2691
-
#88 UP!
HÍR? -
Takezó #87 Lovecraft az isten!!! :D -
Zoleeca #86 Nyam, nyam...a képek alapján meglesz a hangulat :) -
Mossberg #85 Aztán szépeket álmodj éjszaka -
#84 Nagyon fasza lesz, gyorsan el is olvasok pár novellát :D -
Takezó #83 hl után 2. legjobban várt játékom :D -
#82 hú, nagyon baba lesz ez a gém, és enmsokára itt van -
#81 Interjú képekkel (angol) -
Call Of Cthulhu: Dark Corners Of The Earth - Magazine scan -
#79 e3: Call of Cthulhu: Jön Mocsár Apuci!
Sogun, 12:18 - Játék: Horror
(Homelan) Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (PC)
Kiadó: Bethesda Softworks
Fejlesztő: Headfirst Productions
Besorolás: First-Person Adventure
Megjelenés: 2004. augusztus 31.
Erőszak: megtekintését kizárólag Felnőtt szörnyeinknek ajánljuk!
A Gamespy félig megőrült kalandorai újabb infókat hintettek el a csoszogós kuruttyolókkal teli - H.P. Lovecraft félelmes univerzumán alapuló – számítógépes adaptációból. A Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth lassan bevonszolta tapadókorongokkal teli poliptestét az E3 területére. Állítólag hangulatos lett a cucc. Mivel nincsen HUD, célkereszt vagy életerő kijelző, a harcot meg az újratöltést szándékosan belassították. Minden fegyvernek van célzós és „nagyjából” tüzelési módja. Sérülést a képernyőre placcsanó vércseppek jelzik. Ezek helye azt is mutatja, honnan érkezett a támadás. Roppant mulatságos a sztori, mivel egy Dagon nevű szektafőnök addig főzőcskézik misztikus löttyeivel, míg Innsmouth teljes lakosságát zöldpikkelyes bőrű félvérekké változtatja.
Említésre méltó még az őrülés-rendszer. Jack – nyomozó főhősünk – látása elhomályosul, ijesztő arcok jelennek meg neki a sötétből. Komolyabb elmeszaggató borzalmak átélése után vigyáznunk kell fegyverújratöltés során, mert Jack öngyilkosságot kísérelhet meg! Vérében van a rémisztő mélysötét lényeinek esszenciája, ezért néha a szörnyek infra-érzékeny szemével látja a világot. Állítólag az E3 prezentáció – mármint a játszható demó – túlvilági borzalma sokkal ijesztőbb volt, mint a Half Life 2-ben a katonát elragadó hidra. Szóval akinek még maradt idegszála a rendkívül zaklató Undying után, az készüljön, mert nyáron JÖN MOCSÁR APUCI!
info: Hardwired -
#78 Na igen, igaz, hogy már 2000-2001 óta készítgetik, szóval ideje lenne. -
#77 Hallottam olyat is, hogy állítólag majdnem minden mozgatható lesz, így akár az ajtót is eltorlaszolhatjuk egy szörny előtt. -
Takezó #76 csalk fejezzék má be :D -
#75 Én azt hallottam, hogy tiszta FPS lesz.
Remélem azért a Silent Hill4 mellett megállja majd a helyét.
