Soldat

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Croano
Már egy éve nem irt senki ideje feléleszteni ennek a klassz játékak a forumát!

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

én mivel nem találtam egy normális mmo-t igy tolom a soldattal...anno sokat játszottam vele de ujra szar vagyok
PJack
nagymamám gépén fentvan, de ott csak offline tolom, mivel nincs net :D

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Colt17
Most unalmamban, és a sok ping miatt nézelõdtem a neten.És ezt a 7 éves fórumot és õskori leleteit találtam.Játszik még valaki vele?Én most töltöm...

Fantos
free game is meg nemis ugyanis free csak anyiban küköbözik hogy jet flame szinét nemtudod megváltoztatni és nem tud a karakter emoticonocat csinálni és itt egy oldal ahonan mindent letõlthetsz ami soldat: www.soldat.pl

vagy free game??
fizetni kell????
hali le szeretném tölteni a soldatot egyszár már megvolt de mindig bejött valami regisztrálni kell vagy mi??ha valaki tud segicccsen lécccci nagyon kéne:Dköszi...<#wink><#gun>
Fantos
www.soldat.pl itt többtucat linket találsz :)

Dawe13
oké,köcce! pl-ul?:P

Fantos
szerintem telepísd újra mert nem töltöt le minden mappát vagy valami ilyenel nem találkoztam még (ajánlom máshonnan tölsd le)

Dawe13
Sziasztok! remélem,még valaki olvassa ezt a fórumot!:)
Van 1 gondom a Soldattal!
Amikor feltelepítem,elindítom(eddig minden simán megy)
amikor indul a játék akkor valami baj van a grafikával(pl a vegyvermenüben a fegyverek csak félig láccanak,vagy amikor a csávó fogja a stukit ott nincs semmi...:S)
Szal valaki nemtudna segíteni hogy miért van ez? És hogyan oldhatnám meg?? PLZ!!!!

Fantos
tölsd le az All seying eye-t egy serverkeresõ prgi amiel sok-sok szervert megtalálsz amit a Soldat serverkeresõje nem itt letõltheted

hát gyerekek én nagyons zeretem de legtöbször csak BOT ellen tudok ha valakinek van kedve irjon 2v2 vagy 3v3 a kedvencem

Fantos
Mapmaker-t hol találom?

Hali! Feltettem a Soldat 1.31. -et, de akárhány szerverre mentem, nem lehetett lõni a mesterlövész puskával. Mindegyiken ki lehetett kapcsolva, vagy mi?

hát elég tunkolósnak néz ki :D
napi max félórát jáccok ezzel

hali
kiszeretném próbálni

Jaja. De ha élõ embereket akarsz látni, inkább: www.soldat.hu

Aki utoljára nevet...az valószínûleg nem értette a poént.

Lacc
Tolja még ezt valaki?
Mindenesetre ez arra volt jó, hogy +4üzi a nevem mellett :)

Csak kár, hogy egy ideje senki sem látogatta a Soldat fórumot... :)

Um... Ti realistic-ba nyomjátok, vagy nem? Azzé van egy kis különbség...

Hi! Asszem ebbe én is beszállnék.

curse
Hahooo!! Deesno, Ron Ragm, soldatoztok meg? ;)

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

curse
Hazzátok meg testvéreim, mostanában olyan balfaszok rohangálnak a szervereken, hogy dögunalom a játék. Alakítsunk magyar klánt, oszt zúzzunk ;))

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Norbesz
hi! ÷¤
Lord Marcus
hi all :ÐÐ
Norbesz
Ide leirtad Disno? Hova?
Pascalesp
Hi All! ;Ð
Disno
Hi Norbesz! :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Norbesz
Hi all! :DD
Disno
ahogy mondod :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
bump...valszeg csak 7végén tudok jáccani. de ha nem akkor írock

mozesapo
Linket valaki please !?!

Ron Ragm
juteszembe..ha nem szállt volna el a gép:(
szal sorry:(
a soldatot is újra kell szednem:)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
bocs de nekem nem kell az hogy 3 sor után kikkelnek mer nem voltam hajlandó várni 10! másodpercet
egyébként a trefort megy csak be kell "jelentkezni" az oldalon
ja és találtam egy jó kis staffot a sorcidnak:)

I.C.ram
Hát remélem, mert elég gázos így. A shotgunt erõsíthetnék, mert az egyik leggenygébb fegyver a desert mellett.
curse
a serverek felet mar elarasztottak a cheaterek. van aki granatot okad magabol, van aki golyot szor, de ugy, mint 20 minigun, csak olyan eroset, mint a barett. van aki 'following mode'-ba rakja a tobbieket, aztan kacsaloveszetet rendez. mas meg ctfben beallitja a botokat, hogy a sajat csapattarsaikat irtsak (mar ha benn van a friendly fire) stb stb... ez van. majd irnak ide is punkbustert :))

I.C.ram
Bazzeg már itt is vannak cheaterek :( Játszom egyszerveren, és egyszercsak lebombázza egy noname faszi az egész pályát, mintha szõnyegbombázás lenne. Többiek is mondtak, hogy köcsög cheater, tehat gondolom nem valami "powerup" ez. :)
I.C.ram
Na akkor most hol van a chat?
Disno
akarom mondani ha te a treforton maracc akkor csetelni nem tudunk :-(

Disno
hozzá lehet szokni... noflá,nikkflád,kepsszlok oszt yol van
egyébként is trefortra jelöltem volna ki a csetszobát ha menne az a szar...

Disno
byebye :-(

Disno
sztem meg ne... eccerûen nem kell sokat shiftelni azt yol van

Disno
h átigen :-DDD

I.C.ram
Meg németül is katona. :)
I.C.ram
Na srácok mindjárt készen lesz a matekom, és akkor jövök én is.
Ron Ragm
hát bazmeg deesno ez az enerla úgy szar ahogy van... bármit csinálsz már nyomják a kicket vagy a kickbant... részemrõl megtalálhattok az irc.trefort.neten az #rpgmaker szobában...

Pascalesp
Bye all ismét egy hétig, de a suliból és talán a koleszból biztosan fogok fórumozni, de Soldatozni csak hétvégén fogok megint.
Oldal 1 / 5Következő →