493
RACER
-
#453 Sziasztok
Nem tudjátok miért ilyenek a pályák?
link
és ha már itt vagyok, akkor miért nincs belső nézete a mercinek? -
#452 A Merci kinézetre is patent. Sajna, most nincs gépem, amin kipróbálhatnám, de ha lesz, első dolgom az lesz :) Köszi az infót! -
#451 Mercedes-Benz 300SEL 6.3
Szép, mindene nyitható, indexel, olajnyomás, hőfok, és sztem a benyómérő is működik:)
Renault Espace I
Ez is szép, benyó sztem szintén fogy, hőfok mérő, index. + a vezető oldali ablak tekerhető a V és X gombokkal.
Ferrari 458 Italia (Cg)
Nem tud semmi extrát, csak szép lett, és kultúr hangja van.
-
#450 Na üdv! Először is Kívánok minden RACER topik látogatónak BOldog új Évet!
Néhány újdonságot tennék közzé, amelyek durván az elmúlt egy hónapban láttak napvilágot! Ezentúl próbálok nagyjából up-to-date lenni azok számára, akiknek nincs kedvük látogatni egyetlen más racer fórumot sem.
Új verzió: 0.8.37 és szükséges hozzá még egy FIX is.
Új autók:
1991 Honda CR-X SiR KÉP
Remek kis autó, baromi erős és pörgős motorral, 1,6-os révén 150 ló, azt a pluszt, ami miatt ezt az autót istenítik, 5500-as fordulat fölött érezteti. Korrekt verzió, rengeteg új dologgal, működő indexekkel, ködlámpával, stb. érdemes kipróbálni.
1977 Toyota Cressida JZX30 Shakotan Drifter KÉP
Frankó kis béta verzió erről a méregzsákról. Belső nézet nincs.
Renault Laguna II (2001) KÉP KÉP KÉP
Még a ráncfelvarrás előtti Laguna kombi, 2,2-es dízellel, 150 lóerővel. A minőség, ahogy azt Skybh-től megszokhattuk, király :)
Renault Laguna II GT (2005) KÉP KÉP KÉP
LAguna II GT, ez már egyel újabb, 205 lóerős, 2 literes turbómotorral. A készítő ki más lehetne, mint Skybh :)
Renault Laguna II phase 2 (2005) KÉP KÉP KÉP
Az előzőhöz hasonló évjárat, csak az 1.9es dCi motorral szerelt 115 lovas dízel. Viszont ebben már van egy kis újítás, a váltó téren. Automata váltóról lévén szó, vannak benne programok, amelyeket az M betűvel tudunk váltani. Ezen programok az N (üres), R (hátramenet), D (Drive - előremenet) és az Impulsionel (szekvenciális). Első kettőről nem érdemes mit mondani, az Impulsionel az lényegében olyan automata, mint ami eddig látható volt az eddigi automata váltós RACER kocsikban, van egy maximális és egy minimális fordulatszám, ami mellett felvált és levált, de mi közbe hamarabb felkapcsolhatunk manuálisan. A Drive mód, az viszont egy tényleges újdonság. Lényege, hogy a felváltási és leváltási fordulatot gázállástól teszi függővé. Szóval ha mi óvatos gázzal indulunk, alacsonyabb fordulaton felváltogat a gép, viszont ha hirtelen odataposunk, akkor vissza is vált és kitolja a felváltást maximálisra. Nagyon életszerű, az alap script az kicsit sokat ingadozik a fokozatok között, de kipróbáltam egy kis módosítást, azzal stabilabb. Azt majd közzé teszem. Szerintem eddigi leghasznosabb újítás, számomra.
Vector M12 Twin-Turbo (1996) KÉP KÉP KÉP
Egy baromi erős gépezet, ha lehet a számoknak hinni, közel 1800 lóerős. Megszállottaknak kötelező! :)
Renault Megane II phase 2 2.0 dCi (2006) KÉP KÉP KÉP
Ráncfelvarrott Megane, 2.2 dCi motorral.
