WWF Raw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Nah, elkezdtem húzni a koliról a full-t. Nem túl gyors a netem (50k/s átlagban), remélem innen nem törlik míg lejön...
Mégegyszer köszi!

gamertag: kenobita

toMpEr
Nem vettem eszre...

curse
Kommentátor lett benne végül?

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

toMpEr
a 24-es file tenyleg hianyzott, de...

Ramore
Valaki írta, hogy a cd1 24. darabja sincs fent és tényleg az is hiányzik. Nameg 41-50-ig az összes. Légyszi, ha lesz egy kis idõd, dobd vissza!
Ramore
Én most is 41-et látok a cd1-bõl a kolin? Huhhh ezt nem vágom!
Egyetértek.... 😊
toMpEr
A kolin is 50db van....

toMpEr
minjart megnezem

Ramore
CD1 archives: 50 x 15 MB
CD2 archives: 20 x 15 MB

Köszi, mindjárt elkészül, de miért csak 41 darab van fent a kolin a cd1-bõl, amikor 50-et ír az nfo?
toMpEr
Maga a jatek....az 1. vannak a muvik

Köszi mindenki nevében a leírást! Szerintem igen jól sikerült. Ezek szerint akkor mégsem raktak be létrás, rácsos meccseket. Megmaradt egy X-BOX-os átiratnak a játék. De a lényeg változatlan: PC-n is van immáron király pankrációs játék!! Én megvárom amíg megjelenik a boltokban aztán megveszem. Egy jó darabig elleszek vele az biztos. Remélem nem kell november elejéig várni, de ha igen, addig Diablo2-t tolom... Hmmm... 2CD? ez érdekes. Tényleg mi lehet a 2.-ik CD-n?
Ramore
Köszi, várom ezerrel!
toMpEr
Makod van...beengedett, mar szaguld felfele

toMpEr
Csak nem enged be, az a problem

Ramore
Naná, hogy kellene. Elkezdted a kolira tölteni, én elkezdtem leszedni, de sajnos nem folytattad a feltöltést. Légyszi folytasd!
toMpEr
kolira felrakom, ha kell

Mondjuk nekem XP 1800+ GF4Ti4400-el is szaggat a menü. Igaz a játék az nem, de akkor is zavaró.
Ramore
Senki nem tud segíteni egy ISO eléréssel?
toMpEr
en a helyedben orulnek, hogy egyaltalan szoba allt veled a progi😊

curse
Az én konfigom P2 300, 64MB RAM, Diamond Monster (4M😎. Szaggat a menü

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Ramore
Tud valaki 1 teljes iso lelõhelyet?
cenobite
Az én konfigom AMD 750MHz, 256MB RAM, ATI 8500. Ezen simán megy még amikor négyen vannak a ringben is.

curse
Ehh...
Most vertem szét a fejem a falon, hogy ilyen sz@r gép van csak itthon. Amint feltápoltam, az elsõ dolgom a wwfraw beszerzése lesz. A leírásod alapján ez egy állat jó játék, és azért nem kell neki paksi erõmû sem, hogy menjen (bár a faq-ban az gondolom a minimum lehet), úgyhogy most megyek árlistáért 😊
Addig meg WWFIYH-zok 😊

cenobite
izé....

http://www.extra.hu/darkart/wwf_raw_caw.txt

cenobite
Kezdésnek egy CAW lista, amit nem én készítettem... A készítõk neve természetesen fel van tüntetve. Thx&respect!
Hmmm...inkább nem írom ide, mert iszonyat hosszú. Itt egy link, töltségek le nyugodtan! (63k)

