Hibernáltatnád magad?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aktivitás 40%.
Minimális veszteség: a topicnyitó halott.
Akció elvégezhetõ.
..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
detto, szó szerint ezt írtam volna, ha nem jut eszembe visszaolvasni :)
...........................................
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Amúgy erre is találtak vmit a tudósok.. valami génmanipulációval le lehet lassítan az öregedést, és asszem 120-130 évig lehet vele... de persze nem biztos..
Az igaz, hogy az én hétköznapjaim k**va unalmasak, de nem vagyok benne biztos, hogy belemennék... a halhatatlanság inkább érdekel.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Bár engem egy hosszútávú ûrexpedíció (mondjuk a szomszádos galaxisba) speciel jobban érdekelne, csak az nem lenne jó, ha úgy járna a legénység, mint pl. a Halálhajóban :)
De végülis nem mindennapi kaland lenne, az tuti :)
Inkább a bolygónk sorsánn kéne töprengeni vagy a megmentésén vagy azon,hogyan mehetünk másik bolygóra.
Amit most a Sci-fi filmekben/játékokban látunk annak egy rész meg is fog valósulni.Higgyétek el.Az ember nem egy buta lény,elképesztõ dolgokra képes.Jó,nem lesznek csillagkapuk a következõ ötven évben,de lehet hogy lesz egy holdfelszíni kolónia.Óriási dolog lenne.
Egyébként megpróbálnám.
Bár inkább akkor már egy ûrutazást...
Rince: Lehet a f@szt lehet! Ilyen sok tananyag mellet örülök hogy lyuk van a seggemen :DDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Azért hibernáltatnám magam. Tényleg baromi érdekes lehet.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
ha egészségügyileg nem problémás, és van rá mondjuk 75% esélyem, hogy épen és egészségesen fogok felébredni, akkor: habozás nélkül.
hogy miért? mert amikor felébrednék x*100 év múlva várna egy teljesen másik világ, ami valószínûleg tele lenne meglepetésekkel, és új dolgokkal... ez a bolygó már uncsi... ismert rajta minden, kéne valami változatosság bele...
...vagy pl. az ûrutazás. ha azt mondaná valaki, hogy megcsináltunk egy ûrhajót, expedició szervezõdik XY galaxisba, és telepeseket, õnként jelentkezõket keresnek, már mennék is jelentkezni... szerintem tök nagy buli lenne... :)
DE én attól félek hogy 300 év mulva nem egy szép uj világ, hanem egy koszos mocskos **** várna...
A legszebb évek, lehet hajtani a csajokat, bulizni járni a haverokkal, nagy LAN-partykat rendezni, házibulikat, csupa szórakozás az egész! Késõbb mikor már dolgoznod kell nem teheted meg ezeket!
\"Life is around you and in you.\"
fiatalságomon és jönnének az unalmas hétköznapok!"
A fiatalság nem unalmas? Mert Én pl. elég unalmasan élem meg.
Gondoljatok bele, mennyi újdonság és fantasztikus dolog lehet 300 áv múlva. Mintha csak egy új világot kéne felfedezned, szerintem nagyon jó lenne. :)
Perzse lehet, hogy addigra csak egy radioaktiv sivatag lesz az egész bolygó, de hát ez is benne van a pakliban... :/
2. 300 év... kitudja mi lesz akkor? lehet hogy a hibernálás mindennapos dolog lesz és nem leszel egy unique dolog kiolvasztás után. vagy épp 300 év alatt 4-5 atomháború...sõt biztos.
3. sok pénzt adnak. De milyen pénzt?? 300 év mulva lehet hogy nem is lesz olyan hogy pénz. Akkor meg minek adnák...
Max akkor látnám értelmét a hibernálásnak ha valami olyan betegségem lenne amit még nem tudnak gyógyítani.De akkorse 300 évre. de lekopogom ilyen gondom nincs.
bocs ez véletlenül került bele
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
És lehet, hogy amúgy lett volna egy-két jó éved, így meg nothing se.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Vagy mutogatnának mint õsembert.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray