119
Fallout 1
 • molnibalage83
  #119
  Lehet, hogy meg kellene várnom ezt?
 • molnibalage83
  #118
  Csak a hogyant nem vágom. Nekem is megvan a kulcs és kölzi, hogy "welded"...
  A Brotherhoodnak tagja lettem. 5. szintű vagyok. A játék végigjászásánál kb. kimaxolod magad?
  Hányszor lehet vizet venni? Már kétszer vettem...

  A szenvedések miatt kicsit félbehagyam és inkább a Dying Light-ot tolom egy kicsi. Már régen ki akartam próbálni és most 66%-kal olcsóbban értelmes áron lehetett beszerezni.
 • akyyy
  #117
  rad x kell oda, or ba szájba, azt nézni a karakter leírásánl, hogy éppen mennyi radioaktivitást kapsz.

  ott szerintem meg a hullától szerzett kulcsot, és azzal nyitotta ki. vagy kártyát.
 • molnibalage83
  #116
  Aztán meg arra jössz rá, hogy a sugárzás öl meg. Áh... Ez nem éri meg az agybajt, hogy végigtoljam... :(
 • molnibalage83
  #115
  4:44-nél nála kinyílik az ajtó, nálam be meg van heggesztve...?! WTF?!
 • molnibalage83
  #114
  Közben megvan, hogy mi az, ami irritál a játékban. Ha nem tudod előre, hogy mi lesz, akkor reload. Ebaszol egy rakás időt a felfegyverzésre, elmész a glowba és rájössz, hogy kötél kell. Köszi...

  Iszonyatosan sokat kell utazni és az idő meg szűk. Ez viszont még az akkori idők játékmechanikája mellett is ökörségnek tűnik.
  Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.12.30. 00:05:05
 • molnibalage83
  #113
  Kicsit haladtam a játékkal, de most sem nyűgöz le. A régi pontenciáját látom benne, de egyszerűen részben pixelvadászat. Necropolisban nem vettem észre, hogy mit kellene keresni... Értem én, hogy 1997-ben a sok frakció és szemi-dinamikus környezet jó volt, de valahogy akkor is szenvedés vele játszani.
 • molnibalage83
  #112
  Játszottam már én ilyen szinten retro játékkal és jó volt. Ez valahogy nem jön át. Kár. Én pedig sokat vártam tőle.
 • akyyy
  #111
  az biztos, hogy bugos, én mentemttem is egymás után sorba a slotokba.

  meg én használtam végigjátszást is, (bár nekem az volt a célom hogy minnél hamarébb végigvigyem, hogy játszhassak a harmadik, meg negyedik résszel. jelenleg a 3. dlc-t űzőm :D)

  nekem csak a második részben rémlik, hogy csatlakozhatok egy karavánhoz, egy küldetés erejéig.

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  amúgy vicces, hogy a második részben, mikor mennénk vissza az élettel haza, ugye mindenki halott már, de erre megtalálunk mindenkit az enklávé bázison, lol?
 • Andule
  #110
  Úgy rémlik h a megadott napon beszélsz a karaván vezetőjével és felajánlod a szolgálataid, ennyi. Ha a water caravan lenne a kérdés akkor ahhoz te nem csatlakozol.

  A játék bugos, marhára néhol. (Én a másodikat tolom épp, az legalábbis durva tud lenni.) A gog nem irtja ki a bugokat, az nem az ő asztaluk.

  Pipboyon belül jelöli a game h milyen Qjeid vannak, de nem rág a szádba semmit szal jegyzetelj és ments baromi sűrűn több slotba.

  De ha mindezek mellett nem tetszik ne játsz vele egyszerű. Nem mindenki ítél meg ugyanúgy egy 18 éves játékot, evvan.
 • molnibalage83
  #109
  Asszem a Crimsonos. De más questtel is baj van. Az egyik déli városnál valami hidropónika izé van. A főnök a sátorban levő emberhez irányít, de nála meg nincs új beszéd opció. Most vagy bugos a GOG-os változat, vagy... Ok, hogy '97-ben voltak UI és egyéb limitációk, de hogy 5 óra játék után ennyire lapos legyen egy gamma...
 • akyyy
  #108
  melyik az a karavános? helyileg?
 • molnibalage83
  #107
  Hogy a rákba lehet csatlakozni a karavánhoz? Ok, hogy megvan a dátum, de nem történik semmi. Ezen felül az is vicces, hogy a questek nem logolódnak sehol...

