493
RACER
-
Timbu #493 -
#492 Yo! Ezt a vidit te heggesztetted? Patent ^^ 2-es Golfnál cuki ahogy a Wunder Baum belibben a kanyarokban.... :D -
#491 És még egy pálya, rFactorból konvertálva. Kár, hogy ennyire dögledezik ez a projekt. CG autók nem is nagyon készülnek, vagy ultraamatőrök. Régi verzióhoz egész sok járgány készül, de azok is általában kritikán aluli módon szarok.
-
PacsutaTibi #490 -
#489 Végre lett ismét egy egész barát pálya. Van városi rész, városon kívüli utak, lehet menni hóban, esőben, szárazon (6 féle időjárási viszony).
-
#488 A Veyron beltere csak simán okádék. Egyéb vasakban, ahol foglalkoztak vele, ott nyilván nem ilyen. A vakító fehérre nem tudom mit mondjak :) -
PacsutaTibi #487 Új verziókról nemtudok nyilatkozni, maradtam egy régebbi no-cg verziónál, mert nekem iszonyat ronda és lassú is volt a cg. PL ebbe a Veyronos videóba is csillog minden belül mint salamonnak a...... A távolban meg minden vakítóanfehér.
Nekem akkor jeletnek meg kékes lilás négyzetek ebbe a régi verzióba, ha hiányoztak textúrák. -
#486 Ez meg csak érdekes. A működő szárny egész patent lett.
-
#485 Bár valszeg már megoldottad, de Ilyenek akkor szoktak lenni általában, ha no-cg vasakat próbálsz cg Racer-ben. A pályával gondolom hasonló lehet a helyzet. -
Retarder SgFan #484 Hogyan lehet autókat telepíteni? Mert én a régebbi verzióba tudtam berakni kocsikat és működtek is de az újba csak a neve van ott, láthatatlan a kocsi.A havas pályát meg beraktam és ilyen lila kockák vannak mindenhol. Valaki tudna segíteni nekem? -
#483 Előkerült pár havas pálya. A karácsonyos sajna már nem játszik, de szimpatikus ez a ködös, hűvösnek látszó táj is nekem :)
Polish Roads Snow Edition (CG)
Polish Roads Christmas Edition (CG)
Driving Experience Snow Edition (CG)
-
#482 Volvo S60R (CG, No-CG)
Remélem lesz valami változás. Így egy picit mókás a járgány keresés. -
PacsutaTibi #481 Hát jah... Én a tracciontraserra-n nézegettem eddig mik jönnek újdonságok. De kb 2 hete nem megy, már előtte 2-3 héttel gyanús volt hogy eltünt a galéria (ott nézem az új kocsikat, mert néha több is jött, mint ami oldalt a frisseknél elférne), aztán pár nap múlva megint megjelent. Na mondom ez nem jelent jót, itt már valamit változtatgatni akarnak... És tessék...
Nekem még a V0.5.6os van fent, így a no-cg-s kocsikat szoktam próbálgatni. Az újabb verzió nem futott szaggatás nélkül a gépemen. :S Mondjuk mostanság az a kevés idő amit szimulátorozással töltök, inkább az RBR-re koncentrálódik, mostanság a Rfactor és a Racer hanyagolva van. (Azért is mert nagyon melegedik tőle a gép...) Most is vagy 10 autó van letöltve, elrakva Racerhez hogy majd kipróbálom valamikor.
-
#480 Néhány videó, ha már nem történik semmi :) Meg ahogy néztem, a főbb oldalak meg is haltak jelenleg :/
CG vasak:
BMW 523i E39
Volkswagen Jetta Mk2 1.6
Mitsubishi Galant VR-4
Daewoo Tico
Pár régi No-CG vas:
Volvo 850 SW GLT 2.4
Audi A3 1.8T
-
#479 Amúgy a No-CG pályák tényleg sötétebbek, vagy nálam nem kóser valami? Nem ilyenre emlékszem, de pl a No-CG Polish Roads, Weekend Drive, Lienz és egyebek is sötétnek tűnnek. A róluk, mások által készített képeken meg patentok. v0.6.5.5-el, és 0.84-el próbálkoztam általában. -
#478 Audi RS6 (CG)
-
#477 Mitsubishi Lancer Evo IX (CG)
Alfa Romeo Giulietta QV (CG)
-
#476 Honda CRX SiR (1991) CG - (linkek a videó leírásában)
-
#475 Volkswagen Touareg R50 (2009) - (linkek a videó leírásában)
-
#474 Zastava 1100p (linkek a videó leírásában)
Mercedes-Benz 300SEL W109 6.3 (linkek a videó leírásában)
-
Fiat 131 S Mirafiori (1974-1984) CG, No-CG -
Volkswagen Golf II 5 Doors (1984-1992) CG -
#471 Videók + letöltési linkek^^
Renault Clio I RL (1990) CG
Renault Scénic II Conquest (2007) CG -
#470 Megint pár vas videója és a hozzájuk tartozó linkek :)
BMW E36 325i/328i
Fiat Punto Evo Sport (2010)
Mercedes Sprinter 311 CDI (2008) -
#469 Pár vas videója + linkek hozzá.
