megköszönöm előre is az info-t !

SQJ
  • Gugger
    mozgó alkatrészei miatt nem erőltetném !