208
VGA kártya húzása
  • Multitask
    ÚJ Eredmények az eliteclockers-en, nézzétek meg :)
  • Scottt
    Az ati tray toolsot keverem az ati toollal:$

Elkezdem megnézni akkor, hogy mit lehet húzni ezen a trágyán:)
  • Scottt
    Kép megjelenítéséhez:jobbgomb kép megjelenítése és frissítesz egyet:)
  • Scottt
    Aha és melyik menüpontban van ez a 2 parancs?
  • Multitask
    Egyszerű. Find max core és find max mem. gombok megkeresik a legmagasabb még stabil órajelet. Ez a művelet elég sokáig eltarthat.
    De ha megnyitod és 0-át ír mindenhova, akkor nem ismeri fel és hamar véget vet a tuningodnak :(
  • Scottt
    Őőő nekem van ati toolom, hogy tudnám húzni vele ezt a csotrogányt?
  • Multitask
    ATIToolal tudjátok a legjobban és egyszerűbben tuningolni az Ati-s karikat.
    Rohamsisak: nem valószínű, hogy úgymaradt volna, szerintem.
    "Minek akarod húzni? Hátha leég? 4 éves kártyákat nem szokás húzni." - én az MX440et is akartam :D
  • Rohamsisak
    Sziasztok! Olyan gondom van, hogy kipróbáltam az nvidia ntune nevű progit hogy mennyire tudom vele húzni a vid kártyát de sajnos nem akarja soha befejezni a folyamatot, az a kérdésem hogy ugye azért mert leállítottam attól nem kell tartanom hogy amiket állítgatott értékeket azok esetleg úgy maradtak, vagy hogy esetleg még csökkent is a teljesítmény? Köszi a válaszokat.
  • chilios
    ujra testeltem nem is annyi,valamit elnéztem. 47 fokos
  • chilios
    üdv
    Geforce 8600 GT gigabye passive hűtéses
    om van mag 700mhz memoria 490(ez nem eredeti már huzva van)
    42 fokos windowson,3dmark test közbe 53-54 ez melegnek számit?
  • Barny
    ha ddr3-as verzio akkor tedd 1550Mhz-re,ha ddr2-es akkor mennyi alapba???
  • Barny
    rivatuner 2.08
    GPU 640MHZ
    RAM 1550MHZ
    erre tedd fel...
  • Direkt0x
    Hi ATI X1650Pro karim van AGP-s
    Szeretném húzni.
    mivel?
    hogyan?
    mennyit?
    THX
  • Scottt
    Hát igen talán gyorsítaná a másik beszerzését.
  • davidka003
    Minek akarod húzni? Hátha leég?
    4 éves kártyákat nem szokás húzni.
  • Scottt
    Van egy elég csotrogány kártyám és amíg meglesz az új gép addig szeretném meghúzni..ATI 9250 128mb PCI Express.Hogy tudnám?Lehetőleg gépházat ne kelljen lebontani[szoftveres lehetőség érdekelne]
  • Multitask
    Emberek! Nemrégen indult az oldalam, ahol tuningeredmények és tesztek megosztása van folyamatban. Arra kérem azt, aki húzott a vga-ján, hogy látogasson el ide: http://eliteclockers.extra.hu és ossza meg az ererdményét a többiekkel. Egyszerűen csak kitöltitek az űrlapot és már be is van küldve az eredmény.
    Egyébként van értelme a vga húzásnak G18XM8-nak válaszolva, mivel ha 10FPSel többet kihozunk a VGAból, akkor már jó eséllyel nem fog szaggatni a gém sem :)
  • davidka003
    1% kb.
  • RoCkEtAnDrEw
    és mennyi az esély h jó lesz?
  • davidka003
    Rakj rá egy ventillátort.
    Ha úgy is azt csinálja, akkor kuka.
  • RoCkEtAnDrEw
    PAAAAAAAAAAAAAAAAASZÍV HŰŰŰŰŰŰŰTÉS ezért lenne olyan egyértelmű h melegedés...
  • davidka003
    Ha nem poros a ventillátora akkor nem lehet melegedés.
    Egyértelműen látszik, hogy a VRAM a rossz rajta.
    Sajnos ez kuka.
    Egyik tesztelő progi sem fog hibát találni szvsz.
  • RoCkEtAnDrEw
    azt mondtátok hibás ram nem? video stress memory testet futtattam egész hétvégén és nem talált hibát. ha ez nem jó diag progi tudtok jobbat v nincs baja és mégis melegedés???
  • Solten
    Nem érdemes...
  • zico87
    ja főleg hogy ddr2-es így az oc nemsokat ér...
  • davidka003
    Sokat nem érsz a húzással.
    Inkább cseréld le egy 9600GT-re.
  • CroftManor
    Hi.
    Jelenleg 8600 GT 512 MB DDR2es karim van, meddig tudnám húzni s hogyan is kell azt? :)
  • davidka003
    Tényleg kuka. :(
  • RoCkEtAnDrEw
    érdekes,mindenki mást mond azt mondják hardveres és dobhatom a kukába...
  • Schelotto
    Helóka. Szóval azt akartam pontosan kérdezni hogy rivatunerrel medig huzhatnám a kártyámat? (Asus 8600GTS Silent 675/1450, 1000mhz) Nem vagyok egy tul nagy műszaki zseni de egy kis plusz azért jól jönne. Köszi előre is a válaszokat.
  • MaSzKa
    nekem 775/2250@900/2750-ig ment gyári feszültségen gyáríhűtéssel
  • zico87
  • zico87

Én ez a kis tuning után 20fps dob átlagban minden játékba de ez azért egy 8500-nél nemjön ki anyira mert agyonOC-zva se fényes a teljesítménye
  • JoinR
    néha pár fps is szokat számít...és ha nincs jelentős hőmérsékletnövekedés (nem károsodik a kártya), akkor mért ne használnánk ki azt a pluszt, ami még benne van a VGA-ban?
  • JoinR
    jah az én esetemre visszatérve az még az érdekes, hogy felraktam a RivaTuner 2.00-ás (régebbi) verzióját, és meg egyszerűen nincs "customize" ikon, amire kattinthatnék, hogy húzzak a VGA-n...elég intereszting sztem.
  • G18XM8
    Van értelme egyáltalán ennek a vga húzásnak? Lesz relatív teljesítmény növekedés?
  • JoinR
    ez inkább szoftveres hibának tűnik, mint hardveresnek, nem?
    driverfrissítés, régebbi driver kipróbálása, játék reinstall, játék readme elolvasása, más játék kipróbálása...
  • RoCkEtAnDrEw
    mi okoz olyan grafikai hibákat egy új MSI NX7300GTnél, mint amik a linkelt oldalon látható képeken vannak??? több ötlet kéne!!!
    http://www.rakitaweb.extra.hu/MSI_NX7300GT_256MB_DDR2_RAM/target0.html
  • zico87
    rivatunerrel próbálkozz
  • JoinR
    Nyugi, az ATITool kompatibilis az nVidia kártyákkal is :) fel is ismerte meg minden...de mgé mindig hiába próbálkozom, nem engedi elmenteni a beállításokat, azaz visszaállít alapra...még ha lassabbra állítanám akkor is :(