43
itt az újabb verziója a winmx-nek.
-
#43 -
#42 lálálálál -
#41 vááá nem néztem a dátumot :DDDDDDD -
#40 most mejik a legújabb verzió??? -
#39 ... TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT...NAKSI VS BRUNNER - SUNHINE 2003...lol :) -
senoy #38 Hello!Tud vki segiteni
Winmxben?Hogy lehet tuzfal/proxy mogul mx-szelni?Beallitottam a proxy-t megse muxik.plzzzzz vki -
#37 Hi! Nállam nem akarnak lejönni a zenék, pedig elméletileg letölthetők. Nem tudja valaki, hogy kell beállítani? -
#36 Hello!én azt szeretném kérdezni hogy a WinMX-en lehet letölteni teljes albumot,és hogy igen akkor hogy!!előre is köszi -
#35 Tetszik az antireklám, mi? :p -
#34 KI LEHET HAGYNI!
Tipp: DC++ magyar oldal
DC++ angol oldal, a legfrisebb verzióval -
e-jay #33 EZT NEM LEHET KIHAGYNI!!!
380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, NAKSI VS BRUNNER - SUNHINE 2003,JUVENTUS MIX VOL. 5,STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE)
-
#32 hasznaljatok SoulSeek-et ,nekem ez valt be legjobban -
#30 Te hogy csinálod? Megosztanád velünk? Van keresőd? -
#28 Helyes :))
Az FTP sokkal jobb :D -
Guriga #27 Nem jól fogalmaztam. Az kevés a kazaa-n amit én keresek. A winmx hozott 300 találatot, a kazaa meg 30at.
De már egyik sem érdekel, mert ftp-ről szedem a cuccost. -
#26 Az opennapos szerverlistat mindig befrissited ugye?
Azt ne felejtsd el, hogy valamelyik szerver csak akkor enged be ha Te is megosztasz valamit.
A Kazaa-n pedig ott az uj rendszer a particaption level (remelem jol irtam). Minnel tobbet toltenek le toled annal tobb pontod lesz es igy ha egy kereslitan varakozni kellene akkor mindig elorebb kerulsz a sorban azoknal akiknek kevesebb pontja van.
Keves a Kazaa-n a 4-5000Tbyte? Hm... izlesek es pofonok :D -
Guriga #25 Én is a winmxet használtam, de mióta a 3as verzióval tudok csak nyomulni, iszonyat. Rengeteget kell sorba állni, hogy sorra kerüljek. Mi a francért van ez? Nem is használom. Kazaa is szar, mertott meg kevés anyag van. Akkor mit lehet használni?
HMUDA: civ3 fordítás hogy áll? -
#24 nagy kedvencem volt... a kazaa nagyon egy fos progi de sajna használhatóbb lett mivel winmx en 10-50-100 an állnak egy kibaszott fileért sorban:) azóta DC rulez -
#23 Fissült. 1.31 a legujabb. -
#22 Ja. Ez azert van, mert mindenki beallithatja, hogy mennyi letoltest engedelyez a sajat geperol. Aki ebbe nem kerul bele, az szepen sorban all. Ha vki befejezte a letoltest, akkor a kovetkezo ember kezd el tolteni. Egyszer csak sora kerulsz.
Amugy slussz poen, hogy en meg 56k-snal is szarabb nettel hasznalom a WinMX-et. Asszem 14k-s vagy 33k-s, nemtom. Mindenesetre az eddigi legnagyobb sebessegem 5k/s volt. -
#21 Ja. Meg nyomogasd azt hogy 'find sources now' ugy hamarabb észreveszed. -
#20 És olyankor amikor 20-30-an vannak akkor várnom kell és egyszercsak nekem is le fog jönni az anyag? -
#19 Hi skacok mondok egy jó poént ami mell-esleg igaz is: én 56k-val használom a winemixet :)
De még igy is azt mondom hogy alapkövetelmény ez a progi... -
#18 Az OpenNap olyannak kell elképzelni, mint a direct connectet. -
#17 A Networks menüpontnál kattints az OpenNap Protocol Networks-ra.
Ott kattitnts a Find.WSX gombra és tölts le néhány szerver címfájlt.
Az Import.WSX gombbal betöltheted ezeket a fájlokat.
Jelöld ki mindet és kattints a Connect gombra
ennyi.
Remélem érthető voltam. -
#16 akko irjal par network cimet:] -
#15 Használjátok az OpenNap szervereket a WinMX Peer Network mellett és leteszitek a hajatok! Ami ott nincs fenn az nem is létezik! -
#13 szvsz winmx nek leálldozott sosem találok olyan csábót akitől tölteni tudok...mindenki foglalt -
#12 Nagyon rulez lett szerintem, de valaki elarulhata, hogy hogyan kell kikapcsolni azt, hogy 6-7 talalat utan nem hajlando tovabbiakban resourcest keresni egyik file-hoz sem. Kicsit idegesito, mikor szednem a filmet de csak 6-7 usert kepes behozni. -
#11 Nem is szólva az automata forráskeresésról és arról, hogy azok a fájlok is megmaradnak a letöltési listában, amiket még el sem kezdett tölteni. -
#10 A 3.22-ben nem volt összefűzés a transfer ablakban és nem tette előre automatikusan a szabad letöltéseket. Ezek pizitiv változások szerintem, ráadásul nem vettek ki belőle semmi bevált dolgot. -
#9 Mégsem vették ki belőle a szűrést, sőt, kibővítették. Az "mp3 audio any bitrate" gombra kattintva lejön egy elég részletes lista a különböző választási lehetőségekkel. -
#8 ujitas?:) most gondolom tobb usertol valo egyszerre szedest gondoltad, de az meg mindig nem kiforrott es az mar a 3.0 -tol benne volt...sott mar a betaba is:D -
#7 Én megosztok egy csomó mp3-at, ami csak engem érdekel :))) Így nem tölt senki :))) A szűrést meg tényleg visszatehetnék, de a többi újítás tetszik. -
#6 amugy szerintem kicsit gagyibb lett...nem mint tartalom, hanem mint a kereses kezelhetosege...kivettek a kbit alapjan valo kiszurest es a kapcsolat szerinti szurest is...mellesleg meg elegge kocsogok a megoszto userek...legalabbis en akarhanyszor felmegyek egybol leechelnek...en meg nemtok sokszor tolteni mert direkt letiltjak a downloadot...szal kapjak be...amugy most mar en nem osztok meg semmi:) -
#5 a net tarsadalmaba ami mar szinte egy hetes az regi cuccnak szamit:) -
#4 Szeptember 6.-án jött ki a 3.3 végleges verziója. Annyira azért nem régi. -
KOCsi #3 Én semmi újdonságot nem fedeztem fel benne, de biztos jobb lett. :) -
#2 de mitol uj? szal mar reg kint van:D
amugy telleg erdemes letolteni mivel a regebbi verzio nem kapcsolodik a serverhez szal ha nincs friss verzio akkor nuku mp3:D -
#1 Tessék letölteni hamar, megéri!