Hadkötelezettség... :-(
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Life is around you and in you.\"
\"Life is around you and in you.\"
Egyébként, ha nem hiszed járj utána, majd jól megdöbbensz! 😛
ne haragudj, de serintem ez úgy nem igaz, ahogy van! csak érettségivel jelentkezhet a tiszti akadémiára! és utána lehet tiszt, vagy tiszthelyettes!
Sokan mondták már és igaz is, hogy elfecsérelsz fél évet az életedbõl. A fél év alatt kockáztatod a barátnõd, az állásod és egy csomó mást. Ráadásul nincs semmi értelme!!!
Arrol nem is beszélve, hogy a honvédek nagy százaléka jó, ha elvégezte a nyolc általánost (tudom a sorozásról, meg haverjaim meséibõl)! Nem egy élmény 6 hónapot egy olyannal lenni, akit úgy rugdostak át a nyolc osztályon... 😛PP
Iszonyatosan szarok a körülmények és még mindig nincs semmi értelme az egésznek!
Menjetek el fõiskolára/egyetemre, külföldre melózni vagy valahova, de szvsz senki ne akarjon bevonulni, mert egy nagy felesleges szarság az egész!!! 😛
Hát kinek kell ez???? :-))))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
EZeket otthon is megteszem. Akkor faszér menjek be? Baromság az egész!
Mennyen be, aki szereti ezt és éljen meg belõle!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Kijött: ivott, cigizett és füvezett.
A munka meg... hát...
A masik dolog, ha elvisznek, tenyleg pia es bulizas lesz a fo, mert ertelmes dologra nem lesz idod. Tok szolid haver is teljesen kivetkezett magabol.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Mi az, hogy abban a korban?
Ha vki érettségi után 6-8 évet még tanul, egyáltalán nem biztos, hogy csak ezeken jár az esze.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Csak arra vigyázz, ne próbáld lerázni azt az ütött-kopott autót a két szemüveges palival, mert a végén a "turista" kategóriából még elõléptetnek "imperialsta kém"-nek...

"Az a hadköteles, aki abból a célból, hogy a katonai szolgálat alól kivonja magát, jelentkezési vagy bevonulási kötelezettségének nem tesz eleget, bûntettet követ el és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ."
Milyen embertelen dolog, hogy megszületett a gyerek, az asszony gyesen én meg angyalbõrben. A gyerek meg haljon éhen, mi???? Tõlem meg elveszik azokat a soha vissza nem térõ, kárpótolhatatlan dolgokat, mint "elsõ szó", vagy "elsõ pár lépés" etc...
Úgyhogy beszéld meg a barátnõddel. Egy év alatt összejöhet bõven. Ha mázlitok van, akár egyszerre is.

Kék tenger,homokos tengerpart,gyönyörü csajok,régi amcsi kocsik felér egy orgazmussal...
Mert nekem pont ma mesélte egyik kollégám, hogy hallott már ilyet.....
Igaz, nem volt valós, de akkor is....
"jöjjön vissza jövõre, hátha elmúlik...."
A kurva annyukat!
Nem azzal van gond, hogy beledöglik az az egészséges férfi! NEM! Ki lehet bírni, persze!
Egyszerüen nem érzem jogosnak, hogy azt csinálhatnak ott benn velem, amit csak akarnak! Lófaszt! 25 éves vagyok, eddig megúsztam, de sajnos nincs semmilyen betegségem, amire E-t kaphatnék!
Van viszont egy marha jó állásom, amilyet 3 évig szerettem volna! És most 2 hónapja bejött! Ha elvisznek, akkor a helyemre felvesznek valakit, mert muszály! És ha visszajövök? Megmondják, hogy sorry. Ugrálhatok, taposhatok, bíróságra járhatok, de ez a munkám nem lesz meg soha. Nem beszélve a barátnõkrõl, a nyárról, a munkán kivüli karrierrõl stb....
Aztán már csak az kéne, hogy valami faszfej 20 éves kis köcsög tiszt ugasson be! Csak saját magamnak teszek rosszat vele, hisz ki bírja, ha 4-5 évvel fiatalabb pöcsök ugatnak be neki?????
Egyszerüen ez az ország nem tett nekem semmi olyat, hogy akár 1 napot is egy laktanyában töltsek le az õ kedvükért!!!!!
Ne étsétek félre én nem a kötelezõ hadsereg hive vagyok sõt !! én se szeretnék katona lenni de ha mégis kötelezõ lessz akkor bemegyek és nem kutatok fel 50 orvost h egy egézséges emberrõl irják azt a lapomra h alkalmatlan.És különbenis ne mondjátok h olyan qrva szigorú mint régen...2 napobta hazamész.