356
Mit lehet ellene tenni ? Kinek hogyan jelentkezik ? Mi is valójában ?
-
Xboxman #68 Mik a Depresszio tünetei? -
dashed_ #63 "akkor lesz kibasszott szar kedvem ha körülöttem mindenki boldog, és örül? ilyenkor rádöbbenek hogy én egyáltalán nem vagyok az, és iszonyat szar kedvem lesz
"
Ugyan ez van nalam is.. en ilyenkor otthagyom azt a tarsasagot vagy a rosszabbik esetben probalok nem erre gondolni es valahogy jo kedvu lenni vagy legalabb annak mutatkozni.. de altalaban inkabb go home es be egy jo kis muvi stb...
amugy en kb 3-4 eve vagyok full depis.. sajnos volt mitol azza valnom.. de mostanaban jovok ra hogy elfecsereltem az eletem a depis idoszakommal.. nem jartam suliba nem nagyon jartam emberek koze. stb.. nagyreszt otthon ultem es neteztem tvztem videoztam.. most viszont radobbentem hogy ez nem jo es valamit lepni kell.. mindig menni kell csinalni valamit , belekezdeni uj dolgokba es nem foglalkozni a dolgok rossz oldalaval.. epitgetni a jovot. stb.. -
Kou #61 DEPRESSZIÓÓÓÓ
AZ EGYÜTTES ROCKS!!!!!!!!! -
#58 Nem olvasom el. Nem érdekel. Csak dikki wuz hir :D -
#57 Én még soha nem voltam depressziós..hál ég...van mivel lekötnöm magam..nem gondolok problémáimra vagy elfelejtem őket -
#56 Ja, és még valami.
Ha elkezdesz tv-zni.
Győződj meg róla, hogy a filmnek, amit nézel boldog vége lesz.
Különben el se kezdd, mert beszopódsz egy szomorú véggel és szarabb lesz, mint előtte. -
#55 mikor nem ersz ra?, akkor lesz :D -
#54 akkor további jó szenvedést! és nem kell teljesen megváltozni! -
#53 ezert kell hogy minden napod szar legyen, akkor nemvisel meg ha megszarabb lesz :D -
#52 egyáltalán nem filmes duma!
mert én ezeket a dolgokat fejlesztettem ki magamnak, hogyha jön egy olyan dolog, ami fáj és rossz, akkor tùl tudjam élni!
de abbahagyom, csak segíteni akartam, de úgy látszik ez a módszer nem válik be! van ilyen! (visoznt fenntartom a véleményem, hogy a depis ember gyenge és gyáva) -
#51 #31 - ne gondolj arra, hogy nem jön be. tudd, hogy bejön. minden ami történik úgy a legjobb, és pozitív élményként éld meg. -
#50 M1ek kávézni 1 csajjal, kisírom magam a vállán :D
addig lehet dobni a remek ötleteket továbbra is, meg TPP időpontot :D -
#49 Nemigaz, mert a pszichológus a bölcsészkaron végez, tehát nem orvos, a pszichiáter pedig az orvosi egyetemen szerez diplomát! -
#48 Csak ha meg kell telj. változnod, h. alkalmazkodni tudj, az viszont nagy gáz és én nem adom el magam a környezetemnek. -
#47 Vágom mind2 dolgot... -
#46 kopromisszumra képesenk kell lenni! nem a környezeted fog megváltozni, hanem te! ez a lényeg! alkalmazkodni kell! hidd el, túl lehet élni -
#45 Szted miért nyitottam ezt a topicot ? -
#44 De nem kell az egész életeme, szal elhagyhatod a filmes dumákat :D -
#43 Marmint tolunk tavol. :D Emlekezz mit tanacsoltam az osztalytarsakkal kapcsolatban. :D -
#42 de ha vki. nem akar magán segíteni... -
#41 Néha kevés az akarat, mert van akit (személyt v. környezetet) nem tudok megváltoztatni az akaratommal ! -
#40 éppen ezért át kell értékelned magad! (hogy megúszhasd a probléma megoldását, ha úgy tetszik:-)) -
#39 Nem az életemet kell átértékelnem, hanem a helyzetet kell megoldanom, csak tudod az ember ált.-ban akkor lesz depis, ha olyan probléma van előtte, amit nem tud 1edül megoldani !! -
#38 Van benne vmi, ezért is volt szépsjó a nyaram. -
#37 csak akarni kell! -
#36 meg tudod magyarázni, hogy mitől van? van-e vmi komoly oka? lehet, hogy első látásra egy kis ok, ami kiváltotta ezt nálad, de benned van a tüska és nem jön ki!
gondolkozz el rajta, hogy mi a gond! és értékeld át az életed! -
#35 talán igen, talán túl jó volt a nyár, nem kellett találkoznom azzal akivel nem akartam, most meg....minden csak rosszabb lett. -
#34 Nem hinnem, velunk rajonnel, hogy az elet szep. :D Csak tavol kell lenni bizonyos emberektol. :D -
#33 ez sztem depinél már kevés...de nagyon... -
#32 megviselt a sulikezdes ?:D -
#31 Tehát eröltessem a jót ? Ez nem mindig helyes, sőt még akár rosszabb is lehet, ha nem jön be ! -
#30 ez egy lelki módszer! arra gondolsz, hogy vannak rosszabb helyzetben lévő emebrek és rájössz, hogy enked jobb!:-) -
#29 Már hiányoltalak a topikból :DD
mondtam is, h. m1ek TPP-re, azt majd öngyi leszek jól, egész SG törzsasztal meg van hívva temetésemre, hozzatok virágot :D -
#28 veled sincs probléma, csak van egy rossz gondolatod, amit hagytál megérni. ne tedd, figyelj tudatosan arra, hogy ne engedd a negatív kezdetű gondolatokat kiépülni. -
#27 Továbbá neked ez órákig tart, nekem meg napokig, esetleg hetekig, de már tartott hónapokon át is.... -
#26 Csak, ilyenkor szarok másokra, hisz velem van a probléma, ilyenkor nem tud az vígasztalni az ha vkinek rosszabb (kivéve annak akit mondjuk gyűlölök), mivel nekem attül még nem lesz jobb a helyzetem... -
#25 Ha eljossz TPP-re rendben leszel. Mi tenyleg gecik leszunk es egybol jobb lesz minden. :D -
#24 Ez már közelebb áll hozzám is ! -
#23 nekem akarsz róla beszámolót tartani ? ... -
#22 Nekem is néha beüt a depi.
Általában azért, mert nem tudok számítani senkire,vagy legalábbis nem eléggé.
Én ilyenkor 2-3 emberre korlátozom a kommunikációt, mindenki mást a falon kívülre teszek és magamból merítek erőt. Másokból nem lehet, mert gecik.