63
Hibernáltatnád magad?
-
kezdem tanulni a dörgést... -
Jogos a sárga. -
Xboxman #17 picsipacsi -
sárga lap -
Xboxman #15 Na várj segítek!1 hónap múlva október.02.lesz:) -
nem mennék frigóba, azt se tudom mi lesz 1 hónap múlva, nemhogy 300 év múlva ! -
Válasz 'Lteebee' üzenetére (#10)
bocs ez véletlenül került bele
-
Hibernáltatnád magad? Talán. Talán nem. Az lenne mint a Pusztítóban minden ismeretlen lenne! -
Ja.
És lehet, hogy amúgy lett volna egy-két jó éved, így meg nothing se. -
pénz nélkül is belemennék. Ha tényleg kiolvasztanak. mert az is lehet, hogy egy idő múlva egyszerüen kidobnának, minek ez ide. És nem tudnék reklamálni.
Vagy mutogatnának mint ősembert. -
hát ja, elég gáz lenne ha seggbe kúrna egy meteor miközben én kempelek egy kádban... -
De arra nincs garancia, hogy meg tudják védeni a testedet, vagy a bolygót, amin a tested van... -
én csak akkor mennék bele ha legalább 20 másik ismerős arcot is hibernálnának velem együtt -
lehet belőle kurvázni. :D
-
Ha jönnének az ismerősők is simán -
én sem mennék bele. most gondold el, felébredsz és nem ismresz senkit!!! akkor meg mit ér a pénz! -
TomBond #2 Kicsit sok az a 300 év! Sokat gondolkoznék rajta de valószínűleg nem mennék bele. -
TheZsenyka #1 Ha felajánlanák, hogy 300 évre hibernálnak, cserébe amikor kiolvasztanak, az akkori viszonyoknak megfelelő óriási pénzt kapsz, belemennél? Tételezzük fel, hogy a művelet 100%-osan biztonságos.