WWF Raw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még egy kérdés: Ugye van a Battle Royal. Kedvencem. Gondolom ez ugyanaz, mint a Royal Rumble vagy legalábbis remélem. Azaz, hogy elõszõr csak ketten vannak a ringben, majd kétpercenként jönnek az újabb ellenfelek. Egészen a 30.-ikig bezárólag.
Bár egyszer egy Battle Royal rendezvényen 15-en voltak bent egyszerre és ugye az ucsó gyõzõtt.
Na a kérdés az lenne, ezt hogyan oldják meg mondjuk egy nintendos progiban, mert nyilván a RAW-ben is hasonló lesz.
Mert olvastam nemrég, hogy egyszerre csak 6 emberke lehet bent, de mégis hogy van ez pontosan? Te kezded a meccset az elején és kétpercenként jönnek az ellenfelek, vagy közbe jössz be és addig nézed, hogyan verekedik a CPU gárda vagy hogy? Több kérdésem nincsen😊
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Mégegyszer thx a segítséget!!!!!!!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
gamertag: kenobita
http://61.172.246.12:8000/DOWNLOAD/GOODROMS/goodn64.html
Mint már korábban említettem néha többször kell próbálkozni mire lejön egy file (hibát jelezhet az oldal, hogy nem találja az adott file-t). Letöltésvezérlõt ne használjatok, csak simán jobb egérgomb és "Cél mentése más néven".
Nekem be se hozza azt az emuchina.net-et.Miért?
Ajánlom még a No Mercy-t! Abban van vér is. Ehhehhe...
Itthon ATI 8500 van 750MHz Duron, azzal simán megy. Próbáld meg Te is, hogy megnézed azt, hogy egyáltalán szoftveresen megy-e? Írták is a PJ doksijában, hogy sajnos adódhatnak hardverproblémák...
Próbálj meg eljátszadozni a beállításokkal (Kapcsold ki a "Hide advanced options"-t és akkor újabb menü jelenik meg. Hátha segít valamit.
Az egyik ismerõsöm volt kint az Államokban -õ is wwf fan- és volt egy show-n! Azbeszt! - mondtam. Vett magának egy Ultimate Warrior dzsekit, meg egy halom minden mást. Mázlista!
Na de hogy a kérdéseidre válaszoljak:
Triple Threat Match: hárman mennek be a ringbe egy jön ki. Röviden ennyi. Mindenki mindenki ellen.
Tornado Tag Team: Négyen vannak bent egyszerre(!) a ringben, olyan mint a Tag team, csak itt nincs váltás, hanem egyszerre megy a bunyó.
Fatal 4-Way: Nos ezzel még ilyen néven nem találkoztam, de szerintem olyan lehet mint a Triple Threat, csak itt négyen vannak bent egymás ellen.
A Handicap Match-eknél mindig egyszerre van bent a megadott számú ellenfél - 2 vs 1 esetében ugye kettõ.
(Ezeket most mind le is teszteltem a No Mercy-vel, nehogy hülyeséget írjak.. 😊 )
Remélem sikerült segítenem.
Tornado Tag Team
Fatal 4-Way
Triple Threat Match
És még valami: A Handicap Match-eknél pl. 2vs1 esetben mindkét ellenfél bentvan a ringben vagy csak az egyik és váltják egymást?
Köszi amúgy a dícséretet😊
Várom válaszod...
Elõszõr is nézzük a gombokat, mikre is jók pontosan, bár nem tudtam minden lehetõséget kipróbálni, hisz leírás híján ez nem egyszerû feladat.
A- Az ACTIONS gomb. Ezzel lehet felvenni a tárgyakat a Hardcore meccsen, de akár a Normal meccsen is amikor szintén dobozokban vannak elrejtve. Ehhez csak a dobozt kell szétütni és megjelenik az ITEM felirat a tárgy felett. Ezek a tárgyak igen változatos képet mutatnak. Van ami felvehetõ, mint pl: Szemüveg, kalap, maszk, van ami pedig irdatlan nagy sebzést tud okozni, mint: létra, asztal, kalapács vagy a mikrofon, amiben külön poén, hogyha ütöd az ellenfelet még be is torzul a hangja😊
De ugyanakkor A-val lehet felmenni a sarkokba, ahonnan jó irányzott ugrásokat lehet kivitelezni.
Vagy A-val lehet ráfeküdni az ellenfélre és várni, hogy sikerül e a leütés. 1,2,3 és kész😊
De ami a legjobban tetszett, hogy A-val lehet ünnepeltetni magadat és ha az ellenfél már nagyon kivan, akkor a lenti jelzõsáv egyre jobban felpumpálódik és ekkor kell valami extrát csinálni, vagy speciálisat, de elég akár lerugni és ráfeküdni, aztán megvan a meccs 1000%-ra.
S- A SPECIAL gomb. Ezzel a gombbal lehet átölelni az ellenfelet és jöhetnek a speciális kombók. Amik a leglátványosabbak és egyénre szabottak.
