2691
  • Glpetyus
    UP!
    HÍR?
  • Takezó
    Lovecraft az isten!!! :D
  • Zoleeca
    Nyam, nyam...a képek alapján meglesz a hangulat :)
  • Mossberg
    Aztán szépeket álmodj éjszaka
  • Eye-scream
    Nagyon fasza lesz, gyorsan el is olvasok pár novellát :D
  • Takezó
    hl után 2. legjobban várt játékom :D
  • zaki
    hú, nagyon baba lesz ez a gém, és enmsokára itt van
  • grebber
    Interjú képekkel (angol)
  • grebber

Call Of Cthulhu: Dark Corners Of The Earth - Magazine scan
  • grebber
    e3: Call of Cthulhu: Jön Mocsár Apuci!

Sogun, 12:18 - Játék: Horror

(Homelan) Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (PC)
    Kiadó: Bethesda Softworks
    Fejlesztő: Headfirst Productions
    Besorolás: First-Person Adventure
    Megjelenés: 2004. augusztus 31.
    Erőszak: megtekintését kizárólag Felnőtt szörnyeinknek ajánljuk!

A Gamespy félig megőrült kalandorai újabb infókat hintettek el a csoszogós kuruttyolókkal teli - H.P. Lovecraft félelmes univerzumán alapuló – számítógépes adaptációból. A Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth lassan bevonszolta tapadókorongokkal teli poliptestét az E3 területére. Állítólag hangulatos lett a cucc. Mivel nincsen HUD, célkereszt vagy életerő kijelző, a harcot meg az újratöltést szándékosan belassították. Minden fegyvernek van célzós és „nagyjából” tüzelési módja. Sérülést a képernyőre placcsanó vércseppek jelzik. Ezek helye azt is mutatja, honnan érkezett a támadás. Roppant mulatságos a sztori, mivel egy Dagon nevű szektafőnök addig főzőcskézik misztikus löttyeivel, míg Innsmouth teljes lakosságát zöldpikkelyes bőrű félvérekké változtatja.

Említésre méltó még az őrülés-rendszer. Jack – nyomozó főhősünk – látása elhomályosul, ijesztő arcok jelennek meg neki a sötétből. Komolyabb elmeszaggató borzalmak átélése után vigyáznunk kell fegyverújratöltés során, mert Jack öngyilkosságot kísérelhet meg! Vérében van a rémisztő mélysötét lényeinek esszenciája, ezért néha a szörnyek infra-érzékeny szemével látja a világot. Állítólag az E3 prezentáció – mármint a játszható demó – túlvilági borzalma sokkal ijesztőbb volt, mint a Half Life 2-ben a katonát elragadó hidra. Szóval akinek még maradt idegszála a rendkívül zaklató Undying után, az készüljön, mert nyáron JÖN MOCSÁR APUCI!

info: Hardwired
  • Randal
    Na igen, igaz, hogy már 2000-2001 óta készítgetik, szóval ideje lenne.
  • Evin
    Hallottam olyat is, hogy állítólag majdnem minden mozgatható lesz, így akár az ajtót is eltorlaszolhatjuk egy szörny előtt.
  • Takezó
    csalk fejezzék má be :D
  • Evin
    Én azt hallottam, hogy tiszta FPS lesz.
    Remélem azért a Silent Hill4 mellett megállja majd a helyét.
    Jó lesz végre látni Lovecraft borult elméjének világát vizuálisan is. És remélem a fojtatása is jó lesz. Mert gondolom tudjátok, amint befejezik ezt a játékot, készítik a folytatását.
  • Takezó
    olyasmi... imádom Lovecraftot :D
  • Kis Szabó
    Mik ezek a szörnyek? Dagon elszabadult? :)
  • Takezó
    KIRÁÁLY :D CSAK GYÜJJÖN MÁ KI
  • Glpetyus
    Megjelenés??
  • grebber
    lol no gamestar HARDWIRED
  • grebber
    e3: Call of Cthulhu: Az őrület foka