MCI - MC9 Detroit Diesel 8V-71T / 8V-92 (1986) KÉP KÉP KÉP
Valami amcsi busz. :)
Renault Scénic II Conquest (2007) KÉP KÉP KÉP
1.9 dCi 130 lőerős motorral szerelt Scenic Conquest.
Renault Laguna II (2001) KÉP KÉP KÉP
A legelső autó szedán változata, ugyanazzal a motorral. Csak kisebb csomagtérrel :P
Mercedes 230E W123 KÉP KÉP KÉP
A 123-as zőccséges Merci benzines verziója. Sajna nem a 200D :(
Zastava 1100p KÉP KÉP KÉP
A jó öreg jugoszláv csoda. Érezzétek a retro-t! :D
Hát így ennyi, remélem hamarosan újabb csodákat hozhatok! Minden jót! :)
-
#449 áh, remek. napközben meg is nézem. köszönöm szépen:) -
#448 Üdv! Való igaz, hogy egyre több funkciója működik az autónak.
Kérdésedre a válasz: racer.ini-ben a show_wrong_direction=1-et állítsd 0-ra. Nekem is az az első, hogy ezt kikapcsolom :) -
#447 + kapcsolható ASR. ami szintén működik is:) -
#446 azért ez jófajta játék lesz, ha el nem kúrják. bejönnek ezek a fogyó benzin, működő kontroll lámpák, 1-2 autónál index, ködlámpa, nyitható ajtók, egyéb okosságok^^
amúgy azt nem tudja véletlenül valaki, hogy amikor rossz irányba megyek, a pofámba villogó behajtani tilos táblát hogy lehet kiiktatni? ez a legidiótább funkció, amit csak bele lehetett tenni. -
#445 ezt sztem érdemes lehet megnézni. igaz, nincs még kész (sztem nem is lesz), és én is csak videót láttam róla eddig, de próbáljátok ki:D az alapján mókásnak tűnt.
Mount Autobahn -
#444 nem tudom mi ez a kurva nagy inaktívitás, mindenki a nídforszpídet nyomja?? -
#443 ezt szoktam én is hesszelgetni. traccion-on nem történt semmi már jóideje. -
#442 http://racerm.forumz.ro/ Ide regisztrálni kell, román de valahogy ellehet rajta lavirozni és sok új kocsi van fent:) -
#441 Hűűű köszi! Itt van "pár" cucc, szal lehet válogatni... :))) -
PacsutaTibi #440 Kocsik és Pályák -
#439 Például grafikai probléma, a króm csillogása helyett hófehér az adott felület; illetve olyan mintha mindig sötét, vagy félhomály lenne. Valamint a hang is torzít egy-két verdánál. A 0.5x-es verziónál sosem voltak ilyen gondok részemről.
Volna egy kérdésem is, pályákat honnan tudnék lekapni? -
#438 Nekem az van és lazán futkorászik, mi furcsa benne? -
#437 Hali!
Jelenleg melyik a legfrissebb verzió? Leszedtem a 0.8.6-ot eddig, de néha elég furcsaságokat művel. -
#436 na semmi krúz?? -
#435 gyorsulni akarok :D dumáljuk már meg. Végre él a forum tetszik, pedig ennél jobb autós játék nem nagyon jut eszembe...... -
ervin98 #434 Nem lehet,hogy valami masat is atkell irni?Mert utana meg van valami "start"-os dolog.veletlen nem tudod atkuldeni te a file-t?Koszi elore is. -
#433 Na, hát a hét vége felé össze lehetne hozni egy krúzt, aztán a benzinkútnál gyorsulunk! :D
@ervin88: érdekes, mert nekem mindig az volt a kínja. :S -
ervin98 #432 Sajnos ez nem oldotta meg a problemat. "quickstart=0" ezt atirtam "1"-re,de ugyan az :( Mi lehet a gubanc? -
#431 Nincsenek barátaim:(:( :D:D viccel félre téve kipróbálhatnánk:) -
#430 Leírtam hogy kell megoldani a join-olós hibát. Ezek után miért akarsz szórakozzni az AI-val: :D Hívd a haverodat, osztan gyorsuljatok! :) -
#429 Azt belehet állítani valahol,hogy tudjak gyorsulni gép ellen? Pl boneville ben nyomják neki 150 ig ott megtartják a sebességet, máshol meg egyesben gurulnak.?? -
#428 Az is erős. Megoldása, hogy a racer.ini file-ban a "quick_start=0"-t 1-re át kell írni. Mert a hülye indítólámpák miatt nem engedi elrajtolni a join-olót. -
#427 "tura megy fel" ez azt jelenti hogy a motor felpörög? -
ervin98 #426 Nem szaggat,mert szomszedok vagyunk,egy szolgaltato,stb.Beallt mogem,en kuplungot nyomtam,es tolt,es nem szaggatott.A gond az,hogy aki Join-ol,az nem tud haladni,mivel csak a tura megy fel.Kapcsolni sem lehet.
