119
Fallout 1
-
#79 huh megvan a godzilla lábnyom (stealth boy)
akkor ezzel akármit elcsórhatok ha láthatatlan vagyok? -
#78 amúgy nemrossz játék...
általános suliban mondta osztálytársam hogy így fallout, tökjó, romváros stb. annyira nem fogott meg hogy kiis próbáljam...
a kotor volt az első RPG-m...
hát ha aztis ilyen részletesen csinálták volna meg...
eddig "jó a buli" :D
dronkZero által ajánlott karaktert indítottam,(agi-int maxon) light weapons + steal + speech, oszt' majd kialakul hogy elég lesz-e.
-
#77 rendben. ma reggel játszottam kb. fél órát 1x sem jött elő ez a "korom" effekt
kérdés: vault 15-ben a 3. szinten találtam dinamitot...azzal kell berobbantani a kővel elzárt átjárót vagy csak úgy kapom?
mert leraktam a kövek elé, dehát addig pakolgattam ki-be az inventorimból hogy felrobbantam énis :D -
Zóanagyvarázsló #76 Bizony elég gyakran megesik. 100%-os megoldás nincs is ellene, bár egyszer találtam valamit az NMA fórumában, amit sosem próbáltam ki. Következő nekifutáskor VirtualPC-vel tervezem kipróbálni, de DOSBox alá is lehet installálni (bár nem tudom, hogy külön van-e a Win és a DOS verzió). -
#75 xp alatt nektek nemvolt olyan problem hogy sürven befeketedik a képernyő és csak akkor jön vissza a kép hogyha az egeret huzogatom? (mint vmi ablaktörlő...)
kurva idegesítő -
#74 Hy!
Hogy kell a Tactics-ban Real-Time harc-ot csinálni? Mert így nekem nem jön be a harc rendszer...
Előre is kössz! -
#73 Igen, de sokkal inkább RPG mint taktikai szim. (a lényeg legtöbbször nem a harcon van)
Amúgy Tacticsban van Real time harc is. -
#72 Hy all!
Valaki remélem ír még ide... Azt szeretném kérdezni, hogy a FallOut 1 és a 2 is körökre osztott mint a Fallout Tactics? Mert nekem a Tactics nem tetszik annyira (amiért körökre osztott)
Előre is kösszönöm! -
Yorg #71 Van Buren techdemo letölthető -
Dave John #70 Az xp-t nem szereti a fallout:/
Egyébként a game zenéje egész jó, sokszor hallom a dark wave rádiókon a vault of the future című számot. -
#69 srácok, lenne egy problémám a fallout első részével.
gondoltam, h előveszem, és újra végigtolom. igenám, de hiába rakom fel a patchet, hiába állítgatok a kompatibilitásban, 3 másodpercenként bedob az arcomba egy full fekete képernyőt, és takaríthatom le a kurzorral a fentmaradó időben. nem kell ecsetelnem, h ez kb lehetetlen.
ha valakinek van vmi épkézláb ötlete, azt szívesen venném.
xp a rendszer, vga: 6600, 768mbram, 2500+ proc. szal a géppel nincs baj.
-
#68 Hmmm.
-
#67 Nehogy amazont használj. Ott van az ebay:) én is onnan szereztem be. -
#66 pocs -
Adul #65 Köszi, de nekem van egy olyan fura szokásom, hogy megveszem azokat a játékokat, amik tetszenek. Itthon nem szokás, de külföldön vagyunk még páran, akik ilyenek. :D Persze nem akarok hálátlannak tűnni: köszi mégegyszer a linket, amíg nem állítok össze valami jó kis amazonos rendelést haverokkal, addig majd leszedem onnan. -
#64 wanadoo.atw.hu -
Adul #63 Sajnos ez a játék nekem eddig kimaradt, a 2-vel játszottam egy keveset, de nem akartam végigvinni, mert a sorrendben lenyomás híve vagyok. Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy a kedvenceim közé kerülne.
Kibököm, mit akarok: tudja valaki, hogy be lehet-e még valahol szerezni az első vagy a második részt Magyarországon? Illetve ha igen, hol?
Köszi. -
antijedi #62 loál :D -
#61 MINDJÁRT 2000-nél JÁROK ÉS ÚGY ÉRZEM EZ A JÁTÉK MEGÉRDEMLI,HOGY LEÍRJAM:Ő AZ EGYIK KEDVENCEM!!!!!!!!!!! -
BHK5 #60 A Fallout rajongók gyülekezőhelye
http://www.trefort.net/itt található a #Fallout szobában minden nap este 8 után.
