28
  • Egy egyetemista
    Szoval innen fuj a szél ...Microsoft Certified System Engineer , hát érthető , hogy senki nem szarik saját fészkébe...
    Az szerinted fear , hogy ami programot XP alatt írok , vagy bármi amit ez alatt az "OP" rendszer alatt alkotok /kép ,szöveg.../ a M$ tulajdona ... . Az előre lépés , hogy végre elhagyták , már azt az agyon javítgatott Win95 alapott , és rájöttek ,hogy szarra nem lehet építkezni../emlékezz csak a Win98 bemutatóján történtekre / és végre áttértek NT alapokra , ami már stabilabb.. De az tény , hogy ez az OP rendszer se valami megbízható / egy ismerősömnél remekül ment 1 ideig , aztán , szépen elkezdett , fagyogatni , egyre gyakrabban , párszor újratelepítette a gépet a Fat-tól.. átvittem az egyik vinyomat ME-vel , azzal remekül ment/. Egy másik érdekesség : Miért csak a befelé történő kommunikációt lehet az XP beépített tűzfalával ellenőrizni? Talán az M$ programozói , olyan butak , hogy nem tudják ,hogy kifelé is van kommunikáció , vagy csak előrelátóak.... mert ugyew , ha van már előre beépített tűzfal ,akkor minek bajlódjon az ember , egy másik telepítésével...így újjabb gépek ezreiről kaphatja az M$ és még Isten tudja kimindenki /Fbi , CIA , Amcsi Nemzetbiztonság.../ személyes adatainkat , szokásainkat , érdeklőlési körünket , hobbinkat , anyagi helyzetünket stb.... , különben minek loggolja aWin minden egérkattintásunkat , és minden webcímet? Vagy akkor miért nem lehet ezt a funkciót az átlagfelhasználónak kikapcsolni? Ja és azzal ,hogy azt mondod ne a régi programokat nézzük ,hanem az XP- és a Win 2000-t elismered , hogy a Win95-98-ME egy kalap szar?
    egyébbként az IE-ről miért jelenik meg havonta , hogy ilyen meg olyan alapvető biztonsági rés van rajta? és egy hiba kijavítás miért telik bele olyan hosszú időbe , csak nem egy másik kiskaput csempésznek bele...
    egy Informatikát tanuló Egyetemista...
  • Johann
    Nem kell aggódni, a "kémkedésekkel" úgyis csak maguk alatt vágják a fát!

Viszont arra a feltevésre, hogy: "miért perelnek ahelyett hogy jobbat írnának"-ra csak annyit, hogy vannak próbálkozások, de a munkát nem szivesen csinálják ingyen (vannak persze kivételek)! Az emberek meg nem szeretnek a programokért fizetni, föleg ha már készen a szájukba kapnak valamit (wmp,explorer,stb.)
    Igy nincs benne üzlet! A winAMP mástészta! Az volt elöbb és elterjedt! Bár az is kezd gázos lenni! El fogják baszni a sok hülyeséggel amit beleraknak! De ök tudják...
  • galocza
    lola: tőlem mindenki azt használ amit akar. de ne legyen már muszáj nekem feltelepíteni azt amit nem akarok (wmp, outlook, explorer stb). és nem kell "a mai vinyóárak korában..." kezdetű szöveg. itt az elvről van szó. én a dosból is kitakarítottam, amit nem használtam.

lola nr. 2: az általademlített komoly szoftvercégek is csak addig nyugodtak, amíg az ms az ő tyúkszemére is rá nem tapos. pár éve még akadt 2-3 irodai csomag aztán eljöve az office (ami _természetesen_ csakis az egyedüli win kompatibilis csomag!) és a többiek befürödtek. pedig a word2.0 és excel 4.0 időkben még nem olyan nagy az elterjedtségük... mind1, ez legyen mások gondja.

imre: az új xp egy nagy spyware. amíg nem muszáj (és remélem nem lesz az) maradok a kis (!) nyugis w98nál.
  • galocza
    ilyen felfogással nyugodtan mehetsz kubába vagy kínába. bár még a pekingi halpiacon is tudja a szegény proli vásárló, hogy ha csak egy kofa van, az a szart is adhatja drágán, míg ha többen, akkor versenyezniük kell mind árban, mind az uszonyosok minőségében a vásárlók kegyeiért... ez józan gondolkodás kérdése csupán.
  • galocza
    egerszegen van egy procomp nevű cég. ők állnának az egész mögött? 8)