BMW M135i F20 CG
BMW M5 F10 CG
BMW M5 E39 CG
Cadillac ESV 2012 CG -
#468 Ez a Driving Experience (CG) pálya egész jó. Van némi városféle, településen kívüli hosszúnak mondható főút, ahol lehet neki tolni, és autópálya. Ahol szintén :) -
Alias Pingvin #467 Valaki tudna segíteni a multizásba?Hogyan,mit kell csinálni? -
#466 köszönjük szépen -
#465 Szép estét! Ismét találtam pár említésre méltó gépezetet.
Renault Master B110 CG Direkt link
Renault PR14 Bus CG Direkt link
Renault Scenic 2.0 dCi
Volvo S60R
Volvo S60 T6 AWD
Legjobbakat! -
#464 Találtam még autót, amelynek a letöltési linkje nem működött.
Audi Q7 V12 TDi
Már működik! :)
-
#463 Üdv. Egy pár új kocsit hozok nektek.
BMW M5 E34
Ford Focus ST
Mitsubishi Galant VR-4
Opel Astra G
Nem próbáltam őket. Első 3 nem néz ki rosszul, az opelről kép nincs.
Jó időtöltést! :) -
#462 Amúgy a Renault 21-hez - meg asszem volt még 1-2 - van valami mirror? Mert Speedyről nem kapható le mezei júzernek. -
#461 köszönöm szépen a többiek nevében is ezt a korrekt listát! :) -
#460 Üdv! Rég jártam itt, hozok pár frissebb gépet.
Audi A8
Aviva Peoke
BMW 135i Coupe (2008)
BMW 328i/335i (F30) Sedan Sportline
BMW M3 (E46) Coupe
Chevrolet Impala SS (1995)
Chevrolet Omega CD 3.0i (1993)
Chevrolet Opala Comodoro 4.4T (1988)
Chevrolet Opala de luxo 4100 (1979)
Chevrolet Opala de luxo 4100 TURBO (1979)
Chevrolet Opala SS6
Chevrolet Silverado 2500HD Crew Cab (2008)
Daewoo Leganza
Daewoo Leganza Wagon
Daewoo Matiz
Daewoo Tico
Dodge Challenger R/T (1970)
Dodge Charger R/T 426 HEMI (1968)
[URL=http://www.tracciontrasera.es/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=828]Dodge Charger "BULLITT" (1968)[/URL]
Dodge RAM (1994)
Ferrari F430 Scuderia (2010)
Ferrari 612 Scaglietti (2009)
FSO Polonez Caro Orciari
FSO Polonez MR'87 SLE
Honda Civic Spoon 4-door (1998)
Honda Civic Type-R (EK9) (1998)
Honda Civic FD2 Type-R JDM Spoon (2008)
Honda Del Sol
Kia Ceed FL
Mercedes 240D (W123)
Mercedes-Benz 250D (W124)
Opel Astra IV Hatchback
Opel Astra IV Sport Tourer
Opel Corsa S1600
Opel Insignia VXR (2010)
Pontiac GTO Convertible (1967)
[URL=http://www.tracciontrasera.es/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=835]Pontiac GTO "THE PUNISHER" (1969)[/URL]
Porsche 911 Turbo (1982)
Renault 21 GTD
Renault Clio S1600
Renault Master
Renault Thalia
Suzuki SX4 Sportback
Toyota Celica GT-FOUR
VW Passat GTS Pointer 1.8 (1984)
VW Voyage Comfortline i-MOTION 1.6 Mi (2011)
Hát elég tekintélyes mennyiséget sikerült azért összeszedni az elmúlt 3 hónapból, de még lehet találni finomságokat itt-ott, igyekeztem a szemre minőségibb autókat összegyűjteni. Jó vezetést hozzájuk! -
#459 Szal nem csinálni, hanem leszedni:D Illetve ahhoz készül egy csomó, ahogy néztem. Pedig sztem az az egyik legszarabb verzió (nekem biztos). -
G.Freeman #458 logitech_driving_force_gt eladó -
#457 Leszedtem a 0.8.39-et és láttam, hogy van bennne rendes meg no-cg exe is, azt hittem már megszűnt, meg úgy emlékeztem ezt a verziót már leszedtem, de nem. Na szóval ezzel jó a polish road meg a mount autobahn is pl. Az újabb kocsik is jól mennek benne. A régieknél át szoktam írni a verziószámot, a legtöbb használható úgy is belső nézetben, a külső elemek meg a textúrák hiányoznak. -
#456 Szoktat még autókat csinálni a 0.8.8-hoz is, de az nekem szar. A balra fent látható fps, sebesség, akármik nem látszanak, csak egy mindenféle színű villódzó textúra halom. Ugyanez a szitu a HUD-on is, és lila az autó fénye, meg ilyenek. Ötlet? Mert gondolom nem így tolja mindenki. 4850-em van. -
#455 Mi volt a gond? Nekem is amúgy ilyen rohadt fényes... De csak az újabb verzióknál. -
#454 tárgytalan