Sniper: Path of Vengeance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csá!
Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valakinek olyan mentése, amikor Dominic belép a polgármeste házába??? Sajnos én ott tartok, de mindig meghalok mert fogy az életem (benyomtam egy inekciót, és a mentésnél mindig már csak 1másodpercem van és meghalok). És nagyon nem szeretném a legelejérõl kezdeni a játékot. Valaki????
A válaszokat legyetek szivesek email-ben írni!
email címem:[email protected]
Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valakinek olyan mentése, amikor Dominic belép a polgármeste házába??? Sajnos én ott tartok, de mindig meghalok mert fogy az életem (benyomtam egy inekciót, és a mentésnél mindig már csak 1másodpercem van és meghalok). És nagyon nem szeretném a legelejérõl kezdeni a játékot. Valaki????
A válaszokat legyetek szivesek email-ben írni!
email címem:
Légyszi vki írja le. honnan lehet leszedni???
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Hi. Az miért van hogy feltelepítem a játékot majd amikor elkezdek játszani lefagy 30másodpercenként?
Nem tudsz hozzá végigjátszást? Vagy elmondhatnád mit kell csinálni a 3. résznél...amikor szöksz a börtönbõl és ott vagy az étkezõnél...keress fedezéket vagy vmi ilyen neve van magyarul...
!!!Real Madrid 4ever!!!
Nekem oltárian teccik még most is.... bár sztem a bakik a legjobbak benne...
nemtom é.szrevettétek-e: Vérzik a busz mikor szöksz a börtönbõl, ha stellát megütöd meghalsz, stb. Ha akartok a játékon egy (mit egy?) jót röhögni látogassatok el IDE.
Vagy 7 videó van róla. Jó szórakozást
nemtom é.szrevettétek-e: Vérzik a busz mikor szöksz a börtönbõl, ha stellát megütöd meghalsz, stb. Ha akartok a játékon egy (mit egy?) jót röhögni látogassatok el IDE.
Vagy 7 videó van róla. Jó szórakozást
azt én is nyomom. Kár hogy gyorsan ráunható a játék, mert egész szinvonalas lett!
http://deathfellows.hu/
Végigtoltam ezt a cuccot... nekem bejött, de a vége egy kicsit hírtelen jött... Aszittem most jön majd a fõköldetés amikor kiderült hogy vége a dalnak... Izé...
Nekem bejön. A grafikáj tényleg lemaradt az élmezõnytõl 😊 de valahogy nagyon pörgõs és ez nekem szimpi. A peccset nyugodtan töltsétek le hozzá a hivatalos oldalról, nem kér CD-t, eleve nincs benne védelem szerintem. FSAA-val egész játszható.
bazeg, most fedeztem fel, hogy a wincmd http download-ra is képes 😊
bárcsak minden program legalább ilyen kúl lenne
bárcsak minden program legalább ilyen kúl lenne
Riszpekk
na fasza
két oldalt kell írnom róla, szal reménykedtem, hogy valami játszható dolog.....
na mindegy, marad a trophy hunter 😊
két oldalt kell írnom róla, szal reménykedtem, hogy valami játszható dolog.....
na mindegy, marad a trophy hunter 😊
Riszpekk
Ahogy elnéztem, ez a progi annyiban más mint a többi FPS, hogy nem izgalmas, rettentõ ronda és elmaradt technikailag illetve semmi köze a játéknak a címhez, lévén ugyan olyan hent mint a Sof...
Igaz, ebben forradalmian új a gém...:-))))))
Igaz, ebben forradalmian új a gém...:-))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
SHEP !
Ritka gyatra egy program ... a képek nagyon csalókák .Naívan azt hittem , hogy legalább 1 Die Hard Nakatomi Plaza szintû program ... de nagyon túlbecsültem .Ha a DHNP vesszük 100%-nak , akkor ez egy 50%-os program és lehet , hogy még így is sokat mondtam .Már én is letöröltem , pedig még segítséget is kértem a megszerzése miatt .Inkább ajánlom neked a legújabb GHOST RECON kiegészítõt , amiben 8 új single player pálya , új fegyverek vannak .Sokkal de sokkal szórakoztatóbb az a game , ha már te is egy jó kis single FPS-re vágysz .
Ritka gyatra egy program ... a képek nagyon csalókák .Naívan azt hittem , hogy legalább 1 Die Hard Nakatomi Plaza szintû program ... de nagyon túlbecsültem .Ha a DHNP vesszük 100%-nak , akkor ez egy 50%-os program és lehet , hogy még így is sokat mondtam .Már én is letöröltem , pedig még segítséget is kértem a megszerzése miatt .Inkább ajánlom neked a legújabb GHOST RECON kiegészítõt , amiben 8 új single player pálya , új fegyverek vannak .Sokkal de sokkal szórakoztatóbb az a game , ha már te is egy jó kis single FPS-re vágysz .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Na akor érdemes leszedni vagy sem? Melyik gamehoz lehet hasonlítani?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pardon, az Ica az más... Icagold=IncaGold.
Most néztem, hogy a game fejlesztõje az IcaGold.
Régebben amikor a need for speed sorozat még 1 évente jelentette meg játékait (és a stílus igen felkapott volt) õk is csináltak autós üldözõs gamét. Ezt aztán a gamestarban lehetett üdvözölni mint bundle game. A neve valami éjjeli száguldás vagy mi volt. (csak éjjel játszódott). Na hát az egy baromai szar játék volt. Most úgy látom az Fps piacon próbálkoznak. Nekem úgy tûnik õk a kínai "adidos" gyártók a játékiparban...
Régebben amikor a need for speed sorozat még 1 évente jelentette meg játékait (és a stílus igen felkapott volt) õk is csináltak autós üldözõs gamét. Ezt aztán a gamestarban lehetett üdvözölni mint bundle game. A neve valami éjjeli száguldás vagy mi volt. (csak éjjel játszódott). Na hát az egy baromai szar játék volt. Most úgy látom az Fps piacon próbálkoznak. Nekem úgy tûnik õk a kínai "adidos" gyártók a játékiparban...
Genya:Igen, van hang, volt is alapból.
Gabi: Van egy lépcsõ, ami lefelé megy a hídról, és lesz egy ilyen kis boltíves rész. Ott van egy ürge, aki megmondja, ki a célpont. Kapsz egy fasza lézeres puskát is...
Gabi: Van egy lépcsõ, ami lefelé megy a hídról, és lesz egy ilyen kis boltíves rész. Ott van egy ürge, aki megmondja, ki a célpont. Kapsz egy fasza lézeres puskát is...

szia gabi, áruld már, hogy neked van-e hang a játékon, és ha van, hogy csináltad?
During the game press <~>~> to bring down the console then type the command. Each
command is a toggle, 1 to turn it on, 0 to turn it off.
god 1 God Mode
invisible 1 Invisibility
fullstamina 1 Unlimited Stamina

command is a toggle, 1 to turn it on, 0 to turn it off.
god 1 God Mode
invisible 1 Invisibility
fullstamina 1 Unlimited Stamina

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
jó, de nálad volt hang?
gyerekek, nálatok van hang?
A képek nem valami meggyõzõk, elég elavult játéknak tûnik grafikailag.Bár ezt esetleg pótolhatja a hangulata.Tud valaki esetleg linket?Azért betesztelném😊