Jó lesz végre látni Lovecraft borult elméjének világát vizuálisan is. És remélem a fojtatása is jó lesz. Mert gondolom tudjátok, amint befejezik ezt a játékot, készítik a folytatását. -
Takezó #74 olyasmi... imádom Lovecraftot :D -
#73 Mik ezek a szörnyek? Dagon elszabadult? :) -
Takezó #72 KIRÁÁLY :D CSAK GYÜJJÖN MÁ KI -
#71 Megjelenés?? -
#70 lol no gamestar HARDWIRED -
#69 e3: Call of Cthulhu: Az őrület foka
Birdy, 12:16 - Játék: Kaland -
(Gamespot)
Barny: A hányattatott sorsú Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth is jelen lesz az E3-on, melyről a Gamespot kerekített egy rövidke kis ízelítőt:
a játék tartalmazni fog egy "őrültség-mérőt", mely növekszik minden egyes bizarr tapasztalástól (hangok, lények, stb.). Egy idő után pöttyet begárgyulunk, és mi is hozzávizionáljuk a magunk kis agyament rémségeit a pályához. A rendszer nagyon hasonló az Eternal Darkness-es GC játékban látottakhoz
bár a játék akció FPS, senki se tápláljon vérmes reményeket egy hentjáték irányában. Az elszenvedett sérüléseket szó szerint megérezzük a karakterünkön, ugyanis könnyen lábunkat törhetjük harc közben, ami kártékony hatással van az egységnyi küblicicához viszonyított sebességünkre
a CoC 1920-ban játszódik, a fegyverarzenál is ehhez van kalibrálva (semmi medikit)
a készítők büszkék a játék többszöri végigjátszásának lehetőségére. Először is rögtön kétféle mód adott (lopakodós, rambos), illetve különböző "mítosz-pontokat" szerezhetünk titkos helyeket felfedezve, fejtörőket megoldva
a játéknak lesz PC és XBox változata is, várható megjelenés ez év vége. A fejlesztők vérmes reményeket táplálnak frencsájz irányában, ugyanis amint befejezték ezt a játékot, azonnal nekiugranak a következő játéknak, melynek az alcíme a Lovecraft novellájától kölcsönzött cím: "Beyond the Mountains of Madness"
Info:Gamestar -
#68 van vmi hír a +jelenésről? -
#67 Ennek is nemsokára kéne jönnie!!! -
#66 látod, így kell képeket berakni... :D -
#65 Ja és királyak a képek!! -
#64 engem nem zavarna ha fps lenne! -
#63 Új képek jöttek ki a játékról. -
#62 Egyetértek Davidussal ha a game túl FPS lesz akkor az tuti megöli a hangulatot....
(Mondom én aki nem szereti a kalandjátékokat:)) -
Takezó #61 jaja, Lovecraft az isten... -
#60 ja és ez a game lesz az évtized legkirályabb horror/fps-e! :)
HP Lovecraft 4ever! :) -
#59 grebber látom megint alakított a képeivel... :) -
Takezó #58 én úgy tudom, hogy már kb 1 éve müxik a honlap -
-
#56 A Bethesda Softworks megnyitotta a hamarosan megjelenő FPS horror játék, a Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth hivatalos weblapjának kapuit, mely PC és Xbox felhasználókat vár.
Az oldal jelenleg játékinformációkat, koncepciórajzokat, letölthető háttérképet, illetve természetesen fórumot tartalmaz. A várakozó kiváncsiak elolvashatnak egy rövid részletet is a H.P. Lovercraft Cthulhu mítoszából, mely eredetileg a játék alapjául szolgált.
Dark Corners of the Earth a 2003-as E3-mon a legjobb készülő játék címet nyerte el. A horror játékokban elvárt akciókon és kalandokon és problémamegoldó részeken kívül hangsúlyt helyeznek a mentális vonulatra is, miáltal a játékos virtuális hallucinációkat, pánikrohamokat és egyéb félelem okozta rendellenességeket él át. Azok, akiknek még nem volt része paranoiában, nyugodtan elkezdheti beleásni magát a már megjelent információkba.
Az új rész továbbra is a Lovercraft által megteremtett világra és annak asztali szerepjátékká átdolgozott alapjaira épül, de most először valós idejű 3D-s játékban élheti át mindenki a borzalmakat. A történet az 1920-as évekbe röpít minket, ahol lovercrafti teremtményekkel, az úgynevezett "Nagy Öregekkel" népesült be a Föld. Számos csápos szörny keresztezi majd utunkat, mindezt sötét, félelmetes közegben, ahol a reszketés garantált. A megjelenés dátuma egyelőre nem ismert, de a weblap hírei között biztosan feltűnik hamarosan.
-
-
BlackWolf #54 hat nemtom lehet ilyen hibrid lesz mer amit a viceoba lattam csavo rohangalt a fegyverrel de nem nagyon lott -
Takezó #53 ebben biztos vagy? sztem félig ez, félig az... -
BlackWolf #52 pedig fps lesz -
#51 Ha FPS lesz akkor bottal se nyulok hozzá. A Cthulhu mítoszban a rémek szinte sebezhetetlenek és a főhős ha nem hal meg a velük való találkozás után akkor megőrül. Szal hogy is lesz ebböl FPS ?:) -
#50 A képek alapján nekem ez nem FPS-nek tünik hanem kalandjátéknak. Remélem így lesz! -
Takezó #49 :) jaja, tényleg így van... remélem, hogy hozzák a lavkrafti minőséget ;)