Mindenkit szeretettel várunk! -
Inquisitor #57 "Azt mondjátok meg hogy lesz-e Fallout 3?????"
A Hardwired-en volt egy cikkben, hogy a Fallout 1-2 készítői nyilatkotak, amennyiben a liszenc a kiadónál maradt, és nem akarják kiadni a kezükből.
Ez annyit tesz, hogy PlayStation 2-re csináltak egy butított Fallout - Brodherhood of Steel nevű szar játékot. Mármint a kiadó egy másik csapattal :(
De az eredeti készítői azt mondták, hogy akkor ők csinálnak egy sci-fi RPG-t.
Nem lesz Fallout világ, de talán tudnak csinálni egy hasonlóan jót, vagy jobbat. Reménykedjünk.
Amúgy már többen nekiálltak Dungeon Siege, Neverwinter NIghts és Morrowind alá Fallout mod-ot gyártani, de sajnos mindegyik befuccsolt. (Nem eléggé komplexek hozzá a fenti játékok, és amúgy is rengeteg meló.)
Bár van egy UT (UT2003?) MOD, ami egy rendkívűl hasonló környezetben játzsódik ...
-
#55 A Gothicban a világ tényleg él, az emberek dolgoznka, esznek meg élnek:)
De a Morroban sajna csak állnak egész nnap még este is.
Falloutból még a 2-höz volt szeencsém, nekem tetszik nagyon:) -
Braveheart #52 szerintem mind3 fallout király game -
Inquisitor #50 Ja. Konkrétan 2003/01, de persze az a decemberi volt.
BlaBlus, ha a Tactics-ot RPG-nek tekinted, akkor igen, gyengébb volt mint a többi.
De ez ingább stratégiai játék. Amúgy nem tudom mit regélt valaki a túl könnyű játékmenetről, de én nem találkoztam vele! Viszont ha valaki csak a fő küldetéseken rohant végig benne, akkor ugyanúgy "nem látott semmit", mint a Fallout 1-2-ben. -
Jacky #49 Adták bizony, méghozzá ha jól emlékszem a decemberi PC-Guruhoz! -
BlaBlus #47 De eleg gyenge a Tactics szerintem... -
BlaBlus #46 Most benne van az ujban asszem :)) -
BlaBlus #45 Lesz vajon FallOut 3 ? Mert a 2 a legkiralyabb 2D -s RPG!! -
#44 A Tactics-et nem (tudtommal). 99% hogy nem.
De az 1-2-őt igen!!! -
TheZsenyka #43 Adták valamelyikhez a Fallout Tactics-et? Ne őrjíts... -
#42 Olcsobban kijon ha megceszi a PC guru megfelelo reszeit. Mindenkepp megeri. -
TheZsenyka #41 War... war never changes... :)
CDGALAXIS-ban most 4500 ruppó...
www.cdgalaxis.hu
Királyság mindegyik része. -
#40 direct connecttel lehet próbálkozni, láttam pár fo1-2 meg tactics isot -
#39 Biztos, hogy van!!!
Amúgy egyik újsiban láttam a Tactics-ot 4-5000 HuFt-ért!!! -
#37 Kb. 3 éve van PC-m az első játék, ami igazán megfogott az a FO volt. Imádtam a játékot. 1szer poénból elkezdtem játszani vele és kiírtottam két falut:) Most csak egy gondom van. Mondja meg valaki, hogy honnan lehet letölteni a fallout játékokat, mert akarok egy nagyon jót játszani!!!
Előre is thx. -
#36 Szevasz!
Remélem megy a cucc?
na csá jó jáccást!
-
#35 www.duckandcover.net -en
vannak durva jó dolgok: Én most Kovács ügynökkel nyomom a témát. (csomó arc a karaktergeneráláshoz) -
#33 ok -
galocza #31 ja, amióta rákattantam, mindenhol propagálom:
NEOCRON.
ez mmorpg, és okosan a történetírók összehozták a post-nuclear és cyberpunk dolgokat, szóval mindkét világ kedvelőinek tetszhet. még nem késő kipróbálni, okt. 1-ig ingyenes a beta használata. 1 hét alatt bele lehet kóstolni...
itt valahol van is topikja. -
galocza #30 az első intrójában van valami utalás arra, hogy az usa annektálja kanadát, aztán (fo2) a kínaiak áttengeralattjáróztak az usába (san francisco). haloványan, de kirajzolódik a történet...