http:\\www.extra.hu\darkart\wwf_raw_caw.txt

cenobite
WWE RAW
A PC-vel rendelkezõ wrestling-rajongók eddig nem igazán válogathattak a nekik készült játékokban... A régi Acclaim-es arcade Wrestlemania után nem sok említésre méltó játék jelent meg ebben a kategóriában. (A rossz emlékû WCW Nitro-t említhetném, de sajnos a csapnivaló irányítás és a szegényes játékmódok miatt nem lett túl népszerû még a fanatikusok körében sem).
A WWF RAW X-Box-ra már jóval hamarabb megjelent és a külföldi fórumokon elég vegyes fogadtatásban volt része. A sok negatív kritikát a tipikus "X-Box hate" betegség szülte, mert ugye nehogy már egy PS tulaj pozitív dolgokat írjon egy X játékról... Elég hülye hozzáálás, de ez a konzol vs. konzol háború. 😊
PC-re október 16-án jött ki a játék, a THQ-s arcok tudták tartani a beígért idõpontot. Nagyon kíváncsi voltam, hiszen az elmúlt hetekben a demo-t "rongyosra" játszottam, valamint beszereztem elég sok N64-es wrestling játékot, amik közül néhány bizony magasra tette a mércét.
Fõként a választható játékmódok miatt izgultam, hogy vajon benne lesz -e minden amit ígértek -illetve pletyka szinten elterjedt-, valamint a karrier mód miatt...
A játék már betöltés után szinte odarepít az arénékhoz, a zene és a látvány fel tudja pörgetni az embert, pedig ez még csak a bejelentkezés.
A menükrõl:
Fentrõl lefelé haladva elõször a játékmódok közül lehet választani
EXHIBITION
1 vs 1 match
2 vs 2 tag team match
2 vs 2 tornado match
Triple threat match
Fatal 4-way
Battle Royal
2 vs 1 handicap match
3 vs 1 handicap match

Elég szép felhozatal, de 1-2 dolog kimaradt a beígértek közül, mint pl. a Ladder match.

TITLE MATCH
WWE Champ
Intercontinental Champ
European Champ
Hardcore Champ
Light heavyweight Champ
Women Champ

Itt a Women Champ kihívás a legkönnyebb és felfelé haladva nehezedik. Kiválasztjuk a nekünk megfelelõ wrestler-t és egyesével haladva araszolunk a hõn áhított öv felé.

KING OF THE RING
Single tournament
Tag tournament
Thriple Treat tournament
Fatal 4-way tournament

Itt kieséses alapon játszunk, aki utoljára marad az lesz a Ring Királya. 😊

Ezennel a választható játékmódok végére is értünk. Szomorúan tapasztaltam, hogy a Karrier-mód kimaradt. Tehát nem játszhatunk végig egy szezont a kiválasztott pankrátorral, különbözõ öveket nyerve single-ben, vagy tag-team-ben - végigbunyózva a Royal Rumble-t, Summerslam-et Survivor Series-t és a többi kiemelt eseményt. Nincs lehetõség PPV rendezésére sem. Backdoor meccsek sincsenek - azaz öltözõben, parkolóban vagy más helyen elkezdett meccsek, amik aztán akár a ringben is befejezõdhetnek. Ezek a hiányosságok sajnos csökkentik a játék újrajátszhatósági értékét.

Már csak a CREATE A WRESTLER (CAW) és az OPTIONS menü maradt. Ez utóbbi szerintem nem szorul különösebb magyarázatra, az elõbbi viszont egy kitûnõ opciója a játéknak. Itt tudunk ugyanis saját magunk által kitalált, vagy a hõskort idézõ pankrátorokat készíteni. Megadhatjuk a testfelépítéstõl kezdve a hajszínen át a térdvédõ fazonjáig az összes külsõ és belsõ tulajdonságokat. Nagyon jó lett hogy a mozgásokat, speckókat beállító résznél láthajuk is, hogy a kiválasztott manõver hogyan is néz ki, valamint milyen billentyûzetkombinációval hozható elõ. Ez a része szerintem nagyon jól sikerült a programnak, már elõre látom hogyan fogom újrateremteni a Nagy Öregeket valamint más szövetségek pankrátorait és a saját agyszüleményeimet! 😊

Összességében egy remek játékkal állunk szemben! A stílus rajongói biztos nagyon sok idõt fognak a WWE-vel tölteni, de a többiek is nyugodtan adhatnak neki egy esélyt, talán még meg is tetszik nekik.
Ha számokkal kellene kifejezni, akkor a következõ értékelést adnám:
Grafika: 96%
Zene/Hangok: 90%
Irányítás/kezelhetõség: 88%
Újrajátszási érték: 85%
Összhatás: 90%

Nah...röviden ennyi, remélem nem untattam senkit. Aztán tessék küldözgetni ide a fórumba a CAW-jaitok adatait!!! Jó játékot!

hali
Ejjha, emberek, ez nagyon tuti gamma! nagyon király!