-
#425 Hát 0.6-os az már eléggé régi :) AZ multiba nem a legjobb, szaggat. -
ervin98 #424 Hy.Haverral multiznank 0.60 as verzion.Belepunk mindketten,aki csinalja a Host-ot az tud menni,de aki JOiN-ol,annak csak a tura megy fel.Kanyaritani lehet,de elindulni nem.Mi lehet a problem? -
#423 Én személy szerint nem próbáltam még multiban és nem is tudom melyik verzióval kell és hogyan. 0.8.6-om van. Ugyan ez a típus vagyok én is főleg dízel autókkal nyomom 1.5dci daciákkal:) ,de azért van egykét bmw is ha csapatós kedvemben vagyok. -
#422 Esetleg ide be lehetne posztolni, hogy kinek melyik verzió felelne meg. Azért 0.8 verzió alá szerintem ne adjuk. Talán az már fut rendesen. De én notin meg nézem azért :D -
#421 Hát igen, de ahhoz hogy élvezhető legyen, össze kéne szervezni min. 10 olyan embert, akik nem rongyolnak bele 250-el a másikba, nem destruction derby-t játszik. És akkor lehetne egy órácskát krúzolni.
Ami az autókat illeti, sosem voltam az ilyen hipergyors autók híve, szóval ha krúz lenne, tuti valami 100-130 lóerős, vagy az alatti kocsival mennék, aki meg akar, az meg mehetne erősebbel, és forgalmat szimulálva lehetne előzgetni egymást ÉRTELMESEN! Ez szerintem nagyon feelinges lenne, persze csakis akkor, ha a társaság jó.
Én személy szerint benne lennék egy ilyenbe. Csak ismertségi körömben talán egy embert tudok, akit még érdekelné a dolog. Talán még innen 12346-ot is érdekelné, ez már így 4 ember. Még ha lenne még 3...4, akkor már azt mondom hogy zsíross. És később lehetne még kutatni olyan embereket, akik tényleg értelmesen képesek ezt lebonyolítani. Mondjuk most jut eszembe, szerintem külföldi embereket is lehetne toborozni, a RD fórumról, ott naponta járok. Úgy tuti meglenne a 10 fő. De próbaként akár mi is csinálhatunk egy 3-4 fős tesztet. Főleg azt kéne kisilabizálni, hogy melyik az a verzió, ami elfogadható és mindenkinek problémamentesen fut.
Na legjobbakat! :)
Esetleg ide -
#420 Multizni kéne, olvasgattam hogy volt polish road os krúz. tetszene. -
#419 nálam is gond, ki kell options-ban minden autó kiválasztása után pipálni a live environment et:) -
#418 Üdv! Már régóta foglalkoztat a kérdés, hogy a 0.8-as verzió fölöttiekben miért nem jelenik meg a sebességmérő és a fordulatszámmérő mutatója? Vagy ez csak nálam probléma? -
#417 Meg van egy ilyen is:
racer-sim.cba.pl -
#416 Itt viszont mindig frissülnek a cuccok, regisztráljatok!
http://racerm.forumz.ro/ -
#415 Jah, én is nézem folyamatosan, de semmi... Racedepartment-en sincs semmi újdonság. -
#414 Jó ideje nem volt semmi újdonság a tracciontrasera-n. Mi lett ezekkel?