Birdy, 12:16 - Játék: Kaland -

(Gamespot)
    Barny: A hányattatott sorsú Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth is jelen lesz az E3-on, melyről a Gamespot kerekített egy rövidke kis ízelítőt:
    a játék tartalmazni fog egy "őrültség-mérőt", mely növekszik minden egyes bizarr tapasztalástól (hangok, lények, stb.). Egy idő után pöttyet begárgyulunk, és mi is hozzávizionáljuk a magunk kis agyament rémségeit a pályához. A rendszer nagyon hasonló az Eternal Darkness-es GC játékban látottakhoz
    bár a játék akció FPS, senki se tápláljon vérmes reményeket egy hentjáték irányában. Az elszenvedett sérüléseket szó szerint megérezzük a karakterünkön, ugyanis könnyen lábunkat törhetjük harc közben, ami kártékony hatással van az egységnyi küblicicához viszonyított sebességünkre
    a CoC 1920-ban játszódik, a fegyverarzenál is ehhez van kalibrálva (semmi medikit)
    a készítők büszkék a játék többszöri végigjátszásának lehetőségére. Először is rögtön kétféle mód adott (lopakodós, rambos), illetve különböző "mítosz-pontokat" szerezhetünk titkos helyeket felfedezve, fejtörőket megoldva
    a játéknak lesz PC és XBox változata is, várható megjelenés ez év vége. A fejlesztők vérmes reményeket táplálnak frencsájz irányában, ugyanis amint befejezték ezt a játékot, azonnal nekiugranak a következő játéknak, melynek az alcíme a Lovecraft novellájától kölcsönzött cím: "Beyond the Mountains of Madness"

Info:Gamestar
  • zaki
    van vmi hír a +jelenésről?
  • grebber
    Ennek is nemsokára kéne jönnie!!!
  • Sadun Tryst
    látod, így kell képeket berakni... :D
  • grebber
    Ja és királyak a képek!!
  • grebber
    engem nem zavarna ha fps lenne!
  • Sadun Tryst
    Új képek jöttek ki a játékról.
  • Eye-scream
    Egyetértek Davidussal ha a game túl FPS lesz akkor az tuti megöli a hangulatot....
    (Mondom én aki nem szereti a kalandjátékokat:))
  • Takezó
    jaja, Lovecraft az isten...
  • Sadun Tryst
    ja és ez a game lesz az évtized legkirályabb horror/fps-e! :)

HP Lovecraft 4ever! :)
  • Sadun Tryst
    grebber látom megint alakított a képeivel... :)
  • Takezó
    én úgy tudom, hogy már kb 1 éve müxik a honlap
  • grebber

• grebber
    A Bethesda Softworks megnyitotta a hamarosan megjelenő FPS horror játék, a Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth hivatalos weblapjának kapuit, mely PC és Xbox felhasználókat vár.
    Az oldal jelenleg játékinformációkat, koncepciórajzokat, letölthető háttérképet, illetve természetesen fórumot tartalmaz. A várakozó kiváncsiak elolvashatnak egy rövid részletet is a H.P. Lovercraft Cthulhu mítoszából, mely eredetileg a játék alapjául szolgált.
    Dark Corners of the Earth a 2003-as E3-mon a legjobb készülő játék címet nyerte el. A horror játékokban elvárt akciókon és kalandokon és problémamegoldó részeken kívül hangsúlyt helyeznek a mentális vonulatra is, miáltal a játékos virtuális hallucinációkat, pánikrohamokat és egyéb félelem okozta rendellenességeket él át. Azok, akiknek még nem volt része paranoiában, nyugodtan elkezdheti beleásni magát a már megjelent információkba.

Az új rész továbbra is a Lovercraft által megteremtett világra és annak asztali szerepjátékká átdolgozott alapjaira épül, de most először valós idejű 3D-s játékban élheti át mindenki a borzalmakat. A történet az 1920-as évekbe röpít minket, ahol lovercrafti teremtményekkel, az úgynevezett "Nagy Öregekkel" népesült be a Föld. Számos csápos szörny keresztezi majd utunkat, mindezt sötét, félelmetes közegben, ahol a reszketés garantált. A megjelenés dátuma egyelőre nem ismert, de a weblap hírei között biztosan feltűnik hamarosan.
  • grebber

• BlackWolf
    hat nemtom lehet ilyen hibrid lesz mer amit a viceoba lattam csavo rohangalt a fegyverrel de nem nagyon lott
  • Takezó
    ebben biztos vagy? sztem félig ez, félig az...
  • BlackWolf
    pedig fps lesz
  • Davidus
    Ha FPS lesz akkor bottal se nyulok hozzá. A Cthulhu mítoszban a rémek szinte sebezhetetlenek és a főhős ha nem hal meg a velük való találkozás után akkor megőrül. Szal hogy is lesz ebböl FPS ?:)
  • Davidus
    A képek alapján nekem ez nem FPS-nek tünik hanem kalandjátéknak. Remélem így lesz!
  • Takezó
    :) jaja, tényleg így van... remélem, hogy hozzák a lavkrafti minőséget ;)