www.napisajto.hu

toMpEr
sajna a koli.kando.hu nem turi az fxp-t 😞
mindegy, elkezdtem feltolteni a tomper konyvtarba

toMpEr
kosz, mar megtalaltam

ceno ha leszedted és játszottál vele, írj majd róla egy kis beszámolót. Én nemrég voltam a warezcenter közelébe, mivel belépni az istennek sem tudtam. Egyszerûen azt a rohadt jelszót nem tudtam normálisan megkeresni. Na mind1. Ha tudtok valami új infót, akkor is írjatok. Jöhet bármi ami ezzel kapcsolatos.
Ramore
ftp.koli.kando.hu Ide megpróbálhatnátok feltölteni, mostanában népszerû feltöltõhely.
Ftp-t nem tudok mondani, de ha te mondasz egy helyet a 24-es file-t felnyomom.
toMpEr
ha valaki ad nekem public ftp szervert, meg az 1-es cd 24-es filejat, akkor kirakom

hali
iso is kintvan

www.napisajto.hu

cenobite
Most néztem, a Warezcenter-en is. Igaz ott csak a RIP, de nagy hirtelen jó lesz az is! Na rohanok a dolgozóba, ott meg majd leszedem jóóóóóóóóóóóól 😄

Észak-Amerikában megjelent a boltok polcain a WWE Raw. Az Eúrópai megjelenés elvileg november 8 (UK), de lehet hogy emiatt talán hamarabb meglesz itthon is! Ahogy néztem infókat róla, úgy láttam ebben lesz Cage Match is és Survivor Series... Meglátjuk. Most már nincs sok hátra és lehet hamarosan: Bírkozni! (Addig Diablo2-vel mulatok...ez a progi kegyetlen jó!)

Igen a PC Games-es previewt én is olvastam. Remélem komolyabban foglalkoznak majd a Gamestar vagy a Guru hasábjain is ezzel a progival, majdan review formában is. Hisz ez csak egy szûk réteg érdeklõdési köre. Mondjuk a PC Games-es leírásban volt szó kommentátorrol, viszont a netes anyagokban nincs megemlítve.... Hmmm...
Na végre sikerült elõhozni a befejezõmozdulatokat. Kane-el és Rock-al is. Valóban az S-A kombinációval kell és a népszerûségi indexnek már igen nagynak kell lennie. De elõhoztam még egy csomó jó dolgot ezzel a két billenytûvel. Pl. A sarkokban nagyon szuper dolgot lehet velük csinálni. Próbáljátok ki! A poént nem lövöm le. Már csak egy dolog van ami nem tiszta a többi már ok. Hogy a saroknál, hogyan kell az ellenfél fejét beverdesni a párnába? Ha valakinek kell valami speckó szóljon, most már tutira meg tudom mondani mit, hogyan kell. Lassan át kell térnem hard fokozatra, mert normalon már mindig nyerek... WWF ForEva
Ramore
Most volt egy kis idõm játszani a demoval, hát nagyon jól sikerült szerintem. Az emu játékoknál ezerrel jobb!
cenobite
Íme, az "öreg rókák" 😊

Hogan és Andree a No Mercy-vel lett készítve, Warrior pedig a Wrestlemania 2000-el.

Ez nagyon jól hangzik! Amúgy az X-BOX-os RAW-ban, valóban nincsen karrier mód, de a PC-s verzióban állítólag ezt beépítik. Ahogy olvastam a cikkeket valami olyasmit bogarásztam ki, hogy X-BOX-on jövõ év elején megjelenik a RAW 2, mely tartalmazza majd a létrás, asztalos meccseket, kifinomultabb grafikával fog rendelkezni és lesz benne karrier mód. DE a PC-s verzió már tartalmazni fogja az X-BOX-os RAW 2-be beépített dolgokat is. Tehát lesz, de majd meglátjuk amikor megjelenik, mert biztosra nem merem mondani. Pedig de jó lenne ha! Aztán a másik, hogy az X-BOX-os RAW-ban nincsen kommentátor... Azért nagyon merem remélni a PC-s verzióban lesz. Bár ahogy a DEMO menüit elnézegettem, nagyon úgy néz ki, hogy nem. De anélkül is jó, csak azzal sokkal jobb lenne a hangulat. Végül is, ahogy mondtad egy a lényeg: Végre PC-re is megjelenik egy igényes pankrátor program és örüljünk neki. Persze az ember szeretné ha majd minden belekerülne, mert ilyen progik jó ha 3-4 évenként jönnek ki PC-re, de ha nem lesz benne pár dolog elsiklok felette, végül is a lényeg, hogy: LESZ!!!! És az eddigi legjobb lesz. Francba, hogy mindig a tökéletes programra vágyom 😊) Csak lenne már november.... Várni, várni, várni..... Lehet, hogy én is leszedek egy nintendos emulátort, mert nem bírom ki......😊
😊) Hadd kérdezzek még egyvalamit: Ha mondjuk, nem egy általam kreált emberkével akarok karriert csinálni, hanem mondjuk Undertakerrel, akkor ezt lehet? Mondjuk a Wrestlemania 2000-ben lehet? Mert akkor a RAW-ban is nagy valószínûséggel lehet majd. De ez tetszik, hogy Hulk Hogan-t megcsináltad. Meg a karrier mód milyen a Wrestlemania 2000-ben? Ez érdekelne.

