356
Mit lehet ellene tenni ? Kinek hogyan jelentkezik ? Mi is valójában ?
  • Efreet
    egyszer kell elhatározni, és utána már megy. és nem őt kell szeretni. neki kell szeretnie mindenkit. utána már minden megy magától.
  • Coine
    de tudod őt senki nem szereti...
    dikkinek csak nagy a szája, de nem mer semmit :D
  • Efreet
    és miért nem? önmagadon kívül semmi értelmeset nem tudsz kitalálni, ami visszatart. (nincs is) - egyszóval változtass!
  • Dikkma
    Tépd le a napot úgyis :)
    ami azt jelenti, hogy élj a mának.
    végül is igaz, csak én nem így élek.
  • ipszilon
    es "ne törödj a holnappal"
  • ipszilon
    amúgy én így ismertem: "Seize the day, trust as little as possible in tomorrow"
  • ipszilon
    :-)
  • Efreet
    Carpe diem, quam minimum credula postero.
    Quintus Horatius Flaccus

Seize the day, putting as little trust as possible in tomorrow - ragadd meg a napot, mert nem tudhatod mit hoz a holnap.
  • ipszilon
    na jó, segítek:
    "Carpe diem, quam minimum credula postero."
  • ipszilon
    az sem filmes duma volt, de mindegy!
  • Coine
    nem arra mondtam, hanem arra,h. változtassam meg az egész életemet....
  • ipszilon
    szerintem, nem volt unalmas, hanem zseniális! de ebbe, most ne menjünk bele! annál is inkább, mert CoinE megint azzal fog jönni, hogy "filmes duma", holott én a "carpe diemet" nem onnét szedtem!
  • mateos
    jó film volt az szerintem...kissé uncsi de jó
  • ipszilon
    hol=holt
  • ipszilon
    (aki most azt írja, hogy Robbin Williams a "Hol költök társaságában", arra mérges leszek!)
  • ipszilon
    wow!!!!!!!!!!!!!! isemred is a számaikat??
  • mateos
    ki akar megérinteni ?? :)
  • mateos
    volt 1 ilyen zenekar régebben....ismertem őket ám :))) most csodálni kell :D
  • ipszilon
    és ki mondta?
  • ipszilon
    jaja!
  • Efreet
    angolul úgy fordítják, hogy "Seize the day" - a seize pedig megragad, megszerez... az "élj a mának" még talán a legjobb rövid fordítás.
  • Rincewind
    Bevallom tőled lestem el. :D
  • Coine
    éreztem, h. lesz pár fajta verzió...
  • Lara Croft
    Élj a mának. Azt hiszem :)
  • Coine
    most akkor járd az utad v. éldd az életed ?
  • Dikkma
    Téptyed le a napot án mán.
  • Dikkma
    Hé! Ez © és ™ by dikki! Fizetni fogsz, galád!
    :D
  • Rincewind
    Szar lehet... :)
  • Xboxman
    Ebből nálam néhány opció megvan(pl:mindenki dögöljön meg:)!
  • Rincewind
    Minek élni, engem senki se szeret, szar az egész világ, nem érdekel semmi és amúgy is mindenki dögöljön meg!
    Persze a fentit csak gondolom, mert soha életemben nem voltam még depressziós... :)))
  • Xboxman
    Nah valaki válaszoljon már!
  • Coine
    az mit is jelent PONTOSAN ?
  • Coine
    na kezdek jobban lenni, biztos pont segített ;)
  • ipszilon
    Carpe diem!:-)
  • Mike
    nem is vártam, de komolyan!
  • The Garrett
    neeem ennyire azért nem volt durva... 8.osok voltunk ilyenek hez még kispályások...de ugyse mondom el mi volt...
  • Mike
    kinyirtatok vkit?
    vagy volt egy kis kozos szex?
  • The Garrett
    Depresszió. Rám is rámjön minden évben rendszeresen nyár előtt. Ált iskolára vezthető vissza. 8. év végén nagy hülyeséget csináltunk haverokkal. De a nagyobb hülyeség az votl hogy nem mondtam el otthon. Egy darabig azt hittük nem derül ki és dejó volt. Aztán kiderült. És akkor egycsapásra, mintha elvágtak volna bennem valamit. Teljesen megváltoztam. Egy darabig még emberek közé se mertem menni. DE komolyan. Aztán ahogy telt az idő kihevertem, de minden évben kb májustól- juliusig "visszajár kisérteni" a rosszelmékek sorozata.
    És ez még így hosszú évek után se múlt el.
    Ebből mostani oszt. társaim annyit látnak hogy Garrett egyszercsak elcsendesedik és megábazárkózik... minden évben megfogadom hogy ezévben egy pillanatra se gondolok rá de mindig előjön. nem tudom hogy kéne elfelejteni...Valami jó ötlet?
  • Lteebee
    Tényleg te?!

Be kellett ide néznem, mert nem hittem a szememnek a név láttán!
  • Árnyvadász
    Huhh... Ez kemény dió. Döbbenettel olvastam végig. Remélem minden jóra fordul és a barátnőd is meglesz, nem hagy el. Sajnos ebbe a távolságba, benne van az ilyen lehetőség. Nagyon fura, de ilyenkor a kapcsolatok megromlanak. Mégha nagy is a szerelem, de általában valahol ezzel együtt egy új élet kezdődik el mindenki életében. Sok lemondással járna neki is, ha a fiatal éveit nem élné ki. Bár meglehet, ha nagyon nagyon szeret megállja majd. De erre nem tenném fel a pénzem. Szerintem te is találj magadnak barátokat, ezt mindig lehet. Ha már elhatároztad magad, akkor abból csleekvés lesz és ez eleve jó jel. Lehet rájössz, és ez még a szerencsésebb eset, hogy találsz magadnak egy másik lányt akivel sokkal jobban kijösz és teljes értékű párod lesz. De ezt előre megmondani nem lehet. Fogd fel te is egy lehetőségként ezt. Élj! Egyszerűen az élet ilyen rohadt és kegyetlen. Van mikor a szeretteinket veszítjük el, de máshol meg rátalálunk egy újabbra. Ezt el kell fogadni.