  Lehet, hogy '97-ben ez cool játék volt, de nekem valahogy nem jön át.... :(
 • molnibalage83
  #106
  No, ennyi év után rávettem magam. Sajnos eddig piszok unalmas és repetitív a játék a kőkorszaki irányítás miatt... :(
  A 15-ös vault kipucolásával elment vagy 1 óra, hogy kiderüljön nincs benne az égvilágon semmi...
 • akyyy
  #105
  na végig is vittem, mind a két végét megnéztem, fasza. most jöhet a második rész. :D

  beszarás hogy nekem ez kimaradt, pedig 97-es játék. tök stalker fiilingje van :D
 • Quintall
  #104
  Igen, a dinamit sok esetben segíthet :)
 • akyyy
  #103
  megvan, sőt már voltam a katerdálisnál ahol kinyirtam a boss-t, viszont most vissza mentem a báziosba mert kb a 5. szinten volt egy utolsó sárga záras erőtér, de azt a már rájött rádiós módszerrel nem sikerül kinyitni. végigjátszás azt irja valami mr handy nevü robot ki tudná nyitni, de én azt korábban kinyirtam. javitani nem tudom hiába próbálom, nem csinálja.... talán dinamit segít?
 • Quintall
  #102
  Robbanóanyag kell neki, a pirosakon (ha jól emlékszem) át tudsz menni némi sérüléssel, a másikat vagy körbejárod, vagy ha nem megy, akkor bumm... Ha riadó nélkül jutottál be, akkor jóval kevesebb ilyen erőtér lesz, vagy némi hekkeléssel gyengíthető a biztonsági riadó. (Kb. 3 éve játszottam vele utoljára, azért nem tudom pontosan) :)
 • akyyy
  #101
  és a katonai bázison azt az erőteret hogy lehet kikapcsolni? iant meg a csajszit kint kellet hagynom mert mindgi lebombázták őket, szegény kutyusnak nem tudtam mondani hogy ne jöljön, és egy köcsög mutáns nem lelőtte? :(
 • Quintall
  #100
  Az a 2. volt :)
  Én a hitelezőhöz mentem, és mivel kissé rossz viszonyban voltunk, ezért tudtam használni a széfjét tárolónak, de amúgy tök felesleges, jobban jársz, ha eladod vkinek, akinek van pénze, mivel nagy részére úgysem lesz szükséged többé.
 • Malachit
  #99
  Én a kocsiba pakoltam mindent amíg fért, de lehet hogy az a 2. részben volt. :)
 • akyyy
  #98
  re: Arra van valami megoldás, hogy már elég sok cucc van nálam, hova érdemes tenni? Velem van pedig Ian, mégse tudommár neki se adni a dolgokat, mert nála is azt írja tele van :D
 • Quintall
  #97
  Lépj ki Combat-módból (Enter), majd járd körbe töviről-hegyire a pincét, vhol lesz még vki.
  Ha mégsem, akkor Bug, csak a visszatöltés segít...
 • akyyy
  #96
  miért nem tudok elhagyni decker rejtekhelyét? azt irja addig nem mehetek még a csata véget nem ér, rég vége van már :S
 • galocza
  #95
  ha még valaki véletlenül jár erre...
  mostantól egy napig fallout1/2/tactics ingyen:
  gog.com fallout ingyen
  csak regisztráció kell, ha vkinek esetleg még nincs.
 • Optimus Prime
  #94
  Eh, megelőztél! :D
 • gerey
  #93
  Két napig ingyen van a Fallout 1 a GOG.com-on
 • Takanohana
  #92
  Sziasztok, most kezdtem csak ezt a játékot, eddig valahogy kimaradt. Lehet a játékban aludni? Vagy éjszaka is menni kell, mert szorít az idő?
 • szunyika
  #91
  remélem vannak még olyan aktív játékosok akik játszanak a Fallout első részével

  az ő segítségüket szeretnénk kérni...