WWF Rulez
Ramore
Owen Hart egy 10 vagy 12 méteres ugrásban lelte halálát, rosszul érkezett le. Én láttam, hát nem volt 1 szép esés!
Igen valóban jók lehetnek ezek az N64-es cuccosok, de én már megvárom a RAW-t. Egyébként két billentyûleírással adós vagyok, így hát jöjjenek ezek is:

Amikor az ellenfél bejön és felül megjelenik egy felirat, akkor ha megnyomod a C-t, kitudsz menni megtámadni már a ringen kívül!

Ha a kötél mellett állsz belül a ringben és nyomsz egy S-t, akkor automatikusan a kötélnek dõlsz és futsz a szemközti irányba.

Ha pedig a ring szélén állsz a köteleken kívül, a C gombbal rátudod húzni a fejét az ellenfélnek, míg te leugrassz a külsõ részre. Ez látványos és néha jól jön.

Tegnap 2-szer SUBMIT-al vertem meg KANE-t. Ez jóval poénosabb, mint a pinfall😊

Ha valakinek sikerült elõhozni Rock befejezõ mozdulatát az írja már meg, mert akárhogy próbálom, eddig nem sikerült. Pedig az lenne a jó végkifejlet.

Ugyanis az S gomb hatására jön a speckó mozdulat, de ehhez még bûvészkedni kell, mondjuk elõre. elõre D és jön a mozdulat, de a befejezõ mozdulatra nem tudtam megoldást. Pedig már kipróbáltam egy két kombinációt.

Más! Egy két érdekes infót találtam:

A WWF hõsi halottjai: Texas Tornado, öngyilkos lett; Andre The Giant szívinfarktusban halt meg 1993-ban, Dino Bravo szintén infarktusban és ebben az évben. Aztán az egyik bíró, nevét sejnos nem jegyeztem meg, autóbalesetben lelte halálát 1994-ben. És ami a legmegdöbbentõbb: Owen Hart-ot a ringben érte a halál. Halálos sérülést szenvedett. Azért ez durva lehetett. És még mondja valaki, hogy a pankráció csak egy ócska kis színjáték. Itt ha valaki nem figyel oda a másikra és véletlenül rosszul ejti fejre, szóval értitek mit akarok mondani. Na kb. ennyi lenne a mai adag. További jó játékot N64-en is😊
petee
Arcok! Aki nem tudja letölteni N64-es játékokat,többek között a WCW-Nitro-t,WWF Warzone-t és a Wrestlemania 2000-t akko tapadjon rá erre a címre!!::
http://emu.kulichki.net

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

cenobite
Na és az N64-es dolgok nem jönnek be? Én azokat gyûröm. Szvsz a lentebb említett programok összetettségükben és replay value-ben felveszik a versenyt a Raw-val. A Raw-nál a vizuális orgazmus lesz az, ami ütni fog. Én is várom már mint állat, de tökre örülök, hogy sikerült ezeket az N64-es cumókat beszerezni.

cenobite
Próbáld meg, hogy a játékon belül átállítod a hangot "mono"-ra. Én meccsek alatt kikapcsolom a zenét, szerintem jobb a nélkül.

Nahhh...... Egy fél napom elment rá, de megérte!!! Szóval véginéztem vagy 20 olyan internetes oldalt amiben a RAW-ról van szó. Ez eszméletlenül cool program lesz. Ennyire még egyetlen program sem érdekelt.... Alig bírom kivárni. Kééész... És csak november 8-án jelenik meg UK-ben.. 😞(( Addig a DEMO-t szénné játszom... Mivel más nem maradt. 😊)
Ramore
Nálam sajnos a hang eléggé akadozik a wrestling játékok alatt project64 emu használatakor.