48078
-
lol
az kit érdekel? :D
mellesleg egyszerűbb az egészet a "fegyver" elsütéséhez időzíteni -
James Bond #2789 Fotozz.hu-n vannak fent képek a témában, de vajon mekkora hangja van egy kártyalapba csapódó lövedéknek? -
Lateralus #2788 Jaja !
A gép sebessége nem is igazán számít, mert a gyors vakuvillanás fogja meg az expót. A trigger meg azért kell, hogy tudja a vaku és a gép, mikor kell akcióba lépni. -
vagy csak egy kurva gyors vaku, és vak sötétség :) -
Lateralus #2786 Bármilyen jó, amit össze lehet hangolni egy hangra érzékeny kioldóval és egy elég gyors vakuval. -
Áh, csak egy képet kell csinálni, nade azt k_rva jókor ! -
Madmaxx #2784 másodpercenként több száz kockát lövő. erre van speciális kamera. -
szerintetek milyen kamera kell egy ilyen képhez?
-
Cat #2782 valljuk be ezt nem 128assal használják ;) -
Lateralus #2781 Nyilván kacsa ! Ilyen gép nincs is :)
Mondjuk a Nikon D2H is nyomja a 8 képet/mp 40 képig, de ő "csak" 4 megapixelen.
Véletlenül rajtahagyom az újjam és 5 mp alatt betelik egy 128-as kártya. Kell a fenének ! :) -
durva mondjuk a raid 1 flash kezelés lenne :D amekkora batárok ezek a gépek simán elférne 2 sd vagy akár 2 cf is egymás mellett -
kb 30mega 1 mp kattingatás jpeg tömörítve 1.5 millába csak belefért legalább 128mb belső memória :D
egy gyors flash meg 6-7mb/s el ir, microdrive gondolom méggyorsabb nem olyan vészes idő ez :D -
"Másodpercenként közel hetven megapixel feldolgozására és rögzítésére is alkalmas a Canon új, EOS-1D Mark II jelű digitális tükörreflexes fényképezőgépe"
Naja.... Mondjuk 2 mp-ig, utána kimehetsz kávézni, mire mindet a kártyára írja....... -
Másodpercenként 8,5 kép?
Tökjó, akkor végre le tudom kapni azt a rohadt éti csigát a házunk mögött. Mindig elfut. -
"elsősorban a sport- és riportfotósok értékelik majd"
Huh ezt megúsztuk :D -
Canon-pályacsúcs
Klikk: hetven megapixel másodpercenként.
Másodpercenként közel hetven megapixel feldolgozására és rögzítésére is alkalmas a Canon új, EOS-1D Mark II jelű digitális tükörreflexes fényképezőgépe. E kiugróan magas teljesítményt elsősorban a sport- és riportfotósok értékelik majd, hiszen ez a sebesség a gyakorlatban azt jelenti, hogy másodpercenként 8,5 (egyenként 8,2 millió képpontos) felvétel készíthető az új készülékkel ? jelentette be a gyártó. A fényképezőgép várható európai ára 5100 euró. (1.4mill)
(forrás:prohardver.hu) -
rosszul nem jársz úgy sem, of korsz
azért MÁS slr-rel fotózni :) -
Ja, lemaradt a #2770 végéről, hogy SZVSZ.
Szóval ÉN ebből a pízből a DSLR-t vennék :) -
ezzel nem tudok így hirtelen egyetérteni
a kérdés, hogy akarsz-e obikat cserélgetni, mert ha nem, akkor szvsz jobban jársz egy A1-gyel, max veszel rá pár lencsét (funkciókban jobb, mint a 300D)
maga a kereső mondjuk számít, de állítólag az A1 EVF-e elég korrekt darab -
a sony se :) -
Egyébként a digigépeknek ez az osztálya (dsc-F828, A1 stb.) soha nem érdekelt igazán. Ha ennyi pénzt kiadok egy gépre, akkor az legyen tükörreflexes... -
Az nem tükörreflexes :D -
és az A1? :D -
Nem rossz, de én ennek az árából inkább egy 300D-t / D70-et vennék... -
akkor jól emlékeztem ;) -
LOL
Itt most a hátlapokról volt szó!
-
mert gépet mindenképpen akarok cserélni idővel(lassan kezdem érezni a 300D "beugró" mivoltát), és akkor már lesznek 10+ mpx-es gépek
igazából nem biztos, hogy szükségem lesz akkora nagyításra, de inkább legyen és ne használjam, mint hogy kéne de nincs... -
Lateralus #2763 Minek ?
"4mpx már elég egy A3 nyomtatásra vázeg" -
akkor még "olcsó" lesz
sztem kihagyom :D
nem sok értelme lenne 6-ről 8-ra lépni ennyi pénzért, majd 10 fölött váltok -
Lateralus #2761 Szerintem olyan 1,5 millió körül lesz. Jó gyűjtögetést !
He-he-he ! -
nem sürgős, még nem jött össze az ára :D -
Lateralus #2759 Az 1D markII. már rég "jön" :) -
Lateralus #2758 Akkor több nem is kell :) -
jön az 1D-II! (vagy mi) -
azé az durva lenne... okos ketyere, de a profi képalkotásra vannak sokkal komolyabb gépek -
Nos én laikus vagyok e téren, csak a szememre tudok hagyatkozni és nekem így is túlszárnyalja a jelenkori digitális-képalkotásról alkotott elképzelésimet ! :DDD -
Lateralus #2754 Nagyon sokrétű gép ez a Sony és az első 8 Mpixeles, de egyvalamitől nem esett hasra a kritika (szinte együntetűen), a képminőségétől.
Viták azok vannak róla rendesen a különböző fórumokon és hivatalos magyarázkodás is a készítő cégek részéről. Nem nagyon lehet tudni, hogy csak a képérzékelő és a szoftver a ludas, vagy a sokat magasztalt Zeiss optika sem áll a helyzet magaslatán.
Azért összességében szépnek mondhatóak a képei, de többet vártunk tőle. Szolgáltatásban, kivitelben nagyon jó. -
esserossz -
Dave77 #2752 Nagyon jó kis gép ez. Nekem SONY DSC-F717 van.
-
Lateralus #2751 Igen, itt láttam, ahogy linkelve volt:
www.dvspot.com/reviews/sony/pc330-review/index.shtml