21
  • AtisH
    #21
    Csinálsz otthon egy hálózatot és beraksz egy gépet a gyerekszobába is mondván az a gyerek gépe (persze nem árt, ha egy kicsit ért is hozzá) és arra pakolod fel a cuccost. A kiskorúakat nem nagyon tudják büntetni max a vinyót foglalhatják le mint bizonyíték. Azért is mondtam, hogy egy jogásszal és egy informatikussal biztos lehet találni egy kiskaput.;-)
  • novie
    #17
    dehogynem
    volt vmi kepviselo akinel pedofil kepeket talaltak, es o is aszonta biztos egy hekker volt
    nem is kapott semmit ;-)
  • gz8
    #16
    Nem csupán meg kéne állítani, hanem jó alaposan orrba is kellene verni őket egy raklap MFM-es vinyóval!
  • AtisH
    #14
    És az nem jöhet szóba, hogy -mivel gyakran netezek- valamilyen hekker csávó behatolt a gépemre és különféle dolgokat pakolt a vinyómra? Esetleg zombiként működött a gépem... Én egy
    naív júzer vagyok és nem gondoltam volna, hogy ez pont velem esik meg.
    Szal szerintem ezt az ötelet egy hozzáértő jogásszal és egy informatikussal ki lehet úgy dolgozni, hogy csak igen nehezen lehessen belekötni. És különben is rohadjun meg az összes RIAA-s pióca!!!
  • Laci73
    #6
    Ők - már ha sor kerül egyáltalán egy ilyen perre - csak azzal tudnak vádolni, hogy a kérdéses gép a Te tulajdonod. Ez még nem feltételezi azt, hogy Te használtad.
  • Gabest
    #5
    Nem úgy van, hogy annak kell bizonyítani, aki vádol? Tehát ha én váltig azt állítom, hogy egy spicces gombvillám alakította ki a hdd mágnesezettségét pont olyanra amilyen, akkor nem nekik kell az ellenkezőjét bebizonyítani?
  • Veriel
    #3
    Ne aggódj, én sem vagyok RIAA párti, de az jogilag nem értelmezhető, hogy a barátaid akartak megviccelni. A te gépedért te felelsz, és ha megtalálják a winyódon az ellopott NASA doksikat, hiába mondod, hogy az véletlen alakult ki pontosan úgy, amikor randomgenerátorral gyártottál fileokat szórakozásból.

    Az egy másik kérdés, hogy a RIAA-nak mihez van joga, és mihez nincsen. Reméljük, hogy nincsen joga sem a gépedbe behatolni, sem az adataidat megszerezni. Ehhez az amcsi törvényeket kellene ismerni. Más országok lakóinak adataihoz tuti nem férhet hozzá, ahhoz az kell, hogy a hatóság lépjen fel, és szerződés legyen a két ország között. Pl. Magyarország szerződött az USA-val, és ezért az FBI-nak kiadnák az adataidat. A RIAA-nak elvileg nem. A gyakorlat persze kicsit más.

    A legjobb lenne, ha az olyan evolúciós mellékágak, mint a RIAA vezetői, természetes szelekcióval elhullanának. Hidd el, én is ezt szeretném, viszont ez nem függ össze azzal, hogy mit engednek meg a törvények, és mit nem.

    Reménykedni lehet.
  • magus
    #1
    büdös mocskos rohadékok bejutnak a gépembe odamegyek es a sajat vegbelevel fogom felakasztani oket