24
-
#24 WMA meg WMV mi?! A lehető legsz*rabb, leglassabb formátumok,
Az "a"-nak kurva jo a tomoritesi aranya - viszont a viszonylag lassu - legalabbis winampal, igaz es?
"amiket láttam már évek óta. Boldog lennék, ha végre kipukkadna már a Microsoft lufija."
Nem tudod mit kivansz, gondold at nagyon gyorsan... kepzeld el mi lenne, ha nem lenne pc-nel egy eros vezeto ceg - elmondom: totalis kaosz, 50 ezer rendszerrel, es minden juzer azt mondana, hogy aztan az ove a legeslegjobb... aztan elobb utobb megint egyik elre torne es vezeto pozicioba lenne, meggazdagodnanak, aztan mindenki oket basztatna hogy mar pedig az szar, nekunk nem kell az hanem mas .. es ujra es ujra... folytassam?
mondjuk az 500 millat en sem igen ertem, dehat van mibol nemigaz? -
#23 mi a szar kerül 500 milióba????? Ezt magyarázza már el nekem valaki!!! 500 millió bazmeg??!!!??!?!?!?! De megnézném én a költségszámláikat... -
tomcs #17 nem. ez az ami miatt soha a budos eletbe nem fogok windows media szarokat hasznalni......
amit egyszer valaki windows mediaba konvertal az marad ugy kb a del gomb megnyomasaig. kb olyan szemet mint a realmedia.. elhiszem hogy streamingnek jo de offline tarolasra nem szabad ilyeneket hasznalni.
-
#16 Igen a mp7.1 valóban egy fos! Csicsás lószar! Gondolom a többi sem különb! Egyre szarabb, mert a funkcionalitás a látványosság mögé szorul! A 6.4 tényleg szimpatikusabb volt és használhatóbb volt! Ráadásul a billentyüleütésekre sem reagál rendesen... Szar, na ... -
Flashy #14 hat nemtom de a 6.4 hasznalhatosagban teljesen jo volt, most upgradeltem 7.1-re de az always on top funkciot 10 percig kerestem es a video alol a fekete savot (eloado,klip,istentudja) nem lehet eltuntetni. hiaba tud minden kodeket meg minden csicsa funkciot amit senkise hasznal, ha amugy meg kinszenvedes hasznalni... -
#12 "vagy a wm9 ugyanolyan zárt sz@r, mint az .asf és az .rm?"
A valasz a hirben van ... :-)
"A szoftveróriás feladata azonban a társaságok arról való meggyőzése, hogy szellemi tulajdonuk nem kerül a kalózok kezébe."
Kell ennel tobb magyarazat?
Ezek szerint zart lesz...
-
#8 A 8-as az XP-be van beleépítve. -
#5 Nekem azert nem szimpatikus az ilyen "program", mert minden szart beleintegralnak. Ettol lassu, komplikalt, eroforrasigenyes, draga, nagy lesz.
Az MPlayer (UNIX/Linux) tenyleg jobb...
http://www.mplayerhq.hu/
-
Cölöpverő #4 ...mér már volt 8-as is????????
nemszeretem a picipuhát.