  további infó: Fallout.hu

  ezer hála a többiek nevében is!
 • 1994
  #90
  nekem ezzel nemnagyon volt gondom kicsináltam mindet ugyanis csipával széttéptem őket a small gun skillt toltam mindig és elég faxalett az acél testvériségtől is megvan már az erőoáncél meg minden a katedrális alatti menedéket felrobbantottam és kinyirtam a csicska mestert-is de a katonai bázison nyugaton az erőteret nemtom kikapcsolni vki pls segitsen
 • Paddy
  #89
  Én is ennél a résznél vagyok, de nekem sem megy a célzott lövés. Azt valaki megírhatná, hogyan kell előhozni. Illetve a harmadik halálkarmot ami a pincében van, hányas szinten érdemes lezúzni, mert most alig birok vele. Az előző kettő kispiskóta volt ehhez képest.
  Amúgy gregtom6, lehet csata közben szenvedtél sérülést, egy doki helyre tud hozni és akkor minden oké lesz.
 • gregtom6
  #88
  Na most a fegyverkészítőknél vagyok(Gun Runners), a gondom az, hogy megöltem vagy 3 Halálkarmot, és azt vettem észre, mindenre ööö..-t meg hörr..-t válaszol, megnéztem az intelligencia szintjét, 6 v 7 volt, és 3-ra esett vissza. Ez mi miatt történt??? Nem enged semmit se csinálni szinte. Pls help!!!!

  És végigjátszásban azt írták, h a szemükre kell lőni, ezt hogy tehetem meg? vagy csak lőjem, és véletlenül eltalálja a szemét??
 • gregtom6
  #87
  Na megoldottam, vagy azzal, hogy megpróbáltam diplomáciai úton elkérni Tandit, vagy azzal, hogy a kompatibilitását átvettem win98-ra. A lényeg, h már jó ideje nem fagyott ki....
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  ...és már Halálkarmot is kinyírtam:)
 • gregtom6
  #86
  Öregem, most is majdnem megcsináltam, de mindig kinyír az a Garl, és nemtom betölteni a mentést. Ez mi miatt van???? Adna vki egy mentést ezután?
 • gregtom6
  #85
  ááá, hagyjuk, felhúzott igen rendesen... hogy a fenébe lehetett ez anno az év játéka? tele van hibával, meg buggal...tiszta szar. Nagy nehezen megcsinálom a fosztogatós részt, erre az utolsó 2 embernél meghalok, elmentettem, de nemtom visszatölteni ezt a mocskos szart!!!!! Ilyet! Szépen felülirogattam a mentéseim, hát az biztos, h nem kezdem újra...
  Nem is csodálkozok, hogy megszűnt ez a cég...
 • FragStaR
  #84
  végigjátszás

  Egyébként poén hogy ugye az egész game be a víztisztitó csipet hajkurászod de a fallout 2 be egyik bunkerba pl találsz vagy 300 db a szekrényben mint később kiderül nem véletlen, mivel direkt úgy csinálták az összes menedékhelyet h mindegyikből hiányozzon valami létfontosságú ellenben másból feleslegesen sokat felhalmoznak belőle ami az ottélőknek értéktelen vacak másoknak viszont kincs.

  egyébként egy jó kis magyar portál http://www.c3.hu/~frc/fallout2/index.html
 • gregtom6
  #83
  Hy mindenki!
  Már rég az F3-al játszanék, ha lenne hozzá magyarítás, de mivel nincs még, ezért gondoltam, hogy elkezdem a klasszikus 1-et.
  Feladatom a víztisztító megszerzése, amit nem találtam a 15-ös menedékben, de bőszen azt hajtogatják, h ott van. A radskorpiókat is megöltem már....senki semmi mást nem mond a feladattal kapcsolatban, most mit csináljak???
 • Vladyslaus
  #82
  Sziasztok!
  Az lenne a gondom, hogy elakadtam a Fallout 1-ben (Hiába régi k*rva jó :D) Ott tartok, amikor ki kell szabadítani Tandit a főnök lányát a fosztogatóktól. Megöltem minden fosztogatót, de nem tudom kinyitni a cella ajtót:( Segítsetek pls!
  Előre is köszi :)
 • tigeroo
  #81
  tegnap még beültem játszani (raiderekhez mentem kiszabadítani a kiscsajt)

  dehát észrevesznek :S

  estére érek haza.
  éjszaka legalább kevésbé vesznek észre? vagy sneak-ben kell menni?
  hiába lopakodom mutogatnak rám hogy "visszajött a fater" :DD

  bár még azzal a szöveggel is lebukok..
 • dronkZero
  #80
  Azt nekem is csinálja. Szerintem örüljünk, hogy csak ennyi a gondja az XP-vel... :)