Hogyan építsünk idõgépet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az idõ úgyis megfogalmazható, hogy történések sorozata. Ugyanis ha nem történik semmi akkor nincs idõ. Ha mondjuk lefagyasztom magam úgy,hogy bennem ne történjék semmi akkor az idõ nem fog rajtam. Ok, hogy ilyen nincs (mármint, hogy nem történik semmi) de az ûrben még lehet(??) ilyen.
Vélemény ?
Vélemény ?
Ez a nagyapa-paradoxon :)
Visszamegyek a múltba, belekötök a nagyapámba (amikor még fiatal, mint én), aztán megölöm...
Akkor hogyan születhetek meg? %-)
Visszamegyek a múltba, belekötök a nagyapámba (amikor még fiatal, mint én), aztán megölöm...
Akkor hogyan születhetek meg? %-)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Morgen.
A cikk utolsóelõtti bekezdése mutat valami párhuzamot a valoosággal, vagy csupán lilagõzös ábránd?
Ha jool emlékszem, Hawking állított fel egyfajta idõcenzúrát, amely szerint minden olyan elmélet hibás, amely a múltba utazást lehetõvé teszi.
További kellemest.
A cikk utolsóelõtti bekezdése mutat valami párhuzamot a valoosággal, vagy csupán lilagõzös ábránd?
Ha jool emlékszem, Hawking állított fel egyfajta idõcenzúrát, amely szerint minden olyan elmélet hibás, amely a múltba utazást lehetõvé teszi.
További kellemest.
Vagy ha kezet is fognának! Az Idõzsaru címû filmben volt ilyesmi: "Két ugyanazon anyag nem fér meg egy idõben" most akkor hogy is van ez? :)
Meg mondjuk valaki visszamegy a mûúltba és kinyíja Hitlert "még idõben" akkor hogy változna meg a történelem?
Meg mondjuk valaki visszamegy a mûúltba és kinyíja Hitlert "még idõben" akkor hogy változna meg a történelem?
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
komojra ferditve: ha valamikor, akar a legtavolabbi jovoben is megtalaljak a multba utazas modszeret, akkor az mar most is letezhet! es amilyen erthetetlen dolgok tortennek ma a vilagban, azt se tartom elkepzelhetetlennek, hogy mi mar egy alternativ idovonalban vagyunk, amelyet vkik vagy vmik(?!) mar megvaltoztattak.. (lsd: loch ness, gabonakorok kb. 10%-a, amikre nem sikerult magyarazatot talalni, es az ossze tobbi dolog, amit az x aktakban mutogatnak) mindenesetre a vilagpolitikai esemenyek eleg rendesen kiszamithatoak lettek mostanaban.... a demokracia fenykora pl. lealdozott...(lsd: usa)
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
az:D
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.