De az S gomb arra is jó, hogy ha az ellenfél felmászik a sarokra, akkor jól megrázzuk vele a kötelet és a tõkére esik😊
Vagy, ha kint vagyunk a ringen kívül, akkor ezzel tudjuk kihúzni magunkhoz az ellenfelet, amikor kellõen közelre ér.
D- DUCK? vagy valami hasonló bár jelentésétõl függetlenül ez a legnyilvánvalóbb billenytû, hiszen ezzel tudunk ütni, rúgni és tulajdonképpen ennyi is.
C- Angolul nem tudom mit jelenthet, de ez két dologra jó: Egyik, hogy védekezzünk, másik, hogy ha már ráfeküdtünk az ellenfélre, akkor ezzel a gombbal ha nem akarjuk megnyerni a meccset elengedjük az ellenfelet mondjuk a 2-nél történõ rászámolásnál és folytathatjuk a verekedõsdit. Végül is nem rossz😊
A W és E billentyûk használatára nem jöttem rá. De szerintem ezeket a TAG TEAM meccseken lehet használni vagy ahol többen vannak, mert azon kívül, hogy megjelenik egy kis nyílacska fogalmam nem volt ez mire jó. Találgatni találgattam, de nem tudtam elõhozni semmit a lenyomásával, vagy kombinációkkal. Aki tudja vagy sikerült neki az írja már le mire jó. Elõre is thx neki.
Most a programról egy kicsit: Szerintem ez az eddigi legjobb PC-s Wrestling program és azt a DEMO alapján simán el lehetett dönteni. A grafikai megoldások abszolult olyan hangulatot teremtenek, mint az igazi bírkózásokon. A ködös aréna, az eltorzuló fények, a kicsit belassított ütésjelenetek, a fotózások a közönség kidolgozása zseniális. Pedig a közönség csak 2D-s lap, de mégis nagyon ötletesen mindig úgy mozog a kamera, hogy ne legyen ordító a bénasága, és így teljesen azt a hatást kelti, amilyet kell neki. A hangok szintén remekek, pedig kommentátor nincs is a DEMO-ban!! Milyen lesz azzal! A bejövõzenék nagyon megdobják a hangulatot. Amikor megláttam, hogy még managert is lehet választani majd a fullban, hát már akkor tudtam ebbõl a programból semmit sem hagytak ki. Ez nagyon jó pont a fejlesztõknek. Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatolag benne van minden meccs mód, ami a korábbi pankrációs programokból hiányzott. Volt azokban is jópár, de ebben a verzióban tényleg ott van minden. Battle Royal, Fatal 4-Way, King of The Ring, Tag Team és így tovább.... És majdan amikor kijön 35 szupersztár és saját egyénre szabható bírkózót is tudunk csinálni. Meg sok egyéb amira most nem akarok kitérni.
A menü is nagyon profi. Dögös aláfestõzenékkel, okos megoldásokkal, látványos, de kellõen egyszerû és átgondolt.
Én nagyon várom a teljes verziót. Sõt meg is veszem. Ez nem kétséges. A DEMO-val kb. 60 meccset lenyomtam. Plussz egyik barátom is játszott vele és ott ültem mögötte, néztem mi mire jó, próbáltam rájönni, megérteni.
Amire jutottam: A lenti csík mindig változik attól függõen ki mennyi ütést kapott. Ez nagyon jó, mivel a régebbi Wrestling programokban, amikor a csík elfogyott gyakorlatilag vége volt a meccsnek. Az ellenfél rádfeküdt és leütötték a hármat. De itt van mód visszahozni még a az utolsó pillanotokból is a meccset! És ez tényleg jót tesz a programnak, hiszen az élõ közvetítésben is mindig változnak az erõviszonyok. Amikor ez a sáv elkezd pirosan villogni, vagy kéken (attól függõen kivel vagyunk), akkor rávetheted magadat az ellenfélre tuti megvan a meccs.
A bírkózók melletti kis sáv jelzi, hogy mennyire tudunk erõs ütéseket bevinni. Ha sokszor ütünk és csináljuk a speciális mozgásokat ez teljesen lemegy, mert ilyenkor mi magunk is elfáradunk kicsit. De aggódni nem kell, visszajön csak picit járkálni kell vagy ilyesmi. De ha nagyon lent van, könnyebben kapunk be ütéseket és ha mi ütünk, azok sem lesznek olyan hatással. Az egészen pici kis négyzet, ami a sáv mellett van pedig a kifáradást jelzi, ha nagyon villog, akkor már igencsak kivagyunk. Ilyenkor nem is lényeg, hogy az alsó nagy csík beváltson villogóra, ha valaki iszonyan kivan arra ráfeüdnek és szintén megvan a meccs.
Szóval nagyon jól oldották meg a fejlesztõk ,mert egyszerû látványos is és szimulátor szinten mutatja be a bírkózást. De ez igaz az ütések utáni fetrengésekre, felállásokra, magára a játékban lévõ összes mozgásra. Azt hiszem erre egy szavunk nem lehet. Ez teljesen olyan, mint a TV-ben.
Ami nem tetszett, mert volt ilyen is: Rock bejövetelekor a mozgása nagyon robotszerû. Amikor felakarunk venni nagyobb tárgyakat, de ez fõleg az asztalnál jön elõ, nem egy egyzerû dolog. Sok esetben már 5-ödszörre kell nyomni az A gombot, hogy felvegye. Illetve amikor a sarkoba akarunk felmenni ez is néha körülményes de tulajdonképpen itt a hibáknak VÉGE! És mivel a programban annyi variácó, mozgáskultúra és ezer minden egyéb van, hogy ez a pár hiba elenyészõ. Semmis gyakorlatilag.
Utoljára pedig az AI az olyan mint az igazi meccseken. Eszméletlen jó. A gép azt csinálja amit kell. Ebben is csak egy hibát láttam, amikor KANE, miután kidob, elkezd a kötéhez menni, meg vissza meg megint kb. ezt háromszor, de ennyi. De ha akarom felfoghatom ezt bemelegítésnek is, holott ez inkább AI hiba. Ja igen és amikor a ring melletti külsõ fémlépcsõbe beleakad és nem tud továbbmenni. De ennél több nincs. A lépcsõ is használható tárgyként, azzal is lehet verekedni! Csak neki kell lökni az ellenfelet.
Szerintem ebben a programban megvan minden ami kell egy jó pankrációs bunyóhoz. És kihívás is van benne jócskán, bár most már NORMAL fokozaton KANE arcát bármikor beverem, HARD-on már cseles a kicsike😊 Védekezik, elhajol stb...
Megszületett a mindenkori legjobb pankrációs program PC-re és már ideje volt, mert a WWF Wrestlemania Acclaim bizony nem mai program, mert akkor az volt a legjobb, de ez a mostani az abban lévõ lehetõségeket kb. 20-szor felülübereli.
Jut eszembe szó esett itt egy Wrestlemania 2000-rõl. Errõl írjatok néhány szót, milyen. Érdekelne. De ha nem jó annyira, mint a RAW, akkor nem érdekes.
Legyen November😊! Addig is I Love This Game!
61.172.246.12
login:test
password:test
Ez egy tesztelõ mód, meglehet nézni hogy mik vannak rajta.Gondolom lehet regisztráltatni is magunkat,csak léért.
De azé érdemes megnézni mik vannak rajta!!!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Graphics: 9,5
Sound: 8
Gameplay: 9,6
Replay: 8
final score: 8,5
Mindenesetre örüljünk PC-sek, hogy egyáltalán van valami nekünk is. Mégpedig nem is rossz!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
http://61.129.81.135/download/goodroms/goodn64/index_17.html
L/P: emuchina/emuchina
Sajna kicsit lassú, de szinte az összes rom fent van.
itt van vagy 10 emulátor. Csak jó lesz valamelyik 😊 a fõoldalon a jobb oldali paneleken lent vannak felsorolva.
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Jah, elindítottam a Raw-t, és már a menü beszaggatott (p2 300, 64M.....), aztán kb 1 fps-mal néztem a gép-gép ellen harcot, de még így is nagyon bejött 😊
Cenobite: kosz a linket, majd szedem. Undertaker regi image-e nekem is jobban fekszik, dehat kenytelenek leszunk hozzaszokni az ujhoz... A romot a http://www.vipersroms.cjb.net cimrol szedtem le. Amugy nekem se ment, de nekem most nagyon fos a gepem, hatha ez megy majd nektek.
N64 emu-val nekem is csak az a szottyadt Mario futott...
Én is próbáltam n64emu-t használni és pont a WCW vs NWO-t, de a bejövetel után lefagyott állandóan, így szomorúan, de ment a kukába. Amúgy emuval csak a Mario64 volt az egyetlen game, ami játszható volt nálam.
Ja a demo-t most hoztam haza. Kurva jó a hangulata, tényleg mint az igazi show! Az irányítást még szokom nem vészes. Már elõre látom, hogy elleszek vele míg megjön a full. 😊
Én még nem tudtam N64 emulátorral futtatni wrestling rom-ot, mindig valami hülye hibát írt ki, pedig a vasam elég hozzá.
Ja! Curse: honnan szedted le a WCW vs NWO-t? Már ha szabad megkérdeznem, ezzel tennék én is egy próbát.
A WWF Raw nekem elõre bejön, de Mankindot hiányolom belõle. Meg sajna nekem nagyon sok új név van benne, mert egy ideje nem tudom figyelemmel kísérni a WWFet. Mióta az RTL2 nem adja.
Most töltöttem egy N64 emulátort meg hozzá WCW vs NWO romot de annyira szar a gépem, hogy nem ment 😞 Pedig az qva jó játék!